- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #40.321
selam kızlar nasılsınız bayagıdır yoktum sızlerı cok özledım.cınsıyetler bellı olmus suzanımın cok sukur.baska bellı olan varmı hamıle olan varmı kızlar.bırde umreye gıden gelen kubra arkadasımız vardı ondan haber varmı cevap yazın lutfen
s.a. arkadaşım.geçen haftayı hastanede geçirdim.sonra bayram falan derken siteye uzun zamandır giremedim.mide bulantısı kusma,bide hafif kanamayla düşük riskinden dolayı 3-4 gün hastanede yattım.bende kalp rahatsızlığıda varya( oda şimdiden zorlamaya başladı.2 doktorda yaşamakmı güzel çocuk doğurmakmıda kendini çocuk için zorladın,1 kızın varmış o yeterdi dediler ((eşimede eğer kalbine ağır gelirse sonlandırmak zorunda kalabiliriz demişler ( zaten hamileliğim çok zor geçiyo bide doktorlar ice moralimizi bozdu. buyüzden bırak bilgisayar başına geçmeyi yerimden kalkmak dahi istemiyorum arkadaşım.dün 12 hafta bitti.perşembeye tekrar randevum var.cinsiyeti falan unuttum artık.sonum bebğin sonu neolacak diye onu düşünüyorum sadece.dualarınıza ihtiyacım var ((((((((
s.a. arkadaşım.geçen haftayı hastanede geçirdim.sonra bayram falan derken siteye uzun zamandır giremedim.mide bulantısı kusma,bide hafif kanamayla düşük riskinden dolayı 3-4 gün hastanede yattım.bende kalp rahatsızlığıda varya( oda şimdiden zorlamaya başladı.2 doktorda yaşamakmı güzel çocuk doğurmakmıda kendini çocuk için zorladın,1 kızın varmış o yeterdi dediler ((eşimede eğer kalbine ağır gelirse sonlandırmak zorunda kalabiliriz demişler ( zaten hamileliğim çok zor geçiyo bide doktorlar ice moralimizi bozdu. buyüzden bırak bilgisayar başına geçmeyi yerimden kalkmak dahi istemiyorum arkadaşım.dün 12 hafta bitti.perşembeye tekrar randevum var.cinsiyeti falan unuttum artık.sonum bebğin sonu neolacak diye onu düşünüyorum sadece.dualarınıza ihtiyacım var ((((((((
Merhaba cnm,
Ben de ayni senin gbi dusunmustum o sebepten de ikinci cocuk fikrini ertelemistim bi sure nasilsa hemen oluck diye.Kizimda oyle olmustu cunk.Epey uzadi benim icin bu surec ,insan haliyle demoralize oluyor ama napalim.Senin yasin kac bilmiyorum da yas 30 u gecince 30 oncesindeki kadar hizli olmuyo bu isler sanirim:)Allah bizler icin en dogru en hayirli zamanda verecektir insallah bebislerimizi.
