- 8 Şubat 2010
- 3.627
- 910
- 448
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #41.041
soguk dus bizde de olmadi bu sefer. kizlarrr gülmeyin bak yazdigima. gecen hafta kizlara corap aliyordum baktim bebek coraplari var mavi mavi ne olduysa bana icimden geldi aldim hic böyle bir sey yapacagim aklima gelmez. denemenin oldugu günden beri yastigimin altinda o coraplar esim görmedi görmesini de istemem.
denzicim,tutma ihtimali var gibi :26: tam riskli günler ve 2 ilişki...amannnnn tutsun arkadaşım beeee,tutsun da hayırlı sağlıklı bi oğlun olsun....bizim gibi stres yaşamadan gelsin oğluşun göbüşüne inşallah
Hangi tarihlerde ilişki oldu? Seni de bekleyenler listesine alalım
Canım ben herşey apartopar oldu diye birşey yapamadığımı düşünüyorum sen birçok şeyi uygulamışsın diyosun bakalım hadi :hayırlısı.
hayırlısı olsun canım ınsallah gönlundekı olsun.ama kafana takma fazla.cunku psıkolojık olarakda gelmeyebılıyor adetler malesef.akısına bırak derler ya dogru bu laf bencede.hayırlısı olsun ınsallahKızlar sağolun hepinizin ağzından bal damlıyor, eğer tuttuysa ve bir kızım daha olursa inanınki hiç üzülmeyeceğim, dün hastanedeydik kayınpederim rahatsızdı, acilde çok fazla bebek vardı, öyle heycanlandım ki, küçük bebiş özlemişim ben, erkek/kız hiç farketmez bir bebeğim daha olsun istiyorum Geçen mayısta spiralimi çıkarttırdım ve tek ilişki ile bebiş yakalamaya çalıştım tutturamadık bu aya kadar. Bu ay ovulasyon takibiyle net yakalayayım dedim onuda beceremeyince, rahat rahat takıldık kocişle
Tarihlerden birisi 8/09/2013 (10.günde), diğerini net hatırlamıyorum 11 veya 12 Eylüldeydi (13 yada 14.gün) :44:
Kızlar spiral çıkarttırdıktan sonra regl döngüm 25 güne düştü; hatta ramazanda 23 günden olmuştu, yalnızca geçen ay 26 günde oldu, bugun yine 26.günümdeyim gelen giden yok, bende hafiften heycan başladı, yoğurt maya tuttu mu acaba ne dersiniz?:44:
ben okuyup yazana kadar kimse kalmamis yine. ben de bugünkü sarkimi söyleyeyim.
Hep bir şeyi unutmuş gibi
Gülü dalda kurutmuş gibi
Yeni yetme çocukmuş gibi
Öyle gezerim, öyle gezerim
Ayrılığa dayanamam
Yolu buldum izi kaybettim
Ben oldum bizi kaybettim
Esasta gizi kaybettim
Öyle gezerim, öyle gezerim
s.a. arkadaşlar dortim apranxcım.1 haftadır malesef yoktum.kızın okul telaşı bide doktorlarda geziyorum bacılarım.kalp ağrısıyla.ama Allaha şükür kalp problemi gebeliğe yani beslenme bozukluğu ve susuzluğa bağlıymış.ilerleme yokmuş Rabbime çok şükür.dorticim doğum günün kutlu olsun Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlarınla ve kocacınla uzun ömür versin inş.taşınıp yerleşmişsin.ne güzel.darısı başıma.hala benimkinin işlerinin düzelmesini bekliyoruz.bide benim kanamalar azda olsa devam ediyo.
apraxxcım sanada geçmiş olsun canım.inş.ekimde hamile kalırsın.daha vakti gelmemiş demekki.Rabbim ol derse oluyo biliyosun,biz 6-7 ay uğraştık olmadı ve umreden gelince doktora gidecektik.son hafta öğrenmiştik hatırlarsan.hani denemeler yapıyoruz ya erkek olma ihtimalini artıralım diye,yinede kız oluyo.yani erkek kız olayına müdahale edemediğimiz gibi hamile kalma olayınada edemiyoruz işte.
