Süper Anneler - 2011

İnşallah duaların kabul olur. Allah gönlündekini versin sağlıkla kucağına.

ne desem canım bılmemkı gecmıs olsun dıyım kı bıdaha yasama uzulme ınsallah ekımde dolar gobegın... herkeze ıyı geceler

arkadaşım yaa
buraya kadar öyle heyecanla okudum ki bende hamile olduğunu düşündüm
gerçektende sonuca çok üzüldüm
belki de bu daha hayırlıdır
Allah doğru zamanda hayırlı bebeğini kucağına verir inşallah

Ben kızlara hamilelikten önce içmedim kesin de hamilelikte içtimmiydiki dr.yazmadı diye hatırlıyorum . Ama şimdi içiyorum. Ben folikin faydalarını okuyunca içmeye devam ediyorum bırakmadım.

Canım hadi bakalım inşallah tutmuştur. Ee bekleme zamanı geldi desene

Aaa üzüldüm şimdi. Ben de umutluydun senden. Hem adetin gecikmişti hem de adet belirtin pek yoktu. Kızlar biz beynimizi çok yoruyoruz gerçekten sonra ne oluyo stres. Neyse canım demekki böyle hayırlısıymış inşallah bir dahaki sefere olur.

Geçmişi okuyarak geldim. En son çarsamba isyanlardaydım tekrar giremedim internete. Kimse beni merak etmemiş, schahsultan diye biri vardı isyandaydı ne oldu dememis kimse ya neyse. Şaka şaka.

Geçmişi okuyarak geldim. En son çarsamba isyanlardaydım tekrar giremedim internete. Kimse beni merak etmemiş, schahsultan diye biri vardı isyandaydı ne oldu dememis kimse ya neyse. Şaka şaka.

deme öyle yaaa...arada karışmıssın inanki...yoksa kızlar da ben de elimizden geldiği kadar hepimizin dertlerini paylaşıyoruz...ve bu günlerde biraz yoğundu topik...ben de bi ara cevaplara yetişemedim...

olsun ekımde denemeye devam.sen yıne tek ılıskımı yaptın canım.ben bu tek ılıskıye pek guvenemıyorum yanı tutmayabılıyor cogu zaman:44:

ahh dorticim,tek ilişki ama oğluşu bulanlar tek ilişkiyle buldu aslında geçmiş sayfalarda bi dr ismi geçiyordu epey ün yapmış...burdan ona giden kızlar vardı...demişki önemli olan yumurtanın çatlaması,ondan sonra kaç kere isterseniz yapın...dur bulursam ekleyeyim

Bebeklerimizin Cinsiyetleri ve İsimler" forumunda "Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?..................................KIZLAR BU BASLIGA BIR BAKARMISINIZ COK ÖNEMLI SEYLER YAZMISLAR

Bebeklerimizin Cinsiyetleri ve İsimler" forumunda "Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?.................................LALEM BU BASLIGA BIR BAK KIZLAR BAYAGI ACIKLAYICI SEYLER YAZMISLAR

Bebeklerimizin Cinsiyetleri ve İsimler" forumunda "Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?.................................LALEM BU BASLIGA BIR BAK KIZLAR BAYAGI ACIKLAYICI SEYLER YAZMISLAR

canımsın...onları en az 10 kere okudum var ya,ne yaparsak yapalım kader kader kader

canımsın...onları en az 10 kere okudum var ya,ne yaparsak yapalım kader kader kader

Apranxx arkadasim ogunden iliskinin oldugu 14.gunden beri yumurta aki gibi akintim geliyo ve sag sol batma ve agri. Yumurtam sonraki gunlerde catlamamistir dimi ( zaman dogruydu dimi.hep icimde bi kusku var. Tam cift cizgiyi gormedigim icin.birden 2. Cizgi koyulastigi icin.ne diyosun?

kesinlikle için rahat olsun...sen tam zamanında yaptın denemeyi...sonrasında sancı oluyo canım..akıntı da oluyor 4-5 gün...yumurtanın çatladığına ben kefilim...amaaaaaaaaaaaaaaa,çift yumurtan varsa onu bilemem

deme öyle yaaa...arada karışmıssın inanki...yoksa kızlar da ben de elimizden geldiği kadar hepimizin dertlerini paylaşıyoruz...ve bu günlerde biraz yoğundu topik...ben de bi ara cevaplara yetişemedim...
d

Kız şaka diye yazdım ya. Canım burda herkes samimi. Zaten böyle olmasa paylaşım olmazki.

Kızlar sabah 9 daki test güldü bana. Ama ben sabah 7 gibi başladığını düşünüyorum. Ee 36 saat sayarsak yarın akşam 7 ye geliyo. Ama çocuklar 8-9 arası uyuyo. Yarın akşam 10 falan olsa deneme geç olacak demi? Napsamki

apranxx a sor 24 - 36 saat arası canım. 36, saat degıl herkezde aynı olmuyomus bende 24. saatte oldu sanırım. kızlara sor bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…