- 26 Şubat 2010
- 5.613
- 5.658
- 198
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #40.701
Tanıtırım tabi. Evet canım ben de düştüm erkek bebek sevdasına. Benim biri 4 biri 3 yaşında iki tane prensesim var. Bu seneye kadar başka çocuk düşünmüyordum. Eşimle çok tartışa tartışa 3.ye ikna oldum. Ama şimdi o rahat ben internetten araştıra araştıra beynim sulandı. D.k. hapını martta bıraktım ovulasyon testi aldım her ay yumurtlama günü denedik ama olmadı. bu pazartesi tekrar regl oldum. Artık dedim bende başına taş yemiş kazlar gibi evin içinde dolanmaktansa üye oluyum siteye bilgi alışverişinde bulunuyum. Umarım herşey daha iyi olur. Of çok yazmışım birden. Ne kadar dolmuşsam artık :-D
kıyamam yaaa...biz de öyleyiz kızlarla,burası süper...ahh bide hamiş kalabilsek topluca geçicez hamile topiğine ama
Allah bağışlasın prensesleriniinşallah senin de bi prensin olur doğum kontrol hapın yasmin yada dianaysa erkek bebek şansın daha fazla biliyosun dimi
aynen bende hiç düşünmezdim 3.yü...kandırdı beni...sabah kızlar kahvaltıda kavga ediyorlar,bebek benim olucak,hayır benim olacak diye...eşim de diyo hayııırrrr benim olacak...dedim arada emzirmeye verirsiniz artık biraz da ben severim .. sanırım 3üz olsa anca yeticek bize
canım apranxxcım o zaman sana inşallah üçüz oğlan gelirarkadaşım inşallah bu ay hamilesindir bekliyorum güzel haberini
apranaxx kuzum epey güldüm sizin ordaki muhabbete canım ya :))
suzan diye bir arkadaş vardı yanlış hatırlamıyosam.onunla aynı haftaydı benim bebek.onada doktor önce erkek sonra kız demişti.günümüz falan aynıydı.yoksa aynı günmü şeyettiydikte ikimizinkide kız oldu:) ama onun 3. kızıydı heralde.inan dorticm doktor 3. içinde izin verirse sağlığında problem olmadı,3. bebekte olabilir desede artık büyük konuşmim ama yapmam asla.hamileliği bırak sitresi bile benim kalbimi yormaya yetti.hala Allahım neolur inş.erkektir,erkek olsun diye dua ediyorum.kendimi düşünmekten alıkoyamıyorum ya.bişey olmasada stresten düşecek bu bebek.bide düşüyomuşta erkek oluyomuş(aman kız olsada üzülürüm tabi.of ne saçmalıyom ya.ice delircem
gel tabi aramıza hoş geldin...
kıyamam yaaa...biz de öyleyiz kızlarla,burası süper...ahh bide hamiş kalabilsek topluca geçicez hamile topiğine ama
Allah bağışlasın prensesleriniinşallah senin de bi prensin olur doğum kontrol hapın yasmin yada dianaysa erkek bebek şansın daha fazla biliyosun dimi
aynen bende hiç düşünmezdim 3.yü...kandırdı beni...sabah kızlar kahvaltıda kavga ediyorlar,bebek benim olucak,hayır benim olacak diye...eşim de diyo hayııırrrr benim olacak...dedim arada emzirmeye verirsiniz artık biraz da ben severim .. sanırım 3üz olsa anca yeticek bize
Sağol canım. Seninkileri de Allah bağışlasın. Benim d.k. Hapım dianeydi. Hatta evlenmeden iki yıl önce başlamıştım yüzümdeki sivilceler için.evlendikten 6 ay sonra bıraktım 4 ay sonra kızıma hamile kaldım peşinden 2. kızımı dogurdum.sonra tekrar dıaneye başladım işte.
Valla bizim evde pek kavgaya zaman kalmaz heralde kızlar kreşe baba işe gece herkes uykusunda ee bebek ve diğer bütün işler bana kalır. Benim korkum herşeye nasıl yetişecem. Kızlar peşpeşe olunca çok zorlanmıştım. Bakalım hayırlısı.
seninkiler küçükmüş daha işin zor gerçekten ama büyüyünce çok güzel olurlar,ikiz gibi...kimseye ihtiyaç duymazlar...ben seviyorum kız çocuklarını yaa...bazen bu bebeğide kız hayal ederken yakalıyorum kendimi...lüle saçlar,pembe tokalar,simli çoraplar falan...sonra hemen kendime geliyorum tabiii
gördün mü bak,hap sende işe yaramamış
benim kızlar büyük artık biri 15 olucak diğeri 10inşallah arada ben de sevebilirim
ben de çok seviyorum kız çocuklarını
Evet diane olayını ben de duymuştum ama bende tutmadı. Yoksa ben hep kız mı doğurmaya meyilliyim :$
Ooo Maşallah senin kızlar epey büyümüş ne güzel.
