Süper Anneler - 2011

ya kızlar, bişey sorucam..
bütün hesaplayıcılar, bana bugün yumurtlayacağımı söylüyorlar.

ama ben testlerde hala çift çizgiyi yakalayabilmiş değilim.
acaba dün 2 kere mi yapmalıydım? bir de akşam gibi yapsam, acaba çift çizgi çıkar mıydı?

bi doktora gidip, yumyumlara baksam mı ben acaba?
ne durumdalar? ultrasonla mı görsem...

ne diyorsunuz?

bu ay denemeye karar verdim ya hani... ondan düşünüyorum böyle telaşla..

bugünde olmazsa dr,a git en iyisi bir baksın bakalım ,bu arada sorduğun şeyi yazmıştım,mesaj kutun doluymuş...

çok üzüldüm canım.Rabbim yar ve yardımcın olsun.nekadarda üzüntünü anlıyorum desem kimse başına gelen kadar anlayamaz.haklısın ben şansımı çok zorluyorum galiba.artık yavaş yavaş alışıyorum arkadaşım.önce kızmı diye üzülürken şimdi ne olursa olsun yeterki bişey olmasın demeye başladık.son gittiğimde eşim ultrasonda başını oynatıyodu,bebeğim hareket ediyodu diye öyle seviniyoduki:)bikaç gündür kanamam gelmiyo diyede de çok sevinmeye başladık.galiba artık cinsiyetten ziyade sağlığı demeye başladık.çok şükür.inş.benim bebeğimede birşey olmadan sağsağlim doğar,kardeşim.

canım çok geçmiş olsun.
hep diyoruz aslında, hepimiz diyoruz muhakkak... Allah ne verirse, sağlıklı ve sağlıkla versin... Önce iyi ve hayırlı bir evlat diliyoruz...
sonrası için de dualarımıza ekliyoruz işte içimizden geçenleri, isteklerimizi, elde değil.

Rabbim yanında ve yardımcın olsun inşallah arkadaşım.
sıkıntısız stressiz dünyaya gelsin meleğin, koklamayı nasip etsin rabbim.

gecmis olsun. insallah saglikli bir sekilde alirsin kucagina yavrunu. Allah yardimcin olsun.

Çok geçmiş olsun. Allah acının daha beterinden korusun canım.
Söylediklerin çok doğru. Hepimizin başına gelebilir. Ben de korkuyorum aslında. Zaten herşeyden hemen kendimi suçlayan bir tipim.
Üzülme diyemem ama kendini suçlama cnm. Doğum ve ölüm kaderdir.

sağolun arkadaşlar Allah sizinde isteğiniz neyse hayırlısıyla onu sizlere nasip etsin inş.
DORTİCİİİİM nerelerde ?? taşınmayla meşgul sanırım.bizde henüz taşınmayla ilgili kıpırtı yok.önce benim gebelik düzene girsin inş.
APRANXX cım ne yaptın test yaptınmı?canım ya sen geçen ay benim için dua toplayacaktın ne oldu bacım dualarım devam ediyormu?
SUZAN kardeşim senin haftayla benimki hemen hemen aynıydı sanırım.sen benden yaklaşık 1 hafta öndeydin.Rabbim sabrını arttırsın kardeşim.Rabbim ilerde belki yeniden nasip eder.şuan üzüntüden düşünmüyorum demişsin ama belki tekrar denersin.inş. sağlıklı hayırlı bir oğluşun olur.bak hastaların duası kabul olurmuş:))ben hem hasta hem hamileyim.söyle istediğin dualarını edeyim kardeşim olurmu.müslümanın müslümana adıyla ettiği dua, adresine postalanmış mektup gibi mutlaka yerini bulurmuş.

