Süper Anneler - 2011

kızlar sizinle birşeydaha paylaşmak istiyorum .ben ilerde belki ama 4 cüyü yapabilirim :) yani düşünürsem eger yapıp tüperimi baglamayı düşünüyorum .çok kararsızım yaaaaa

bence tüplerini bağlatma,hayatın insana ne getireceği belli olmaz,başka sağlam korunma yöntemleri de var.belki sen 4.yü yapana kadar başka erkek bebek yöntemi de çıkar.önemli olan 4 çocuğa birden bakabilme cesaretini kendinde bulabilmek.ben şahsen 3üz oğullarım olacağını bilsem yinede yapacak ve onlara bakacak gücü kendimde görmüyorum.allahtan hayırlısı.

tebrik ederim bebeğini canım,seni tanıyorum eskiden topikte.banim de bebeğim kazara oldu.şu an senin durumunda olup hissettiklerini hissetmek isterdim.bilet almadan piyango kazanmak gibi.herşeyi kabulleniyor insan,artık hiç umursayamıyorum hariçten gazel okuyup bu da mı kız diyenleri.he bu da kız napçan diyorum.anlıyacağın bu tavırlara maruz kalma konusunda kaşar oldum.sanki erkek yapsam onlar için yapıcam.boşver bu da kız olsa ne olur.geveze geveze yorum yapanların hayatında neyi değiştirir.kız da senin erkekte,kimseyi, dertlemez bence.

Slm arkadaslar,
Bugun gece itibariyle 30. Gunum plmus oluyor adetten bu yana ve zaten 30 gunde bir adet oluyorum.5 yil once kizima hamileyken de dusukle sonuclanan gebeligimde de hamile oldugumu hissetmistim,bir takim belirtiler de vardi.Şu an hicbiri yok muhtemelen adet olucam ama yine de hep bi umut iste .Keske be defa da hic bir belirti vermeden olabilseydi cok istiyorum ve sanki istedikce olmasi daha da zor bir hale gelio sanki.

canım senin şu lafına bittim ya sen 4.yü yapana kadar başka erkek yöntemleri çıkar demişsinya ah keşke öyle bişey olsa takdir ALLAHTAN o ne yazmışsa anlımıza o oluyor işte bizse bir umuttur çabalıyoruz olucağı varsa zaten istemesekte oluyo

canım ben seni çok iyi anlıyorum bırak kim ne derse desin oğlun olsunda hayırlısıyla canım bende 3.kızımda 2dr erkek demişti okadar çok inanmıştıkki düşün yani doğumda öğrenince nasıl şok oldum anlatamam benim erkek kardeşim yok iki kızız benimde erkek çocuğum yok eşimde evin tek oğlu anlıyacağın erkek çocuğunun ne olduğunu bilemedim napıcamıda bilmiyorum zamana bıraktım artık ha birde eğer ultrasyon kağıdında pipisinin resmi varsa bak şu nu teorisinede bak o zaman anlarsın

cemre sen 4 cüyümü düşünüyorsun canım .bende 3. kızıma hamişim

bir oğlum olsun istiyorum ama bak naparsak yapak ALLAH vermeyince olmuyor belki zamanı vardır diyorum kendimce sebepler arıyorum sonrada diyomki alnımın yazısında erkek evlat yoksa yapacağım bişey yok diyom ne yapıcağımıda bilmiyom daha doğrusu karışık duygular içindeyim

Ve evet bugun yine regl oldum yine olmadi ((( Cok uzgunum gercekten tarifsiz her ay ayni seyleri yasamak ve beklemek cok zormus gercektenDualariniza beni de katin arkadaslar olur mu.Allah insallsh hepimizi tez zamanda kalbindekine kavustursun.

