Süper Anneler - 2011

kızlar merhaba
ben denememi yaptım
1 hafta perhiz
pozitiften 30 saat sonra ve bir sonraki gün
hayırlısı

s.a. arkadaşlar çok şükür umremi yapıp döndüm (Rabbim kabul etsin.isteyen herkese de nasip etsin inş.) bu arada herkese hayırlı ramazanlar.gece döndüğüm için per okuyamadım ben yokken neler oldu acaba.....

kızlar merhaba
ben denememi yaptım
1 hafta perhiz
pozitiften 30 saat sonra ve bir sonraki gün
hayırlısı
hadi hayırlısı canım,benim deneme de ya bu gece ya da yarın olacak sen iki gün üstüste mi yaptın?akıntı ve sancı takibi yapmışsındır di mi

canım sorsana neler yapmıştı.perhizi kaçgündü

4-5 gün perhizi vardı yanılmıyorsam,yum takibi,çift çizgiden 33.5 saat sonta,sancı ve akıntıdan hemen sonra

canım hoşgeldin Allah kabul etsin,bizlerede nasib eylesin...aminnn...

hoşbulduk canım.senin adına üzüleyimmi sevineyimmi bilemedim.hamile olmadığına:çünkü takvimler kız diyor diye üzülüyodun yanlış hatırlamıyorsam.sende ovulasyon testiyle akıntı saat falan baya bişeyler hesaplayıp ilişki olmuştu galiba dimi.?neden olmadı acaba?hayırlısı.
dorticim benden ismine dua istemiştin.annen ve senin için isminize dua ettim inş. Rabbim kabul etsin

elif elçin arkadaşım bana fatma ana eli otu getir demiştin.doğumu kolaylaştırıyor diye.hem o otu hemde acve hurması getirdim şifa için.nasıl ve nezaman kullanıldığını yazarmısın arkadaşım.?bide geçmişten okudum.hatırlamıyorum ama bir arkadaşa hamile kalda erkek için dualar var hamile kalınca okunacak sana yazarım demişsin.banada yazarmısın.şuan 7 hafta 1 günlük.

bide arkadaşlar pazar günü annem rüğyasında benle beraber domates topladığını görmüş.ben kızlarımda toplardım dedi.belli etmedim ama içten içten üzüldüm.hayırlısı olsun dedim.o sıkıntıyla galiba dün gece rüyamda kızım olduğunu gördüm.bana bunları yorumlarmısınız?

hayırlı olsun canım bebeğin.senin sat kaçtı acaba?çünkü bende 7 hafta 1 günlük hamileyim.benim sat 19-20 mayıs.ben erkek çocuk için yapılması gereken çoğu şeyi denedim ama hayırlısı.

takvimlere çok takılma derim birinde tutan diğerinde tutmuyor...eylül ekim ayı erkek için iyonlardan dolayı yükseliyor diyorlar...

eylül ekim ayı erkek çocuk olma olasılığı dahamı yüksek yanin benimde eylulun takviminde agustostan ocağa kadar kız gösteriyo ama senin dediğinde doğru olabilir bende görümcemde o aylarda hamile kaldık ben napsam kızlar agustosu beklemelimiyim yoksa bu ay baslamalımıyım çok kararsız kaldım

elna üyeliğini iptal ettirdi,ama nedenini bilmiyorum canım...faceden görüşüyoruz......

Selam canım. Gurbetguzeli ve orkdm bu aralar görünmuyor. Gurupta mı yazışıyorsunuz?
Merak ediyorum gurbetin 4.bebişi oldu mu?
Ben eskilerden Liza'ydım iki kızım var.

hosgeldın canımm allah kabul etsın ınsallah.dua ettınmı bı<ede ozledık senıde vallahı.ben cok gıremıyorum cunku erzıncandayız ıkı haftadır.burda kaldıgımız yerde ınternet yok oyuzden baska yere gelıyoruz gırebılmek ıcın buraya.ramaznın hayırlı olsun canım

canımmm allah kabul etsın cok sevındım geldıgıne sagol dulaarın ıcın canım arkadasım

hayırlı ramazanlar ben oruc tutamadım buğün adet oldum apranaks bende bu ay denıyecem ınsallah hepımız ramazanda hamıle kalırız

inşallah canım,hepimiz gönlümüzdekine kavuşalım,şu mübarek günlerde...

Selam canım. Gurbetguzeli ve orkdm bu aralar görünmuyor. Gurupta mı yazışıyorsunuz?
Merak ediyorum gurbetin 4.bebişi oldu mu?
Ben eskilerden Liza'ydım iki kızım var.

seni hatırlayamadım canım ama lizayı hatırladım orkide memlekete gitti,bayramı da orda geçirecek gurbetten çok haberim yok,pek gelmiyo gruba ...

sevin sevin arkadaşım,ben de hayırlısı olsun diyorum...bak bu ay takvimler erkek gösteriyo yine hesaplardayım,bekliyorum...test pozitif göstermeye başladı...akıntı kontrolü yapıyorum...ama tek sıkıntım yum sabah çatlarsa 17 saat oruçluyuz...çoktaannnn kaçar erkek saatleri,kalır bi dahaki aya...o da sorun,bi dahaki yum bayrama denk geliyo,eee bayramda da fik fik yasak :18:

rüyayı neye yorarsan ona çıkar...ilk yorum çok önemli..ben nacizane yorumlayayım; domates yanaklı gür saçlı top gibi tosunnn bi oğlun olacak

apranxx sen testleri hangi saatlerde yapıyorsun bende de çift çizgi çıkmaya başladı akıntımda var bende bu ay yumurtlamayı kaçırmak istemiyorum geçen ay kaçırmıştım erken yumurtlama olmuştu bu ay yarın olur gibi geliyor bende aynen senin gibi eğer sabah çatlama olursa diye korkuyorum inşallah sabah saatleri olmaz bu ay inşallah hepimiz hamiş gelsin y krozomlar

rüyayı neye yorarsan ona çıkar...ilk yorum çok önemli..ben nacizane yorumlayayım; domates yanaklı gür saçlı top gibi tosunnn bi oğlun olacak [/QUOTE]

sağol canım Allah Razı olsun.peki ben rüyamda kızım olduğunu gördüm.o neye işarettir?hamileyken rüya gören yokmu arkadaşlar?rüyalar tersine çıkar derler doğrumudur sizce?rüyasında kız görüp oğlu olan yokmu(((((

elif elçin arkadaşım bana fatma ana eli otu getir demiştin.doğumu kolaylaştırıyor diye.hem o otu hemde acve hurması getirdim şifa için.nasıl ve nezaman kullanıldığını yazarmısın arkadaşım.?bide geçmişten okudum.hatırlamıyorum ama bir arkadaşa hamile kalda erkek için dualar var hamile kalınca okunacak sana yazarım demişsin.banada yazarmısın.şuan 7 hafta 1 günlük.???????????????

suzan361 kullanıcısından alıntı
seam kızlar uzun zamandır giremedim telaşeliydik....ben hamileyim 7 haftalık.....erkek bebek istiyordum ama hiç bir şey deneyemeden hamiş kalmışım kocamı zor ikna etmiştim o yüzden yöntem denemeye fırsatım olmadı....şükür bunu verene ..işallah hayırlı sağlıklı bir bebiş olur....
hayırlı olsun canım bebeğin.senin sat kaçtı acaba?çünkü bende 7 hafta 1 günlük hamileyim.benim sat 19-20 mayıs.ben erkek çocuk için yapılması gereken çoğu şeyi denedim ama hayırlısı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…