- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #40.681
bu arada apranaxx, bana bu ay için.. hem çin takvimi hem de rus takvimi.. KIZ bebek diyor.
sadece bioritim ERKEK bebek günü veriyor, o da yumurtlama günüme uygun oluyor.
ne öneriyorsun bacım?
kendimi yüksek ph'lı bir kadın haline getirdiğimi düşünüyorum, eşime de limonlu sodayı, karbonatlı suyu ara ara içiriyorum.. o da inşallah ph'ı yüksek bi adam haline gelmiştir...
ne diyorsun? bu ay deniyim mi ya ben bu olayı?
ekim ayında çin takvimi de bioritim de ERKEK veriyor, rus takvimini bilemiyorum... bioritim günleri ile yumyum günüm denk gelecek mi onu da bilmiyorum.
Apranaxcim ben erkek istiyorum daha once de yaziyordum buraya tam yumurtlama gunu oldu iliski.hayirlisi bi de bu bioritm tutuyomu ina bsktirayim demistim
aslında o kadar karışık bi durum ki canım yaa...ne desem bilemedim ki;çin takvimi benim kızlarda tutuyor (ilki tutarsa diğerleri tutar muhabbeti var ya) senin kızda tutmamış...
bio da benim kızlarda tutmuyo ...ama bu ay hepsi erkek diyo..gel de çık işin içinden...aslında bunlara inanıyomusun diye sorsan,inanmıyorum ama nedense gözardı da edemiyorum
ama en çok denk gelsin dediğim şey yumurtlama zamanı tek ilişki ve DUA...sığın bacım Allaha...başla denemelere...hakkımızda hayırlısı olsun
ben denedim bilegün sayıyorum dpo 10 bugün ...sanırım yarın test yapıcam dayanamıycammmm
ben de inanmıyorum o takvimlere aslında ama tutanı da bol... tutmayanı da bol...
aslında dediğin doğru..
gününü denk getirip, dua etmek lazım.
denedin demek sen.. seni hınzır :)))
haydi bakalım hayırlısı olsun...
erken gebelik testin varsa, döllenme gününden 5 gün sonra çıkıyor, yani regl gününe 6-7 gün kala net sonuç veriyor.
yoksa.. elinde ov. testin vardır muhakkak... denesene bi..
tamam ya, ben de deniyorum bu ay.
zaten tutup tutmayacağı da belli değil.
tutarsa da tutmazsa da hayırlısı olsun...
kızı da evlat, erkeği de evlat... Allahım ne verirse hayırlısını verir... sağlıkla gelsin de meleklerimiz... gerisi saçmalık aslında :)
arkadaşım ben yapamadım.benim doğum tarihim:03,0701980 saat 13 civarıBio-ritiminizle bebeğinizin cinsiyetini önceden hesaplayın
Arkadaşlar bio-ritim denilen şey fiziksel,duygusal,entellektüel(akıl) enerjilerinizi içeriyor.
Biorhythm Chart Form - Biorhythm Chart Form
BU linki iki defa açıyosunuz ,birine kendi doğum tarihinizi(doğru olmak zorunda,yaklaşık doğum tarihi olmaz),diğerine eşinizinkini girin.
Alt boşluğa hamile kaldığınız (geçmişe dönük bakmak için) yada planladığınız tarihi girin.
En alta bulunduğunuz zaman dilimini mutlaka doğru girin.Google a yazdığızda zaten hemen çıkıyor.
sonra tıladığınızda enerji grafiğiniz çıkacak.....şimdi bu grafiği nasıl yorumlayacağız:
*Kız = + Duygusal çizgi (+ yatay eksenin üstünde demek) ve - Fizksel çizgi (- yatay eksenin altında demek)
*Kıza yatkın = Hem duygusal hem fizksel enerji çizgisinin yatay eksenin altıda olması demek
* Erkek = + Fiziksel ve - Duygusal
*Erkeğe Yatkın=Hem Fiziksel hemDuygusal çizginin ytay eksenin üstünde olması demektir.
* Nötr= Fiziksel ve Duygusal çizginin kesiştiği günler nötr sayılıyor....
*En ideali hem erkek hem kadın için ikisininde erkek gününde ,kız bebek içinde ikisininde kız gününde olmasıdır.
Grafiğinizde ayın halleride çıkıyor.
ERKEK BEBEK için dolunaya yakın günler,ayın son çeyreğinden sonra
KIZ EBEK için yeni ay girdikten sonraki günler ionlardan dolayı şansımızı arttırır.
arkadaşım ben yapamadım.benim doğum tarihim:03,0701980 saat 13 civarı
eşimin:20,12,1981 saat 14 civarı
ilişki zamanı : 31 mayıs saat 01,30 hahaha
apranxx cım sende bak bi yahu.ama doğruyu söyle bak.üzülücem diye yorum yapma
canım yaaa,valla bakmadım daha ama kız çıkarsa sen iptal olursun gibime geliyor...bak ne çıkarsa çıksın % 100 değil unutma
bakıyorum...
sen; kız gününde...
eşin;erkeğe yatkın...
bence eşit şansta :26:
var tabi canım yaa,çeşit çeşit insan var...kadın erkek genç yaşlı hiç farketmiyor...bizim burdada erkekler kız babası diye dalga geçerler,ciddi ciddi...ağzın açık yaptın o işi de ondan kız oldu derler...erkek adamın erkek çocuğu olur vs vs...
dün eşim arkadaşlarıyla buluştu,çoğunluğu erkek babası...birisi dr. 3. bebeği istediğimizi duyunca gel demiş hem bi muayene edeyim seni ( 4 aydır olmuyodeyince eşim) hem de erkek bebek yöntemi söyleyeyim sana demiş...bi de oğlun olsun...adamın 2 kızı bi oğlu var...yahu adam bi sor bakalım belki 4 kız istiyoruz biz
ama yöntemini de merak etmedim değilaslında çevremde o kadar çok varmış ki yöntem deneyen,biz söylemeden kimse demedi bişey...kimi çin takvimi denemiş kimi marifetnameyi...dr dan tüyo alırsam yazarım sizede ama eşim kessen gitmem diyo...sprem testi bozarmış onu,yaptık ya 2 çocuk yok ben de bişey diyo,güveniyomuş paşam spermlerine
Herkese merhaba. Allah herkese dgönlündekini versin. Beni de alırmısınız aranıza.
İnşallah bu ay olur fazla bekletmez canım
aldık bileeeeee
kendini tanıtır mısın canım bize? sen de mi düştün erkek bebek sevdasına
Herkese merhaba. Allah herkese dgönlündekini versin. Beni de alırmısınız aranıza.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?