Süper Anneler - 2011

Sendende allah razi olsun cnm aminnnn insallahhh

kızlar benim forumlardan okuduğum,ovulasyon öncesi erkek olma olasılığı var ama ne zaman? 2 gün önce ve 4 gün öncesi hep erkek için eee yum zamanı net olmadığı için bunu tutturmak zor,çatlama 5-6 saat geç olsa bütün hesap şaşar...ama okuduklarımdan yola çıkarak,erkek için çatlamadan hemen sonra cinsel perhiz ve tek ilişki erkek; yumurtlamadan 12 saat sonra vajen phı düştüğü için 12 saat boyunca kız bence...yani kesin olan yumurtamanın il çatlaması ve takip eden 12 saat erkek,son 12 saati de kız bacılarım...bunca okuduğum sayfalardan çıkardığım sonuç bu...heee bi de spermin yumurtaya ulaşma süresini hesaplamak lazım..

kız dorti iyi tatil yaptın haaaa

monthcum; sen kız için adetten sonra gün aşırı ilişki dene bacım,3 kere şey etsen 11. günde kes ilişkiyi...sonra yumu bekle,çatlasın patlasın 12 saat sonra gene şeyet,2 gün sonra bidaha...sonra artık Allah ne verdiyse

benim kociş diyo ki 3 ay denerim senin salak yöntemi,olmazsa 4. ay benim bildiğim gibi,hergün çalışma

Herkese merhaba bayanlar. Bu topiği baştan sona okudum diyebilirim bir haftamı aldı :) ben de bebek düşünüyorum nasipse oğluşum olsun istiyorum. İlk bebeğim olacak. Aklıma takılan o kadar çok şey varkii... Denilen şeyleri uygulamaya çalışıyorum ekimde hamile kalmıcam mesela.. Ama benim aklımı rus takvimi çok karıştırıyor. En önemli şey zamanlama deniliyor ama rus takvimi de bu zamanlamaya destek veriyor mu acab ? Çünkü mayısa kadar kız görünüyor. Beklemeli miyim sizce yoksa bu takvimi es mi geçmeliyim ?

takvimlere çok takılma derim birinde tutan diğerinde tutmuyor...eylül ekim ayı erkek için iyonlardan dolayı yükseliyor diyorlar...

haklısın canım takvimler kafa karıştırıyor...ben kendimce bir yol buldum;çevremdekilere bakıyorum takvimlerle mesela rus takviminin tutmadığı kişiler var çevremde,ne zaman takvimlere takılsam amaaaann şunda bunda tutmamış demekki doğru değil deyip es geçiyorum gönül rahatlığıyla

aynı şekilde bende öyle rahatlatabiliyorum içimi. Kızlar birde OSMAN bey var duydunuz mu hiç. Hem sağlıklı hemde istenilen cinsiyette bebek sahibi olabilmek için tarih veriyormuş. Ne kadar doğru acaba yaa ? senelerdir bununla uğraşıp duruyorum yaa ( Ahh anne ahhh bozdun psikolojimi... 4 kızız biz ve benim ilk gebeliğim olacak nasip olursa. Ama annem kızım olur diye korkuyo yaa benimde psikolojimi bozdu (

canım benim psikolojini bozma bence eğer bozarsan hamile kalman bile zorlaşır hayırlısı inşallah oğluşun olur ama ilk hamileliğinmiş kız da olsa erkek de hayırlısı olsun inşallah erkek bebek isteyen bizlerin sağlıklı hayırlı erkek bebekleri olur bir an önce hayırlısıyla.

benim de3. ya bir de 13 aylık daha küçük kızım,stresi sardı beni.hamile olduğumu inkar ediyorum hala.kabullenemedim.iki bebek,biri yürüyo ve farklı ihtiyaçları olacak babaktan,büyük kızım asi karakterli bir çocuk çok yıpratıyor.en önemlisi de yöntem deneyecektim ben 3.yü yaparsam,içimde kaldı.

