- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #39.941
öncelikle söyleyim durum kötü değil.fsh 10 üzerinde olursa rezervlerinin azaldığı anlamına gelebilir.hem bak ikincide 6 çıkmış.bence sorun değil.hep istenen rutinler bunlar.fsh ı 10 çıkanın çocuğu olmaz diye bişey yok.bir arkadaşımın 11 di,hemde 25 yaşında,çörekotu,bal,tarçın ve incir kürü yaptı,2 ay sonra hamile kaldı.
Cok saol cnm bilmiorum ya 1 yil oldu yani bebek denemeye basladigimizin 10. Ayinda hamile kalabildim ama o da dusukle sonuclandi,Umarim Allah en kisa zamanda bu duyguyu tekrar yasatr bize ve tum isteyenlere.Bu arada tam olarak nasil bisey bu corekotu bal tarcin kuru?
Bal-Çörekotu-Tarçın mucizesi
kızlar mu karışım bizlere bir mucizeden farksız. adetin 2. günü başlanıp 12. güne kadar sabah akşam yeniyor. karışımı ise göz kararı yapıyorum ben. biraz balı kaseye koyup çörekotunu iyice ezip daha sonra da tarçın karıştırıyorum. bu karışım yumurtaları büyütüp hormonları düzenliyor. dolayısıyla daha kolay hamile kalınıyor a.s
kk daki bir arkadaştan alıntı
Evet canim cok sükür ki 5 bucuk yasinda bir kizim var.1 yilin 6 ayi erkek bebek vs.icin tek gun deniyorduk.Sonra biraktik ,Sonraki 5. Ayin sonunda hamile kaldim ama 5 bucuk haftalik dusuk yaptim.yavas yavas korkmaya basladim
bir de adet bitiminden itibaren pzrtsi,çarşamba,cuma yapanlar var günaşırı.ama hız kesmeden.birde öyle dene istersen.adetin 15.gününe kadar uygulanacak.erkek bebek için.
Kızlar Nerdesiniz Ben bügün Test Yaptım iki çizgi çıktı C'deki Kalın T'deki biraz daha ince Nasıl anlıyacagım Yumurtanın çatladıgını Bugun 14.cü gunum Yarın bana yardımcı olun nasıl kaç saatte bır tahlılerı yapım
Kızlar Dün Adetimin 13.günüydü . Bugün 14 . Test Sonuçlarım bunlar sırasıyla . Bugun 2 tane yaptım biri sabah saatlerinde (10,30) Diğeri (13,30) yorumlarınızı ve tavsiyelerinizi bekliyorum :)
testleri bekletiyorsun ilk 5 dk içindeki test sonucu gecerlidir 5dk içinde çekip atıcaksın
canım deneme yaptım bakalım hayırlısı dualarınıza ıhtıyacım varsagol canım.sen ne yaptın deneme oldumu kımse gırmıyor sayfaya merak ettım
regl oldummmm
regl oldummmm
hadi ya çok üzüldüm bende tatilden geldim hemen siteye gireyim ne haberler var acaba kimler hamile kalmış diye sağlık olsun hayırlısı belki bir sonraki ay, benimde karnımda ve gögüslerimde ağrı var sanırım bende regli oluyorum.
apranxx senle bir sonraki ay birlikte deneriz inş. aramızda 1-2 gün var bu ay yumurtlama tabikini çok iyi yapcam inş, bir sonraki ay senden bende hamiş kalırız inşallah ve tabiki tüm isteyen arkadaşlar.
tam yumurtlama zamanı denedim bende 2 ay olmadı acaba neden olmuyor anlamıyorum bu işi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?