Süper Anneler - 2011

kıyamam yaaa...biz de öyleyiz kızlarla,burası süper...ahh bide hamiş kalabilsek topluca geçicez hamile topiğine ama

Allah bağışlasın prenseslerini inşallah senin de bi prensin olur doğum kontrol hapın yasmin yada dianaysa erkek bebek şansın daha fazla biliyosun dimi
aynen bende hiç düşünmezdim 3.yü...kandırdı beni...sabah kızlar kahvaltıda kavga ediyorlar,bebek benim olucak,hayır benim olacak diye...eşim de diyo hayııırrrr benim olacak...dedim arada emzirmeye verirsiniz artık biraz da ben severim .. sanırım 3üz olsa anca yeticek bize

canım apranxxcım o zaman sana inşallah üçüz oğlan gelir arkadaşım inşallah bu ay hamilesindir bekliyorum güzel haberini

canım apranxxcım o zaman sana inşallah üçüz oğlan gelir arkadaşım inşallah bu ay hamilesindir bekliyorum güzel haberini

pozitifimmm canımmmmm,bugün aklımdan geçtin,dedim yazmıyor artık...nasılsın,bebişimiz nasıl? üzmesin anneciğini...

aman diyeyim arkadaşım tek oğlan gelsin razıyım...yarın sabah yapıcam test...bakalım çıkmama ihtimali çok ama,sabırsızım napiim
bat a 4 gün varken yapıcam da...çıkmaza gelir zırlarım yine burda

kübra kendi ağzınla diyorsun bak stresten düşecek bu bebek bi de erkek olurmuş diye evet canım 20. haftadan önce hiçbirşey net değildir ben bebeğimi 22 ağustosta kaybettim stresten bi hamilenin yapmaması gerektiği pek çok şeyi yapmaktan belki de benden kaynaklı değil .... gerçekten nasip değildi o bebek bana ...

sonuç doktora cinsiyeti sordum belli değil dedi nasıl yani kız demişlerdi dedim doktor kız değil dedi erkekte te olma ihtimali var sonuçta kız diyen ultrasonla bakıyor o gözleriyle gördü...

ha bu beni 2 kat daha mı üzdü hayır hiç etkilenmedim sonuçta bebeğim gittti ...

sakin ol ve karnındakine sahip çık

senin kanamanda var üstelik bende sadece pembe akıntı, kasık bel ağrısı vardı ...

kübra aynı şeyleri yaşamanı asla istemem anlatılacak bişey değil ...düşünme artık cinsiyeti ...bak ben ne yaptım 5 günde 1 ultrasona giriyordum şimdi elimde bir tomar ultrasonla kaldım ...eşim ki bebek istemeyen oydu ...bi daha deneriz yaza denk getiririz sen yatarsın dinlenerek geçer diyor hayır bi daha denemiyecem bıktım artık cinsiyeti ne olacak diye düşündüğüm gecelerden ultrasona girmek için gittiğim onca hastaneden ...daha yaptığım nice şeyden hepsinden bıktım ...2 çocuk iyidir stresine katlanamıyacaksan eğer yeter şansını ve sağlığını zorlama arkadaşım .....

Sağol canım. Seninkileri de Allah bağışlasın. Benim d.k. Hapım dianeydi. Hatta evlenmeden iki yıl önce başlamıştım yüzümdeki sivilceler için.evlendikten 6 ay sonra bıraktım 4 ay sonra kızıma hamile kaldım peşinden 2. kızımı dogurdum.sonra tekrar dıaneye başladım işte.
Valla bizim evde pek kavgaya zaman kalmaz heralde kızlar kreşe baba işe gece herkes uykusunda ee bebek ve diğer bütün işler bana kalır. Benim korkum herşeye nasıl yetişecem. Kızlar peşpeşe olunca çok zorlanmıştım. Bakalım hayırlısı.

