Süper Anneler - 2011

o dediğin marifetname eylülcüm...bu durumda kadının orgazm olmaması gerekiyor...orgazm olmanın faydası da y lerin daha çabuk yumoşa ulaşması için gerekiyor...valla dön dolaş kafam iyice karışıyo
benim kocişe bakarsak ph diplere vurur...sodadan başka bişey içmiyo içmiyo içmiyo

kız sen eski mesajlarımızı okumuyomusun o sancı ilişki sabahı oluyo,bikaçgün devam edebiliyo...ama neye delalet bilmiyorum...benim bazı aylarda oldu ama hamiş kalamadım sen deneme yapmadan önce gülenyüz silikleşti ya;o sırada sancı akıntı hissetmedin mi?

canım hangimiz 4/4 lük yapabildik ki ? bi yerden sonrası da kader

kıskandımmmmmmmm sizin oğluşlar benim oğluşumun abileri olacak

denzicim,tutma ihtimali var gibi :26: tam riskli günler ve 2 ilişki...amannnnn tutsun arkadaşım beeee,tutsun da hayırlı sağlıklı bi oğlun olsun....bizim gibi stres yaşamadan gelsin oğluşun göbüşüne inşallah

s.a. arkadaşlar dortim apranxcım.1 haftadır malesef yoktum.kızın okul telaşı bide doktorlarda geziyorum bacılarım.kalp ağrısıyla.ama Allaha şükür kalp problemi gebeliğe yani beslenme bozukluğu ve susuzluğa bağlıymış.ilerleme yokmuş Rabbime çok şükür.dorticim doğum günün kutlu olsun Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlarınla ve kocacınla uzun ömür versin inş.taşınıp yerleşmişsin.ne güzel.darısı başıma.hala benimkinin işlerinin düzelmesini bekliyoruz.bide benim kanamalar azda olsa devam ediyo.
apraxxcım sanada geçmiş olsun canım.inş.ekimde hamile kalırsın.daha vakti gelmemiş demekki.Rabbim ol derse oluyo biliyosun,biz 6-7 ay uğraştık olmadı ve umreden gelince doktora gidecektik.son hafta öğrenmiştik hatırlarsan.hani denemeler yapıyoruz ya erkek olma ihtimalini artıralım diye,yinede kız oluyo.yani erkek kız olayına müdahale edemediğimiz gibi hamile kalma olayınada edemiyoruz işte.
ay nebileyim canlarım.bedenim yorgun,kafam karışık, rahatsızlık,işlerim karışık.....beklemedeyiz işte.hala cinsiyetide öğrenemedik.ama kime göstermiyo desem kız diyiveriyo hemen.komşunun gelini rüyasında görmüş geçenlerde.yengecim rüyamda seni gördüm bebeğin cinsiyeti ne dedim kız dedin.senin kesin 2. kız geliyo diyip güldü sinir gerizekalı.kendinin oğlu var.kayınvalidesininde 3 oğlan, kız yok ailede yani bana hava atıyo cahil gerizekalı...

dorticim senin liseye başlayan bi oğlun varmış.Allah bağışlasın.birde kızın vardı galiba.sen 2. oğlan içinmi uğraşıyon cancazım?

kübracım,inan bir solukta okudum yazdıklarını...yine öğrenememişsin meraktan erken doğurtacak bu dr lar seni kuzenimin bebeği ultrasonda uzun süre göstermedi kendini,dedik kesin kızzz...ana bi doğdu oğlan
hani derler ya canım; olduğu kadar,olmadığı kader...aman ben de kader kader diye diye kızımın adını kader koycam o olcak

sağlık durumun daha da iyi olur inşallah...hayırlısıyla bi doğursan inan yüreğim ferahlıyacak...Allah kimseyi oyalandırmasın doğum yolunda...