apranxx canım yumurtlama takibine başladın mı ne zaman başlayacaksın ben 28 inde adet oldum sende benden birkaç gün önceydi sanırım ben 1-2 gün daha bekleyip başlıcam ramazanda su da içmeyince testler belki daha sağlıklı olur ama inşallah yumurtlama sabah saatlerinde olmaz akşama doğru olsunda gecede ilişki olsun bakalım hayırlısı hepimiz için.

maral sen 4 cüyüde yapacakmış gibi içime öyle bir his dogdu

Son düzenleme:

ah maralcım yaaaaaa,deme böyle...seni okudukça ablam geliyo aklıma...4 kızı var ,sonuncusu kazayla oldu araları -3 yaş hepsinin...Allahım bu bari erkek olsun dedi,olmadı doğumdan sonra ağladı,hiç unutamam...ama şimdi kızları gelinlik yaşta...o kadar güzel ki onlarla sohbet etmek,gezmek,alışveriş yapmak...iyi ki varlar...ne zaman içim daralsa onların yanında alıyorum soluğu...abimi 2 oğlu var ayda yılda bir görüyorum...3 ye kızım olursa hiç üzülmücem onu biliyorum...

kız satlarımız aynı...28 mayıs benim yum çarşamba olacak gibi duruyor...bakalım hayırlısı görücez artık ama bu ayda olmucak gibi geliyo bana,tek ilişki zor yaaaa...kociş bu ay keçiboynuzu kürü içiyor...ne bileyim yaaa,heyecanlıyım,içim kımıl kımıl

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

elna nın oğlu oluyorrrrrrrrrrrrrr :87::119::128:

Bu arada bende çoook eski bir eczacıdan şunu öğrendim.. Onlara da fakültelerinde bir hoca anlatmış. Çakşır otu var duymuşsunudur muhakkak. onun odunsu bir kısmı var aktarlarda satılıyor. Onu iyice öğüttürüyorsunuz aktara. Böle kum gibi oluyo. Sonra bir yemek kaşığı keçiboynuzu pekmezine bir tutam o ottan karıştırıyorsunuz böyle hafif katılaşıyo. Onu her sabah yada her akşam yatmadan önce eşlerinize yediriyorsunuz ama hamileliği planlamadan 2 ay 10 gün önce :) çünkü sperm oluşumu 2 ay 10 gün sürermiş. Böylece sperm fazlalışıyor ve içindeki y miktarları da artıyormuş. Erkek bebek olasılığını bir hayli yükseltiyor.. Birde sene 1978 in elle dergisi vardı geçenlerde geçti elime. Orada bir prof. araştırması vardı o da yumurtlama günlerine ve vücut ısısına göre yapın diyordu. Erkek bebek için en az 6 aylık adet günlerini yazıyosunuz. En uzun gün olan adet gününüzden ( farzedelim en uzun 30. gün adet olmuşsunuz) 15 rakamını çıkarıyorsunuz. ve çıkan sayıdan adetin ilk gününden itibaren sayıyorsunuz atıyorum 30-15: 15 adetin birinci gününden 15. güne kadar korunarak ilişkiye giriyosunuz ve bir hafta öncesine kadar hiç ilişki olmayacak.. sonrasında gelsin erkekler :)

kız satlarımız aynı...28 mayıs benim yum çarşamba olacak gibi duruyor...bakalım hayırlısı görücez artık ama bu ayda olmucak gibi geliyo bana,tek ilişki zor yaaaa...kociş bu ay keçiboynuzu kürü içiyor...ne bileyim yaaa,heyecanlıyım,içim kımıl kımıl [/QUOTE]

hayırlısı bakalım inşallah olur ben çok istiyorum bu ay, benimde çarşamba çatlar gibi geliyor tabi geçen ayki gibi erken çatlama olmazsa. benim kocişede çinko hapı aldık ama başlayalı 3 gün oldu, bende çörek otu,tarçın,bal aklıma geldikçe bir kaşık karıştırıp yiyorum belki faydası olur. tam yumurtlama zamanını denk getirip inşallah olur Emir Bebek

ne kadar çaba sarfettiğini biliyorum..
suzan gözün aydın...çok çok sevindim...
inş. Allah gönlüne göre vermiştir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…