- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #40.961
cok sukur iyim canim sizlerden guzel haberler bekliyorum, ara ara bulantilara devam iste benim kizi 3 saatligine krese goturup geliyorum eve gelincede yemek, temizlik, ogle uykusu derken vakit geciyor bazen internete giremiyorum.
yarin doktora gitcem bakalim ne yapacak gosterecekmi bebisimi.
oyle dua ediyorum oglusum olsun diye, esimide heveslendirdim gelip gidip oglusum nasil diyor insallah heveslerimiz yarida kalmaz, once erkek bebek olsun diye sag tarafa yatmaya calisiyordum simdi de sol tarafa yatmaya caliyorum zaten sag tarafa zor alismistim simdide sola yatamiyorum devamli saga donuyorum iyice uyku duzenim bozuldu.
geçen ay o kadar emindim ki hamiş olduğumdan...hcg yüksektir kesin diyodum...göğüslerime dokunamıyodum bile...kasıklarda devamlı bi sancı...yine böyle açtım pc yi lab sonuçlarına bakıyorum...0...kocaman bi 0...şok oldum kaldım...şimdi heveslenmek istemiyorumazcık temizlik yapayım kızlar,ev dandini oldu kaç gündür...sonuç çıkar çıkmaz burdayım
yuh yaaa,şimdi regl oldum inanır mısın? bu nasıl bir sistemdir aklım ermiyo,hamile olmadığımı beyin kabullenince direk başladı...şaka gibi...umut...iyi desem değil,kötü desem hiç değil...bu sefer gerçekten üzüldüm kızlar,duvara toslamış gibiyim...bilinçaltında çoktaaannn sindirmişim gebeliği de haberim yokmuş
kızlar bu folik asit konusunda aklınızı karıştırmak istememnerden,kimden duyduğumu bile hatırlamıyorum ama aklımda içilmeyecek diye kalmış...şimdi aklıma ne geldi;ben kızların ikisinde de hamile kaldıktan sonra gittim dr a..dolayısıyla folik falan içmedim eee kız oldular içsem mi ben de acaba ?
apranxx arkadasım oncelıkle hakkında hayırlısı olsun ınsallah gebesındır. bana kacgundur yardım ettıgınız ıcın sana ve dıger arkadaslara tessekkur ederım... kendı sıkıntının arasında bıde benım sorularımla ugrastın... hakkını helal et hepınız edın... Rabbım hepımızın gonlundekını versın ınsallah... ( tamamm bu kadar drama yeter) evet halvet oldu gece 12,30 gıbı. cunku yusuf suresını okudum namaz kıldık soguk dus vaj dus kahve derken bu saat oldu. stress bıttı sankı rahatım
yuh yaaa,şimdi regl oldum inanır mısın? bu nasıl bir sistemdir aklım ermiyo,hamile olmadığımı beyin kabullenince direk başladı...şaka gibi...umut...iyi desem değil,kötü desem hiç değil...bu sefer gerçekten üzüldüm kızlar,duvara toslamış gibiyim...bilinçaltında çoktaaannn sindirmişim gebeliği de haberim yokmuş
ancak açıklandı sonuç...bhcg kocaman 0,0 yazıyor...şaşkın ve üzgünüm
Geçmişi okuyarak geldim. En son çarsamba isyanlardaydım tekrar giremedim internete. Kimse beni merak etmemiş, schahsultan diye biri vardı isyandaydı ne oldu dememis kimse ya neyse. Şaka şaka.
olsun ekımde denemeye devam.sen yıne tek ılıskımı yaptın canım.ben bu tek ılıskıye pek guvenemıyorum yanı tutmayabılıyor cogu zaman:44:
deme öyle yaaa...arada karışmıssın inanki...yoksa kızlar da ben de elimizden geldiği kadar hepimizin dertlerini paylaşıyoruz...ve bu günlerde biraz yoğundu topik...ben de bi ara cevaplara yetişemedim...
ahh dorticim,tek ilişkiama oğluşu bulanlar tek ilişkiyle buldu aslında geçmiş sayfalarda bi dr ismi geçiyordu epey ün yapmış...burdan ona giden kızlar vardı...demişki önemli olan yumurtanın çatlaması,ondan sonra kaç kere isterseniz yapın...dur bulursam ekleyeyim
Bebeklerimizin Cinsiyetleri ve İsimler" forumunda "Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?.................................LALEM BU BASLIGA BIR BAK KIZLAR BAYAGI ACIKLAYICI SEYLER YAZMISLAR
canımsın...onları en az 10 kere okudumvar ya,ne yaparsak yapalım kader kader kader
Apranxx arkadasim ogunden iliskinin oldugu 14.gunden beri yumurta aki gibi akintim geliyo ve sag sol batma ve agri. Yumurtam sonraki gunlerde catlamamistir dimi( zaman dogruydu dimi.hep icimde bi kusku var. Tam cift cizgiyi gormedigim icin.birden 2. Cizgi koyulastigi icin.ne diyosun?
kesinlikle için rahat olsun...sen tam zamanında yaptın denemeyi...sonrasında sancı oluyo canım..akıntı da oluyor 4-5 gün...yumurtanın çatladığına ben kefilim...amaaaaaaaaaaaaaaa,çift yumurtan varsa onu bilemem
ddeme öyle yaaa...arada karışmıssın inanki...yoksa kızlar da ben de elimizden geldiği kadar hepimizin dertlerini paylaşıyoruz...ve bu günlerde biraz yoğundu topik...ben de bi ara cevaplara yetişemedim...
Kızlar sabah 9 daki test güldü bana. Ama ben sabah 7 gibi başladığını düşünüyorum. Ee 36 saat sayarsak yarın akşam 7 ye geliyo. Ama çocuklar 8-9 arası uyuyo. Yarın akşam 10 falan olsa deneme geç olacak demi? Napsamki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?