Süper Anneler - 2011

Bu arada hala adet olmadim bakalim yarin olucakmiyim...nerdesiniz kizlar kimsecikler kalmamis daha sik ugrayi Buraya tlden giriyorum cok zor oluyo hersey gozukmuyo

hadi canım inşallah,müjdeli haber verirsin

o kadar sevinirim ki senin adına epeydir takip ediyorum seni,1 yılı geçti galiba bebek istiyorsun...hep der kızlar ne zaman rahat olursanız o zaman geliyo bebiş göbüşe

taktiğini sevdim;rahatına bak hayatım

Sagol cnm hayirlisi nasilsa oyle olsun evet 1 senedir dusunuyodum kararsizdim ama ilk deneme mayista oldu ama kalamadim sonra korunmali ve iste nasilsa yumurtlams gunu gecti adetim yakin kalamam diye bir kerede esim kacirdi derken 4defa falan iliski olmis oldu ama hic hamileymisim gibi hissetmiyorum adet olucak gibi bi halim agrimda yok normalde kasiklarim belim cok agrir gsliba gecikicek adetim oyle hissediyorum gecen ay 3gun erken oldum bu sefer heralde 3gun gec olucam

canım ... hiç belli olmuyor işteee.. bende şubatta kalmamıştım martta rahattım ve kaldım ama ınan hıcc hıssetmıyordum hamıle degılımdır ya fln dıyordum..
Allah hayırlısını versın senın ıcın .. hamıleysen gır yaz lutfenn.. eylülün gulu ve senı takıp edıyorum :)

Sagol cnm amin..hala adet olmadim belki gecikti belkide hamileym eger oyleyse yine erkek olur benim cunku oglumdaki gibi sa kasigimda sanci var ara ara solumda cok hafif zaten ramazansdan sonra dr gidicektim ondan sonra hamilelik dusunuyodum belkide sol kasigim sagliksiz temel cunku hic bi zaman hissetmiyorum agri falan hep sagimda hissederim gecen sabahta sirtimin sag tarafindan belime bosluguma kadar agri vardi ruzgara tutuldum minoset ictim sandim havlu isittim koydum sicak dus yaptim sabahsi biseyim yoktu ruzgara tutulsam 3,4gunde anca gecerdi,neyin agrisiydi anlam veremedin,ben bu sag sol olayina cok inaniyorum kendim deyin dediklerimdede tuttu allahim afetsin.bi kizim olmasini cok istiyoru saglikli hayirlisiyla insallah.ama biseyi cok isteyince ustune gidince olmuyo benimde olmiycakmis gibi geliyo adetliyken bile sagimda asiri agri oluyo solda tik yok

kızlar ben geldimmm nasılsınız bakimmmmmm .kimseler yok elna,elea bu arkadaşlar hiç girmiyor topige neden acaba .benim bebiş 7 aylık oldu kızlar sıcaklarda bastırdı iyicene hantallaştım yaaa eeee sizler neler yapıyorsunuz nasılsınız.

Kizlar az once test yaptim negatif hamile degilim sabah yapicaktim aslinda cok su ictmistim ama esim almis illaki yap dedi ama idrarimda afedersiniz biseyler vardi kucuk kucuk parcalar halinde ne olaki

Bende bugun adet oldum 7 gün önce oldum ama bu ay niye boyle oldu acaba yumurtlama gunlerimi takip edemiyorum boyle olunca yaa 0ff

Hosgeldin cok sukur iyiyiz sen nasilsin cnm masallah gobusun buyumustur kizin olucakti dimi cnm erkek icin yontem uygulamistin ama kusura bakma cnm unutkanlik var biraz bende sag tarafina yatmismiydin sagdami soldami hissettin ilk ayda benimde hep sag tarafta agri oluyo solda hic bisey hissetmiyorum kizim olmasini cok istiyorum hamilede degilim adey olucsk gibide degilim normalde karin kasik agrilarim baslardi karnim ve goguslerim acayip sisti kizlar hafif agrida var gogus uclarim dokunur dokunmaz sertlesiyo neden butun oluyoki ozaman kizlar

Sahimi cnm sen kac haftalik oldun kazaylami hamile kaldin cinsiyeti belli oldumu eger hamileysem kiz bebek icin uygulama yapamadim plansiz olucak

ben 29 un içindeyim canım,kız benim bebeğim,3.kızım.kazayla hamile kaldım.hemen duşa girdim ama nafile.ben bu olayda sperm hızına ve yumurtanın kabuğunu delme becerisine inanıyorum,adamın spermlerinden hangisi baskın yetenekliyse o oluyor genelde.kız için uğraşan çok oldu,ama sonuçlar başarısız genelde.örnek seda ve cemre.benim 1.de yumurtlamadan 2 gün önce başladı sık ilişki,2.deyumurta takibiyaptırmıştım 15.gün yum yok dedi dr,demek ki çatlamış,kabuğu bile sönmüş,o akşam oldu iliş ki spontan ve tuttu,3.de 16.gün oldu,kazara korunmadık,içime kurt düştü,ertesi gün gidip baktım yine yumurta da kabuğu da yoktu.yani ben yum öncesi de sonrası da kızı tutturdum 3 kez.bunu sperme bağlıyorum.bu arada 3 yum da sağdandı,gebelikte korpusluteum 3 dede sağdaydı.
.

Nasip kismet hersey cnm hersey yazili ama iste allah gonlumuzdekini ama ne hayirli olucaksa allah onu yazarmis bizimde iliski adetime 2gun varken olmustu adet gecikince yumurtaliklar cocuk ariyo derler bakslim yarin olacakmiyim..aa sagdamiydi benim oglum sagdaydi sag erkek derker bi cok kisidede tuttu korpusluteum ne kiz kesemi ilk ay onemli sonra yer degistiriyolar ama soldan yumurtlayip dollenip sag tuplere dusebilir ama oyle seyde tersi okurmudurki tahmin ettim:)

evet kızım olacak .yumurta takibiyle hamile kaldım sol yumurtadan uzayan akıntıdan 1 gün sonra sagımada yattım olmadı işte maralda sagdan kalmış genede olmamış bu sag sol olayına inanmıyorum artık.

aynıyız canımmmm...
bnmde hep sag tarafım agrırr... sol kasıgım hıc ağrımaz

ben bişey sorucam dr um bebeğe bakarken yada kanamam olduğu zamanlarda kac kez kontrol ettı benı
gorurdu degıl mı belkı solum zayıf bnmde ..
bende cogunlukla soldan kıza hamıle kalındığına ınanıyorum ama çoğunluk böyle yanı soldan erkeğe sağdan kızada kalınabılıyor..
ayrıca adet olduğumda da hep sag kasıgım ağrır..

bunu dr a sorucam bır daha kı gıdısımde.. benı ıyıce bır kontrol etsın..

neyse testın negatıf cıkmıs.. bence dr kontrolünde hamıle kal.. ben cok pısman oldum dr a gıtmedıgıme..

Evey cnm ayniyiz bende doktora gidicm ramazandan sonra hala adet olmadim gunlerim cok duzenliydi gununu sasmazdi bi tek gecen ay 3gun erken oldum onu cok yorulmama bagliyorum sag kasigim belirgin derecede agriyo suan akintimda var adet olmadim daha testte negatif cikti baska bisey olmasindan korkuyorum kist falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…