- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #40.021
Mervecim çok sağol neler çektim ben yaaa bu bebiş için gerçekten sürpriz oldu ...eskiler arada girip okuyor ama biz facedeki grubumuzda olduğumuz için daha sık görüşüyoruz ......
Allah razı olsun canım işallah seninde prensesinin olduğunu duyarız yine buradan
merhaba, uzun zamandır yazmıyorum ama sürekli takip ediyorum, yeni hamileleri tebrik ederim...
ben bu ay ilk denememi yaptım ama sonuç negatif, bakalım temmuzda olacakmı? bu arada apranax o+12 kız için yöntem demek istedin değilmi?
O ne kiz 12 anlamadm ben yani yumurta catladiktan 12 saat sonrami iliski olmali kiz icin birde yumurta dollenmesi 12 saat icinde oluyomus oyle duymustum yanilmiyosam. Bende sag sol olayina daha cok inaniyorum bu hep sag kasigim agridi gene ve hala adet olmadim hamilede degilim niye gelmiyokisanirim boyle streste yaptikca gecikiyo bide adetime 1gun varken minoset icmistim oda geciktirdi bakalim yarin olacakmiyim bugun sabahtan bu zamana temizlik yaptim simdi bitti isim inciyni ciciyni temizledim evin cok agirda kaldirdim ama adetim yerine akintim cok gelmis bakalim ne zaman adet olucam insallah yarin olurum cunku kiz bebek icin hicbisey yapamadim takvimde erkek gosteriyo oglumdaki gibi sag kasigimda agriyo ben agustosta planliyodum
selam canlarım hepınızı cok özledım ben erzıncandayım burda ınternet sıkıntısı oldugu ıcın gıremıyorum ve bu benı cok uzuyor.herkesı tek tek opuyorum hepınıze burdan selamlar yolluyorum.ınternet buldugum an hemen gırıp bakacagım yıne
Herkese merhaba bayanlar. Bu topiği baştan sona okudum diyebilirim bir haftamı aldı :) ben de bebek düşünüyorum nasipse oğluşum olsun istiyorum. İlk bebeğim olacak. Aklıma takılan o kadar çok şey varkii... Denilen şeyleri uygulamaya çalışıyorum ekimde hamile kalmıcam mesela.. Ama benim aklımı rus takvimi çok karıştırıyor. En önemli şey zamanlama deniliyor ama rus takvimi de bu zamanlamaya destek veriyor mu acab ? Çünkü mayısa kadar kız görünüyor. Beklemeli miyim sizce yoksa bu takvimi es mi geçmeliyim ?
Herkese merhaba bayanlar. Bu topiği baştan sona okudum diyebilirim bir haftamı aldı :) ben de bebek düşünüyorum nasipse oğluşum olsun istiyorum. İlk bebeğim olacak. Aklıma takılan o kadar çok şey varkii... Denilen şeyleri uygulamaya çalışıyorum ekimde hamile kalmıcam mesela.. Ama benim aklımı rus takvimi çok karıştırıyor. En önemli şey zamanlama deniliyor ama rus takvimi de bu zamanlamaya destek veriyor mu acab ? Çünkü mayısa kadar kız görünüyor. Beklemeli miyim sizce yoksa bu takvimi es mi geçmeliyim ?
haklısın canım takvimler kafa karıştırıyor...ben kendimce bir yol buldum;çevremdekilere bakıyorum takvimlerle mesela rus takviminin tutmadığı kişiler var çevremde,ne zaman takvimlere takılsam amaaaann şunda bunda tutmamış demekki doğru değil deyip es geçiyorum gönül rahatlığıyla
aynı şekilde bende öyle rahatlatabiliyorum içimi. Kızlar birde OSMAN bey var duydunuz mu hiç. Hem sağlıklı hemde istenilen cinsiyette bebek sahibi olabilmek için tarih veriyormuş. Ne kadar doğru acaba yaa ? senelerdir bununla uğraşıp duruyorum yaa( Ahh anne ahhh bozdun psikolojimi... 4 kızız biz ve benim ilk gebeliğim olacak nasip olursa. Ama annem kızım olur diye korkuyo yaa benimde psikolojimi bozdu (
Allah razı olsun maral ..ne çok ağlamıştım de mi?
rabbim kabul etti tüm duaları...şükür ...ben 2 aydır takibi bırakmıştım eşimle küstük ayrı yatıyorduk mayısta yuma 3 gün kala barıştık ve bebişim gelmişşşş.....yum gününden önce ilişkim başladı yani...olsun rabbim ne layık gördüyse başım gözüm üstüne bu benim son hamileliğim olacak cinsiyet düşünüp geçirmek istemiyorum ....her anın tadını çıkaracam zaten sezeryanla doğum yapıyorum bağlatmayı düşünüyorum...
sen nasılsın maral ...
haklısın canım takvimler kafa karıştırıyor...ben kendimce bir yol buldum;çevremdekilere bakıyorum takvimlerle mesela rus takviminin tutmadığı kişiler var çevremde,ne zaman takvimlere takılsam amaaaann şunda bunda tutmamış demekki doğru değil deyip es geçiyorum gönül rahatlığıyla
benim de3. ya bir de 13 aylık daha küçük kızım,stresi sardı beni.hamile olduğumu inkar ediyorum hala.kabullenemedim.iki bebek,biri yürüyo ve farklı ihtiyaçları olacak babaktan,büyük kızım asi karakterli bir çocuk çok yıpratıyor.en önemlisi de yöntem deneyecektim ben 3.yü yaparsam,içimde kaldı.
benim de3. ya bir de 13 aylık daha küçük kızım,stresi sardı beni.hamile olduğumu inkar ediyorum hala.kabullenemedim.iki bebek,biri yürüyo ve farklı ihtiyaçları olacak babaktan,büyük kızım asi karakterli bir çocuk çok yıpratıyor.en önemlisi de yöntem deneyecektim ben 3.yü yaparsam,içimde kaldı.
apranxx canım yumurtlama takibine başladın mı ne zaman başlayacaksın ben 28 inde adet oldum sende benden birkaç gün önceydi sanırım ben 1-2 gün daha bekleyip başlıcam ramazanda su da içmeyince testler belki daha sağlıklı olur ama inşallah yumurtlama sabah saatlerinde olmaz akşama doğru olsunda gecede ilişki olsun bakalım hayırlısı hepimiz için.
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
elna nın oğlu oluyorrrrrrrrrrrrrr:87::119::128:
Allah razı olsun maral ..ne çok ağlamıştım de mi?
rabbim kabul etti tüm duaları...şükür ...ben 2 aydır takibi bırakmıştım eşimle küstük ayrı yatıyorduk mayısta yuma 3 gün kala barıştık ve bebişim gelmişşşş.....yum gününden önce ilişkim başladı yani...olsun rabbim ne layık gördüyse başım gözüm üstüne bu benim son hamileliğim olacak cinsiyet düşünüp geçirmek istemiyorum ....her anın tadını çıkaracam zaten sezeryanla doğum yapıyorum bağlatmayı düşünüyorum...
sen nasılsın maral ...
maral sen 4 cüyüde yapacakmış gibiiçime öyle bir his dogdu
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
elna nın oğlu oluyorrrrrrrrrrrrrr:87::119::128:
ne güzellllllll hayırlı saglıklı evlat olur inşallah.canım nerden ögrendin elna buralara ugramaz oldu neden acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?