Süper Anneler - 2011

canim hadi hamilesindir insallah erken test alip yapabilirsin. adet tarihin ne zamandi ?

amin canım inşallah...balıkesirde yaşıyorum o kadar küçük bi yer ki...bulamadım erken gebelik testi..bi ihtimal bugün yine arıycam

folik asit gebeliği kolaylaştırıyor ama ben kullanmayı bıraktım,kimisi erkek bebek için risk diyo...emin değilim..
ph kağıdı iyi olur deneme öncesi asidiksen vaj duş yapabilirsin..ben almıştım ph metre ve duş yaptım...
diğer vitaminleride kullanmadık malesef ama l arginin her iki eş içinde iyi ve çinko..
ginsengde iyi ama onuda almadı benim eşim...
açıkçası takviyeler hakkında çok bilgim yok ama yalel yardımcı olabilir belki

canim testi bulamazsan bugün bekle istersen .senin adet tarihini sormustum kac gün var ?

benim yine kafam bulanmaya basladi en iyisi ben su turnusol kagidi ile l-arginini aliyim ötekileri de esime soruyum almak isterse alsin napiyim artik. benim esim de pek takviyelerle ilgilenmiyo iste off. ama zaten bu takviyeler bir kac ay öncesinden baslaniyo galiba. bu ay hamilelik olacagi kesin olmadigina göre bende bir ay önceden baslamis olurum.

e vit 400IU al hem kendin hem eşin için üreme hücreleri için faydalı
l arginin hormon olduğu için ben almadım ama ph ı yükseltiyormuş
b 12 (apikobal) hem kendin hem eşin için almalısın yazdırılabiliyor

öylemi diyosun yalelcim yaa...erken gebelik testi arasam mı acaba yaa? çarşıya çıkıcam şimdi okul alışverişine...erken gebelik akşamüstü kesin sonuç verir mi sence?

ben erken gebelik testi kullanıyorum daima. normal test birkaç kere kullandım, sinirlerim bozuluyor bekleye bekleye..

erken gebelik testini alıyorum,
regl günümden 1 hafta önce yapıyorum. varsa vardır, yoksa yoktur.. negatifi erkenden görüyorum, böylece bebek değil kanama bekliyorum :)
pozitifse ona göre gardımı alıyorum, hemen doktora gidiyorum.
benim düşük riskim çok yüksek, kolay hamile kalıyorum ama, hemen düşüyor.. o sebeple de erkenden haberdar olmaya çalışıyorum ki, erkenden başlıyorum düşük önleyici jellere fitillere falan..

sagol canim cevabin icin. l-arginin hormonsa almayim o zaman.:26: ben simdi b-12 ile e vit aliyim geliyim.

yumurtayı 10 gün beklettim demedim ph ı 10 dan yüksek çıkıyor dedim her yumurtayı denedim yeni çiftlik yum,market yum alıp sabunla yıkayıp 15 gün beklettim matematiğin dediği gibi ama hiç birinin 10 dan düşük çıkmadı yum akıyla duş yapan başka kim var acaba
ben 3 aydır diet yapıyom takviye haplar alıyom bu ay yum takibi çat iğnesi yapıcam birtek şu vajinal duşu ayarlıyamadım acaba benim ph kağıtlarım yanlış mı ölçüyor doğru ölçeni nerden bulayım

öylemi diyosun yalelcim yaa...erken gebelik testi arasam mı acaba yaa? çarşıya çıkıcam şimdi okul alışverişine...erken gebelik akşamüstü kesin sonuç verir mi sence?

ben de bursada yaşıyorum, küçük bir yer değil.. çok eczane gezdim, erken gebelik testi bulamadım apranaxx.. istanbulda her eczanede vardı.
ben gg'dan alıyorum erken gebelik testlerimi.

folik asit, erkek bebek için riskli miymiş? anaaa hemen bırakıyorum.
biz de hiçbir vitamin mineral kullanmıyoruz. yan hiçbir destek yok bizde, bilgim de yok bacılar..
tek yaptığım şudur:
1 senedir hemen hemen, normal suyun tadını unuttum artık, karbonatlı su içiyorum. günde 2 litre içiyorum.
mümkün olduğunca limonlu soda içiyorum, kızılay soda. eşime de içiriyorum 2-3 günde bir gibi..
eşim et yemeyi sever, etobur diyebilirim :) o sebeple et but yiyoruz sürekli, patatesi haftasonu muhakkak kızartıp koyuyorum kahvaltıya.. kışın muz yedik bol bol.. aldık kiloları..
şimdi karpuza dayandım, mevsimi geçmeden yiyoruz her akşam yemekte, domatesi tüketiyoruz bol bol..
süt ve süt ürünlerini kaldırdım ortadan.. sadece kızım için alıyorum peyniri yoğurdu sütü :)
ph ölçmedim hiç.. ama düşünüyorum turnusol kağıdı almayı.. nerden alınıyor acaba?
ov. testi yapmaya başladım. bu ay beceremedim sanırım pik yakalamayı, kaçırdım heralde.. yumyum vaktini de bilemiyorum velhasıl. bu ayı kaçırdım gitti...
ekim ayı beni beklesin gari.. bi aksilik olmazsa, ekimde çalışmaya başlıyorum :))

geçen sene ben baby choise takvimi almıştım, gayet kararlıydım konu hakkında ama.. onun verdiği günlerle benim yumyum günlerim uymadı. uydurmak mümkün tabi ama, ben vücut saatimle oynamak istemedim... o sebeple o takvim bende çöp oldu

canim diyette neler yiyorsun esin de diyet yapiyor mu ve hangi takviyeleri aliyorsun ?
ph kagitlari hakkinda simdilik bilgim yok ben de ilk bugün alcam.

