Süper Anneler - 2011

hayırlı akşamlar dorti nasılsın.annen nasıl oldu?bugün ameliyat olacağını söylemiştin

saol canım allah razı olsun annem dun amelıyat oldu cok sukur.cok zor bır amelıyattı.cok agrılı bır gun ve gece gecırdı.ama şukurler olsun gececek ınsallah.kolay degıl tabi.dızındekı kemıklerı cıkarıp yerıne yenı bır diz yapıldı.vıdalar takılıyor falan.yuce rabbıme sukurler olsun sag salım cıktı amelıyattan.allahım butun hastalarada annemede acil şifalar versın ınsallah

Cnm hangi takviyeleri kullandiniz yazarmisin rica etsem ozeldende.yazabilirsin rabbim hayirli dogum nasip etsin inşallah

çok geçmiş olsun allah kolaylık versin.bundan sonrası sabır ve iyi bakım.çabuk iyileşir inşalah.

dorti çok geçmiş olsun canım benim.ortapedi doktorunun ismini bana özelden yazabiirmisin..

Cnm hangi takviyeleri kullandiniz yazarmisin rica etsem ozeldende.yazabilirsin rabbim hayirli dogum nasip etsin inşallah

eşim evicap, l-arginine,kore ginseng,çinko,ve gnc aRGİNMAX( özellikle çok faydalkı diye düşünüyorum)kullandı birde hiç peynir yoğurt süt tüketmedi tam 3ay bende öyle bol bol soda %100 meyve suları özellikle kırmızı et çok tükjetti saka sudan başka birşey içmedik bolbol fındık ceviz incir kayısı kuş üzümü lokumu bal limonata domates vs vs birçok şey bunalrı çok tüketti ben ilişkiden iki ay öncesi, gyno ile başlayan bir fitil var mantar için mantarım falan yok ama gene de kullandım sonra ilişkiden bir ay önceside monodoks kullandım ylere ortam hazırladığını duymuştum teravette kullanmıştı eylülede birde 2 ay fatma anamızın eli otu var kabeden getiriyorlar onu yaptım içine dualar okudum ve içtim bu su hamileliği kolaylaştırıyormuş diye duymuştum ve duyduğum bişşey daha vardı içenlerin genelde erkekmiş bebekleri :) sormak istediğiniz bişey varsa daha yazarım :) aklıma gelenler çok dua ettim ben gecxe gündüz duaden secdeden kalkmadım allah kabul etti şüküğrler olsun rabbime dualarınızın kabul olması dileğiytle çok şüjür ve dua edin inşallah

çok şükür bir problem olmadan ameliyattan çıkmış.Rabbim acil şifalar versin annenede hasta olup şifa dileyen herkesede.ben bu gün gidiyorum akşam üzeri.yarın sabahda ciddeye geçicez inş.sanada aklımda olan dua isteyen herkesede dua edicem inş.20 gün sonra görüşürüz.herkes Allaha emanet olsun.öpüyorum hepiniziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

ayyyyy canım allaha emanet ol.dualarını beklıyoruz.ınsallah hayırlsısyla gıdın gelın.unutma benıde

Massallah subhanallaha herseyi yapmissin cnm darisi basimiza inşallah. Bu takviyelerden hangisi ni sende kullandin bide oni yazarsan sana zahmet cok sagolasin...

yatutarsa bende neo_penotran dıye fıtıl ve cınko hap kulanıyorum ben nezeman tahlıllerı yapmaya baslıyayım 12 hazıran adet tarıhım nezaman tahlılerı yapayım fıtıllı kulanayımmı bana cevap yaz

keçiboynuzu yapmadın heralde canım.mgnezyumlu diye mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…