- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #41.021
aaa yeni yaşında yakışıklı bir paşan gelsin inşş sağlıklı güzel bir ömür diliyorum canım
kızlar dun aksam bır belgesel izledim kadınların vajınalarının asıdık olduğunu tum spermlerı yok edecek derce olduğunu ama bunu dengelemek için erkek spermlerının bazık yapıda olduğunu ve spermlerın yasıdıgını söylüyor.Başka bir yerde okumuştum erkegın suyu kadının suyuna baskın gelirse bebek erkek olur diyordu bu iş eninde sonunda spermlere dayanır yani bizim ph artırma çalışmalarımızın yanı sıra eşimizin phında artırmak önemli.Benim eşim bu ay takviye almadı üzüldümm şimdii ...
apranax bacım sen denmeye kadar eşinin ph ını yükseltmeye çalış takviyeleri alsın mutlaka
kiz utandim simdi bakbizim ilk defa böyle oldu. cocuklar uyumadan hic yapmazdik. bu ovulasyon isi bizi bozdu ben pek tv bilgisayar izletmiyorum cocuklarda bizim evde yasak yani simdilik günde en fazla yarim saat. dün mecbur kaldim. apranxx yaa cok eksik var hic rahat degilim ya. bir taraftan olsun biran evvel stresten kurtulayim diyorum bir taraftan herseyi deneyip yapayim diyorum.sonra keske dememek icin. nebiliyim mesela ph, takviye, perhiz vs. ha buarada gece 4-5 gibi sag tarafta hafif sanci oldu yoksa gecemi catladi yumurta. acaba erken mi yaptik y ler gitti x lere mi yol actik :18::18:
evet beklemede olanlar ve iliski günleri
guluzarela 19 eylül gece 00.30 ( )
eylülungülü 21 eylül sabah ( )
SchahSultan 22 eylül öglen 12.30 ( ciftcizgiden 29-30 saat sonra )
baska var mi arkadaslar ben tam bilmiyorum.
Kızlar cumadan beri yoktum, haftasonları PC başına geçemiyorum koşturmaktan, ayrıca eşimde yazdığımı görse çok kızar ,hatta erkek çocuk istememe bile çok bozuluyor, kızıyor, Allah verecek belalı bitane göreceksin erkek istemeyi diyorBende sizleri okuyunca bir garip oldum, kendimi beklemeye alanlar arasına soktum :18: . Şöyleki ben ovulasyon testi yerine gebelik testlerini kullanmıştım ya yanlışlıkla, normalde yumurtam 13. gün çatlayacaktı (otomatik hesaba göre), 11.gün ve 14.gün yaramazlık yapmıştık , şimdi korkuyorum ya tuttuysa? Neler neler öğrenmiştim sizleri okuyarak. Eşime ne kahve içirebilirim, ne ilaç kullandırabilirim ama en azından kendimle ilgili olanları yapmak istiyordum, tuttuysa eğer bir bebeğim olacağı için çok sevinirim ama içimde içimi yer keşke bildiklerimi uygulasaydım diye.
Bu arada Sultancım, tebrik ederim, biçok şeyi uygulamışsın ne güzel.
kız ta aşkam mı söylenir buuuEki Görüntüle 811613
iyi ki doğdun canım arkadaşımAllah sağlıklı mutlu huzurlu yıllar nasib etsin,bütün ailenle beraber
canım sen o zmn bol bol et yedir birde 5 lt suya karbonat karıştır tadını anlamaz :d posta kutumu boşalttım canımo dediğin marifetname eylülcüm...bu durumda kadının orgazm olmaması gerekiyor...orgazm olmanın faydası da y lerin daha çabuk yumoşa ulaşması için gerekiyor...valla dön dolaş kafam iyice karışıyo
benim kocişe bakarsak ph diplere vurur...sodadan başka bişey içmiyo içmiyo içmiyo
benım ağrım genelde oluyor ama 4 aydır bebiş yok..hayırlısı olsun inş,kız sen eski mesajlarımızı okumuyomusuno sancı ilişki sabahı oluyo,bikaçgün devam edebiliyo...ama neye delalet bilmiyorum...benim bazı aylarda oldu ama hamiş kalamadım sen deneme yapmadan önce gülenyüz silikleşti ya;o sırada sancı akıntı hissetmedin mi?