canim sen ne diyosun bu takviyelere ? yarim saate cikcam evden.

canım, ben çok inanıyorum açıkçası.. kullanabilen kullanmalı!!!!
ama, benim eşim pürüz çıkartıyor. kullanmıyor. bana da müsade etmiyor. saçmaladığımı, aşırıya gittiğimi düşünüyor.
geçen sene bi kere, her şey uygunken.. her bi vitamini kullandığım, tüm uygulamaları yaptığım, tüm takvimlere uygun olduğum, tam da yumyumu yakaladığımı düşündüğüm gece... eminim sırf bana ders vermek için, toplantı çıkarttı kendisine gitti ankaraya. 1 gece kaldı geldi.. vaktimin geçtiğini bile bile yaptı bunu. o sebeple, ben de bıraktım o işleri, adamı soğutmayayım diye..
ama kullanabilen kullanmalıdır şahsi fikrim

takviye haplar bende dolapta bekliyor. kullanmıyorum şu anda. geçen gün aldım geldim.. kociş gördü yanlışlıkla..
l-arginin ve çinko almıştım. balık yağı aklıma gelmedi açıkçası..
gördü ve 'bu hapların kapaklarını açılmış görmiyim' dedi bana yine. ve kontrol ediyor, farkındayım kontrol ettiğini.
ben ilave hap map kullanamıyorum.
'böyle şeylerle stres yaptığımı' düşünüyor benimki..
bisürü de düşük yaptığım için ben, tekrar hamile kalırsam ve düşerse.. kafama kakar benim bunları.. 'uğraştın da, sağlıklı olacak çocuk yine stresinden gitti de..'' kakar kafama kafama.. o sebeple kullanmıyorum ben bişey.
çaktırmadan karbonatlı su ve limonlu soda ile idare ediyorum. ama bir de yemeklerime dikkat ediyorum. adam evde sadece akşam yemeği yiyor, gündüz ne yediğini bilemiyorum ama... ''yoğurt-peynir yeme aşkım' desem, gidip inadına yer, gelip bana anlatır :)))

canim diyette neler yiyorsun esin de diyet yapiyor mu ve hangi takviyeleri aliyorsun ?
ph kagitlari hakkinda simdilik bilgim yok ben de ilk bugün alcam.

eşim diet yapmıyor ona keçi boynuzu kürü yapıcam çinko b12 folik asit ACE Selenyum balık yağı veriyorum eşime kendime de selenyum yerine evicaap alıyorum süt ürünlerini bıraktım et tuzlu gıdalar muz soda karbonatlı su limonata domates yer fıstığı elma suyu

14-21 eylül erkek günlerin canım...bugün için tam kız günü 22 23 24 eylülde erkeğe yatkın günlerin...ama kesinliği güvenilir değil üzme kendini...bol bol dua et sen,en güzeli dua

eşinde tam kız gününde :18: 16-25 eylül eşinin erkeğe yatkın günleri

zaten bende şans olsa şaşardım
bu ay o kadar aksi bir aydı ki
Allahın gücüne gitmesin ama inşallah hamile kalmamışımdır
geçen ay 8. gün yumurtladım
önceki aylarda 12. en geç 13. gün
ve çift koyu çizgiyi gördükten 6-7 saat sonra yumurtluyordum
bu ay bir sürü test yaptım
eşimle gündüz görüşme ihtimalimiz olmadığından çizgiler aynı koyulukta iken(14.gün) sabaha karşı 4'te adamcağızı uyandırdım kahve içirdim soğuk duş aldırdım yumurta akımı yaptım...
sabah 9'da testim kopkoyu idi moralim bozuldu ama iş işten geçmişti
akşam 9'da ancak ikinci testi yapabildim yine kopkoyu
gece 12 gibi aynı şeyleri tekrarladık
kızlar her zaman erken yumurtlayan ben 16. gün yumurtladım
stres beni mahvetti
ben hamile kalmamış olabilirim diye düşünüyorum en azından öyle umuyorum
çünkü herşey çok aksi gitti ve beni üzdü
fakat eşim de bence bu ay oldu diyor
Allahım hakkımıza hayırlısını en doğru zamanda versin inşallah

tamamdır, şahane :)
yola devam ...

benimki de içmez ben kandırıyorum çinko yu saçın( dökülmesin diye balık yağını kolesterol için b12 yi terleme için diye( tesadüfen komşu onun yanında dedi) söylenerek yutuyor sütü ayranı kestiremedim malesef

BUTTİM de Labtek diye bir firma da ph kağıdı var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…