Süper Anneler - 2011

ayyy benimkide çatladı çatlıycak :18: bekle diyorum iftarı,çatlamanın üzerinden 12 saat geçerse,bu ay iptal...
ben de dün öğlen öylesine yaptım testi daha var diye,ana çift çizgi,hem de 2 side aynı koyulukta..bakalım ilk pozitif olarak onu kabul ettim,23.saat oldu...takipteyim,akıntı sancı...bugün 13:00 da yapıcam yine,dün 6 saatte bir yaptım canım...bugünde bakıcam duruma göre...kasıkta batma ağrı olunca wc ye git,bak akıntına uzama var mı? ağrı geçince yarımsaat sonra falan bi daha test yap çatlama olduysa t açılıyo baya...işte tamm zamanı
[QUOTE

sağol canım Allah Razı olsun.peki ben rüyamda kızım olduğunu gördüm.o neye işarettir?hamileyken rüya gören yokmu arkadaşlar?rüyalar tersine çıkar derler doğrumudur sizce?rüyasında kız görüp oğlu olan yokmu((((([/QUOTE]

evet rüyaların tersi çıkar oğlun olacak,ben ne dedim sana rüyayı neye yorarsan o olur ...benim anneme ne anlatırsan anlat,istersen kabus anlat hep olumlu,mutlu yorumlar yapar ilk yorum çok önemli

sat 13 mayıs benim işallah tuttutrmuşuzdur pipiliyi

rüyayı neye yorarsan ona çıkar...ilk yorum çok önemli..ben nacizane yorumlayayım; domates yanaklı gür saçlı top gibi tosunnn bi oğlun olacak

sağol canım Allah Razı olsun.peki ben rüyamda kızım olduğunu gördüm.o neye işarettir?hamileyken rüya gören yokmu arkadaşlar?rüyalar tersine çıkar derler doğrumudur sizce?rüyasında kız görüp oğlu olan yokmu((((([/QUOTE

hkubra bencede oğlun olacak rüyalar tersine çıkar benim bir kızım var ben hamileyken annem görmüş rüyasında oğlun olacak rüyamda gördüm demişti kızım oldu bak demekki rüyalar tersine çıkıyor inşallah seninde sağlıklı hayırlı bir oğlun olur.

sağolun canlarım Rabbim hepinizden tek tek Razı olsun inş.Yüce Mevlam herkesin gönlündekini hakkında hayırlı eylesin inş.kabedede çok dua ettim.ama yinede tedirginim.hayırlısı olsun artık.Rabbimden gelen herşey kabulümdür ister kefen isterse diken.....çok güzel bir söz dimi

sat 13 mayıs benim işallah tuttutrmuşuzdur pipiliyi

kusura bakma canım birşey deneyemediğini daha yeni okudum.Rabbim hayırlısını versin.biz denedik neolduki:)))diken üstündeyiz baksana tuttumu pipi tutmadımı diye:)))))senin doğum tarihin neydi?takvimler tutuyomu bari?benim oda karışık:)))of artık kendime gülmeye başladım valla.nasıl geçecek bu 2 ay...

of kimsecikler yok yine.ben kendi kendime yazıp, gülüp duruyorum deli gibi.küstüm bende çıkıyorum işte...çok alınganmı oldum ne hahahha

Arkadaşlar ben yeni üye oldum nasıl ve nereye yazacağımı keşfetmeye çalışıyorum bir kızım var yaşım geçmeden bir de oğlum olsun istiyorum neler yapmalıyım ramazan ayı pek beslenemiyoruz acaba erkek çocuğa engel olur mu

Ben yeni üyeyim sen neler denedin acaba açıklar mısın Bir de belli olunca yazar mısın Ben de bir aya kadar denemek istiyorum acaba diet yapmasam olur mu pek yapamıyom

Selam canım. Gurbetguzeli ve orkdm bu aralar görünmuyor. Gurupta mı yazışıyorsunuz?
Merak ediyorum gurbetin 4.bebişi oldu mu?
Ben eskilerden Liza'ydım iki kızım var.
gurbetın 4. bebegı olamdı canım daha

hayırlı ramazanlar ben oruc tutamadım buğün adet oldum apranaks bende bu ay denıyecem ınsallah hepımız ramazanda hamıle kalırız

zeynep aynı gun regly olmusuz senin döngü kaç gün?deneme ne zmana olacak?

