Süper Anneler - 2011

kızlar size bir şey sormak istiyorum 5 yıldır kk nın aktif kullanıcısıyım, fakat şu arakadaş isteklerini tam çözemedim, tanıdmadığım bir sürü kişi arkadaşım olmak istiyor, neden? yani bunun kime ne faydası var ? bilen var mı? tanımadığım muhabbet etmediğim kişileri arkadaş olarak zaten kabul etmiyorum ama yine de sorumun cevabını merak ediyorum

demekki yorumlarını beğeniyorlar canım ve bir şekilde temasta olmak istiyorlar.

fotoğraf albümünü görmekten başka bi artısı yok diye biliyorum

kızlar adetime 1 gün kaldı, bugün hiç olmayan bir durum yaşadım, çamaşırıma hafif bir leke geldi, moralim çok bozuldu adet oldum diye, gittim ped taktım, 2 saat sonra baktığımda pedimde hiç leke yoktu, normalde lekelenme başladı mı kanama ardına hemen başlardı, neyse belki sonra başlar dedim, aradan 8 saat geçti hala tık yok, bu durumu ilk kez yaşıyorum, karnımda ağrı var adet sancısına benzer ağrım devam ediyor ama acaba hamile olabilir miyim ki? bu arada test sonucum negatif çıktı güvenebilir miyim teste sizce?

bu testin markası ne canım ??bişey anlamadım şimdide koyulaşmış gibi duruyo bugünde test yap bakalım ne durumda merak ettim :26:
ya buarada sizin ağrınız akıntınız olmuyormu hiç hissetmiytormusunuz

yatutarsa sen yumurta takibiylemi hamiş kaldın sol yumurtadanmı merak ettim.

cemre,elna,elea,ezeynepe,egem,AYSEEE ,yavuz, kızlar nerdesinizzzzzzzz zaten eskilerden kimse gelmiyor neden acaba.buarada dün kontrolüm vardı şeker yüklemesi oda iyi çıktı ama tadı çok kötü ya kızlar.bebegim de iyi

yatutarsa sen yumurta takibiylemi hamiş kaldın sol yumurtadanmı merak ettim.

evt ben 6 ay vücudumu takip ettim sonra 4 ay testlerle takip ettim yumurtlamamaı anlıyordum bende çok ağrı yapıyor çatlaytacağı gğn çatlarken bilhassa ama ilişki olduğu gün eşim yoldaydı yumurtam gündüz 12de çatladı o gece 11de işten geldi ve ilişki oldu btakdir ilahi işte ben daha çok duanın gücü olduğuna inanıyorum bunlar vesile bence tevekkül edip tedbiri elden bırakmamalı diye düşünüyorum bende orgazmda olmadım buarada evt o ay soltaraftanda yum genelde sağdan olurdu sadece 2 ay soldan hissettim biride hamile kaldığım aydı he buarada 3 ay takviye alıp eşim bilhasssa beslenmemizede çok dikkat ettik çok hemde

evet kimse yok ben eskiden çok takip ediyodum kızlar sizi, muhabbetleriniz süperdi ama burası terk mi edildi yoksa:26:

gözün aydın bebeğinin iyi olmasına sevindim
babymuck benı saymamısın küstümm

aybuke senin bir kızınmı vardı .çok unutkanım ben ya

evet canım, 4,5 yaşında bir kızım var, ikinci için uğraşıyoruz, ama malesef hala bu ay inşallah hayal kırıklığı yaşamam , yarın adet günüm ama 2 gündür nokta nokta leke geliyor, kan gelmiyor, inşallah sonuç hayradır, bekelyip görcez bakalım

benim de 2.kızımda adet zannetmiştim,lekelenme olmuştu adete 5 gün kala meğer hamileymişim.kanaman açılmadıysa gebesin canım.

ben tahlileri şipariş verdim 2.3 içinde gelir senin dedigin siteden aldım bana inşlah yardımcı olursun çünkü hiçbir bilgim yok haziranın 12'de adetin ilk günü adetim 30 veya 31 günde oluyorum beni unutma bana yardım et

tamamcanım edicem inşallah allahın izniyle ağrın akıntın falan oluyormu senin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…