- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #39.881
kızlar size bir şey sormak istiyorum 5 yıldır kk nın aktif kullanıcısıyım, fakat şu arakadaş isteklerini tam çözemedim, tanıdmadığım bir sürü kişi arkadaşım olmak istiyor, neden? yani bunun kime ne faydası var ? bilen var mı? tanımadığım muhabbet etmediğim kişileri arkadaş olarak zaten kabul etmiyorum ama yine de sorumun cevabını merak ediyorum
kızlar size bir şey sormak istiyorum 5 yıldır kk nın aktif kullanıcısıyım, fakat şu arakadaş isteklerini tam çözemedim, tanıdmadığım bir sürü kişi arkadaşım olmak istiyor, neden? yani bunun kime ne faydası var ? bilen var mı? tanımadığım muhabbet etmediğim kişileri arkadaş olarak zaten kabul etmiyorum ama yine de sorumun cevabını merak ediyorum
demekki yorumlarını beğeniyorlar canım ve bir şekilde temasta olmak istiyorlar.
fotoğraf albümünü görmekten başka bi artısı yok diye biliyorum
bu testin markası ne canım ??bişey anlamadım şimdide koyulaşmış gibi duruyo bugünde test yap bakalım ne durumda merak ettim :26:
ya buarada sizin ağrınız akıntınız olmuyormu hiç hissetmiytormusunuz
yatutarsa sen yumurta takibiylemi hamiş kaldın sol yumurtadanmı merak ettim.
cemre,elna,elea,ezeynepe,egem,AYSEEE ,yavuz, kızlar nerdesinizzzzzzzz zaten eskilerden kimse gelmiyor neden acaba.buarada dün kontrolüm vardı şeker yüklemesi oda iyi çıktı ama tadı çok kötü ya kızlar.bebegim de iyi
gözün aydın bebeğinin iyi olmasına sevindim
babymuck benı saymamısın küstümm
evet kimse yokben eskiden çok takip ediyodum kızlar sizi, muhabbetleriniz süperdi ama burası terk mi edildi yoksa:26:
aybuke senin bir kızınmı vardı .çok unutkanım ben ya
evet canım, 4,5 yaşında bir kızım var, ikinci için uğraşıyoruz, ama malesef halabu ay inşallah hayal kırıklığı yaşamam , yarın adet günüm ama 2 gündür nokta nokta leke geliyor, kan gelmiyor, inşallah sonuç hayradır, bekelyip görcez bakalım
ben tahlileri şipariş verdim 2.3 içinde gelir senin dedigin siteden aldım bana inşlah yardımcı olursun çünkü hiçbir bilgim yok haziranın 12'de adetin ilk günü adetim 30 veya 31 günde oluyorum beni unutma bana yardım et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?