Süper Anneler - 2011

Apranaxcim ben erkek istiyorum daha once de yaziyordum buraya tam yumurtlama gunu oldu iliski.hayirlisi bi de bu bioritm tutuyomu ina bsktirayim demistim

aslında o kadar karışık bi durum ki canım yaa...ne desem bilemedim ki;çin takvimi benim kızlarda tutuyor (ilki tutarsa diğerleri tutar muhabbeti var ya) senin kızda tutmamış...

bio da benim kızlarda tutmuyo ...ama bu ay hepsi erkek diyo..gel de çık işin içinden...aslında bunlara inanıyomusun diye sorsan,inanmıyorum ama nedense gözardı da edemiyorum

ama en çok denk gelsin dediğim şey yumurtlama zamanı tek ilişki ve DUA...sığın bacım Allaha...başla denemelere...hakkımızda hayırlısı olsun

ben denedim bile gün sayıyorum dpo 10 bugün ...sanırım yarın test yapıcam dayanamıycammmm

Apranaxcim ben erkek istiyorum daha once de yaziyordum buraya tam yumurtlama gunu oldu iliski.hayirlisi bi de bu bioritm tutuyomu ina bsktirayim demistim

farketmemişim canım kusura bakma sadece bayanın ki yeterli diyorlar,bence de yeterli...buna göre erkek çıkıyor senin

ben denedim bile gün sayıyorum dpo 10 bugün ...sanırım yarın test yapıcam dayanamıycammmm

ben de inanmıyorum o takvimlere aslında ama tutanı da bol... tutmayanı da bol...
aslında dediğin doğru..
gününü denk getirip, dua etmek lazım.

denedin demek sen.. seni hınzır :)))
haydi bakalım hayırlısı olsun...

erken gebelik testin varsa, döllenme gününden 5 gün sonra çıkıyor, yani regl gününe 6-7 gün kala net sonuç veriyor.
yoksa.. elinde ov. testin vardır muhakkak... denesene bi..

tamam ya, ben de deniyorum bu ay.
zaten tutup tutmayacağı da belli değil.
tutarsa da tutmazsa da hayırlısı olsun...
kızı da evlat, erkeği de evlat... Allahım ne verirse hayırlısını verir... sağlıkla gelsin de meleklerimiz... gerisi saçmalık aslında :)

erken test bulamadım malesef ovucanlarım da bitti...önceki gün normal test yaptım,çıkmadı tabi ki

dene tabi yaa,yaş geçiyor bak...2 kız öyle güzel oluyor ki,hergün şükrediyorum onlar için...prenseslerim benim onlar dene dene sen,olmad 3. de çin takvimine uyarsın

baş başşş

selam kızlar, geçen gün bir olaya şahit oldum, sizinle de paylaşmak istiyorum
bana garip geldi:26: bakalım siz ne diyeceksiniz.
geçen akşam erkek kardeşim oğluna doğum günü kutlaması yaptı evde. evli çocuklu arkadaşlarını çağırmış birkaç tane.
onların hep kızı var.
bu arkadaşlardan biri(erkek) birkaç sefer gözümden kaçmadı.-padişah torunu padişahın şehzadesi vs. - gibi ortaya bişeyler söylüyor. ama ortada abartılı bir şatafat yok, sanki -oğlunuz pek kıymetli- gibisine imalar yapıyor.
ben ilk defa bir adamın erkek çocuğu olan birini kıskandığını hissettim.

Daha evvel de benim arkadaşlarımdan 3 kızı olan bir arkadaşım şey diyordu: kocam benim kuzenlerimi hiç sevmez. hep alaycı laflar aşağılamalar yapar,sırf bu oğlan çocuğunda ne varsa onun için...demişti.kuzenlerinin oğlu varmış diye...
bana çok garip gelmişti.
ama şimdi gözümle şahit oldum sanki..
siz ne diyorsunuz? var mı böyle birşey??
ne kadar bayağı insanlar varmış yahu.

var tabi canım yaa,çeşit çeşit insan var...kadın erkek genç yaşlı hiç farketmiyor...bizim burdada erkekler kız babası diye dalga geçerler,ciddi ciddi...ağzın açık yaptın o işi de ondan kız oldu derler...erkek adamın erkek çocuğu olur vs vs...

dün eşim arkadaşlarıyla buluştu,çoğunluğu erkek babası...birisi dr. 3. bebeği istediğimizi duyunca gel demiş hem bi muayene edeyim seni ( 4 aydır olmuyodeyince eşim) hem de erkek bebek yöntemi söyleyeyim sana demiş...bi de oğlun olsun...adamın 2 kızı bi oğlu var...yahu adam bi sor bakalım belki 4 kız istiyoruz biz

ama yöntemini de merak etmedim değil aslında çevremde o kadar çok varmış ki yöntem deneyen,biz söylemeden kimse demedi bişey...kimi çin takvimi denemiş kimi marifetnameyi...dr dan tüyo alırsam yazarım sizede ama eşim kessen gitmem diyo...sprem testi bozarmış onu,yaptık ya 2 çocuk yok ben de bişey diyo,güveniyomuş paşam spermlerine

arkadaşım ben yapamadım.benim doğum tarihim:03,0701980 saat 13 civarı
eşimin:20,12,1981 saat 14 civarı
ilişki zamanı : 31 mayıs saat 01,30 hahaha
apranxx cım sende bak bi yahu.ama doğruyu söyle bak.üzülücem diye yorum yapma

canım yaaa,valla bakmadım daha ama kız çıkarsa sen iptal olursun gibime geliyor...bak ne çıkarsa çıksın % 100 değil unutma

bakıyorum...

sen; kız gününde...

eşin;erkeğe yatkın...

bence eşit şansta :26:

sağol canım ya.olsun ben hayırlı sağlıklı bir erkek olsun istiyorum.Rabbim ne verirse artık.2 gündür kanama gelmiyo inan o bile mutlu ediyo bizi.teşekkür ederim

İnşallah bu ay olur fazla bekletmez canım

aldık bileeeeee

kendini tanıtır mısın canım bize? sen de mi düştün erkek bebek sevdasına

Tanıtırım tabi. Evet canım ben de düştüm erkek bebek sevdasına. Benim biri 4 biri 3 yaşında iki tane prensesim var. Bu seneye kadar başka çocuk düşünmüyordum. Eşimle çok tartışa tartışa 3.ye ikna oldum. Ama şimdi o rahat ben internetten araştıra araştıra beynim sulandı. D.k. hapını martta bıraktım ovulasyon testi aldım her ay yumurtlama günü denedik ama olmadı. bu pazartesi tekrar regl oldum. Artık dedim bende başına taş yemiş kazlar gibi evin içinde dolanmaktansa üye oluyum siteye bilgi alışverişinde bulunuyum. Umarım herşey daha iyi olur. Of çok yazmışım birden. Ne kadar dolmuşsam artık :-D

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…