- 26 Şubat 2010
- 5.613
- 5.658
- 198
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #40.981
Kızlar sabah 9 daki test güldü bana. Ama ben sabah 7 gibi başladığını düşünüyorum. Ee 36 saat sayarsak yarın akşam 7 ye geliyo. Ama çocuklar 8-9 arası uyuyo. Yarın akşam 10 falan olsa deneme geç olacak demi? Napsamki
kubraa nerdesın canım yaa senı cok merak ettım
Nasiii yaniii.... cift yumurta derken... ikiside dollendiyse ikizmi anlamiinda soyledin??
canım gülenyüzden anlamıyorum hiçgülünce ikisi eşit koyulukta oluyorsa +36 saat ekleyeceksin...ama bak gülüzarda da 36 saat olmadı,benimde 33.saat civarında çatlıyor...bugün öğleden sonra kendini dinlemeye başla...akıntı ve sancı takibi yap...ne zaman sancı hissedersen bitmesini bekle garanti olsun...1-2 saat devam edebilir...çatlamadan sonra 10 saat vaktin olacak canım...çocuklarını uyut rahat rahat...kız maşşallah ne uslu çocukların var 8-9 uyuyolar,benimkiler canavar valla gece 12 lere kadar,bi de tüm gün okuldalar
hadi bakalım bi halvette bu akşam olacak gibi...
canım gülenyüzden anlamıyorum hiçgülünce ikisi eşit koyulukta oluyorsa +36 saat ekleyeceksin...ama bak gülüzarda da 36 saat olmadı,benimde 33.saat civarında çatlıyor...bugün öğleden sonra kendini dinlemeye başla...akıntı ve sancı takibi yap...ne zaman sancı hissedersen bitmesini bekle garanti olsun...1-2 saat devam edebilir...çatlamadan sonra 10 saat vaktin olacak canım...çocuklarını uyut rahat rahat...kız maşşallah ne uslu çocukların var 8-9 uyuyolar,benimkiler canavar valla gece 12 lere kadar,bi de tüm gün okuldalar
hadi bakalım bi halvette bu akşam olacak gibi...
Ben tarihlerimi yazayım belki bi bakan olur hayrına. Dogum tarihim 28.07.1978 saat 2 gibi dogmuşum. Eşim 01.07.1975. Son adet tarihim 09. Eylül akşam 7.
apranax sancı olunca çatlama oluyor değil mi
bu arada bana gülmeyin benim kasıklarım hep hareketliacaba bağırsak hareketleri ile mi karıştırıyorum diye düşünüyorum
senin tam erkek günün; eşin de tam erkek günündebence sancını dinle,hissedersen ve bu ayı denk getirirsen bence kaçırma...kız ver çocukların önüne pc yi,kaç 2 dk...uyutmayı bekleme
güldüm bileeeeee yok canım bağırsak hareketi değil onlar,bildiğin kasık sancısı...ben de düşünüyorum bunu,ya önceden korunurken olmuyordu ya da oluyordu da biz farkına varmıyorduk,vücudumuzu dinlemediğimiz için :26: hatta salak gibi ben 2 ay bu yüzden hamileyim diye gezdim
senin tam erkek günün; eşin de tam erkek günündebence sancını dinle,hissedersen ve bu ayı denk getirirsen bence kaçırma...kız ver çocukların önüne pc yi,kaç 2 dk...uyutmayı bekleme
slm kızlar ben geldim kızımın rahatsızlığı nedeniyle gelemedim iki akşamdır.benim deneme oldu guluzar ben ve sultan arka arkaya hber vercegiz inşşş..apranaxım da bizden 10 gun sonra verir güzel haberi inşşşş
kızz ıkı arada bı derede hallettın kımsecıklere haber vermedensaka saka hayırlısı olsun canım ınsallah guzel haberler verırız bırbırımıze. sahsultanda gırmıs halvete ohhh bıde bıo dıye bı takvımemı ne baktı apranxx sen bılıyonmu nedır bu keske bende baktırsaydım:26:[/Q
sagol canım hepimiz güzel haberi veririz inşş...bıo na bakayım sen doğum tarıhını ve ilşki gününüü ver
kizz aparanxx kiz sen ne temiz kalplisin nerden bildin yoksa bizim evimi görüyon senAllah ne muradin varsa versin.gönlünde ne varsa olsun insallah.
