Süper Anneler - 2011

Cok saol cnm bilmiorum ya 1 yil oldu yani bebek denemeye basladigimizin 10. Ayinda hamile kalabildim ama o da dusukle sonuclandi,Umarim Allah en kisa zamanda bu duyguyu tekrar yasatr bize ve tum isteyenlere.Bu arada tam olarak nasil bisey bu corekotu bal tarcin kuru?

Bal-Çörekotu-Tarçın mucizesi
kızlar mu karışım bizlere bir mucizeden farksız. adetin 2. günü başlanıp 12. güne kadar sabah akşam yeniyor. karışımı ise göz kararı yapıyorum ben. biraz balı kaseye koyup çörekotunu iyice ezip daha sonra da tarçın karıştırıyorum. bu karışım yumurtaları büyütüp hormonları düzenliyor. dolayısıyla daha kolay hamile kalınıyor a.s

kk daki bir arkadaştan alıntı

evet böyle bir karışım,kk de topikler var ben de oradan öğrendim.deneyenler faydasını görmüş.

Evet canim cok sükür ki 5 bucuk yasinda bir kizim var.1 yilin 6 ayi erkek bebek vs.icin tek gun deniyorduk.Sonra biraktik ,Sonraki 5. Ayin sonunda hamile kaldim ama 5 bucuk haftalik dusuk yaptim.yavas yavas korkmaya basladim

bir de adet bitiminden itibaren pzrtsi,çarşamba,cuma yapanlar var günaşırı.ama hız kesmeden.birde öyle dene istersen.adetin 15.gününe kadar uygulanacak.erkek bebek için.

Kızlar Nerdesiniz Ben bügün Test Yaptım iki çizgi çıktı C'deki Kalın T'deki biraz daha ince Nasıl anlıyacagım Yumurtanın çatladıgını Bugun 14.cü gunum Yarın bana yardımcı olun nasıl kaç saatte bır tahlılerı yapım

t deki c den daha koyu olacak,ertesi gün açılacak işte tam o zaman yumurtlama günün...resim eklesene buraya

Kızlar bunlar ovulasyon testim ..

Eklentiler

• $Fotoğraf2503.webp
    4,9 KB · Görüntüleme: 49
  • $Fotoğraf2504.webp
    32,1 KB · Görüntüleme: 54
  • $Fotoğraf2505.webp
    10 KB · Görüntüleme: 57
  • $Fotoğraf2506.webp
    4,4 KB · Görüntüleme: 42
  • $Fotoğraf2507.webp
    7,1 KB · Görüntüleme: 59
  • $Fotoğraf2508.webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 54
Kızlar Dün Adetimin 13.günüydü . Bugün 14 . Test Sonuçlarım bunlar sırasıyla . Bugun 2 tane yaptım biri sabah saatlerinde (10,30) Diğeri (13,30) yorumlarınızı ve tavsiyelerinizi bekliyorum :)

Kızlar Dün Adetimin 13.günüydü . Bugün 14 . Test Sonuçlarım bunlar sırasıyla . Bugun 2 tane yaptım biri sabah saatlerinde (10,30) Diğeri (13,30) yorumlarınızı ve tavsiyelerinizi bekliyorum :)

testleri bekletiyorsun ilk 5 dk içindeki test sonucu gecerlidir 5dk içinde çekip atıcaksın

selam yatutarsa ben de sipariş verdim 50 tane testim olacak
otamatik hesaplayıcalara göre 6 haziran yum tarihim
ve test yapacağım
o zamanlarda burada olursan yorumlamamda yardım edersin
:26:

yardımcı olmamızı istiyorsan burada ol ve takip et testleri yanlış yapıyorsun 4saatte bir test yapıcaksın idrar 4saat tutulucak ve sıvı o 4 saat içinde alınmayacak butestler berbat bugün test koyulaşması lazım ben seni notlarımla 27 28 haziran yum günü olarak yazmışım tetsi yaptıktan sonra ilk 5 dk içindeki sonuç geçerli test bekledikçe koyulaşır

hadi ya çok üzüldüm bende tatilden geldim hemen siteye gireyim ne haberler var acaba kimler hamile kalmış diye sağlık olsun hayırlısı belki bir sonraki ay, benimde karnımda ve gögüslerimde ağrı var sanırım bende regli oluyorum.

apranxx senle bir sonraki ay birlikte deneriz inş. aramızda 1-2 gün var bu ay yumurtlama tabikini çok iyi yapcam inş, bir sonraki ay senden bende hamiş kalırız inşallah ve tabiki tüm isteyen arkadaşlar.

tam yumurtlama zamanı denedim bende 2 ay olmadı acaba neden olmuyor anlamıyorum bu işi

valla ben de benden çok ümitliydim ammaaaa aslında tam yumurtanın çatlama anını yakalamıştım, ama bence bizim perhiz bozdu işi...malum 16. gündeydik y ler çoğalsın derken toptan öldü herhalde yavrucuklarım...

bu ay keçi boynuzu,çinko deniycem ve ilişki öncesi kahve,inşallah canım temmuzda beraber alırız güzel haberi

canım,inşallah bu ay topik coşacak hamiş haberleriyle...sen,ben,pozitifimmm,zeynep sevin,yavuz

hamiş dolucak ortalık hamişşşşşşşşşşşş 5 sene sonra da toplu sünnet yaparız artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…