Süper Anneler - 2011

seam kızlar uzun zamandır giremedim telaşeliydik....ben hamileyim 7 haftalık.....erkek bebek istiyordum ama hiç bir şey deneyemeden hamiş kalmışım kocamı zor ikna etmiştim o yüzden yöntem denemeye fırsatım olmadı....şükür bunu verene ..işallah hayırlı sağlıklı bir bebiş olur....​

çok sevindim suzan
Allah tamamına erdirsin
bende hala bişi yok
dün 19dan sonra lh artışı başladı
ve bugün t daha koyu
bu akşam olsun diyorum ve yarın sabah
adamda bozuluyor artık bana damızlık olarak mı kullanıyorsun beni diyor
artık tutmazsa boşverecem bu sevdaya

soğol yavuzcum nasıl mutluyum bir bilsen Rabbim isteyen herkese versin işallah...sen de en kısa zamanda hamiş kal hadi .....bekliyorum....

kızlar sağ sol olayı doğru değil bu net

inandığım tek şey var;yumurta çatladıktan sonra mümkün olan en kısa sürede tek ilişki...

kesinlikle o kadar çok yazı okudum ki,yaptım tutmadı diyenlerde hep bi şey eksik kalmış...yum çatlamış hemen ilişki olmuş ama öncesinde ve sonrasında da beraber olmuşlar...yum sabah çatlamış tek ilişki olmuş ama gece olmuş...hep derler ya kız daha zor diye;kız niye zor çünkü tam zamanı belli değil...şans daha çok ama zaman belirsiz....bence kız isteyenler yum çatladıktan 12 saat sonra denesinler...yani kısacası erkek için inandığım tek şey; o+12

denizcim,kayboldun :26: sağlığın nasıl,erkek olduğu kesinleştimi bebişinin

merhaba, uzun zamandır yazmıyorum ama sürekli takip ediyorum, yeni hamileleri tebrik ederim...
ben bu ay ilk denememi yaptım ama sonuç negatif, bakalım temmuzda olacakmı? bu arada apranax o+12 kız için yöntem demek istedin değilmi?

Suzan cvp yazdm sana ama birde baktım topik yabancı
Tekrar tebrik ederim hayırla sağlıkla kucağına al inşallah
Eskilerden kimse kalmadı galiba topikte ara ara bakıyorum göremiyorum kimseyi

Gozunaydin cnm allah tamamina erdirsin insallah hayirli bi pasacin olur:)

O ne kiz 12 anlamadm ben yani yumurta catladiktan 12 saat sonrami iliski olmali kiz icin birde yumurta dollenmesi 12 saat icinde oluyomus oyle duymustum yanilmiyosam. Bende sag sol olayina daha cok inaniyorum bu hep sag kasigim agridi gene ve hala adet olmadim hamilede degilim niye gelmiyoki sanirim boyle streste yaptikca gecikiyo bide adetime 1gun varken minoset icmistim oda geciktirdi bakalim yarin olacakmiyim bugun sabahtan bu zamana temizlik yaptim simdi bitti isim inciyni ciciyni temizledim evin cok agirda kaldirdim ama adetim yerine akintim cok gelmis bakalim ne zaman adet olucam insallah yarin olurum cunku kiz bebek icin hicbisey yapamadim takvimde erkek gosteriyo oglumdaki gibi sag kasigimda agriyo ben agustosta planliyodum

evet kızım olacak .yumurta takibiyle hamile kaldım sol yumurtadan uzayan akıntıdan 1 gün sonra sagımada yattım olmadı işte maralda sagdan kalmış genede olmamış bu sag sol olayına inanmıyorum artık.

aynen canım,benim kardeşimin de sağ tüpü tıkalı,iki oğluna da aşılamayla soldan kaldı.

tebrik ederim suzancım ,senin için çok dua ediyordum kocan ikna olsun diye.inşallah da eerkek olmuştur bu sefer.ne uğraştın sen adamı ikna edicem diye.hangi gün kaldın,tesadüfen yum gününe denk geldi mi,takibe gidiyodun bi ara gebe kaldığın yumurtan da takiplimiydi?

selam canlarım hepınızı cok özledım ben erzıncandayım burda ınternet sıkıntısı oldugu ıcın gıremıyorum ve bu benı cok uzuyor.herkesı tek tek opuyorum hepınıze burdan selamlar yolluyorum.ınternet buldugum an hemen gırıp bakacagım yıne

suzanım canım nasılsın bulantın falan varmı sen nasıl kazaylamı hamıle kaldın yanı plansızmı oldu.hadı bakalım ınsallah paşa gelıyor cok sevındım canım.bende erzıncandayım ınternet yok gıremıyorum cok sıkıldım vallahı ne zormus ınternetsız yas<mak

evet kızım olacak .yumurta takibiyle hamile kaldım sol yumurtadan uzayan akıntıdan 1 gün sonra sagımada yattım olmadı işte maralda sagdan kalmış genede olmamış bu sag sol olayına inanmıyorum artık.

selam canım sen doktor takıbıyleı hamılekalmıstın pekı.senınde bayagı ılerledı hamılelık canım allah yardımcın olsun

s4en nasılsın denızcım hamılelık nasıl gıdıyor tatıle gıttınızmı nasıl gectı bulantın nasıl gectımı

Suzan cvp yazdm sana ama birde baktım topik yabancı
Tekrar tebrik ederim hayırla sağlıkla kucağına al inşallah
Eskilerden kimse kalmadı galiba topikte ara ara bakıyorum göremiyorum kimseyi

Mervecim çok sağol neler çektim ben yaaa bu bebiş için gerçekten sürpriz oldu ...eskiler arada girip okuyor ama biz facedeki grubumuzda olduğumuz için daha sık görüşüyoruz ......

Gozunaydin cnm allah tamamina erdirsin insallah hayirli bi pasacin olur:)

Allah razı olsun canım işallah seninde prensesinin olduğunu duyarız yine buradan

Allah razı olsun maral ..ne çok ağlamıştım de mi?

rabbim kabul etti tüm duaları...şükür ...ben 2 aydır takibi bırakmıştım eşimle küstük ayrı yatıyorduk mayısta yuma 3 gün kala barıştık ve bebişim gelmişşşş .....yum gününden önce ilişkim başladı yani...olsun rabbim ne layık gördüyse başım gözüm üstüne bu benim son hamileliğim olacak cinsiyet düşünüp geçirmek istemiyorum ....her anın tadını çıkaracam zaten sezeryanla doğum yapıyorum bağlatmayı düşünüyorum...

sen nasılsın maral ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…