ay nebileyim canlarım.bedenim yorgun,kafam karışık, rahatsızlık,işlerim karışık.....beklemedeyiz işte.hala cinsiyetide öğrenemedik.ama kime göstermiyo desem kız diyiveriyo hemen.komşunun gelini rüyasında görmüş geçenlerde.yengecim rüyamda seni gördüm bebeğin cinsiyeti ne dedim kız dedin.senin kesin 2. kız geliyo diyip güldü sinir gerizekalı.kendinin oğlu var.kayınvalidesininde 3 oğlan, kız yok ailede yani bana hava atıyo cahil gerizekalı...
dorticim senin liseye başlayan bi oğlun varmış.Allah bağışlasın.birde kızın vardı galiba.sen 2. oğlan içinmi uğraşıyon cancazım?
ayyy insallah canim ya. ben ilk defa böyle seyleri birileriyle paylasiyorum. bu sözleri duyunca duygulaniyorummeger ne cok icimi dökesim varmis. her firsatta interneti acip buraya bakiyorum.
yok neden gülelim aşk olsun rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşşş kucaklarımız ogluşlarımızla dolsun evimiz şenlensin..
sen çok yaşa emi.vallahı ınsanı gulduruyosun.senın adetın ne zaman olmasıu gerekıyor.yanı hamıle olup olmadıgını ne kadar sonra ogrenecegız canımm
senın bır kızınmı vardı canım
Gunaydin herkeze.... kacgundur yazamadim Dun acile gittik kizim atesler icindeydi.ama bisey yapmadilar gene eve geldik ben yaptim soguk kompres ve dusla kendine geldi yavrucak ama gene cikti bi serum bile takmadilar. 3 gundur agrimda kalmadi uzuntudenmidir bilmem. Kizim 20 kilo.kucaklamaktan mahvoldum yumurtaliklarim agrimaya basladi.
sağol canım arkadaşım.inş.Rabbim gönlüne göre verir seninde biran önce.nekadarda takmasam hala kızmı acaba diye içimden geçiyo işte.öevremdekiler kız diye diye benide ice kıza alıştırdılar galiba.ekşiye,turşuya aşeriyom diyom kız,sağımda duruyo bebek diyom kız,rüyamızda gördük kız,göstermiyosa kız,kız,kız, of bi gösterse baride bende kızmış desem artık.inan çok bunaldım.dün işyerinde mühendis arkadaşlardan biri (erkek) abla bebek bellimi cinsiyeti ne diye sormazmı.bende daha göstermedi bilmiyoz dedim.ha göstermiyosa kızdır demezmi bukezde.erkeklerede düştü kaygısı benim bebeğin...onlar bile göstermiyosa kızdır diyo apraxxcım, delircem ya((
ay inşallah 9 ay sonra lazım olur elinizde kalan erkek ismiiiii?gecmis olsun. canim takma su insanlari. evet sinir ediyolar ama bebegini de düsün o da etkileniyo. benim ilk kizimda gec de olsa ögrenmistik cinsiyetini ama kimseye söylemedik.cünkü herkesin ilk sordugu oydu.bende kiz istiyordum . ikinci hamilelikte cinsiyetini dogumda ögrendik.cünkü göstermedi dr. bir ay kiz dedi bir ay erkek o yüzden doguma biraktik. ama ikinci hamilelikte herkes derdine düstü nedense bu erkek göbegin söyle yok cildin söyle vs.vs. ama galiba ben hissetmistim kiz oldugunu o yüzden kimsenin lafini takmadim. ikincisinde hem erkek hem kiz ismi hazir gittik hastaneye. insallah tekrar hamilelik olur da yedekte kalan erkek ismini de hazir kullansak.
benimde çok alasım var erkek bebek kıyafeti,ama utanıyorumsoguk dus bizde de olmadi bu sefer. kizlarrr gülmeyin bak yazdigima. gecen hafta kizlara corap aliyordum baktim bebek coraplari var mavi mavi ne olduysa bana icimden geldi aldim hic böyle bir sey yapacagim aklima gelmez. denemenin oldugu günden beri yastigimin altinda o coraplar esim görmedi görmesini de istemem.
