Süper Anneler - 2011

yok neden gülelim aşk olsun rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşşş kucaklarımız ogluşlarımızla dolsun evimiz şenlensin..

Kızlar sağolun hepinizin ağzından bal damlıyor , eğer tuttuysa ve bir kızım daha olursa inanınki hiç üzülmeyeceğim, dün hastanedeydik kayınpederim rahatsızdı, acilde çok fazla bebek vardı, öyle heycanlandım ki, küçük bebiş özlemişim ben, erkek/kız hiç farketmez bir bebeğim daha olsun istiyorum Geçen mayısta spiralimi çıkarttırdım ve tek ilişki ile bebiş yakalamaya çalıştım tutturamadık bu aya kadar. Bu ay ovulasyon takibiyle net yakalayayım dedim onuda beceremeyince, rahat rahat takıldık kocişle

Tarihlerden birisi 8/09/2013 (10.günde), diğerini net hatırlamıyorum 11 veya 12 Eylüldeydi (13 yada 14.gün) :44:

Kızlar spiral çıkarttırdıktan sonra regl döngüm 25 güne düştü; hatta ramazanda 23 günden olmuştu, yalnızca geçen ay 26 günde oldu, bugun yine 26.günümdeyim gelen giden yok, bende hafiften heycan başladı , yoğurt maya tuttu mu acaba ne dersiniz?:44:

hayırlısı olsun canım ınsallah gönlundekı olsun.ama kafana takma fazla.cunku psıkolojık olarakda gelmeyebılıyor adetler malesef.akısına bırak derler ya dogru bu laf bencede.hayırlısı olsun ınsallah

sen çok yaşa emi.vallahı ınsanı gulduruyosun.senın adetın ne zaman olmasıu gerekıyor.yanı hamıle olup olmadıgını ne kadar sonra ogrenecegız canımm

kubram canım kardesım.ıyı olmana sevındım allah yardımcın olsun canım.ben bu lafların ne kadar ınsanı sınır ettıgını bılıyorum.çunku benım ıkı ablam ıkı abım var.ıkı ablamın ve bırde kucuk abımın ıkı tane ogulları var.bır buyuk abımın 3 tane kızı oldu.oglu yok.onlarla ne kadar alay ettıklerını ben bılıyorum.allah herkesın kalbıne gore versın.sende kafanı takma bunlara.hıc oralı bıle olma.erkek dogurmak marıfet degıl canım onemlı olan o cocukların ıstıkbalını dusunup ıyı bır ferd olarak yetıstırmek.on tane oglu olsa ne olacak adam edemedıkten sonra degılmı canım

dorticim senin liseye başlayan bi oğlun varmış.Allah bağışlasın.birde kızın vardı galiba.sen 2. oğlan içinmi uğraşıyon cancazım?

evet canım yuce rabbıme sukurler olsun melek gıbı bır oglum var.kızımda 2 yaşında ama cok yaramaz.hep benım dedıgım olsun ıstıyor buda benı bıraz yoruyor.allah hepımızın evlatlarını bagıslasın canım

Son düzenleme:
sen çok yaşa emi.vallahı ınsanı gulduruyosun.senın adetın ne zaman olmasıu gerekıyor.yanı hamıle olup olmadıgını ne kadar sonra ogrenecegız canımm

sen de cok ve mutlu yasa emi kiz bakma sen ben cok espriktim gencligimde. arkadaslar bana telefon ederdi gel de biraz gülelim diye. ama iste yas gecti hayat sartlari degistikce duruldum.
canim benim beklenmeyen adet tarihim 6-7 ekim.

evet beklemede olanlar ve iliski günleri
denizkao 8 eylül ve 11 yada 12 eylül
guluzarela 19 eylül gece 00.30 ( )
eylülungülü 21 eylül sabah ( )
SchahSultan 22 eylül öglen 12.30 ( ciftcizgiden 29-30 saat sonra )

Son düzenleme:
Gunaydin herkeze.... kacgundur yazamadim Dun acile gittik kizim atesler icindeydi.ama bisey yapmadilar gene eve geldik ben yaptim soguk kompres ve dusla kendine geldi yavrucak ama gene cikti bi serum bile takmadilar. 3 gundur agrimda kalmadi uzuntudenmidir bilmem. Kizim 20 kilo.kucaklamaktan mahvoldum yumurtaliklarim agrimaya basladi.

