- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #40.001
seam kızlar uzun zamandır giremedim telaşeliydik....ben hamileyim 7 haftalık.....erkek bebek istiyordum ama hiç bir şey deneyemeden hamiş kalmışım kocamı zor ikna etmiştim o yüzden yöntem denemeye fırsatım olmadı....şükür bunu verene ..işallah hayırlı sağlıklı bir bebiş olur....
çok sevindim suzan
Allah tamamına erdirsin
bende hala bişi yok
dün 19dan sonra lh artışı başladı
ve bugün t daha koyu
bu akşam olsun diyorum ve yarın sabah
adamda bozuluyor artık bana damızlık olarak mı kullanıyorsun beni diyor
artık tutmazsa boşverecem bu sevdaya
soğol yavuzcum nasıl mutluyum bir bilsen Rabbim isteyen herkese versin işallah...sen de en kısa zamanda hamiş kal hadi .....bekliyorum....
merhaba suzan çocugun varmı başka canım yoksa ilk gebeliginmi ?
seam kızlar uzun zamandır giremedim telaşeliydik....ben hamileyim 7 haftalık.....erkek bebek istiyordum ama hiç bir şey deneyemeden hamiş kalmışım kocamı zor ikna etmiştim o yüzden yöntem denemeye fırsatım olmadı....şükür bunu verene ..işallah hayırlı sağlıklı bir bebiş olur....
kızlar sağ sol olayı doğru değil bu net
inandığım tek şey var;yumurta çatladıktan sonra mümkün olan en kısa sürede tek ilişki...
kesinlikle o kadar çok yazı okudum ki,yaptım tutmadı diyenlerde hep bi şey eksik kalmış...yum çatlamış hemen ilişki olmuş ama öncesinde ve sonrasında da beraber olmuşlar...yum sabah çatlamış tek ilişki olmuş ama gece olmuş...hep derler ya kız daha zor diye;kız niye zor çünkü tam zamanı belli değil...şans daha çok ama zaman belirsiz....bence kız isteyenler yum çatladıktan 12 saat sonra denesinler...yani kısacası erkek için inandığım tek şey; o+12
evet kızım olacak .yumurta takibiyle hamile kaldım sol yumurtadan uzayan akıntıdan 1 gün sonra sagımada yattım olmadı iştemaralda sagdan kalmış genede olmamış bu sag sol olayına inanmıyorum artık.
evet kızım olacak .yumurta takibiyle hamile kaldım sol yumurtadan uzayan akıntıdan 1 gün sonra sagımada yattım olmadı iştemaralda sagdan kalmış genede olmamış bu sag sol olayına inanmıyorum artık.
aynıyız canımmmm...
bnmde hep sag tarafım agrırr... sol kasıgım hıc ağrımaz
ben bişey sorucam dr um bebeğe bakarken yada kanamam olduğu zamanlarda kac kez kontrol ettı benı
gorurdu degıl mı belkı solum zayıf bnmde ..
bende cogunlukla soldan kıza hamıle kalındığına ınanıyorum ama çoğunluk böyle yanı soldan erkeğe sağdan kızada kalınabılıyor..
ayrıca adet olduğumda da hep sag kasıgım ağrır..
bunu dr a sorucam bır daha kı gıdısımde.. benı ıyıce bır kontrol etsın..
neyse testın negatıf cıkmıs.. bence dr kontrolünde hamıle kal.. ben cok pısman oldum dr a gıtmedıgıme..
Suzan cvp yazdm sana ama birde baktım topik yabancı
Tekrar tebrik ederim hayırla sağlıkla kucağına al inşallah
Eskilerden kimse kalmadı galiba topikte ara ara bakıyorum göremiyorum kimseyi
Gozunaydin cnm allah tamamina erdirsin insallah hayirli bi pasacin olur:)
tebrik ederim suzancım ,senin için çok dua ediyordum kocan ikna olsun diye.inşallah da eerkek olmuştur bu sefer.ne uğraştın sen adamı ikna edicem diye.hangi gün kaldın,tesadüfen yum gününe denk geldi mi,takibe gidiyodun bi ara gebe kaldığın yumurtan da takiplimiydi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?