benim regl günümde düştü spiralden sonra...ayyy sen test yapsana bacısı :18:Kızlar sağolun hepinizin ağzından bal damlıyor, eğer tuttuysa ve bir kızım daha olursa inanınki hiç üzülmeyeceğim, dün hastanedeydik kayınpederim rahatsızdı, acilde çok fazla bebek vardı, öyle heycanlandım ki, küçük bebiş özlemişim ben, erkek/kız hiç farketmez bir bebeğim daha olsun istiyorum Geçen mayısta spiralimi çıkarttırdım ve tek ilişki ile bebiş yakalamaya çalıştım tutturamadık bu aya kadar. Bu ay ovulasyon takibiyle net yakalayayım dedim onuda beceremeyince, rahat rahat takıldık kocişle
yemin ederim mesajı ben mi yazdım diye tekrar baktımben de bebek istiyorummmmm,çok özledim bebek sevmeyi...mayısta çıkarttım spirali ve o zamandan beri tek deneme...ama biz daha rahat takılmadık son kez olarak bi de iğne deniycem,sonra Allah ne verdiyse....
Tarihlerden birisi 8/09/2013 (10.günde), diğerini net hatırlamıyorum 11 veya 12 Eylüldeydi (13 yada 14.gün) :44:
Kızlar spiral çıkarttırdıktan sonra regl döngüm 25 güne düştü; hatta ramazanda 23 günden olmuştu, yalnızca geçen ay 26 günde oldu, bugun yine 26.günümdeyim gelen giden yok, bende hafiften heycan başladı, yoğurt maya tuttu mu acaba ne dersiniz?:44:
kubram canım kardesım.ıyı olmana sevındım allah yardımcın olsun canım.ben bu lafların ne kadar ınsanı sınır ettıgını bılıyorum.çunku benım ıkı ablam ıkı abım var.ıkı ablamın ve bırde kucuk abımın ıkı tane ogulları var.bır buyuk abımın 3 tane kızı oldu.oglu yok.onlarla ne kadar alay ettıklerını ben bılıyorum.allah herkesın kalbıne gore versın.sende kafanı takma bunlara.hıc oralı bıle olma.erkek dogurmak marıfet degıl canım onemlı olan o cocukların ıstıkbalını dusunup ıyı bır ferd olarak yetıstırmek.on tane oglu olsa ne olacak adam edemedıkten sonra degılmı canım
evet beklemede olanlar ve iliski günleri
denizkao 8 eylül ve 11 yada 12 eylül
guluzarela 19 eylül gece 00.30 ( )
eylülungülü 21 eylül sabah ( )
SchahSultan 22 eylül öglen 12.30 ( ciftcizgiden 29-30 saat sonra )
Gunaydin herkeze.... kacgundur yazamadim Dun acile gittik kizim atesler icindeydi.ama bisey yapmadilar gene eve geldik ben yaptim soguk kompres ve dusla kendine geldi yavrucak ama gene cikti bi serum bile takmadilar. 3 gundur agrimda kalmadi uzuntudenmidir bilmem. Kizim 20 kilo.kucaklamaktan mahvoldum yumurtaliklarim agrimaya basladi.
Kızlar sağolun hepinizin ağzından bal damlıyor, eğer tuttuysa ve bir kızım daha olursa inanınki hiç üzülmeyeceğim, dün hastanedeydik kayınpederim rahatsızdı, acilde çok fazla bebek vardı, öyle heycanlandım ki, küçük bebiş özlemişim ben, erkek/kız hiç farketmez bir bebeğim daha olsun istiyorum Geçen mayısta spiralimi çıkarttırdım ve tek ilişki ile bebiş yakalamaya çalıştım tutturamadık bu aya kadar. Bu ay ovulasyon takibiyle net yakalayayım dedim onuda beceremeyince, rahat rahat takıldık kocişle
canım çok geçmiş olsun benim kızada hastanede bir şey yapmadılar serum taktılar ama o da su bile içemediği için susuz kalmasın diye taktılar.ateşini ben düşürüdüm senin gibi hala kusma ishal devam bakalım ne zamn geçecek.rabbim yavrularımızı korusun kimseye acılarını göstermesin kıyamam onlara yaa
apranaxxx bacım listemizi kıskanma sende hamiş kalırsan biz haziran başı sen haziran sonu doğum yaparsın aynı topıcte oluruz kızzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?