seninkiler küçükmüş daha işin zor gerçekten ama büyüyünce çok güzel olurlar,ikiz gibi...kimseye ihtiyaç duymazlar...ben seviyorum kız çocuklarını yaa...bazen bu bebeğide kız hayal ederken yakalıyorum kendimi...lüle saçlar,pembe tokalar,simli çoraplar falan...sonra hemen kendime geliyorum tabiii

gördün mü bak,hap sende işe yaramamış

benim kızlar büyük artık biri 15 olucak diğeri 10 inşallah arada ben de sevebilirim

ben de çok seviyorum kız çocuklarını
Evet diane olayını ben de duymuştum ama bende tutmadı. Yoksa ben hep kız mı doğurmaya meyilliyim :$
Ooo Maşallah senin kızlar epey büyümüş ne güzel.
Canım sen deneme yaptın beklemedesin galiba. Neler yaptın takviye,diyet vs..?

bana burda prof diyo kızlar ama terzi kendi söküğünü dikemez hesabı oldu benimki...ne dr takibi, ne ovu testi hiç bişey yok malesef...
dr olayıma hiç girme benden bahtsızını bulamazsın,çok ağladım geçen 2 ay buralarda...dr a güvendiğim için testte almadım...kaldım ortada...4 aydır 13. gün çatlıyo benim yumoş...bu ayda 13. günün gecesi oldu halvet...inadına bu ay akıntı ve kasık ağrısı da hissetmedim...he vaj duş var bide karbonatlı...saka su içiyoruz 5 aydır..eşim hiç takviye almadı,gıcık etti beni...keçi boynuzu suyu yaptım içmedi,gittim pekmezini aldım onuda içmedi,işte maden suyu falan içti..ayy ilişki öncesi kahve bile içirmedim ben yaa...bu ay görev gibi oldu...bak hatırlayınca üzüldüm şimdi

Ay canım üzüleceğini bilseydim sormazdım. Geçmişi pek okumadan daldım tabi topiğe kusura bakma. Bu topiğin ta ilk1000 sayfasını falan okudum bıraktım aylar sürdü tabi. Sonra birazda başka sitelerden araştırınca kafam allak bullak oldu o yüzden üye olunca daldım.
Doktor durumu benim de vahim. Ben Almanya'dayım. İstediğim zaman gidemiyorum. Zaten yumurta takibi falan yapmıyolar helede cinsiyet içinse cıkk.
Benim eşimde çocuk istemeyi biliyo ama takviye almıyo. Ben de keçiboynuzu pekmezi aldım arada aklına gelirse içiyo.kahveyi içer ama seviyo ya.
İnşallah canım hayırlısıyla gönlündeki olur. Sabah test yapacaksın galiba hadi bakalım merakla bekliycez.

Günaydin herkese.
eczaneden geldim ovulasyon testimi aldim yine. bu sefer ilk defa folik asit de aldim bakalim.eczaciya sormayi unuttum ama günde 1 tane alsam yeter heralde. haa bir de cinko aldim bu folik asit,cinko adet düzenini etkiler mi kizlar ?

apranxx test yaptin mi ?

erken testleri ben de gg'den alıyorum.
istanbuldayken, her eczanede buluyordum, şimdi bursadayım ve hiçbir eczanede yok. gg'den alıyorum. onu da almayalı 1 sene oldu tabi :) artık alırım yavaş yavaş, denemeye başladım ya :))
zaten gg'daki adam beni merak etmiştir, bu kadın neden test almıyor diye :)

geçenlerde kuzenimin 2. kızı doğdu, o da erkek bebek kürlerinden hemen hemen hepsini yapmıştı, tüm günlerini tüm takvimlerle denk getirdi.. yumurta çatlattırdı.. falan falan ama, nihayetinde kızı oldu. çok da tatlı maşallah, 3 aylık oldu bile şimdi.
geçtiğimiz bayramda, amcamlarda denk geldik. amcamın da 2 kızı var, kocamanlar tabi artık.
kuzenimin eşi (sanki kendileri ellerinden geleni yapmamışlar gibi) ve amcamın muhabbeti şöyleydi : ya ne bok varsa erkek çocukta, herkes koştura koştura uğraşıyor erkek yapmak için.. bak 2 kız, biri çay getiriyor öbürü ikram tabaklarını.. biri masayı hazırlıyor, öbürü topluyor.. var mı kız çocuk gibisi...
içimden, 'E Özcan'cım (kuzenimin eşi), siz de yapmadınız mı her haltı, son dakkaya kadar denemediniz mi bütün yolları?'' demek geldi de.. kuzenimi zorda bırakmamak için, güldüm geçtim.

