- 26 Şubat 2010
- 5.613
- 5.658
- 198
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #40.061
ayyy benimkide çatladı çatlıycak :18: bekle diyorum iftarı,çatlamanın üzerinden 12 saat geçerse,bu ay iptal...apranxx sen testleri hangi saatlerde yapıyorsun bende de çift çizgi çıkmaya başladı akıntımda var bende bu ay yumurtlamayı kaçırmak istemiyorum geçen ay kaçırmıştım erken yumurtlama olmuştu bu ay yarın olur gibi geliyor bende aynen senin gibi eğer sabah çatlama olursa diye korkuyorum inşallah sabah saatleri olmaz bu ay inşallah hepimiz hamiş gelsin y krozomlar
suzan361 kullanıcısından alıntı
seam kızlar uzun zamandır giremedim telaşeliydik....ben hamileyim 7 haftalık.....erkek bebek istiyordum ama hiç bir şey deneyemeden hamiş kalmışım kocamı zor ikna etmiştim o yüzden yöntem denemeye fırsatım olmadı....şükür bunu verene ..işallah hayırlı sağlıklı bir bebiş olur....
hayırlı olsun canım bebeğin.senin sat kaçtı acaba?çünkü bende 7 hafta 1 günlük hamileyim.benim sat 19-20 mayıs.ben erkek çocuk için yapılması gereken çoğu şeyi denedim ama hayırlısı.
kızlar merhaba
ben denememi yaptım
1 hafta perhiz
pozitiften 30 saat sonra ve bir sonraki gün
hayırlısı
hadi yavuzcum işallah bu ay olacak.....
ayyy benimkide çatladı çatlıycak :18: bekle diyorum iftarı,çatlamanın üzerinden 12 saat geçerse,bu ay iptal...
ben de dün öğlen öylesine yaptım testi daha var diye,anaçift çizgi,hem de 2 side aynı koyulukta..bakalım ilk pozitif olarak onu kabul ettim,23.saat oldu...takipteyim,akıntı sancı...bugün 13:00 da yapıcam yine,dün 6 saatte bir yaptım canım...bugünde bakıcam duruma göre...kasıkta batma ağrı olunca wc ye git,bak akıntına uzama var mı? ağrı geçince yarımsaat sonra falan bi daha test yap çatlama olduysa t açılıyo baya...işte tamm zamanı
[QUOTE
canım bende dün testi yaptığımda senin gibi aynı koyulukta çift çizgi çıktı oruçu açtıktan sonra gece yaptım tek çizgi acaba çok su içtiğimden mi kaynaklandı test yapmadan 2 saat öncesi su içmedim ama bugün tekrar test yaptım çift çizgi ama t biraz açık az sonra bir daha yapcam ben bir kere çift çizgiyi görüyorum 5-6 saat sonra tek çizgi anlamadım 24 saat boyunca çift çizgi çıkması gerekmez mi bu nasıl iş bakalım şimdi de yapcam ne çıkacak.
rüyayı neye yorarsan ona çıkar...ilk yorum çok önemli..ben nacizane yorumlayayım; domates yanaklı gür saçlı top gibi tosunnn bi oğlun olacak
sat 13 mayıs benim işallah tuttutrmuşuzdur pipiliyi
sat 13 mayıs benim işallah tuttutrmuşuzdur pipiliyi
kusura bakma canım birşey deneyemediğini daha yeni okudum.Rabbim hayırlısını versin.biz denedik neolduki:)))diken üstündeyiz baksana tuttumu pipi tutmadımı diye:)))))senin doğum tarihin neydi?takvimler tutuyomu bari?benim oda karışık:)))of artık kendime gülmeye başladım valla.nasıl geçecek bu 2 ay...
gurbetın 4. bebegı olamdı canım dahaSelam canım. Gurbetguzeli ve orkdm bu aralar görünmuyor. Gurupta mı yazışıyorsunuz?
Merak ediyorum gurbetin 4.bebişi oldu mu?