ALLAH kabul etsin canım fatma ana eli otunu sancın gelince suyun içine koyacaksın eşimin annesi o suya yasin okudu başka ne okudu sorarım hamile kalınca erkek bebek için bi yerde okumuştum '' yusuf süresi bir kağıda yazılıp hamile kadının üzerine konulursa erkek çocuk doğurur''yazıyordu yusuf süresini doğuma kadar 90 tane dinle veya oku yusuf süresi çocuğun dış güzelliği iç güzelliği için muhammed süresini dinlet 71 defa enbiya süresi dinle hergün yasin dinle hareketlerini hissetmeye başlayınca her kıpırtıda sağ el karnında salavat getir 1 ihlas oku şuan bunlar aklıma geldi sahur vakti canım yemek hazırlıyacağım bi de doğuma giderken okuduğum dualar var ama o notlarımı sonra yazarım mutlaka bana hatırlat

apranxx ne yaptın deneme oldumu? bende 3 gündür çift çizgi çıkıyor hemde t çizgisi c den daha koyu dün iftardan sonra çizgi silikleşmeye başladı ve kasıklarımda ağrı ve akıntı oldu herhalde çatladı dedim test yaptım çizgi silik çıktı dün gece pik oldu ama merak ettim öğle gibi tekrar test yaptım çift çizgi yine t çizgisi c den daha koyu. bu nasıl iş anlamadım gecen ay hiç çift çizgiyi görememiştim bu ayda 3 gündür çift çizgi, iyice kafam karıştı ne yapcam bilemiyorum

sağol canım Allah Razı olsun.o suyu sancım gelince içicem doğum yapıcam zaman?o ağrıyla telaşla unutmazsam tabi:))

Ben yeni üyeyim sen neler denedin acaba açıklar mısın Bir de belli olunca yazar mısın Ben de bir aya kadar denemek istiyorum acaba diet yapmasam olur mu pek yapamıyom

hayırlı olsun canım üyeliğin.ben bu siteden daha önceki arkadaşların anlattıklarını denedim canım.son 1 ay et ve tuzlu şeyler yemeye, limonlu soda içmeye çalıştım.5-6 gün cinsel perhiz,ovulasyon tarihi hesaplayan sitelerden benim yumurtlama günün hesaplatıp otarihte tek ilişki ve ilişkiden yarım saat kadar önce eşime sert kahve içirdim ve ilişkiden sonra 2-3 gün sağ tarafıma yatmaya çalıştım.hamile oldum olalıda sağ kasığım kasılıyo,sol tarafımda birşey hissetmiyorum.tabi bunların işe yarayıp yaramadığını sonucu öğrenince bilicez.daha 8 haftalık hamileyim.benimkiler bukadar canım.
Eğer unuttuğum ve yapılması gereken başka şeyler varsa arkadaşlar ekleyin................uygulamak isteyenlerin işine yarasın........

Çok teşekkürler Bu siteden bir haftadır araştırıyorum vajinal duş, kadının önce orgazm olması,vagi-c fitili,bir de bazı takviye haplar(potasyum) öneriliyor bazıları da bunların tam tersini öneriyor ne yapacağımı şaşırdım

Valla canım benim denediklerim bunlar.artık gerisi Allaha kalmış.cinsiyeti belli olunca öğrencem uygulamaların doğru olup olmadığını.ha bide çin takvimine bakmıştım bilgisayardan,erkek diyodu mayıs ayında.başkada birşey yapmadım.

merhaba kızlar benimde 3 kızım var yaşım 28 biz 3. kızımı erkek diye beklerken doğumda kız olduğunu öğrendik veşok olduk ama her ne kadar daha yapmıcam desemde gönlümün var ben yumurtlama gününü bilmiyordum rahatlıkla hamile kalıyordum çünkü hiç araştırmama gerek kalmamıştı takvimlere inanmıyorum geçen int dualara bakarken tıbbul eimme adlı kitabda erkek çocuk olması için iki tane dua buldum isterseniz bi bakın takdir ALLAHTAN ALLAH hepimizin gönlüne göre versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…