kız bunlar ne,temizlik ve düzenden sınıfta bıraktım seni yazılmış karalanmış,hepsi birbirine girmiş hıııııı
canım püf nokta;fotoyu ilk 5 da çek mutlaka ve sonra yanyana getir fotoları,böyle karışık olmuş...çizginin koyulaşmasına takılma,pat diye koyulaşıyor...bu akşamki testin bile koyu çıkabilir...bazıları pik bile yapmıyor direk çatlıyor...bakalım görücez,içine sinmezse deneme yapmazsın bu ay...birlikte görmüş oluruz durumu...akıntı da son saatlerde oluyor...

ya ben onu önceki bi gebelikten bahsediyor sanmıştım düşmüş mü bebişi...Allahım ne diyeceğimi şaşırdım...canım çok çok geçmiş olsun,üzme kendini...Rabbim aratmadan göndersin yeni bir bebiş inşallah...ay hala şoktayım...kocaman olmuştu bebiş yaa sebep neymiş ki?

evet yaptım testi...sabah 8 de kalktım doğru testin başına,kocaman bi negatif çıktı...gıcık oldum kendime...neden yaptım diye kızdım hemen yattım yine...1 dk ancak beklemişimdir başında...sonra kalktım aklıma geldi,var ya burda saatler sonra bakanlar...o da ne silik bir çizgi daha şimdi daha da çok kızıyorum kendime...keşke 10 dk bekleseydim...o silik çizgi ne zaman çıktı belli değil ki :18:

bu gün yine test alıcam yarın ve öbürgün yapıcam mecbur...ay hamileyimdir inşallah

ya ben onların hepsini teker teker fotoğrafladım elbette, dediklerini uyguluyorum apranax ablam :))
ama buraya ekleyemedim.. uzantısı mı sorunlu dedi, ne dedi.. uğraşmadım.
gittim çabucak hepsini çektim, geldim ve ekledim.
olay bu yani :)))

hatta az evvel bi test daha yaptım, yine çizgi soluk, yani ikinciye yakın bile değil henüz.
akşama yeniden yapıcam. bakıcam..

bak yaaaaaaa
yok mu senin ov. testin apranaxx, yapsana ondan.. evde varsa yapıver bi testçik, beklemeyelim yarına kadar :)

ay sen hamiş olabilirsin apranax, bu sonradan çıkan silik çizgileri çok gördük burda forumda..

hadi nasip kısmet bakalım... allahtan hayırlısı olsun inşallah arkadaşım..
allah gönlündekini versin inşallah tez vakitte..

ya inanki rüya gibi şu an...yok ovulasyon testim,dr a gidicem diye almadım bu ay akşamüzeri yapsam mı idrarı tutup bi test daha :18: diğer topiklere baktım şimdi de böyle olup regl olan çok kişi var malesef...ah salak kafam ahhh beklemedim başında...

çok erken olduğu için, normal gebelik test kitiyle, akşamüzeri tutup yaptığın idrarla doğru çıkmayabilir test.
o testlerde, regl gününü 3-4 gün geçtiği zaman, günün herhangi bi saatinde yapılan testle, sonuç doğru çıkıyor.

umuyorum kimyasal falan değildir... resmen ve gerçekten hamilesindir apranax, çok içten diliyorum arkadaşım.

Son düzenleme:

öylemi diyosun yalelcim yaa...erken gebelik testi arasam mı acaba yaa? çarşıya çıkıcam şimdi okul alışverişine...erken gebelik akşamüstü kesin sonuç verir mi sence?

canim hadi hamilesindir insallah erken test alip yapabilirsin. adet tarihin ne zamandi ?

kizlar hadi bana da bir akil verin. deftere kyadetmisim folik asit, turnusol kagidi, e vitamini, l-arginin, b-12, zinc, ginseng. ben sabah cinko ile folik asit aldim ama bu kaydettiklerimden hangilerini daha aliyim yoksa almak icin gec mi kaldim. bu ay süper baslamak istiyordum.birazdan eczaneye gidecem turnusol kagidini kesin alacam ama baska ne alsam :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…