Canım sen deneme yaptın beklemedesin galiba. Neler yaptın takviye,diyet vs..?
bana burda prof diyo kızlar ama terzi kendi söküğünü dikemez hesabı oldu benimki...ne dr takibi, ne ovu testi hiç bişey yok malesef...
dr olayıma hiç girme benden bahtsızını bulamazsın,çok ağladım geçen 2 ay buralarda...dr a güvendiğim için testte almadım...kaldım ortada...4 aydır 13. gün çatlıyo benim yumoş...bu ayda 13. günün gecesi oldu halvet...inadına bu ay akıntı ve kasık ağrısı da hissetmedim...he vaj duş var bide karbonatlı...saka su içiyoruz 5 aydır..eşim hiç takviye almadı,gıcık etti beni...keçi boynuzu suyu yaptım içmedi,gittim pekmezini aldım onuda içmedi,işte maden suyu falan içti..ayy ilişki öncesi kahve bile içirmedim ben yaa...bu ay görev gibi oldu...bak hatırlayınca üzüldüm şimdi
hangi muhabbet kız ?
erken test bulamadım malesefovucanlarım da bitti...önceki gün normal test yaptım,çıkmadı tabi ki
dene tabi yaa,yaş geçiyor bak...2 kız öyle güzel oluyor ki,hergün şükrediyorum onlar için...prenseslerim benim onlardene dene sen,olmad 3. de çin takvimine uyarsın
baş başşş
selam kızlar, geçen gün bir olaya şahit oldum, sizinle de paylaşmak istiyorum
bana garip geldi:26: bakalım siz ne diyeceksiniz.
geçen akşam erkek kardeşim oğluna doğum günü kutlaması yaptı evde. evli çocuklu arkadaşlarını çağırmış birkaç tane.
onların hep kızı var.
bu arkadaşlardan biri(erkek) birkaç sefer gözümden kaçmadı.-padişah torunu padişahın şehzadesi vs. - gibi ortaya bişeyler söylüyor. ama ortada abartılı bir şatafat yok, sanki -oğlunuz pek kıymetli- gibisine imalar yapıyor.
ben ilk defa bir adamın erkek çocuğu olan birini kıskandığını hissettim.
Daha evvel de benim arkadaşlarımdan 3 kızı olan bir arkadaşım şey diyordu: kocam benim kuzenlerimi hiç sevmez. hep alaycı laflar aşağılamalar yapar,sırf bu oğlan çocuğunda ne varsa onun için...demişti.kuzenlerinin oğlu varmış diye...
bana çok garip gelmişti.
ama şimdi gözümle şahit oldum sanki..
siz ne diyorsunuz? var mı böyle birşey??
ne kadar bayağı insanlar varmış yahu.
dün eşim arkadaşlarıyla buluştu,çoğunluğu erkek babası...birisi dr. 3. bebeği istediğimizi duyunca gel demiş hem bi muayene edeyim seni ( 4 aydır olmuyodeyince eşim) hem de erkek bebek yöntemi söyleyeyim sana demiş...bi de oğlun olsun...adamın 2 kızı bi oğlu var...yahu adam bi sor bakalım belki 4 kız istiyoruz biz
ama yöntemini de merak etmedim değilaslında çevremde o kadar çok varmış ki yöntem deneyen,biz söylemeden kimse demedi bişey...kimi çin takvimi denemiş kimi marifetnameyi...dr dan tüyo alırsam yazarım sizede ama eşim kessen gitmem diyo...sprem testi bozarmış onu,yaptık ya 2 çocuk yok ben de bişey diyo,güveniyomuş paşam spermlerine
kübra kendi ağzınla diyorsun bak stresten düşecek bu bebek bi de erkek olurmuş diye evet canım 20. haftadan önce hiçbirşey net değildir ben bebeğimi 22 ağustosta kaybettim stresten bi hamilenin yapmaması gerektiği pek çok şeyi yapmaktan belki de benden kaynaklı değil .... gerçekten nasip değildi o bebek bana ...
sonuç doktora cinsiyeti sordum belli değil dedi nasıl yani kız demişlerdi dedim doktor kız değil dedi erkekte te olma ihtimali var sonuçta kız diyen ultrasonla bakıyor o gözleriyle gördü...
ha bu beni 2 kat daha mı üzdü hayır hiç etkilenmedim sonuçta bebeğim gittti ...
sakin ol ve karnındakine sahip çık
senin kanamanda var üstelik bende sadece pembe akıntı, kasık bel ağrısı vardı ...
kübra aynı şeyleri yaşamanı asla istemem anlatılacak bişey değil ...düşünme artık cinsiyeti ...bak ben ne yaptım 5 günde 1 ultrasona giriyordum şimdi elimde bir tomar ultrasonla kaldım ...eşim ki bebek istemeyen oydu ...bi daha deneriz yaza denk getiririz sen yatarsın dinlenerek geçer diyor hayır bi daha denemiyecem bıktım artık cinsiyeti ne olacak diye düşündüğüm gecelerden ultrasona girmek için gittiğim onca hastaneden ...daha yaptığım nice şeyden hepsinden bıktım ...2 çocuk iyidir stresine katlanamıyacaksan eğer yeter şansını ve sağlığını zorlama arkadaşım .....