özgüven iyidir..
ama gitsin ya, kendisi için değil de, bizim herifler için bi öğreniversin gari :)

ay ne güzel ya, kocaman olmuş senin kızlar artık... bırak bacım, uğraşılır mı bu saatten sonra bebek tantanasıyla.. kızlarının tadını çıkart, keyfine bak bence valla.. :))

valla dediğin doğru arkadaşım. çok zor.
en erken dönemde düşürmek bile, insanda hakkatten travma yaratıyor, bebeğini kaybetmek çok zor bişey..
Allahım kimseye de bizlere de yaşatmasın yeniden inşallah...

kız çocuk güzeldir, iyidir...
süslemek, takım giyinmek, anneyi taklit edişleri... her şeyi güzeldir kız çocuğun... Allahım ömür versin yavrularımıza.. bizlere de o güzellikleri görecek vakit nasip etsin.

üzülmeeeee... ya nasip bu işler :)
benimki de yapmıyor hiç bişey.
çinko hapı aldım, içmiyor. l-argenin aldım, içmiyor. dolapta duruyorlar.. folik asit veriyorum eline, 'erkek adamı bozar, bunlar kadınlara gre şeyler' diyor, içmiyor.
bi içirebildiğim, limonlu soda.. ara sıra içiyor işte. et but yemeyi seviyor allahtan da, yediriyorum bol bol.. başka bi çalışması yok yani bu konuda.
ben kendimle uğraşıyorum işte.
doktora gidip yumyum takibi yaptırmama bile karşı, Allahın dediği olurmuş, karışılmazmış.. ama erkek olsa iyi olur demeyi de biliyor eşşek kafalı.

yorumlayalım kızlar..
bugün, sabah yaotım ov. testimi.. 12. günümde yani.. sondaki test budur.

ben ort. 26 günde bir regl oluyormuşum, bu durumda 1-2 gün içinde koyu çizgiyi denk getirmem lazım.. uzayan akıntıyı yakalamam lazım..
ama çizgide bi koyulaşma yok.. akıntıda bi değişiklik yok. koyu kremsi durumda.. hatta hiç yok gibi..
yorumlayalım mı kızlar şu durumumu?

26 günde bir regl oluyosan aslinda bu siralar yumurtlama olmasi lazim. ben gülen yüz kullaniyorum ama seninkinde de cizgi koyulasmaya baslamasi lazimdi.peki kasiklarinda agri var mi canim ?

susann kuzum neler oluyor yaaa hayir ola sok oldum yaaa
bebeginimi kaybettin insAllah yanlis anlamisimdir yaaaaaa ban lutfen dogru olmadigi sole

26 günde bir regl oluyosan aslinda bu siralar yumurtlama olmasi lazim. ben gülen yüz kullaniyorum ama seninkinde de cizgi koyulasmaya baslamasi lazimdi.peki kasiklarinda agri var mi canim ?

gülen yüz mü alsam napsam ben de acaba?
ne marka bu? herkes bundan bahsediyor sanki...
ağrı sızı bişey yok bende.. akıntım da yok.. hiçbişey yok..
offff

susann kuzum neler oluyor yaaa hayir ola sok oldum yaaa
bebeginimi kaybettin insAllah yanlis anlamisimdir yaaaaaa ban lutfen dogru olmadigi sole

Aaaaaaa Gurbet?
merhaba, hatırladın mı beni, geçen sene bu topikten?
yine geldim, seni göremedim diye aranıyordum zaten kaç gündür..
çok şey öğrenmiştim ben senden... hakkını helal et bacım :)
nasılsın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…