Süper Anneler - 2011

kızlar bizde aksam basladık çalışmalara 17 temmuz yumurtlama günüm 14e kadar ilişki olucak 15,16 ve 17 temmuzda olmıycak 18 temmuzda adetime kadar devam edicez bakalım bu ay tutucakmı ama kafam karısık hep aklımın köşesinde takvimler bu ayı hep erkek gösteriyo agustosu kız gösteriyo ama bekleyemedim insallah kızım gelecekse bu ay hamile kalayım benim için dua edin kızlar,rabbim hepimizin bu mübarek ayda dualarımızı kabul etsin insallah...ama hep aklım cinsiyet takvimlerine takılıyo inanmamak lazım allah ne dilerse o olur ama tutanarı görüncede acaba bendede tutarmı diyor insan ama aklıma çok takılyo bu takvimler

Son düzenleme:
deneme yapacak arkadaşlara başarılar,inşallah hamiş kalırsınız.bu arada yum testleri bence çok güvenilir olmuyo,dr takib,i daha iyi.

evet arkadaşım bencede testlere pek güven olmuyor benim 4. gün ama hala t çizgisi c den daha koyu ve kasık ağrım, akıntım hiç kalmadı yani çatlama bence oldu gibi. deneme yaptık inşallah hamiş kalırız hepimiz. kız isteyenlere hayırlı kız evlat, erkek isteyen arkadaşlara ve banada inşallah hayırlı erkek evlat nasip olur.

canım,giremedim bu ara kusura bakma,deneme yapmışsın hayırlı olsun,Allah gönlündeki pipiliyi kucağına versin inşallah bu ay benim testler de kafayı yedi,bana da yedirdi göz göre göre kaçırdım çatlamayı,pozitifi çok erken gördüm,pik yapmadan silikleşti,ağrı akıntı hiç olmadı emin olmadan yapamadım tabiki,silikten sonra dün yine pozitif oldu bende bugün dr a gittim yum yok,çatlamış deneme olmadı bu ay anlayacağın...bundan sonra test yok dr kontrolü yaptırıcam...reglin 10. gününde gel dedi dr

sana da hayırlı olsun arkadaşım,gönlündeki pupuşluyu kucağına versin Rabbim takvimlere hiç bulaşma,biri ötekini tutmuyor kalbini bozma

deneme yapacak arkadaşlara başarılar,inşallah hamiş kalırsınız.bu arada yum testleri bence çok güvenilir olmuyo,dr takib,i daha iyi.

kesinlikle katılıyorum

Canım hayırlı olsun inşallah hamile kalır ve gönlündekini ulaşırsın
Ki bence senin kızın olacak ..
Hislerime cok güveniyorum
Ama 18 inde neden tekrar denemeye başlıcaksınız 19 da başlasan daha ıyı olmaz mı
Birde Dr takibine gidecektin ne oldu ?

sağol cnm insallah evet doğru 19da tekrar baslıycam 18erken belki yumurtlama devam eder daha iyi olur bencede evet doktora gidicektim gitmedim solumdada ağrı hissetmeye basladım adetimde ah dedim sonunda birde ramazan girdi araya birde nette arastırsım bi ay sağ bi ay sol yumurtalıklarda ağrı olur diyor ve psikolojikte olabiliyomuş ama baktım hamile kalamıyorum ozaman mecburen gidicem doktora hiç sevmiyorum ama allah düşürmesin iltihabımda yok gibi kokulu akıntım yok çok şükür bi ara vardı geçti herlade kendiliğinden

Cümleten Selamün aleyküm :) Bende dün adetimin 15. gününde iki koyu çizgi yakaladım ama ilişki olmadı. Bu ayı es geçiyorum. Ağustosta başlıcam inşaallah ama yum günüm tatile denk geliyor yaa. Yapsak ben 1 saat yatsam sonra denize girsek bişi olur mu acaba ?

cnm benim bu ay ne gözüküyo bakarmısın doğum tarihi 28.01.1989 eşiminki 19.07.1986 kız için bakarmısın cnm bizde basladık bu ay hayırlısıyla

ve aleyküm selam :)

canım o gün denize girmesen olmaz mı :26: hem daha çok yatman iyi olur,hem de deniz mikrop dolu,bebişin tutunmasına engel olur belki

eylulungunlugu benım 29 veya 30 gunde oluyorum bu erken oldum

bende 31 günde oluyorum denemler yakın olacak o zmn

hadi canım hakkında hayırlısı olsun inş

Arkadaşlar etrafımda herkes hamiş onları gördükçe bende çok istiyorum ayy inşallah hepimiz bir an önce isteklerimize kavuşuruz bu mübarek ayda çok dua ediyorum hepimize. Allah evlatlarımızı kucağımıza almamızı nasip etsin inşallah sağlıkla.

canım linkini verebilir misin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…