- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #40.121
kızlar sizinle birşeydaha paylaşmak istiyorum .ben ilerde belki ama 4 cüyü yapabilirim :) yani düşünürsem eger yapıp tüperimi baglamayı düşünüyorum .çok kararsızım yaaaaa
slm arkadaşlar bende sizler gibi 3kız annesi olan bir bayanım küçük kızım daha 1yaşına bu ay girecek onu erkek olsun diye büyük çabalarla uğraşlarla olmuştu amakısmet kızım oldu çok uzulduk ağladık bile ne cahilmişiz rabbimin zoruna gitmesin ben şuan16 haftalık hamileyim kazayla kalmışım anlamadım bile doktor erkek dedi inanmadım başka doktora gittim oda erkek dedi hayatımda hiçbirşey değişmedi yada çok sevinmedim şunu çok iyi anladımki herşeyi rabbim kısmet edecek ve ol diyecek şimdi tek duam bukadar çok istedim rabbim onunla beni terbiye etmesin sağlıklı sihatli hayırlı evlet versin allahım hepinizin gönlündekini nasip etsin
bence tüplerini bağlatma,hayatın insana ne getireceği belli olmaz,başka sağlam korunma yöntemleri de var.belki sen 4.yü yapana kadar başka erkek bebek yöntemi de çıkar.önemli olan 4 çocuğa birden bakabilme cesaretini kendinde bulabilmek.ben şahsen 3üz oğullarım olacağını bilsem yinede yapacak ve onlara bakacak gücü kendimde görmüyorum.allahtan hayırlısı.
Canim allah razi olsun dilerim allahtan herkese nasip eder icinde sanada bilirim neler yasadigini neler hissettini simdi bile bana ay senden umudumuz yok sen yine kiz dogurusun diyenler var guluyorum sadece ama uzuluyorum kismet insallah oglumi sagsaglim kucagima alirimda benimde oldu diye bilirim inan 2doktora gittim ama ne ben nede esim inanamiyoruz kimseyede diyemiyoruz insanlar acimasiz sakiya vurup dalga bile gecebiliyorlar yuce mevlamin takdiri onun adaletine inaniyorum
cemre sen 4 cüyümü düşünüyorsun canım .bende 3. kızıma hamişim
kızlar sizinle birşeydaha paylaşmak istiyorum .ben ilerde belki ama 4 cüyü yapabilirim :) yani düşünürsem eger yapıp tüperimi baglamayı düşünüyorum .çok kararsızım yaaaaa
Ve evet bugun yine regl oldum yine olmadi((( Cok uzgunum gercekten tarifsiz her ay ayni seyleri yasamak ve beklemek cok zormus gercekten Dualariniza beni de katin arkadaslar olur mu.Allah insallsh hepimizi tez zamanda kalbindekine kavustursun.
benimde yarın beklenen gün
bugün ateş 36.6 36.8 lerden indi
galiba olacağım
geçen ay birden 36.4 e inmişti
bakalım ne olacak
test yapsam belki çıkar ama artık test yapmıyorum
moralim bozuluyor
Canım sen yazılarından hissettigim cok pozitif ve iyi niyetli bir insansın. İnsallah gönlünden geçene kavuşursun. Destek olmak istedim sana.
Benim bir elti beşincide bir yenge de altıncıda kavuştu.
Nasıl cesaret ettiniz nasıl karar verdiniz diye soruyorum: "kızı veren Allah oğlanı da verir" diyoruz allaha sığınıyoruz diyorlar.
Moral bozmak yok onlarda. Bu arada bitlisli oldukları için sonuna kadar pes etmiyorlar
Acıkcası hoşuma gidiyor bu tavırları.
İnsanın aklı kalacağına emeği kalsın. Senin yerinde ben olsam böyle düşünürdüm cnm
Kizlar merhaba yarin klomen tedavisine baslamak icin dr.a gideyim diyorum.Esim kiziyor bekleyelim diyor ama yasim 32,cok sukur 5,5 yasinda bi kizim var ama 1 yildir da olmadi iste,amh da 1,8 cikmisti zaten cok da beklemek istemiyorum.Aslinda degerler normal sayilir dedi dr yani yasla orantili ama zamsn aleyhte islio panik oluyorum.Dusunuyorum da 1 yil kadar once basladik bebek olayina ama tamamen erkek bebek odakli,sizin bahsettiginiz bir suru seyi takip,cat.ignesi,karbonatli dus,kibrista tup vs.ama simdi isin boyutu nasil da degisti.Rabbim insana elindekilerin kiymetini ne guzel hatirlatiyor.Neyse cok uzattim bir yandan da diyorum acaba sogan incir vs kur deneseydim sonra mi klomen aman vallahi aslinda bu kadar okumak arastak vs de fena hic aklimzdan cikmsms oluo haliyle bebis olayi
tebrik ederim bebeğini canım,seni tanıyorum eskiden topikte.banim de bebeğim kazara oldu.şu an senin durumunda olup hissettiklerini hissetmek isterdim.bilet almadan piyango kazanmak gibi.herşeyi kabulleniyor insan,artık hiç umursayamıyorum hariçten gazel okuyup bu da mı kız diyenleri.he bu da kız napçan diyorum.anlıyacağın bu tavırlara maruz kalma konusunda kaşar oldum.sanki erkek yapsam onlar için yapıcam.boşver bu da kız olsa ne olur.geveze geveze yorum yapanların hayatında neyi değiştirir.kız da senin erkekte,kimseyi, dertlemez bence.
çok sağolun arkadaşlar.bende 6. haftadan beridir su dahi içemiyorum.yokmu bu mide bulantılarını geçirecek bir formül.ölüyorum vallahi.nekadar sürecek daha bu işkence.....
s.a. arkadaşlar.son torba yasada memurlara doğum izni 6 ay oldumu?bilgisi olan varmı?daha önce 32 haftalıkken doğum iznine ayrılıyoduk.bukez kaç haftalıkken ayrılıcaz?yada doğum sonrası içinmi süre uzatılacak?....
inşallah.banada 3. yap erkek olur diyolar rabbim 2 kızıma uzuuuun ömürler versin 3. düşünmüyorum.
Canım, eşin istemese güzel de, eş isteyince el-mecbur yapıyorsun.
bu konuda bayağı dertliyim de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?