- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #40.081
deneme yapacak arkadaşlara başarılar,inşallah hamiş kalırsınız.bu arada yum testleri bence çok güvenilir olmuyo,dr takib,i daha iyi.
apranxx ne yaptın deneme oldumu? bende 3 gündür çift çizgi çıkıyor hemde t çizgisi c den daha koyu dün iftardan sonra çizgi silikleşmeye başladı ve kasıklarımda ağrı ve akıntı oldu herhalde çatladı dedim test yaptım çizgi silik çıktı dün gece pik oldu ama merak ettim öğle gibi tekrar test yaptım çift çizgi yine t çizgisi c den daha koyu. bu nasıl iş anlamadım gecen ay hiç çift çizgiyi görememiştim bu ayda 3 gündür çift çizgi, iyice kafam karıştı ne yapcam bilemiyorum
kızlar bizde aksam basladık çalışmalara 17 temmuz yumurtlama günüm 14e kadar ilişki olucak 15,16 ve 17 temmuzda olmıycak 18 temmuzda adetime kadar devam edicezbakalım bu ay tutucakmı ama kafam karısık hep aklımın köşesinde takvimler bu ayı hep erkek gösteriyo agustosu kız gösteriyo ama bekleyemedim insallah kızım gelecekse bu ay hamile kalayım benim için dua edin kızlar,rabbim hepimizin bu mübarek ayda dualarımızı kabul etsin insallah...ama hep aklım cinsiyet takvimlerine takılıyo inanmamak lazım allah ne dilerse o olur ama tutanarı görüncede acaba bendede tutarmı diyor insan ama aklıma çok takılyo bu takvimler
deneme yapacak arkadaşlara başarılar,inşallah hamiş kalırsınız.bu arada yum testleri bence çok güvenilir olmuyo,dr takib,i daha iyi.
canım,giremedim bu ara kusura bakma,deneme yapmışsın hayırlı olsun,Allah gönlündeki pipiliyi kucağına versin inşallahbu ay benim testler de kafayı yedi,bana da yedirdi göz göre göre kaçırdım çatlamayı,pozitifi çok erken gördüm,pik yapmadan silikleşti,ağrı akıntı hiç olmadı emin olmadan yapamadım tabiki,silikten sonra dün yine pozitif oldu bende bugün dr a gittim yum yok,çatlamış deneme olmadı bu ay anlayacağın...bundan sonra test yok dr kontrolü yaptırıcam...reglin 10. gününde gel dedi dr
hayırlısı olsun arkadaşım bunda da bir hayır vardır, bence testler dediğin gibi garip çıkarıyor benim hala çift çizgi çıkıyor bence dr kontrolü daha iyi ve daha garanti olur inşallah bir sonraki ay dr kontrolü ile hamiş kalırsın
hep birlikte inşallah toplu sünnet yapıcaz daha
kızlar bizde aksam basladık çalışmalara 17 temmuz yumurtlama günüm 14e kadar ilişki olucak 15,16 ve 17 temmuzda olmıycak 18 temmuzda adetime kadar devam edicezbakalım bu ay tutucakmı ama kafam karısık hep aklımın köşesinde takvimler bu ayı hep erkek gösteriyo agustosu kız gösteriyo ama bekleyemedim insallah kızım gelecekse bu ay hamile kalayım benim için dua edin kızlar,rabbim hepimizin bu mübarek ayda dualarımızı kabul etsin insallah...ama hep aklım cinsiyet takvimlerine takılıyo inanmamak lazım allah ne dilerse o olur ama tutanarı görüncede acaba bendede tutarmı diyor insan ama aklıma çok takılyo bu takvimler
Canım hayırlı olsun inşallah hamile kalır ve gönlündekini ulaşırsın
Ki bence senin kızın olacak ..
Hislerime cok güveniyorum
Ama 18 inde neden tekrar denemeye başlıcaksınız 19 da başlasan daha ıyı olmaz mı
Birde Dr takibine gidecektin ne oldu ?
ALLAH herkesin gönlüne göre versin insan iki çiceğide koklamak istiyor tabi ki ve ayrıca benim niyetimde öyle olmadığı için yazmadım bu takvimin doğruluğunu deniyoruz inşallah yanılmıştır hayırlısı ne ise o olsun
Arkadaşım bana da bakar mısın acaba ne olur acil cevap bekliyorum senden. Erkek bebek aylarını yazabilir misin ? benim doğum tarihim : 26.10.1988 eşimin d.t. : 04. 05. 1986
bu benim baktığım takvim erkek gösteriyordu sizinkini ama söylemek istemedim bide ben sizin yazılarınıza ilk buraya geldiğimde bişeyler yazdım ama bana cevap yazmadınız ve gönlünüzdekinden farklı bi cinsiyet olduğu için yazmadım
Cümleten Selamün aleyküm :) Bende dün adetimin 15. gününde iki koyu çizgi yakaladım ama ilişki olmadı. Bu ayı es geçiyorum. Ağustosta başlıcam inşaallah ama yum günüm tatile denk geliyor yaa. Yapsak ben 1 saat yatsam sonra denize girsek bişi olur mu acaba ?
eylulungunlugu benım 29 veya 30 gunde oluyorum bu erken oldum
sağol cnm insallahevet doğru 19da tekrar baslıycam 18erken belki yumurtlama devam eder daha iyi olur bencede evet doktora gidicektim gitmedim solumdada ağrı hissetmeye basladım adetimde ah dedim sonunda birde ramazan girdi araya birde nette arastırsım bi ay sağ bi ay sol yumurtalıklarda ağrı olur diyor ve psikolojikte olabiliyomuş ama baktım hamile kalamıyorum ozaman mecburen gidicem doktora hiç sevmiyorum ama allah düşürmesin iltihabımda yok gibi kokulu akıntım yok çok şükür bi ara vardı geçti herlade kendiliğinden
cnm benim bu ay ne gözüküyo bakarmısın doğum tarihi 28.01.1989 eşiminki 19.07.1986 kız için bakarmısın cnm bizde basladık bu ay hayırlısıyla
canım takvim erkek diyor ama herkesde tutmuyor kızdan erkeğe dönmüş
merhaba kızlar benimde 3 kızım var yaşım 28 biz 3. kızımı erkek diye beklerken doğumda kız olduğunu öğrendik veşok olduk ama her ne kadar daha yapmıcam desemde gönlümün var ben yumurtlama gününü bilmiyordum rahatlıkla hamile kalıyordum çünkü hiç araştırmama gerek kalmamıştı takvimlere inanmıyorum geçen int dualara bakarken tıbbul eimme adlı kitabda erkek çocuk olması için iki tane dua buldum isterseniz bi bakın takdir ALLAHTAN ALLAH hepimizin gönlüne göre versin
slm sen ne yaptın denemeler başladı mı?
olmadı canım bayramdan sonra tatil yapacağız 2 ay yok canım sen kaç aydır deniyorsun
canım linkini verebilir misin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?