benimde yarın beklenen gün
bugün ateş 36.6 36.8 lerden indi
galiba olacağım
geçen ay birden 36.4 e inmişti
bakalım ne olacak
test yapsam belki çıkar ama artık test yapmıyorum
moralim bozuluyor

kızlar sizinle birşeydaha paylaşmak istiyorum .ben ilerde belki ama 4 cüyü yapabilirim :) yani düşünürsem eger yapıp tüperimi baglamayı düşünüyorum .çok kararsızım yaaaaa

Canım sen yazılarından hissettigim cok pozitif ve iyi niyetli bir insansın. İnsallah gönlünden geçene kavuşursun. Destek olmak istedim sana.
Benim bir elti beşincide bir yenge de altıncıda kavuştu.
Nasıl cesaret ettiniz nasıl karar verdiniz diye soruyorum: "kızı veren Allah oğlanı da verir" diyoruz allaha sığınıyoruz diyorlar.
Moral bozmak yok onlarda. Bu arada bitlisli oldukları için sonuna kadar pes etmiyorlar
Acıkcası hoşuma gidiyor bu tavırları.
İnsanın aklı kalacağına emeği kalsın. Senin yerinde ben olsam böyle düşünürdüm cnm

Ve evet bugun yine regl oldum yine olmadi ((( Cok uzgunum gercekten tarifsiz her ay ayni seyleri yasamak ve beklemek cok zormus gercektenDualariniza beni de katin arkadaslar olur mu.Allah insallsh hepimizi tez zamanda kalbindekine kavustursun.

üzülme canım yaa,hayırlısı neyse bizim için sabırla onu bekleyeceğiz,bak benim bu ay boş geçti,paşa paşa regl bekliyorum,ümidim bile yok
benimde yarın beklenen gün
bugün ateş 36.6 36.8 lerden indi
galiba olacağım
geçen ay birden 36.4 e inmişti
bakalım ne olacak
test yapsam belki çıkar ama artık test yapmıyorum
moralim bozuluyor

belki süpriz yapar sana ateşin,yarın yükseliverir yine bu arada nasıl sabrettin test yapmadan :)

eminecim bu fikre pek sıcak bakmıyorum malesef ben, herkes bakabileceği kadar doğurmalı...insan maddi manevi limitini bilr,bak benim kapasite 3 mesela,2 kızım var 3. yü istiyorum,ha oğlan olursa ne güzel olur ama olmazsada 4 benim için imkansız...Allah evlatlarımıza sağlık sıhhat uzun ömürler versin...tüpleri bağlatmaya da sıcak bakmıyorum,gelecek ne geitrir bilinmez,kazayla 4.ye hamile kalsam gene doğururum ama bile isteye oğlan olana kadar devam olayı bana ters...hiçbir anne 6-7 çocuğa özel birebir ilgi veremez...verirsede ömrünü onlara adaması lazım,bu da bana ters,kendi hayatıma da devam etmeliyim...ay valla diyeceksin,bişey yazdım kadın tutturdu o ters bu ters,çattık yahu

kız valla sana değil sözlerim,öylesine ortaya yazdıydım,sakın kızma emi

Kizlar merhaba yarin klomen tedavisine baslamak icin dr.a gideyim diyorum.Esim kiziyor bekleyelim diyor ama yasim 32,cok sukur 5,5 yasinda bi kizim var ama 1 yildir da olmadi iste,amh da 1,8 cikmisti zaten cok da beklemek istemiyorum.Aslinda degerler normal sayilir dedi dr yani yasla orantili ama zamsn aleyhte islio panik oluyorum.Dusunuyorum da 1 yil kadar once basladik bebek olayina ama tamamen erkek bebek odakli,sizin bahsettiginiz bir suru seyi takip,cat.ignesi,karbonatli dus,kibrista tup vs.ama simdi isin boyutu nasil da degisti.Rabbim insana elindekilerin kiymetini ne guzel hatirlatiyor.Neyse cok uzattim bir yandan da diyorum acaba sogan incir vs kur deneseydim sonra mi klomen aman vallahi aslinda bu kadar okumak arastak vs de fena hic aklimzdan cikmsms oluo haliyle bebis olayi

