Süper Anneler - 2011

Gunaydin herkese,
Artik aklima hep ayni soru gelir oldu ve stres olmamaktan alikoyamiyorum kendimi;Acaba benim de tekrar bi cocugum olacak mi?Şu mubarek gunlerde insallah hepimizin dualari kabul olur arkadaslar.👐

slm arkadaşlar bende sizler gibi 3kız annesi olan bir bayanım küçük kızım daha 1yaşına bu ay girecek onu erkek olsun diye büyük çabalarla uğraşlarla olmuştu amakısmet kızım oldu çok uzulduk ağladık bile ne cahilmişiz rabbimin zoruna gitmesin ben şuan16 haftalık hamileyim kazayla kalmışım anlamadım bile doktor erkek dedi inanmadım başka doktora gittim oda erkek dedi hayatımda hiçbirşey değişmedi yada çok sevinmedim şunu çok iyi anladımki herşeyi rabbim kısmet edecek ve ol diyecek şimdi tek duam bukadar çok istedim rabbim onunla beni terbiye etmesin sağlıklı sihatli hayırlı evlet versin allahım hepinizin gönlündekini nasip etsin

hayırlı olsun canım allah sağlıklısıyla kucağına almayı nasip etsin hayırlı bir evlat olsun inşallahh seni hatırlıyorum daha önceki sohpetlerinden çok sevindim inan ama çok cesaretliymişsin helal olsun benim 2 oğlum var kızım olsun çok istemiştim kısmet olmadı bende çok üzülmüştüm ağlamıştım ama oğlumu kucağıma alınca geçti üzüntüm yinede insanın içinde bir burukluk kalıyor hiç yasamıycağı duygular için oğlum suan 2 aylık oldu büyüğüde 4 yaşında ama ben hiç cesaret edemiyorum 3 yü düşünmeye sana helal olsun gerçekten çocukların kaç yaşlarındalar merakettim ama çok zor oluyor küçük çocukla.....
belki bir gün kazara olursa bende kıyamam ama baska türlü düşünmem üçüncüyü inş herkese allah böyle beklemediği bir anda yasatır bu mutluluğu...

s.a. arkadaşlar.erkek çocuğa hamile kalanlar erken hamilelikte mide bulantısı hissetmez, kız çocuğa hamile kalanlar erken hamilelikte mide bulantısı başlar diye okudum fakat ben kızıma hamileyken 3 aya kadar hiç bir şey hissetmedim, 3 aydan sonra mide bulantıları kusmalar başladı ve doğurana kadar sürdü.şuan 9. haftanın içindeyim ve 6-7 haftalıkken bulantılar başladı ve bu haftada kusmalar. erkek çocuğa hamile olan arkadaşlar sizlerin bulantı, kusmalar erken hamileliktemi başladı yoksa sonramı yada hiçmi olmadı?..........

benim ilk iki kızıma hamileliğim akıllara zarar işkenceydi.bu kızıma ise ağzımın tadı değişti hafif bulantı oldu ve daha gebeliğimi bile öğrenmeden çok iştah açılması oldu.cinsiyete bağlı değil bence bunlar.her gebelik kendine özel.

alakası olduğunu hiç düşünmüyorum kızlarımdada yaşadım ama bu hamileliğim felaketti 7.haftadan sonra başladı 5.ayıma kadar sürdü ve ilk aylar yemeğim sadece serum ve iğneydi berbat günlerdi bende tam aksine erkek =kusma bulantı :)

slm benım kızımda bulantım olmadı desem yeridir sadece bırkaç kez ama koku hassaiyetim tavan yapmıştı kıymadan nefret etmiştim halada aynıyım kokusunu hiç sevmiyorum...

canım senin adına çok sevindim inşallah dr dediği doğru çıkarda hayırlısıyla kucağına alırsın bende bi oğlum olsun hem çok istiyorum hemde hamile kalırım diye çok korkuyorum çünkü bende 3. kızımı senin gibi bazı çabalarla erkek olacak diye yapmıştım olmadıya oyüzden okadar çok istediğim halde düşünmesi bile beni korkutuyor acaba hatamı yapıyoruz dilerim ben ve benim gibi erkek çocuk isteyenler senin gibi hamile kalır

ben sayfaya yeni geldim normalde dün adet olmam lazımdı halen olmadım aşırı kasık ağrım var hamile olabilirmiyim sizce çünkü çook istiyorum 3 yıldır olmuyordu çünkü

slm kızlar nasılsınız hepiniz iyisinizdir umarım.kızlar bu bebegimin erkek olmasını çok istemiştin ama olmadı biliyorsunuz .herkesin bu bebegin cinsiyeti ne peki demesinden bıktım artık heleki 3 cü hamileligim dedigimde şaşırmalarına sinir oluyorum demekki yumurtlama günü beslenme hepsi yalanmış kızlar kendinizi fazla strese koymayın testlerle falan oluruna bırakın bence .sık ilişkiyle oglu olanda var tek ilişkiylede kısmette varsa zaten olur yoksada neyapalım

cemre sen 4 cüyümü düşünüyorsun canım .bende 3. kızıma hamişim

kızlar sizinle birşeydaha paylaşmak istiyorum .ben ilerde belki ama 4 cüyü yapabilirim :) yani düşünürsem eger yapıp tüperimi baglamayı düşünüyorum .çok kararsızım yaaaaa

Canim allah razi olsun dilerim allahtan herkese nasip eder icinde sanada bilirim neler yasadigini neler hissettini simdi bile bana ay senden umudumuz yok sen yine kiz dogurusun diyenler var guluyorum sadece ama uzuluyorum kismet insallah oglumi sagsaglim kucagima alirimda benimde oldu diye bilirim inan 2doktora gittim ama ne ben nede esim inanamiyoruz kimseyede diyemiyoruz insanlar acimasiz sakiya vurup dalga bile gecebiliyorlar yuce mevlamin takdiri onun adaletine inaniyorum

çok sağolun arkadaşlar.bende 6. haftadan beridir su dahi içemiyorum.yokmu bu mide bulantılarını geçirecek bir formül.ölüyorum vallahi.nekadar sürecek daha bu işkence.....

çok sağolun arkadaşlar.bende 6. haftadan beridir su dahi içemiyorum.yokmu bu mide bulantılarını geçirecek bir formül.ölüyorum vallahi.nekadar sürecek daha bu işkence.....

dün okumuştum sabah 1 bardak sıcak yada ılık suyun içine 3 4 tane taze nane yapragı atıp demnlendıkten sonra içilmesi iyi gelir yazıyordu denemek istersen yapabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…