arkadaşlar mrb bu kdr sayfa sonunda yöntemleri deneyipte istedigi cinsiyette çocugu olan varmı sayfaların hepsini okumak mümkün degil 120ye kdr okuyabildim kız çocuk istiyorum. kız çocuk ve erkek çocuk ayrıntıları yöntemleri biraaz karışmış gibi beni aydınlatacak varmı aranızda arkadaşlar
arkadaşlar hepinizin geçmiş bayramını kutluyorum
bugün akşam eve geldim ve ilk fırsatta sonucu sizinle paylaşmak istedim
malesef adet gördüm:2:
belirtiler olunca moralim çok bozuldu 2 gün sonrada tam kanadım zaten
herşeyin hayırlısı
kızlarıma hemen hamile kalmıştım sanırım o yüzden adam ceketini atsa tutacak sanıyordum
tutmayınca 2 çocuğum olduğu halde üzüldüm
allah çocuk isteyipte olmayanlara sabır versin çok şükür ki önceki hamileliklerim çabuk olmuş
sen çok fazla arşatırmamışsın canım,aslında o kadar açık yazılmışki yöntemler...kız için ayrı erkek için ayrı...bulabilirsem kız için olanları ekliyeyim buraya ama bu işe gönül verdiysen gece gündüz okuyacaksın...ben pc de 5-6 sayfa açarak takip ettim topikleri..b, kaç topik daha var linklerini vereyim onları da oku...ayrıca senin bir oğlun var galiba,bize kendi yöntemini anlatırmısın? yumurtlama zamanı mı tek ilişki mi
ah canım,hepimiz tek tek görüyoruz kırmızı kartıama yılmak yok çalışmalara aynen devam...benimde 2 kızım olmasına rağmen neden hamile kalamıyorum diye takıyorum gereksiz yere...biliyorum saçmalık ama insan hemen sonuç almak istiyor...rabbim çok aratmasın da hepimiz bi hamiş topiğinde toplanalım inşallah
kübracım çok geçmiş olsun...çok üzüldüm inan...öncesinde kalp için kontrol yaptırmamışmıydın canım yaa :26: tabiki en önemlisi senin sağlığın,çünkü hayatta ve sana muhtaç olan bi yavrun var...ama yer gök dua ile duruyor canım,dua edelim hepimiz,bebeğini sağlıkla al kucağına...dua falan toplamak istersen ben varım canım,elimden geldiğince çevremede dağıtırım...burada birlik beraberlik için toplandık
apranax
bende senin gibi çok okudum topiklerden 1200 sayfa olmuştur diye düşünüyorum
sen ne uyguluyorsun ya da uygulayacaksın paylaşır mısın
apranax
bende senin gibi çok okudum topiklerden 1200 sayfa olmuştur diye düşünüyorum
sen ne uyguluyorsun ya da uygulayacaksın paylaşır mısın
35 yaşındayım
sen kaç aydır uğraşıyorsun?
ben yumurta akını da yapmıştım acaba hamile kalmamı engellemiş olabilir mi?
birde insanların dedigine sakın aldırmayın benim oglum var bana neler dendi. erkek evlat beş para etmez ne varsa kızdan var diyen de oldu gözüme baka baka kızını öpüp ne varsa kızdan var oh be diyende oldu oglu olanlar şanşsız diyende oldu neler neler insanları lafı bitmiyo kızın olsa tersini derler
Benimki biraz uzun hikaye aslinda gecen yil nisan ayinda tup bebek yaptrdim cinsiyet icn tutmadi mayista bekledim mecburen haziranda da yumurta takibi tek iliski bu sekilde 5-6 ay denedik olmadi vazgectik ve 4-5 aydir da normal deniyoduk ki tuttu sonra dusuk yaptim simdi dusukten sonraki 3.ay.Dr.um bekle diyor ama ben klomen vs.denemek istiyorum sanki onu deneyince hemen olckmis gibibiseyler vesile olcak iste Ne zaman vakti gelmisse o zaman oluck insallah ya da... (
Bu arada ben yumurta aki denemedim ama 3 ay karbonat yaptim Dr.cok zorlastrir belki birgun once olabilir demisti.
genelde topik takip edip uygulamaları inanarak yapanlar hep muradına erdi.tabi hiç bir zaman %100 olmadı bu oran.yumurta takibi,ph diyeti,çat iğnesi sonrası 36.saatte ilişki,kocaya kahve içirme gibi uygulamalar azimle yapıldı erkek bebek için.tabi namaz ve dua da.deneyecekler için ısrarla denemeye değer derim ben.
genelde topik takip edip uygulamaları inanarak yapanlar hep muradına erdi.tabi hiç bir zaman %100 olmadı bu oran.yumurta takibi,ph diyeti,çat iğnesi sonrası 36.saatte ilişki,kocaya kahve içirme gibi uygulamalar azimle yapıldı erkek bebek için.tabi namaz ve dua da.deneyecekler için ısrarla denemeye değer derim ben.
arkadaşlar
çatlatma iğnesini doğru zamanlama için yaptıklarını biliyorum
siz sıcak bakıyor musunuzben hem yaptırmak istiyorum hem de gerek var mı diye düşünüyorum
çatlatma iğnesi hakkında ne düşündüğünüzü paylaşır mısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?