- 9 Haziran 2008
- 879
- 16
- 318
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #40.041
kızlar merhaba
ben denememi yaptım
1 hafta perhiz
pozitiften 30 saat sonra ve bir sonraki gün
hayırlısı
elna üyeliğini iptal ettirdi,ama nedenini bilmiyorum canım...faceden görüşüyoruz......
hadi hayırlısı canım,benim deneme de ya bu gece ya da yarın olacakkızlar merhaba
ben denememi yaptım
1 hafta perhiz
pozitiften 30 saat sonra ve bir sonraki gün
hayırlısı
canım sorsana neler yapmıştı.perhizi kaçgündü
s.a. arkadaşlar çok şükür umremi yapıp döndüm (Rabbim kabul etsin.isteyen herkese de nasip etsin inş.) bu arada herkese hayırlı ramazanlar.gece döndüğüm için per okuyamadım ben yokken neler oldu acaba.....
seam kızlar uzun zamandır giremedim telaşeliydik....ben hamileyim 7 haftalık.....erkek bebek istiyordum ama hiç bir şey deneyemeden hamiş kalmışım kocamı zor ikna etmiştim o yüzden yöntem denemeye fırsatım olmadı....şükür bunu verene ..işallah hayırlı sağlıklı bir bebiş olur....
takvimlere çok takılma derim birinde tutan diğerinde tutmuyor...eylül ekim ayı erkek için iyonlardan dolayı yükseliyor diyorlar...
elna üyeliğini iptal ettirdi,ama nedenini bilmiyorum canım...faceden görüşüyoruz......
s.a. arkadaşlar çok şükür umremi yapıp döndüm (Rabbim kabul etsin.isteyen herkese de nasip etsin inş.) bu arada herkese hayırlı ramazanlar.gece döndüğüm için per okuyamadım ben yokken neler oldu acaba.....
hoşbulduk canım.senin adına üzüleyimmi sevineyimmi bilemedim.hamile olmadığına:çünkü takvimler kız diyor diye üzülüyodun yanlış hatırlamıyorsam.sende ovulasyon testiyle akıntı saat falan baya bişeyler hesaplayıp ilişki olmuştu galiba dimi.?neden olmadı acaba?hayırlısı.
dorticim benden ismine dua istemiştin.annen ve senin için isminize dua ettim inş. Rabbim kabul etsin
elif elçin arkadaşım bana fatma ana eli otu getir demiştin.doğumu kolaylaştırıyor diye.hem o otu hemde acve hurması getirdim şifa için.nasıl ve nezaman kullanıldığını yazarmısın arkadaşım.?bide geçmişten okudum.hatırlamıyorum ama bir arkadaşa hamile kalda erkek için dualar var hamile kalınca okunacak sana yazarım demişsin.banada yazarmısın.şuan 7 hafta 1 günlük.
bide arkadaşlar pazar günü annem rüğyasında benle beraber domates topladığını görmüş.ben kızlarımda toplardım dedi.belli etmedim ama içten içten üzüldüm.hayırlısı olsun dedim.o sıkıntıyla galiba dün gece rüyamda kızım olduğunu gördüm.bana bunları yorumlarmısınız?
hayırlı ramazanlar ben oruc tutamadım buğün adet oldum apranaks bende bu ay denıyecem ınsallah hepımız ramazanda hamıle kalırız
Selam canım. Gurbetguzeli ve orkdm bu aralar görünmuyor. Gurupta mı yazışıyorsunuz?
Merak ediyorum gurbetin 4.bebişi oldu mu?
Ben eskilerden Liza'ydım iki kızım var.
hoşbulduk canım.senin adına üzüleyimmi sevineyimmi bilemedim.hamile olmadığına:çünkü takvimler kız diyor diye üzülüyodun yanlış hatırlamıyorsam.sende ovulasyon testiyle akıntı saat falan baya bişeyler hesaplayıp ilişki olmuştu galiba dimi.?neden olmadı acaba?hayırlısı.
dorticim benden ismine dua istemiştin.annen ve senin için isminize dua ettim inş. Rabbim kabul etsin
elif elçin arkadaşım bana fatma ana eli otu getir demiştin.doğumu kolaylaştırıyor diye.hem o otu hemde acve hurması getirdim şifa için.nasıl ve nezaman kullanıldığını yazarmısın arkadaşım.?bide geçmişten okudum.hatırlamıyorum ama bir arkadaşa hamile kalda erkek için dualar var hamile kalınca okunacak sana yazarım demişsin.banada yazarmısın.şuan 7 hafta 1 günlük.
bide arkadaşlar pazar günü annem rüğyasında benle beraber domates topladığını görmüş.ben kızlarımda toplardım dedi.belli etmedim ama içten içten üzüldüm.hayırlısı olsun dedim.o sıkıntıyla galiba dün gece rüyamda kızım olduğunu gördüm.bana bunları yorumlarmısınız?
hayırlı ramazanlar ben oruc tutamadım buğün adet oldum apranaks bende bu ay denıyecem ınsallah hepımız ramazanda hamıle kalırız
sevin sevin arkadaşım,ben de hayırlısı olsun diyorum...bak bu ay takvimler erkek gösteriyoyine hesaplardayım,bekliyorum...test pozitif göstermeye başladı...akıntı kontrolü yapıyorum...ama tek sıkıntım yum sabah çatlarsa 17 saat oruçluyuz...çoktaannnn kaçar erkek saatleri,kalır bi dahaki aya...o da sorun,bi dahaki yum bayrama denk geliyo,eee bayramda da fik fik yasak :18:
rüyayı neye yorarsan ona çıkar...ilk yorum çok önemli..ben nacizane yorumlayayım; domates yanaklı gür saçlı top gibi tosunnn bi oğlun olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?