- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #39.901
hayırlı akşamlar dorti nasılsın.annen nasıl oldu?bugün ameliyat olacağını söylemiştin
Cnm hangi takviyeleri kullandiniz yazarmisin rica etsem ozeldende.yazabilirsin rabbim hayirli dogum nasip etsin inşallahevt ben 6 ay vücudumu takip ettim sonra 4 ay testlerle takip ettim yumurtlamamaı anlıyordum bende çok ağrı yapıyor çatlaytacağı gğn çatlarken bilhassa ama ilişki olduğu gün eşim yoldaydı yumurtam gündüz 12de çatladı o gece 11de işten geldi ve ilişki oldu btakdir ilahi işte ben daha çok duanın gücü olduğuna inanıyorum bunlar vesile bence tevekkül edip tedbiri elden bırakmamalı diye düşünüyorum bende orgazmda olmadım buarada evt o ay soltaraftanda yum genelde sağdan olurdu sadece 2 ay soldan hissettim biride hamile kaldığım aydı he buarada 3 ay takviye alıp eşim bilhasssa beslenmemizede çok dikkat ettik çok hemde
saol canım allah razı olsun annem dun amelıyat oldu cok sukur.cok zor bır amelıyattı.cok agrılı bır gun ve gece gecırdı.ama şukurler olsun gececek ınsallah.kolay degıl tabi.dızındekı kemıklerı cıkarıp yerıne yenı bır diz yapıldı.vıdalar takılıyor falan.yuce rabbıme sukurler olsun sag salım cıktı amelıyattan.allahım butun hastalarada annemede acil şifalar versın ınsallah
saol canım allah razı olsun annem dun amelıyat oldu cok sukur.cok zor bır amelıyattı.cok agrılı bır gun ve gece gecırdı.ama şukurler olsun gececek ınsallah.kolay degıl tabi.dızındekı kemıklerı cıkarıp yerıne yenı bır diz yapıldı.vıdalar takılıyor falan.yuce rabbıme sukurler olsun sag salım cıktı amelıyattan.allahım butun hastalarada annemede acil şifalar versın ınsallah
Cnm hangi takviyeleri kullandiniz yazarmisin rica etsem ozeldende.yazabilirsin rabbim hayirli dogum nasip etsin inşallah
çok geçmiş olsun allah kolaylık versin.bundan sonrası sabır ve iyi bakım.çabuk iyileşir inşalah.
dorti çok geçmiş olsun canım benim.ortapedi doktorunun ismini bana özelden yazabiirmisin..
dorticim..
anneciğine çok geçmiş olsun Rabbim şifasını versin inşallah...
çok şükür bir problem olmadan ameliyattan çıkmış.Rabbim acil şifalar versin annenede hasta olup şifa dileyen herkesede.ben bu gün gidiyorum akşam üzeri.yarın sabahda ciddeye geçicez inş.sanada aklımda olan dua isteyen herkesede dua edicem inş.20 gün sonra görüşürüz.herkes Allaha emanet olsun.öpüyorum hepiniziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
sagol canım annem gulhane hastanesınde amelıyat oldu askerı hastane yani.doktorun soyadını bılmıyorum ama ısmı mustafa.sen ankaradamısın canım
eşim evicap, l-arginine,kore ginseng,çinko,ve gnc aRGİNMAX( özellikle çok faydalkı diye düşünüyorum)kullandı birde hiç peynir yoğurt süt tüketmedi tam 3ay bende öyle bol bol soda %100 meyve suları özellikle kırmızı et çok tükjetti saka sudan başka birşey içmedik bolbol fındık ceviz incir kayısı kuş üzümü lokumu bal limonata domates vs vs birçok şey bunalrı çok tüketti ben ilişkiden iki ay öncesi, gyno ile başlayan bir fitil var mantar için mantarım falan yok ama gene de kullandım sonra ilişkiden bir ay önceside monodoks kullandım ylere ortam hazırladığını duymuştum teravette kullanmıştı eylülede birde 2 ay fatma anamızın eli otu var kabeden getiriyorlar onu yaptım içine dualar okudum ve içtim bu su hamileliği kolaylaştırıyormuş diye duymuştum ve duyduğum bişşey daha vardı içenlerin genelde erkekmiş bebekleri :) sormak istediğiniz bişey varsa daha yazarım :) aklıma gelenler çok dua ettim ben gecxe gündüz duaden secdeden kalkmadım allah kabul etti şüküğrler olsun rabbime dualarınızın kabul olması dileğiytle çok şüjür ve dua edin inşallah
Massallah subhanallaha herseyi yapmissin cnm darisi basimiza inşallah. Bu takviyelerden hangisi ni sende kullandin bide oni yazarsan sana zahmet cok sagolasin...
eşim evicap, l-arginine,kore ginseng,çinko,ve gnc aRGİNMAX( özellikle çok faydalkı diye düşünüyorum)kullandı birde hiç peynir yoğurt süt tüketmedi tam 3ay bende öyle bol bol soda %100 meyve suları özellikle kırmızı et çok tükjetti saka sudan başka birşey içmedik bolbol fındık ceviz incir kayısı kuş üzümü lokumu bal limonata domates vs vs birçok şey bunalrı çok tüketti ben ilişkiden iki ay öncesi, gyno ile başlayan bir fitil var mantar için mantarım falan yok ama gene de kullandım sonra ilişkiden bir ay önceside monodoks kullandım ylere ortam hazırladığını duymuştum teravette kullanmıştı eylülede birde 2 ay fatma anamızın eli otu var kabeden getiriyorlar onu yaptım içine dualar okudum ve içtim bu su hamileliği kolaylaştırıyormuş diye duymuştum ve duyduğum bişşey daha vardı içenlerin genelde erkekmiş bebekleri :) sormak istediğiniz bişey varsa daha yazarım :) aklıma gelenler çok dua ettim ben gecxe gündüz duaden secdeden kalkmadım allah kabul etti şüküğrler olsun rabbime dualarınızın kabul olması dileğiytle çok şüjür ve dua edin inşallah
takviyeden kastın ilaç ve vitaminlermi besinlermi canım hangisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?