Süper Anneler - 2011

keçiboynuzu yapmadın heralde canım.mgnezyumlu diye mi?

ahaha kız yapmammı benim yapmadığım bişey kalmadıki kürünüde yaptım sonra bıktı adam öğürüyodu :) bende aktardan tozunu aldım pekmezin,ide tozunu bitki çayı yapıyodum kıştı ozamn ıhlamur papatya zencefil fgalan karışık onuda içine katıyodum sonra birçok şey yaptım ben

çinkoyu sen almayacaksın eşin alacak sen neden alıyosun o kullandığıun fitili hiç duymadım bişey diyemiyeceğim testlere yarın başla bi bakalım sabah ilk idrarla yapma gecenin idrarı kalır mesanende yanıltır ikinci idrarla yapıcaksın testlerin arasında 4 saat olacxak ben sana derim şu saatte yap şimdi diye test gidiş
atına göre birde 4saat idrar yapmayacaksın diyelim testi yaptın bidaha diğer teste kadar idrar yok ve sıvı tüğketimi çok az olacak lh açar fazla sıvı
Ewet cnm ilaclardan hangisini aldin??

fitil gyno-lomexin 600 mg iki kullanımlık 3 gün arayla koyuyosun birde monodoks kullandım oda hap 12 saatte bir alıyosun içinde bir tablet var bitiyo 15 günde yanılmıyorsam

benim hergün okuduğum muhammet duam:

bismillahi samedüllezi lem yelid velem yuled allahümme inni sammeytü mafi bedni muhammeden bi ismi muhammedin sallallahü aleyhi vessellem

tesbihlerim:
deneme yapmaya karar verdiğimden bebeişim 40 günlük olana kadar çektiğim
101 kere la havle ve la kuvvete illa billahi ve la mencee minellahi illa ileyh

70 kere hernamazdan sonra ya allah,ya rahman,ya rahim,ya kaviyyü,ya kadir 70 kere olması şart bunun yalnız

101 kere el evvelü,ya veliyyu tesbihleri

rabbi hebli minessalihin

estafirulllağ

70 kere ya bedias semavati vel ardı

100 kere ya latif

Cinko l-arginne gibi olanlardan sen hic kullanmadım i???

Slm arkadaslar
Bilmiyorum niye boyle ama moralim cok bozuk.Gecen yil tup bebek yatirirlen cinsiyet icin oncesinde hormon testleri yapmislardi ve normal deyip tedaviye baslamislardi ,olmadi vs.Gecen ay dusuk yaptim sonrasinda hormontahlilleri istemisti ben de var olanlari gosterdim.iki kere yapilmis testler ilkinde fsh 10.2 ikincisinde 6.7 cikmisti.Dr tekrar istedi ama bu tahliller sanirim ic acici diil ama eger oyleyse niye sorun oldugunu soylemediler anlamiyorum.tup bebek yapan dr.u aradim e2 ile birlikte degerlendirilir bunlar o kadar da kotu diildedi.bakalim yenileri nasil cikacak ?Amh istedi o onemliymi.Bilmiyorum cok umutsuz ve cok kotuyum neden boyle oldum anlamiyorum.Umarim kendiliginden olur bir an once.Bi fikri olaniniz var mi arkadaslar?Bi de sanirim rahim filmi de isteyecek dr.off(((

canım benim hiç fikrim yok
senin ilk başka çocuğun var mı?

öncelikle söyleyim durum kötü değil.fsh 10 üzerinde olursa rezervlerinin azaldığı anlamına gelebilir.hem bak ikincide 6 çıkmış.bence sorun değil.hep istenen rutinler bunlar.fsh ı 10 çıkanın çocuğu olmaz diye bişey yok.bir arkadaşımın 11 di,hemde 25 yaşında,çörekotu,bal,tarçın ve incir kürü yaptı,2 ay sonra hamile kaldı.

canım gecmıs olsun acıl sıfalar dılıyorum

Merhabalar bir şey i anlayamadım bu tipik kolay hamilelik için mi erkek bebek isteyen anneler için mi

her telden çalıyoruz biz önceki sayfalara göz atarsan erkek beke isteyen de var,kız bebek isteyende...kolay hamile kalmak içnde kürler var...ilk sayfaya bakman yeterli

kızlar malum günün üzerinden 14 gün geçti...bat dündü...6 gün kala yaptırdığım kan testi 0.3 negatifti...3 gün kala idrar testi yaptım 2 tane onlarda negatif...sanırım bugün regl olurum,bacaklarım ve belim sızlıyor...napalım önümüzdeki maçlara bakıcaz artık

test yapınca olmuyor demekı kendı halıne bırakılacak bence bu durum.hayırlısı olsun canım belkıde olmassın adet dur bakalım zamanın geldımıki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…