canım hangimiz 4/4 lük yapabildik ki ? bi yerden sonrası da kader
s.a. arkadaşlar dortim apranxcım.1 haftadır malesef yoktum.kızın okul telaşı bide doktorlarda geziyorum bacılarım.kalp ağrısıyla.ama Allaha şükür kalp problemi gebeliğe yani beslenme bozukluğu ve susuzluğa bağlıymış.ilerleme yokmuş Rabbime çok şükür.dorticim doğum günün kutlu olsun Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlarınla ve kocacınla uzun ömür versin inş.taşınıp yerleşmişsin.ne güzel.darısı başıma.hala benimkinin işlerinin düzelmesini bekliyoruz.bide benim kanamalar azda olsa devam ediyo.
apraxxcım sanada geçmiş olsun canım.inş.ekimde hamile kalırsın.daha vakti gelmemiş demekki.Rabbim ol derse oluyo biliyosun,biz 6-7 ay uğraştık olmadı ve umreden gelince doktora gidecektik.son hafta öğrenmiştik hatırlarsan.hani denemeler yapıyoruz ya erkek olma ihtimalini artıralım diye,yinede kız oluyo.yani erkek kız olayına müdahale edemediğimiz gibi hamile kalma olayınada edemiyoruz işte.
ay nebileyim canlarım.bedenim yorgun,kafam karışık, rahatsızlık,işlerim karışık.....beklemedeyiz işte.hala cinsiyetide öğrenemedik.ama kime göstermiyo desem kız diyiveriyo hemen.komşunun gelini rüyasında görmüş geçenlerde.yengecim rüyamda seni gördüm bebeğin cinsiyeti ne dedim kız dedin.senin kesin 2. kız geliyo diyip güldü sinir gerizekalı.kendinin oğlu var.kayınvalidesininde 3 oğlan, kız yok ailede yani bana hava atıyo cahil gerizekalı...
amiin canım sagol.ınsallah sende hamılesındır ve tosun gıbı bır aslan parcası alırsın kucagına ınsallah hayırlısı olsun
kız sen eski mesajlarımızı okumuyomusuno sancı ilişki sabahı oluyo,bikaçgün devam edebiliyo...ama neye delalet bilmiyorum...benim bazı aylarda oldu ama hamiş kalamadım sen deneme yapmadan önce gülenyüz silikleşti ya;o sırada sancı akıntı hissetmedin mi?
canım hangimiz 4/4 lük yapabildik ki ? bi yerden sonrası da kader
o dediğin marifetname eylülcüm...bu durumda kadının orgazm olmaması gerekiyor...orgazm olmanın faydası da y lerin daha çabuk yumoşa ulaşması için gerekiyor...valla dön dolaş kafam iyice karışıyo
benim kocişe bakarsak ph diplere vurur...sodadan başka bişey içmiyo içmiyo içmiyo
kız ta aşkam mı söylenir buuuEki Görüntüle 811613
iyi ki doğdun canım arkadaşımAllah sağlıklı mutlu huzurlu yıllar nasib etsin,bütün ailenle beraber
sağol canım arkadaşım.inş.Rabbim gönlüne göre verir seninde biran önce.nekadarda takmasam hala kızmı acaba diye içimden geçiyo işte.öevremdekiler kız diye diye benide ice kıza alıştırdılar galiba.ekşiye,turşuya aşeriyom diyom kız,sağımda duruyo bebek diyom kız,rüyamızda gördük kız,göstermiyosa kız,kız,kız, of bi gösterse baride bende kızmış desem artık.inan çok bunaldım.dün işyerinde mühendis arkadaşlardan biri (erkek) abla bebek bellimi cinsiyeti ne diye sormazmı.bende daha göstermedi bilmiyoz dedim.ha göstermiyosa kızdır demezmi bukezde.erkeklerede düştü kaygısı benim bebeğin...onlar bile göstermiyosa kızdır diyo apraxxcım, delircem ya((
benım ağrım genelde oluyor ama 4 aydır bebiş yok..hayırlısı olsun inş,
bu arada bende bu ay hiçbirşey yapmadım desem yeridir eşim kahve içmedi soğuk duş olmadı yastığımın altına erkek bebek için bir şey koyun demişlerdi onuda yapamadım ben namaz kıldım dua ettim eşim namaz kılmadı dua etti sadece adamı uykudan uyandırdım çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?