- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #41.001
canım ben baktım kıza yatkın gunundesin ama apranaxda baksın gelince yanlış olmasın
sagol canım hayırlısı.bu arada gecmıs olsun ya benım kızımında bu sabah atesı cıktı ates dusurucu verınce ıyı oldu ama bıraz once gene cıktı. yarın dr goturucem Allaha sukur bıseyı yok ama bakalım. gercekten salgın var ıshal kusma ates
hepiniz burdasınızzzz :84::84: ama ben kaçak giriyorum,hemen kaçıcam...okuyamadım bile yazdıklarınızı...çok kıskandım çoookkkkbenim kociş yasak koydu nete girmeme...sanal bebek mi yapıcan diyo
yarın sabah toplaşın geneeeee
Apranxx arkadasim askolsun sana. Boyle bisii vardi da bana niye bakmadiniz?? Cepten giriyorum yoksa uzgunn haller koyardim buraya :) neyse bacim dogum tarihlerimizi vereyimde belki bakan olur ama saatler net degil benim 03.12.1986 oglene dogru ikimizinde ama net degil. esimin 05.08.1974 iliski gunu 19 eylul gece. 12 30 :))
slm kızlar ben geldim kızımın rahatsızlığı nedeniyle gelemedim iki akşamdır.benim deneme oldu guluzar ben ve sultan arka arkaya hber vercegiz inşşş..apranaxım da bizden 10 gun sonra verir güzel haberi inşşşş
teşekkür ederim canım salgın var burda bulantı ve ishal var dun gece serum taktılar bugun bıraz düzeldi.benım deneme cumartesi sabah oldu peşpeseyiz
sultancım,dillere destan bi deneme olmuş maşşalllah,hadi hayırlısı...sizin evin aynısı bizimkisiSagol canım. Ay ne biliyim birden aklıma geldi ne kadar tel. Laptop var topladım. Ama çok eksiğim var çookkk
Kizim aksamdan beri atesler icinde. Bi iniyo bi cikiyo.dustan cikmadi gece boyunca.simdi esim geliyo dr goturecez. Yavrularimiz hasta olunca bizde cokuyoruz moral sifir uzgunum. Rabbim once saglik versin. Sagligin onemini bikez daha gosterdi Rabbim..
takvim aynı canım senin kızlarada cok geçmiş olsunCanım ya çok geçmiş olsun.2 hafta öncede biz aynı durumdaydık sürekli kusma hemde iki kızım birden hangisine yetişeceğimi şaşırmıştım.
Kız apranxx ile aynı takvime mi bakıyosunuz farklıysa bana da bakarmısın? Doğum tarihi 28.07.1978 eşim 01.07.1975 sat 9 eylül ilişki bugün gündüz 12.30
sagol canım hayırlısı.bu arada gecmıs olsun ya benım kızımında bu sabah atesı cıktı ates dusurucu verınce ıyı oldu ama bıraz once gene cıktı. yarın dr goturucem Allaha sukur bıseyı yok ama bakalım. gercekten salgın var ıshal kusma ates
ayy canım geçmiş olsun allah şifa versin bir an önce ben bıraktım anneme işe geldim bugun aklım orda cok zor cokkKizim aksamdan beri atesler icinde. Bi iniyo bi cikiyo.dustan cikmadi gece boyunca.simdi esim geliyo dr goturecez. Yavrularimiz hasta olunca bizde cokuyoruz moral sifir uzgunum. Rabbim once saglik versin. Sagligin onemini bikez daha gosterdi Rabbim..((
senin kıza yatkın ; eşin erkeğe yatkın...kimisi annenin durumu önemli diyor,kimside babanın...bu durumda şans 50-50
çok geçmiş olsun kuzucuğuna eylülüm,nazar değmiştir,çok tatlı kızın maşallah...havalarda değişik,inşallah en kısa zamanda toparlar...ishal ve istifra mahvediyor çocukları
denemende hayırlı uğurlu olsun...kız varya peşpeşe girdiniz halvete....40larınız karışacak ben diyeyim
sultancım,dillere destan bi deneme olmuş maşşalllah,hadi hayırlısı...sizin evin aynısı bizimkisiaçıyorum laptopu çocukların önüne,5 dakkada beşiktaş ay buraya yazdığımı bi görse kociş bunları var yaaaaaaaaa :18: e napalım canım saatle denem ancak bu kadar oluyor
kıyamam senin kuzucuğuna da geçmiş olsun...önemli bişeyi yoktur canım üzme kendini,Allah beterinden korusun...ah hep böyle büyüyorlarateş en korktuğum şey...eritiyor yavrucuğu ...
sagol canım allh razı olsun.ayyy hepimiz bir topıcte toplanalım innşşş
slm kızlar ben geldim kızımın rahatsızlığı nedeniyle gelemedim iki akşamdır.benim deneme oldu guluzar ben ve sultan arka arkaya hber vercegiz inşşş..apranaxım da bizden 10 gun sonra verir güzel haberi inşşşş
gecmıs olsun canımm ne oldu allah şifa versın canım.havalar cok soguk burdada sankı kar yagacak erzıncana
Kizim aksamdan beri atesler icinde. Bi iniyo bi cikiyo.dustan cikmadi gece boyunca.simdi esim geliyo dr goturecez. Yavrularimiz hasta olunca bizde cokuyoruz moral sifir uzgunum. Rabbim once saglik versin. Sagligin onemini bikez daha gosterdi Rabbim..
sultancım,dillere destan bi deneme olmuş maşşalllah,hadi hayırlısı...sizin evin aynısı bizimkisiaçıyorum laptopu çocukların önüne,5 dakkada beşiktaş ay buraya yazdığımı bi görse kociş bunları var yaaaaaaaaa :18: e napalım canım saatle denem ancak bu kadar oluyor
takvim aynı canım senin kızlarada cok geçmiş olsun
ayy canım geçmiş olsun allah şifa versin bir an önce ben bıraktım anneme işe geldim bugun aklım orda cok zor cokk((
sagol canım allh razı olsun.ayyy hepimiz bir topıcte toplanalım innşşş
sagol canim tesekkür ederim.
Kızlar cumadan beri yoktum, haftasonları PC başına geçemiyorum koşturmaktan, ayrıca eşimde yazdığımı görse çok kızar ,hatta erkek çocuk istememe bile çok bozuluyor, kızıyor, Allah verecek belalı bitane göreceksin erkek istemeyi diyorBende sizleri okuyunca bir garip oldum, kendimi beklemeye alanlar arasına soktum :18: . Şöyleki ben ovulasyon testi yerine gebelik testlerini kullanmıştım ya yanlışlıkla, normalde yumurtam 13. gün çatlayacaktı (otomatik hesaba göre), 11.gün ve 14.gün yaramazlık yapmıştık , şimdi korkuyorum ya tuttuysa? Neler neler öğrenmiştim sizleri okuyarak. Eşime ne kahve içirebilirim, ne ilaç kullandırabilirim ama en azından kendimle ilgili olanları yapmak istiyordum, tuttuysa eğer bir bebeğim olacağı için çok sevinirim ama içimde içimi yer keşke bildiklerimi uygulasaydım diye.
Bu arada Sultancım, tebrik ederim, biçok şeyi uygulamışsın ne güzel.
kızlar bugun benım dogum gunum.
kızlar bugun benım dogum gunum.
Canım doğum günün kutlu olsun. Umarım bu yeni yaşında dilediğin herşey gerçek olsun.:119::119::119:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?