İnşallah canım biran önce hamile kalırsın bende 4-5 aydır deniyorum olmuyor ve senin gibi erkek bebek odaklı yumurtlama zamanı deneme yapıyoruz. bu ay ben adetimin 2.günü çörek otu, bal, tarçın karıştırıp her gün ilişki zamanına kadar yedim ve ara ara da incir yedim, eşimde biraz geç kaldık ama 10 gün falan çinko hapı kullandı bakalım deneme yaptık inşallah bu ay hamile kalırım sende bence bu ay yumurtaları ve spermleri güçlendirici şeyler dene. yaşında çok değil bende 31 yaşındayım, benim bir arkadaşım 35 yaşında ilk bebeği oldu daha. bence denemelere devam et eğer olmazsa duruma göre klomen tedavisi olursun. İnşallah Allah hepimize gönlümüzdekini nasip eder bu mübarek ayda.

en iyisini yapıyorsunuz bence bende kısa süre önce 2. kızımı dünyaya getirdim.rabbim onu bana sağlıkla sıhhatle nasip etti ya ne kadar şükretsem azdır.maalesef ükemizde hala bi erkek çocuk ayrıcalığı var.ama çocuk doğana kadar kapalı bi kutu doğana kadar sağlığı konusunda hiçbir garantimiz yok.gerçi doğduktan sonrada yok herşey insanlar için.
kimsenin söylediğini takma arkadaşım.ALLAH gurur duyulacak sağlıklı hayırlı ahlaklı evlatlar yetiştirmeyi nasip etsin hepimize inşallah.banada 3. yap erkek olur diyolar rabbim 2 kızıma uzuuuun ömürler versin 3. düşünmüyorum.

s.a. arkadaşlar.son torba yasada memurlara doğum izni 6 ay oldumu?bilgisi olan varmı?daha önce 32 haftalıkken doğum iznine ayrılıyoduk.bukez kaç haftalıkken ayrılıcaz?yada doğum sonrası içinmi süre uzatılacak?....

çok sağolun arkadaşlar.bende 6. haftadan beridir su dahi içemiyorum.yokmu bu mide bulantılarını geçirecek bir formül.ölüyorum vallahi.nekadar sürecek daha bu işkence.....

selam canım nasılsın ben sana mesaj yazmıstuım ama gormedın sanırım umrenı allah kabul etsın nasıl gectı umren.bızlerede dua etmıssın canım allah senden razı olsun.kac haftalık oldu hamılelıgın

sağol canım.okumuştum ama bulantılarım çok fazla.yerlerde sürünüyorum desem yeridir.su içsem çıkarıyorum.üstelik bulantılar umredeyken son haftası başladı.yani çok zor geçti benim için.kızımda 3 aydan sonra başlamıştı bulantı kusma.ama bukez 6 haftalıkken başladı ve bugün 9 hafta bitti canım.dua ettim merak etme.isminizi yazıp alcam demiştim:)Rabbim kabul etsin inş.yeşimcim.Allah isteyen herkese oralara gitmeyi nasip etsin inş.

Canım, eşin istemese güzel de, eş isteyince el-mecbur yapıyorsun.
bu konuda bayağı dertliyim de

eşim ilkinde kız istedi bunda erkek geçiyodu içinden ama rabbim bize böyle nasip etti vardır bir hayır dedik.(inşallah hayırlı evlatlar olurlar) benim içimdende daha çok kız olması geçti çünkü bir kız bir erkek olunca ayrılık oluyo arada 2 kız ya da 2 erkek herzaman daha iyi anlaşıyo.rabbim seninde gönlünden geçeni versin inşallah hayırlısıyla canım

günaydın kızlar nasılsınız.benim hamilelik bugünlerde sıkıntılı geçiyor.karnım büyüdükçe ev işlerini bile yapamaz oldum benim yaramaz uzanırken bile rahat vermiyor kızlar buarada yaşlar kaç ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…