- 4 Haziran 2013
- 620
- 31
- 118
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #39.961
canım,inşallah bu ay topik coşacak hamiş haberleriyle...sen,ben,pozitifimmm,zeynep sevin,yavuz
hamiş dolucak ortalık hamişşşşşşşşşşşş5 sene sonra da toplu sünnet yaparız artık
Merhaba!Oncelikle hayirli ugurlu olsun bu topigimiz.Hatirlarsaniz bende bir zamanlar takvimimle hesaplama yapardim kimine dogru cikardi kiminde yanlis.Ama ogrenmek istedigim bu takvimin dogru olup olmamasi idi.Nihayetde 2009 mayis ayinda doktora gittim ve doktoruma hesaplama dogrumudur, tutarmi diye sorunca hemen takvimi cikardi baktim ki aynen benim takvimden ve esimle benim dogum tarihlerimizi sordu.Esimin dogum tarihinin uzerine 4 benimkine 3 geldi.Ne yapti etti senin bi tek 2009 -un haziran ayinda hamile kalirsan oglun olur dedi.Ve ya 2010-da agustosa kadar hamile kal dedi.Bir de bir muayene etti beni ve antibiotik yazdi, esim icin kuvvetlendirici bir ilac yazdi, bir de vitamin, folik asid falan.Neyse ben pek inanmadim doktoruma ama yinede denerim dedim dediklerini.Bir tek esim ilac kullanmadi almadi bile neme lazim gerek yok deyip.Haziranda kalamadim ama temmuzda hamile kaldim.Ve 2010-da nisanda kizim oldu.Simdi 1.4 aylik.Buyuk kizim da 4 yas 6 aylik artik.Ama yasim geciyor artik erkek bebek olucaksa da olsun diyorum cunku omurboyu bebek bakicak da degilim ya.Genc yasta sabirliyken, saglamken bakmak kolay.Sonra insan da akilmi kalir.
Ne kadar yazdim okurken yordum sizi biliyorum ama ben de boyleyim basladimmi bitiremem.Once Allahin sonra da doktorlarin, bilenlerin, deneyenlerin,haberdar olanlarin yardimiyla ins bu topigimiz capcanli olur ve hoshaberlerle dolar ins.
Opuyorum hepinizi
merhabalar. ben şu bölümü anlayamadım. eşinizin doğum tarihi üzerine 4 sizinkine de 3 eklemiş. bunu acıklar mısınız? doğum yılına mı ekledi?
bende ilk kez yazıyorum topiğe bir kızım var birde oğluş istiyorum Rabbimin izniyle. bişey sormak istiyorum adetlerim düzenli 28 günde bir oluyorum. ovilasyon testi alıcam bu ay gülen yüz olandan mı alayım yoksa çizgi çıkandan mı bilemedim birde çift çizgi çıkan gün yumurtanın olgunlaştığı günmü yoksa çatladığı günmü çizgiyi gördüğüm günmü yoksa 36 saat sonramı ilişki bunu tam bilemedim
bende ilk kez yazıyorum topiğe bir kızım var birde oğluş istiyorum Rabbimin izniyle. bişey sormak istiyorum adetlerim düzenli 28 günde bir oluyorum. ovilasyon testi alıcam bu ay gülen yüz olandan mı alayım yoksa çizgi çıkandan mı bilemedim birde çift çizgi çıkan gün yumurtanın olgunlaştığı günmü yoksa çatladığı günmü çizgiyi gördüğüm günmü yoksa 36 saat sonramı ilişki bunu tam bilemedim
canım,inşallah bu ay topik coşacak hamiş haberleriyle...sen,ben,pozitifimmm,zeynep sevin,yavuz
hamiş dolucak ortalık hamişşşşşşşşşşşş5 sene sonra da toplu sünnet yaparız artık
hoşgeldin aramıza cabım saatlere takılma herkeste farklı olabılıyor açılmayı yakalamam akıntın ve agrın onemlı olan ...çift çizgi catlamanın yakınlaştığını gösterir sonra t çizgisinin c den daha koyu olmasını bekleyeceksin sonrada t nin silikleşmesini agrın akıntın ve silikleşmenin başlaması yumun çatladığını gösterir bildiğim kadarıyla böyle..bende ilk kez yazıyorum topiğe bir kızım var birde oğluş istiyorum Rabbimin izniyle. bişey sormak istiyorum adetlerim düzenli 28 günde bir oluyorum. ovilasyon testi alıcam bu ay gülen yüz olandan mı alayım yoksa çizgi çıkandan mı bilemedim birde çift çizgi çıkan gün yumurtanın olgunlaştığı günmü yoksa çatladığı günmü çizgiyi gördüğüm günmü yoksa 36 saat sonramı ilişki bunu tam bilemedim
arkadasim mesela sen 80 dogumlusun 80+83+86+89+92+95+98+2001+2004.........
esine ise 80+84+88+92+96+2000+........gibi ekliyorsun erkeklerin kani 4 yilda bayanlarin 3 yilda yenileniyormus en son hanginizde ise ona gore cinsiyet oluyormus internette oyle yaziyor en son senin kanin yenilendiyse kiz esininse erkek yaziyor ben boyle biliyorum
benim içinde bütün takvimler bioenerji falan filan ağustos ayı diyo erkek için :)) bu diyet olayı falan filan zor geliyo bana eşim zaten hiç inanmıyo öyle şeylere ben gereksiz stresmi yapiyorum acaba bilmiyorum kızlarr off oğluş olsun diye parçaladım kendimi
kızlar merhaba benim yum günüm yaklaşıyor
yarından itibaren teste başlıyorum
hayırlısı tahminim 6 sı yum günü :26:
kafayı yedim:
canım hangi testten aldın sen
Slm kizlar nasilsiniz bayadir giremedim suan telefondan giriyorum laptopun sarj aleti yandi aksam hamilr olan uygulama yapan varmi benimde bugun adet olmam lazimdi ama daha olmadim mayisin sonlarinda denemem olmustu ama adet olmustum haziranda 3gun erken olmustum normalde tam gunumde olurum bazen erken olurum ama gec olmam belkide bu sefer gecikicek ilk kez eger hamile degilsem buay biz korunduk ama 3,4 kez korunma olmadi esime dedim nasilsa kalamiyorum rahatina bak en son iliski adet gunum olan bugune 2 gun varken oldu ama hemen dusa girdim hamile gibide hissetmiyorum kendimi kasiklarimda ara sra agri oluyo sirtim belim daha cok agriyo bacaklarim agriyo gunduz uyumayan ben 2,3 gundur uyuyorum akintim az var fazla degil kuru sayilirim karnimda sisti sizce hamilemiyimdir kizlar adet agrisinla hamilelik belirtileri ayni oldugu icin anlamiyoruz of beklemek ne zormus ama hamile degilimdir hic hissetmiyorum cunku oglumda hissetmistim
belli olmaz bu işler,hamile olabilirsin.ben dehemen banyoya atmıştım kendimi ama sonuç ortada.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?