- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #39.921
keçiboynuzu yapmadın heralde canım.mgnezyumlu diye mi?
çinkoyu sen almayacaksın eşin alacak sen neden alıyosun o kullandığıun fitili hiç duymadım bişey diyemiyeceğim testlere yarın başla bi bakalım sabah ilk idrarla yapma gecenin idrarı kalır mesanende yanıltır ikinci idrarla yapıcaksın testlerin arasında 4 saat olacxak ben sana derim şu saatte yap şimdi diye test gidişyatutarsa bende neo_penotran dıye fıtıl ve cınko hap kulanıyorum ben nezeman tahlıllerı yapmaya baslıyayım 12 hazıran adet tarıhım nezaman tahlılerı yapayım fıtıllı kulanayımmı bana cevap yaz
Ewet cnm ilaclardan hangisini aldin??
dorti alah anene ve butun hastalara şifa versın kızım pazar sınava gırecek kızlar sızden dua beklıyorum alah herkesın gonlunde ne varsa versın
Cinko l-arginne gibi olanlardan sen hic kullanmadım i???çinkoyu sen almayacaksın eşin alacak sen neden alıyosun o kullandığıun fitili hiç duymadım bişey diyemiyeceğim testlere yarın başla bi bakalım sabah ilk idrarla yapma gecenin idrarı kalır mesanende yanıltır ikinci idrarla yapıcaksın testlerin arasında 4 saat olacxak ben sana derim şu saatte yap şimdi diye test gidiş
atına göre birde 4saat idrar yapmayacaksın diyelim testi yaptın bidaha diğer teste kadar idrar yok ve sıvı tüğketimi çok az olacak lh açar fazla sıvı
fitil gyno-lomexin 600 mg iki kullanımlık 3 gün arayla koyuyosun birde monodoks kullandım oda hap 12 saatte bir alıyosun içinde bir tablet var bitiyo 15 günde yanılmıyorsam
Cinko l-arginne gibi olanlardan sen hic kullanmadım i???
Slm arkadaslar
Bilmiyorum niye boyle ama moralim cok bozuk.Gecen yil tup bebek yatirirlen cinsiyet icin oncesinde hormon testleri yapmislardi ve normal deyip tedaviye baslamislardi ,olmadi vs.Gecen ay dusuk yaptim sonrasinda hormontahlilleri istemisti ben de var olanlari gosterdim.iki kere yapilmis testler ilkinde fsh 10.2 ikincisinde 6.7 cikmisti.Dr tekrar istedi ama bu tahliller sanirim ic acici diil ama eger oyleyse niye sorun oldugunu soylemediler anlamiyorum.tup bebek yapan dr.u aradim e2 ile birlikte degerlendirilir bunlar o kadar da kotu diildedi.bakalim yenileri nasil cikacak ?Amh istedi o onemliymi.Bilmiyorum cok umutsuz ve cok kotuyum neden boyle oldum anlamiyorum.Umarim kendiliginden olur bir an once.Bi fikri olaniniz var mi arkadaslar?Bi de sanirim rahim filmi de isteyecek dr.off(((
canım benim hiç fikrim yok
senin ilk başka çocuğun var mı?
Slm arkadaslar
Bilmiyorum niye boyle ama moralim cok bozuk.Gecen yil tup bebek yatirirlen cinsiyet icin oncesinde hormon testleri yapmislardi ve normal deyip tedaviye baslamislardi ,olmadi vs.Gecen ay dusuk yaptim sonrasinda hormontahlilleri istemisti ben de var olanlari gosterdim.iki kere yapilmis testler ilkinde fsh 10.2 ikincisinde 6.7 cikmisti.Dr tekrar istedi ama bu tahliller sanirim ic acici diil ama eger oyleyse niye sorun oldugunu soylemediler anlamiyorum.tup bebek yapan dr.u aradim e2 ile birlikte degerlendirilir bunlar o kadar da kotu diildedi.bakalim yenileri nasil cikacak ?Amh istedi o onemliymi.Bilmiyorum cok umutsuz ve cok kotuyum neden boyle oldum anlamiyorum.Umarim kendiliginden olur bir an once.Bi fikri olaniniz var mi arkadaslar?Bi de sanirim rahim filmi de isteyecek dr.off(((
saol canım allah razı olsun annem dun amelıyat oldu cok sukur.cok zor bır amelıyattı.cok agrılı bır gun ve gece gecırdı.ama şukurler olsun gececek ınsallah.kolay degıl tabi.dızındekı kemıklerı cıkarıp yerıne yenı bır diz yapıldı.vıdalar takılıyor falan.yuce rabbıme sukurler olsun sag salım cıktı amelıyattan.allahım butun hastalarada annemede acil şifalar versın ınsallah
Merhabalar bir şey i anlayamadım bu tipik kolay hamilelik için mi erkek bebek isteyen anneler için mi
kızlar malum günün üzerinden 14 gün geçti...bat dündü...6 gün kala yaptırdığım kan testi 0.3 negatifti...3 gün kala idrar testi yaptım 2 tane onlarda negatif...sanırım bugün regl olurum,bacaklarım ve belim sızlıyor...napalım önümüzdeki maçlara bakıcaz artık
canım gecmıs olsun acıl sıfalar dılıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?