sağol canım arkadaşım.inş.Rabbim gönlüne göre verir seninde biran önce.nekadarda takmasam hala kızmı acaba diye içimden geçiyo işte.öevremdekiler kız diye diye benide ice kıza alıştırdılar galiba.ekşiye,turşuya aşeriyom diyom kız,sağımda duruyo bebek diyom kız,rüyamızda gördük kız,göstermiyosa kız,kız,kız, of bi gösterse baride bende kızmış desem artık.inan çok bunaldım.dün işyerinde mühendis arkadaşlardan biri (erkek) abla bebek bellimi cinsiyeti ne diye sormazmı.bende daha göstermedi bilmiyoz dedim.ha göstermiyosa kızdır demezmi bukezde.erkeklerede düştü kaygısı benim bebeğin...onlar bile göstermiyosa kızdır diyo apraxxcım, delircem ya((

canım sen o zmn bol bol et yedir birde 5 lt suya karbonat karıştır tadını anlamaz :d posta kutumu boşalttım canım
benım ağrım genelde oluyor ama 4 aydır bebiş yok..hayırlısı olsun inş,
bu arada bende bu ay hiçbirşey yapmadım desem yeridir eşim kahve içmedi soğuk duş olmadı yastığımın altına erkek bebek için bir şey koyun demişlerdi onuda yapamadım ben namaz kıldım dua ettim eşim namaz kılmadı dua etti sadece adamı uykudan uyandırdım çünkü

geçmiş olsun kübra.İNsanlara bakma sen boş oldukları için canları sıkılıyor başkalarına sarıyorlar kız da olsa onları ilgilendirmez erkek te olsa ilgilendirmez...kız yada erkek olunca onların eline geçecek bilmiyorum

amiin canım sagol.ınsallah sende hamılesındır ve tosun gıbı bır aslan parcası alırsın kucagına ınsallah hayırlısı olsun

ayyy insallah canim ya. ben ilk defa böyle seyleri birileriyle paylasiyorum. bu sözleri duyunca duygulaniyorum meger ne cok icimi dökesim varmis. her firsatta interneti acip buraya bakiyorum.

Son düzenleme:

kiz okuyorumda cok okumaktan demekki beynim sulandi . deneme yapmadan gülenyüz gülmedi cizgilerden biri de siliklesmeye baslamisti.ama sanci falan yoktu. akinti cok az düne kadar vardi.

ben bu sefer orgazm olmadim :44:

gecmis olsun. canim takma su insanlari. evet sinir ediyolar ama bebegini de düsün o da etkileniyo. benim ilk kizimda gec de olsa ögrenmistik cinsiyetini ama kimseye söylemedik.cünkü herkesin ilk sordugu oydu.bende kiz istiyordum . ikinci hamilelikte cinsiyetini dogumda ögrendik.cünkü göstermedi dr. bir ay kiz dedi bir ay erkek o yüzden doguma biraktik. ama ikinci hamilelikte herkes derdine düstü nedense bu erkek göbegin söyle yok cildin söyle vs.vs. ama galiba ben hissetmistim kiz oldugunu o yüzden kimsenin lafini takmadim. ikincisinde hem erkek hem kiz ismi hazir gittik hastaneye. insallah tekrar hamilelik olur da yedekte kalan erkek ismini de hazir kullansak.

soguk dus bizde de olmadi bu sefer. kizlarrr gülmeyin bak yazdigima. gecen hafta kizlara corap aliyordum baktim bebek coraplari var mavi mavi ne olduysa bana icimden geldi aldim hic böyle bir sey yapacagim aklima gelmez. denemenin oldugu günden beri yastigimin altinda o coraplar esim görmedi görmesini de istemem.

ben okuyup yazana kadar kimse kalmamis yine. ben de bugünkü sarkimi söyleyeyim.
Hep bir şeyi unutmuş gibi
Gülü dalda kurutmuş gibi
Yeni yetme çocukmuş gibi
Öyle gezerim, öyle gezerim
Ayrılığa dayanamam

Yolu buldum izi kaybettim
Ben oldum bizi kaybettim
Esasta gizi kaybettim
Öyle gezerim, öyle gezerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…