Süper Anneler - 2011

canım,inşallah bu ay topik coşacak hamiş haberleriyle...sen,ben,pozitifimmm,zeynep sevin,yavuz

hamiş dolucak ortalık hamişşşşşşşşşşşş 5 sene sonra da toplu sünnet yaparız artık

ay insallah insallah hepimiz hamis ve sunnet lafi cok hosuma gitti cok guldum :) insallah dualarimiz kabul olur.

merhabalar. ben şu bölümü anlayamadım. eşinizin doğum tarihi üzerine 4 sizinkine de 3 eklemiş. bunu acıklar mısınız? doğum yılına mı ekledi?

bende ilk kez yazıyorum topiğe bir kızım var birde oğluş istiyorum Rabbimin izniyle. bişey sormak istiyorum adetlerim düzenli 28 günde bir oluyorum. ovilasyon testi alıcam bu ay gülen yüz olandan mı alayım yoksa çizgi çıkandan mı bilemedim birde çift çizgi çıkan gün yumurtanın olgunlaştığı günmü yoksa çatladığı günmü çizgiyi gördüğüm günmü yoksa 36 saat sonramı ilişki bunu tam bilemedim

merhabalar. ben şu bölümü anlayamadım. eşinizin doğum tarihi üzerine 4 sizinkine de 3 eklemiş. bunu acıklar mısınız? doğum yılına mı ekledi?

arkadasim mesela sen 80 dogumlusun 80+83+86+89+92+95+98+2001+2004.........
esine ise 80+84+88+92+96+2000+........gibi ekliyorsun erkeklerin kani 4 yilda bayanlarin 3 yilda yenileniyormus en son hanginizde ise ona gore cinsiyet oluyormus internette oyle yaziyor en son senin kanin yenilendiyse kiz esininse erkek yaziyor ben boyle biliyorum

hosgeldin aramiza insallah seninde bir oglusun olur hepimizde saglikli hayirli bir erkek evlat istiyoruz. Rabbim dualarimizi kabul etsin. hangi ovulasyon testi daha iyi bilmiyorum ben cizgi cikandan aldim gecen ay ama yumurtlama zamanimi kacirdim sanirim gulenyuz daha iyi gibi bende netten arastirdim ama cizgi cikandan yapan arkadaslarda var benimkide cizgiliden bakalim bu ay bende denicem. zaten testlerin uzerinde yaziyor cift cizgiden sonra 24-36 saat arasi yumurtlama catlar diye yani cift cizgi yumurtlamanin yaklastigini haber veriyor.ama akinti ve kasik agrisi falan onlarida takip etmen gerekiyor.

sitede benden daha tecrubeli olanlar bu yontemle ogluna kavusanlar var benim eksigim varsa onlar duzeltsin.

insallah hepimizde kavusuruz pasalara......

hoşgeldin canım

öncelikle Rabbim senin de gönlüne göre hayırlı ve sağlıklı bir evlat nasib etsin...ben çizgili laboquik marka test aldım...gayette memnunum...aynı koyuluktaki çift çizgiden yaklaşık 15 saat sonra t çizgisi daha koyu oluyor...bundan yaklaşık 15 saat sonra t çizgisi açılmaya başlıyor...yumurtanın çatlama anı; t çizgisinin açılmaya başladığı ana denk geliyor...ama kişiden kişiye değişebiliyor 1-2 saat oynama olabilir..akıntı ve kasık sancısını da takip etmek lazım

canım,inşallah bu ay topik coşacak hamiş haberleriyle...sen,ben,pozitifimmm,zeynep sevin,yavuz
hamiş dolucak ortalık hamişşşşşşşşşşşş 5 sene sonra da toplu sünnet yaparız artık

aaa apranaxx benı saymamışsın bacım

hoşgeldin aramıza cabım saatlere takılma herkeste farklı olabılıyor açılmayı yakalamam akıntın ve agrın onemlı olan ...çift çizgi catlamanın yakınlaştığını gösterir sonra t çizgisinin c den daha koyu olmasını bekleyeceksin sonrada t nin silikleşmesini agrın akıntın ve silikleşmenin başlaması yumun çatladığını gösterir bildiğim kadarıyla böyle..

bu hesapta arada dogum yapmışsak o zman kan yenılenmiş olmuyor mu ?bence cocugun dogum yılının üstüne saymalıyız kendimizinkini

seni deirek hamileler kısmına aldım canım, hamişsin ya

çaktırma arkadaşım,unutmuşum seni, toparlıyayım dedim

benim içinde bütün takvimler bioenerji falan filan ağustos ayı diyo erkek için :)) bu diyet olayı falan filan zor geliyo bana eşim zaten hiç inanmıyo öyle şeylere ben gereksiz stresmi yapiyorum acaba bilmiyorum kızlarr off oğluş olsun diye parçaladım kendimi

seni direk hamileler kısmına aldım canım, hamişsin ya

çaktırma arkadaşım,unutmuşum seni, toparlıyayım dedim

ben de hiç diyet yapmadım,çokta inanmadım açıkçası ama bu kürler keçiboynuzu falan işe yarıyor bence,spermin hızını ve hareketliliğini arttırıyor...eee bu da y lerin öne geçebilmesi için şart...

bana haziran ayı tüm takvimler bağıra bağıra kız diyordu,hamile kalıcam diye korktum,deneme yaptığıma pişman oldum nerdeyse...inanıyomusun dersen ehh işte...

Son düzenleme:
kızlar merhaba benim yum günüm yaklaşıyor
yarından itibaren teste başlıyorum
hayırlısı tahminim 6 sı yum günü :26:
kafayı yedim

kafayı yedim:

canım hangi testten aldın sen

kafayı yedim:

canım hangi testten aldın sen

Laboquick marka 50 testim var
Dayanamadım bügünde yaptım negatif
Ama uzayan sarı akıntı var
Sırt ve karnımda da ağrı

Selam kızlar
Bende buranın eski takipçilerindenim.1 sene boyunca kız bebek için okudum hatmettim burayı.Ama hiç beklemediğim bir anda hiç kız bebekle ilgili bişey yapmadan kızıma kavuştum.Hatta burdakileri uygulayamadım diye üzülmüştüm.Ama veren Rabbim veriyor şükürler olsun.Hepinize inş.Gönlünüzden geçeni en kısa zamanda nasip eder.

Slm kizlar nasilsiniz bayadir giremedim suan telefondan giriyorum laptopun sarj aleti yandi aksam hamilr olan uygulama yapan varmi benimde bugun adet olmam lazimdi ama daha olmadim mayisin sonlarinda denemem olmustu ama adet olmustum haziranda 3gun erken olmustum normalde tam gunumde olurum bazen erken olurum ama gec olmam belkide bu sefer gecikicek ilk kez eger hamile degilsem buay biz korunduk ama 3,4 kez korunma olmadi esime dedim nasilsa kalamiyorum rahatina bak en son iliski adet gunum olan bugune 2 gun varken oldu ama hemen dusa girdim hamile gibide hissetmiyorum kendimi kasiklarimda ara sra agri oluyo sirtim belim daha cok agriyo bacaklarim agriyo gunduz uyumayan ben 2,3 gundur uyuyorum akintim az var fazla degil kuru sayilirim karnimda sisti sizce hamilemiyimdir kizlar adet agrisinla hamilelik belirtileri ayni oldugu icin anlamiyoruz of beklemek ne zormus ama hamile degilimdir hic hissetmiyorum cunku oglumda hissetmistim

belli olmaz bu işler,hamile olabilirsin.ben dehemen banyoya atmıştım kendimi ama sonuç ortada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…