canımmm cok gecmıs olsun allah yardımcınız olsun

canım üzme kendini...bak bende deli gibi erkek istiyorum eşimde ama ona dedimki erkeğe şartlandırma kendini...arda kız ismi arıyoruz,bugün eceyi bulduk mesela sen kendini kıza da hazırla,o da bir ihtimal çünkü...maksat birden şok olma kız diye duyarsan...ah seni nasıl rahatlatsam bilemiyorum ki :26: 2 kızım var benim,bazen arkalarından izliyorum elele tutuşup okula gidiyorlar,tokalarını paylaşıyorlar,küçük hep büyükten yardım istiyor,küçük annesi gibi...2 kız da çok güzel...belki 3 kızda öyledir ben yaşamadığım için bilmiyorum tabi...ne gelirse HAYIRLISI SAĞLIKLISI gelsin...bak umrelere gittin,bize nasib olmadı daha...oralarda dualar ettin,Rabbim boş çevirmez...oğlun olur bence...olmasa da şimdi biraz üzülürsün ama ettiğin dualrına karşılık Allah sana öyle bir kız evlat verir ki;büyüdüğünde şükredersin iyi ki kızım olmuş diye...
o çevredeki dedikoducu kadınlar gibi konuşan erkekleride hiç takma,zaten hiç hoşlanmam öyle tiplerden...sanane yaaa duymuş sağdan soldan konuşuyo işte...bi halt bildiğinden değil yani...
sen bi hamilelik takvimi yapsana kendine,biz de takip edelim kaç aylık oldun

ay inşallah 9 ay sonra lazım olur elinizde kalan erkek ismiiiii?

benimde çok alasım var erkek bebek kıyafeti,ama utanıyorum bi gören olsa ne derim diye...ben hevesli davranınca eşimde hevesleniyo farkındayım ve sonra üzülmesin diye hep kız çocuklardan bahsediyorum

benim regl günümde düştü spiralden sonra...ayyy sen test yapsana bacısı :18:

çok gıcık olurum böyle insanlara sanane yaa sanane,sen kendi çocuklarınla ilgiken di mi ama? alemin derdi bunları geriyo sinir oluyorum

:84: :84: :84: yaaa kıskanıyorum şu listeniziiiiiii...benim daha regl bitecekteeeeee yum çatlayacaktaaaaaa :84:

çok çok geçmiş olsun canım,Allah şifa versin...ama kızın 20 kilo ağır sana göre,babası taşısa olmaz mı,Allah korusun,dikkat etmen gerekir canım...ama babası işteyse,o da yürüyemez yavrum hasta hasta di mi

yemin ederim mesajı ben mi yazdım diye tekrar baktım ben de bebek istiyorummmmm,çok özledim bebek sevmeyi...mayısta çıkarttım spirali ve o zamandan beri tek deneme...ama biz daha rahat takılmadık son kez olarak bi de iğne deniycem,sonra Allah ne verdiyse....

Gemiş olsun guluzarela, hastanelerden fayda yok, hepimiz kendimizin doktoru olmak zorundayız ne yazıkki, hastane personelleri zaten .

Apranaxxcım sende güldürdün beni canım, çok yaşa emi

canım çok geçmiş olsun benim kızada hastanede bir şey yapmadılar serum taktılar ama o da su bile içemediği için susuz kalmasın diye taktılar.ateşini ben düşürüdüm senin gibi hala kusma ishal devam bakalım ne zamn geçecek.rabbim yavrularımızı korusun kimseye acılarını göstermesin kıyamam onlara yaa

apranaxxx bacım listemizi kıskanma sende hamiş kalırsan biz haziran başı sen haziran sonu doğum yaparsın aynı topıcte oluruz kızzz

Son düzenleme:

Seninde mi kızın hasta çok geçmiş olsun, benim kızımda dün akşam öksürmeye başlamıştı, bugün sabah burnu da çok akıyordu, inşallah çabuk atlatırız

apranaxxx bacım listemizi kıskanma sende hamiş kalırsan biz haziran başı sen haziran sonu doğum yaparsın aynı topıcte oluruz kızzz

Kızımda haziran doğumlu, 2011

Eğer tuttuysa bu bebişte mayıs sonu haziran başı olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…