Ben eskilerden Liza'ydım iki kızım var.
hayırlı ramazanlar ben oruc tutamadım buğün adet oldum apranaks bende bu ay denıyecem ınsallah hepımız ramazanda hamıle kalırız
hoşbulduk canım.senin adına üzüleyimmi sevineyimmi bilemedim.hamile olmadığına:çünkü takvimler kız diyor diye üzülüyodun yanlış hatırlamıyorsam.sende ovulasyon testiyle akıntı saat falan baya bişeyler hesaplayıp ilişki olmuştu galiba dimi.?neden olmadı acaba?hayırlısı.
dorticim benden ismine dua istemiştin.annen ve senin için isminize dua ettim inş. Rabbim kabul etsin
elif elçin arkadaşım bana fatma ana eli otu getir demiştin.doğumu kolaylaştırıyor diye.hem o otu hemde acve hurması getirdim şifa için.nasıl ve nezaman kullanıldığını yazarmısın arkadaşım.?bide geçmişten okudum.hatırlamıyorum ama bir arkadaşa hamile kalda erkek için dualar var hamile kalınca okunacak sana yazarım demişsin.banada yazarmısın.şuan 7 hafta 1 günlük.
bide arkadaşlar pazar günü annem rüğyasında benle beraber domates topladığını görmüş.ben kızlarımda toplardım dedi.belli etmedim ama içten içten üzüldüm.hayırlısı olsun dedim.o sıkıntıyla galiba dün gece rüyamda kızım olduğunu gördüm.bana bunları yorumlarmısınız?
ALLAH kabul etsin canım fatma ana eli otunu sancın gelince suyun içine koyacaksın eşimin annesi o suya yasin okudu başka ne okudu sorarım hamile kalınca erkek bebek için bi yerde okumuştum '' yusuf süresi bir kağıda yazılıp hamile kadının üzerine konulursa erkek çocuk doğurur''yazıyordu yusuf süresini doğuma kadar 90 tane dinle veya oku yusuf süresi çocuğun dış güzelliği iç güzelliği için muhammed süresini dinlet 71 defa enbiya süresi dinle hergün yasin dinle hareketlerini hissetmeye başlayınca her kıpırtıda sağ el karnında salavat getir 1 ihlas oku şuan bunlar aklıma geldi sahur vakti canım yemek hazırlıyacağım bi de doğuma giderken okuduğum dualar var ama o notlarımı sonra yazarım mutlaka bana hatırlat
Ben yeni üyeyim sen neler denedin acaba açıklar mısın Bir de belli olunca yazar mısın Ben de bir aya kadar denemek istiyorum acaba diet yapmasam olur mu pek yapamıyom
hayırlı olsun canım üyeliğin.ben bu siteden daha önceki arkadaşların anlattıklarını denedim canım.son 1 ay et ve tuzlu şeyler yemeye, limonlu soda içmeye çalıştım.5-6 gün cinsel perhiz,ovulasyon tarihi hesaplayan sitelerden benim yumurtlama günün hesaplatıp otarihte tek ilişki ve ilişkiden yarım saat kadar önce eşime sert kahve içirdim ve ilişkiden sonra 2-3 gün sağ tarafıma yatmaya çalıştım.hamile oldum olalıda sağ kasığım kasılıyo,sol tarafımda birşey hissetmiyorum.tabi bunların işe yarayıp yaramadığını sonucu öğrenince bilicez.daha 8 haftalık hamileyim.benimkiler bukadar canım.
Eğer unuttuğum ve yapılması gereken başka şeyler varsa arkadaşlar ekleyin................uygulamak isteyenlerin işine yarasın........
Çok teşekkürler Bu siteden bir haftadır araştırıyorum vajinal duş, kadının önce orgazm olması,vagi-c fitili,bir de bazı takviye haplar(potasyum) öneriliyor bazıları da bunların tam tersini öneriyor ne yapacağımı şaşırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?