seninkiler küçükmüş daha işin zor gerçekten ama büyüyünce çok güzel olurlar,ikiz gibi...kimseye ihtiyaç duymazlar...ben seviyorum kız çocuklarını yaa...bazen bu bebeğide kız hayal ederken yakalıyorum kendimi...lüle saçlar,pembe tokalar,simli çoraplar falan...sonra hemen kendime geliyorum tabiii
gördün mü bak,hap sende işe yaramamış
benim kızlar büyük artık biri 15 olucak diğeri 10inşallah arada ben de sevebilirim
bana burda prof diyo kızlar ama terzi kendi söküğünü dikemez hesabı oldu benimki...ne dr takibi, ne ovu testi hiç bişey yok malesef...
dr olayıma hiç girme benden bahtsızını bulamazsın,çok ağladım geçen 2 ay buralarda...dr a güvendiğim için testte almadım...kaldım ortada...4 aydır 13. gün çatlıyo benim yumoş...bu ayda 13. günün gecesi oldu halvet...inadına bu ay akıntı ve kasık ağrısı da hissetmedim...he vaj duş var bide karbonatlı...saka su içiyoruz 5 aydır..eşim hiç takviye almadı,gıcık etti beni...keçi boynuzu suyu yaptım içmedi,gittim pekmezini aldım onuda içmedi,işte maden suyu falan içti..ayy ilişki öncesi kahve bile içirmedim ben yaa...bu ay görev gibi oldu...bak hatırlayınca üzüldüm şimdi
Eki Görüntüle 802052
yorumlayalım kızlar..
bugün, sabah yaotım ov. testimi.. 12. günümde yani.. sondaki test budur.
ben ort. 26 günde bir regl oluyormuşum, bu durumda 1-2 gün içinde koyu çizgiyi denk getirmem lazım.. uzayan akıntıyı yakalamam lazım..
ama çizgide bi koyulaşma yok.. akıntıda bi değişiklik yok. koyu kremsi durumda.. hatta hiç yok gibi..
yorumlayalım mı kızlar şu durumumu?
kübra kendi ağzınla diyorsun bak stresten düşecek bu bebek bi de erkek olurmuş diye evet canım 20. haftadan önce hiçbirşey net değildir ben bebeğimi 22 ağustosta kaybettim stresten bi hamilenin yapmaması gerektiği pek çok şeyi yapmaktan belki de benden kaynaklı değil .... gerçekten nasip değildi o bebek bana ...
sonuç doktora cinsiyeti sordum belli değil dedi nasıl yani kız demişlerdi dedim doktor kız değil dedi erkekte te olma ihtimali var sonuçta kız diyen ultrasonla bakıyor o gözleriyle gördü...
ha bu beni 2 kat daha mı üzdü hayır hiç etkilenmedim sonuçta bebeğim gittti ...
sakin ol ve karnındakine sahip çık
senin kanamanda var üstelik bende sadece pembe akıntı, kasık bel ağrısı vardı ...
kübra aynı şeyleri yaşamanı asla istemem anlatılacak bişey değil ...düşünme artık cinsiyeti ...bak ben ne yaptım 5 günde 1 ultrasona giriyordum şimdi elimde bir tomar ultrasonla kaldım ...eşim ki bebek istemeyen oydu ...bi daha deneriz yaza denk getiririz sen yatarsın dinlenerek geçer diyor hayır bi daha denemiyecem bıktım artık cinsiyeti ne olacak diye düşündüğüm gecelerden ultrasona girmek için gittiğim onca hastaneden ...daha yaptığım nice şeyden hepsinden bıktım ...2 çocuk iyidir stresine katlanamıyacaksan eğer yeter şansını ve sağlığını zorlama arkadaşım .....
26 günde bir regl oluyosan aslinda bu siralar yumurtlama olmasi lazim. ben gülen yüz kullaniyorum ama seninkinde de cizgi koyulasmaya baslamasi lazimdi.peki kasiklarinda agri var mi canim ?
susann kuzum neler oluyor yaaa hayir ola sok oldum yaaa
bebeginimi kaybettin insAllah yanlis anlamisimdir yaaaaaa ban lutfen dogru olmadigi sole
gülen yüz mü alsam napsam ben de acaba?
ne marka bu? herkes bundan bahsediyor sanki...
ağrı sızı bişey yok bende.. akıntım da yok.. hiçbişey yok..
off
canim ben 5 aydir kullaniyorum gülen yüzü de yakaliyorum ama yumurta catlamasini yakalayamiyorumgalibamarkasi clear blue.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?