ben de tam siteye girdim vah tüh diye baaslayacaktim yazmaya senin mesaji görünce cok sasirdim ve heyecanlandim. niye diycen simdi. bak uzun uzun aciklayim. ben dün sabah 9 gibi test yaptiydim güldüydü ya bugün sabah 7 de test yine güldü 4 saat falan bekledim 11´30 da yine test yaptim gülmedi cizgilere baktim biri hafif silinmeye baslamis. aha dedim ben yumurta catladi heralde benim yumurta erken mi catliyo falan filan hesap yaparken kafamda esim sordu ne dönüyo senin kafanda? bende dedim vücudumu tanimaya calisiyorum yumurtlama vs. anlatirken esim demezmi ee ne duruyoz hadi ben bi kahve iceyim. daha ben konusmaya devam edecektim öteki aya mi denesek daha düzenli olur falan diyecektimki adam gitti kahveyi yapti icmeye basladi. bende bilgisayari actim birde cizgi film koydum oturttum cocuklari.sonra üst kata ciktim yatak odasina elim ayagima dolasti altinlardan taktim takistirdim 4 cep telefonu bir tablet koydum yataga birde karbonatli su yaptim birazcik siringayla biriki fiskirtmaya calistim bu yaptiklarimi önceki aylarda hic yapmadim apar topar gectim yatagaesim geldi zaten hazir adam 5 dk da is bitti .orgazm falan olmadim:18: zaten o stresle olmayi da düsünmüyodum cocuklar asagidan gelip kapiya dayanirlar diye .simdi sen erkek günü falan yazdin ya heyecanlandim .birde cocuklara ac pc yi yazmissin sasirdim nasil da icine dogmus.
ayyy kafam cok karisik.simdi ben bu denemeyi dün saat 7 yi baz alirsak pik den 29.5 saat sonra yapmis oluyorum. öglen saat 12.30 da iliski oldu.soru 1 : erken mi oldu. kasiklarda agriyi dinle demissin. agrim falan yok o yüzden belki erken olabilir. akintiya gelince birazcik var ama saydam renksiz bir akinti ve cok az. soru 2: alkalimiydim asidikmiydim bilmiyorum daha turnosol kagidi almamistim cünkü. ee bu durumda ne olur? diyet takviye yetersizdi bence. cünkü folik.omega 3,e vit. ,cinko daha 1 haftadir aliyorum.
belki birdahaki ay olsaydi daha düzenli olurdu yaa.simdi cok sey eksik kaldi diye düsünüyorum.üstelik cinsel perhiz 1 haftayi gecti.cünkü esim burda degildi.off cok uzun yazdim ya bana dua edin kizlarrrrr. apranxx ayrica cinsiyet takvime baktigin icin cok tesekkür ederim.
kızz ıkı arada bı derede hallettın kımsecıklere haber vermedensaka saka hayırlısı olsun canım ınsallah guzel haberler verırız bırbırımıze. sahsultanda gırmıs halvete ohhh bıde bıo dıye bı takvımemı ne baktı apranxx sen bılıyonmu nedır bu keske bende baktırsaydım:26:[/Q
sagol canım hepimiz güzel haberi veririz inşş...bıo na bakayım sen doğum tarıhını ve ilşki gününüü ver
03,12,1986 ılıskı g. 19 eylul 00,30saatı bıle bılıyorum ne duruma geldık bee
03,12,1986 ılıskı g. 19 eylul 00,30saatı bıle bılıyorum ne duruma geldık bee
canım ben baktım kıza yatkın gunundesin ama apranaxda baksın gelince yanlış olmasın
Geçmiş olsun canım nesi var kızının?çocuklar hasta olunca kötü oluyo insan.slm kızlar ben geldim kızımın rahatsızlığı nedeniyle gelemedim iki akşamdır.benim deneme oldu guluzar ben ve sultan arka arkaya hber vercegiz inşşş..apranaxım da bizden 10 gun sonra verir güzel haberi inşşşş
Geçmiş olsun canım nesi var kızının?çocuklar hasta olunca kötü oluyo insan.
Senin deneme ne zaman oldu? Peşpeşeyiz guluzar 19 eylülde ben bugün ilişki hadi bakalım sen?
canım hadı hayırlısı olsun ınsallah ıyı haberını alırız bıde laptop cep tel falanda koymussun bende bılıyodum da unuttumsımdı sen yazınca aklıma geldı hayırlısı ınsallah
teşekkür ederim canım salgın var burda bulantı ve ishal var dun gece serum taktılar bugun bıraz düzeldi.benım deneme cumartesi sabah oldu peşpeseyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?