- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #41.061
Gunaydin herkeze.... kacgundur yazamadim Dun acile gittik kizim atesler icindeydi.ama bisey yapmadilar gene eve geldik ben yaptim soguk kompres ve dusla kendine geldi yavrucak ama gene cikti bi serum bile takmadilar. 3 gundur agrimda kalmadi uzuntudenmidir bilmem. Kizim 20 kilo.kucaklamaktan mahvoldum yumurtaliklarim agrimaya basladi.
canım çok geçmiş olsun benim kızada hastanede bir şey yapmadılar serum taktılar ama o da su bile içemediği için susuz kalmasın diye taktılar.ateşini ben düşürüdüm senin gibi hala kusma ishal devam bakalım ne zamn geçecek.rabbim yavrularımızı korusun kimseye acılarını göstermesin kıyamam onlara yaa
Seninde mi kızın hastaçok geçmiş olsun, benim kızımda dün akşam öksürmeye başlamıştı, bugün sabah burnu da çok akıyordu, inşallah çabuk atlatırız
ay inşallah 9 ay sonra lazım olur elinizde kalan erkek ismiiiii?
kizlar sabah yazmayi unuttum.ben bugün sabaha karsi bir rüya gördüm. eskiden tanidigim yasli bir kadin (suan hayatta degil ) babaannemin komsusuydu. kadinin elinde bir tepsi tepsinin icinde kahve fincanlari, fincanlarin icinde de elmalar vardi. hani daha yeni büyüyen elmalar olur ya ondan. tepsiyi bana tuttu. ben de bir fincanin icinden bir elma yedim isirdim hosuma gitti sonra uyandim. ne demek acaba hic de anlamamki.
canımmm cok gecmıs olsun allah yardımcınız olsun
Gemiş olsun guluzarela, hastanelerden fayda yok, hepimiz kendimizin doktoru olmak zorundayız ne yazıkki, hastane personelleri zaten.
Apranaxxcım sende güldürdün beni canım, çok yaşa emi[/QUOTE
cok tesekkur ederım hepınıze. aynen katılıyorum. belkı serum takarlar dıye gıttık adam soguk kompres yapın dıyo hadı yaa bak ben bılmıyorum cocuk buz gıbı ıc ates var dus aldırdım herseyı yaptım oyle gıttık care kalmayınca. ama bı b..k yok.korktuk havale gecırmesınden Allah korusun musaıt yası cunku. neyse ıgneyı yedı bugun daha ıyıkızım atesı dustu. salgınmıs hastalıgın adı kriptil tossillit... bu mevsımın hastalıgıymıs dıkkat edın cocuklarınıza. cocuktan bulasmıs dedı doktor. kızım babasına cok duskun ama hasta oldugu için sanırım hep benı ıstedı kucak ıstedı esımde gel kızım bana annen hasta dıyo gıtmedı olan bana oldu kasıklarımın agrısından duramıyorum sankı yumurtalıklarımı sıkıyolar neyse optum hepınızı kızlar guzel dıleklerınız ıcın tesekkur ederım
ay inşallah 9 ay sonra lazım olur elinizde kalan erkek ismiiiii?
benimde çok alasım var erkek bebek kıyafeti,ama utanıyorumbi gören olsa ne derim diye...ben hevesli davranınca eşimde hevesleniyo farkındayım ve sonra üzülmesin diye hep kız çocuklardan bahsediyorum
benim regl günümde düştü spiralden sonra...ayyy sen test yapsana bacısı :18:
çok gıcık olurum böyle insanlarasanane yaa sanane,sen kendi çocuklarınla ilgiken di mi ama? alemin derdi bunları geriyo sinir oluyorum
:84: :84: :84: yaaa kıskanıyorum şu listeniziiiiiii...benim daha regl bitecekteeeeee yum çatlayacaktaaaaaa :84:
çok çok geçmiş olsun canım,Allah şifa versin...ama kızın 20 kilo ağır sana göre,babası taşısa olmaz mı,Allah korusun,dikkat etmen gerekir canım...ama babası işteyse,o da yürüyemez yavrum hasta hasta di mi
canım çok geçmiş olsun benim kızada hastanede bir şey yapmadılar serum taktılar ama o da su bile içemediği için susuz kalmasın diye taktılar.ateşini ben düşürüdüm senin gibi hala kusma ishal devam bakalım ne zamn geçecek.rabbim yavrularımızı korusun kimseye acılarını göstermesin kıyamam onlara yaa
eylülcüm,benim kızlar kaç ker hastaneye yattılar ishal kusmadan hatırlamıyorum bile...fotoğraf albümümüzün yarısı hastanede çekilmiş.canım çok geçmiş olsun benim kızada hastanede bir şey yapmadılar serum taktılar ama o da su bile içemediği için susuz kalmasın diye taktılar.ateşini ben düşürüdüm senin gibi hala kusma ishal devam bakalım ne zamn geçecek.rabbim yavrularımızı korusun kimseye acılarını göstermesin kıyamam onlara yaa
kizlar sabah yazmayi unuttum.ben bugün sabaha karsi bir rüya gördüm. eskiden tanidigim yasli bir kadin (suan hayatta degil ) babaannemin komsusuydu. kadinin elinde bir tepsi tepsinin icinde kahve fincanlari, fincanlarin icinde de elmalar vardi. hani daha yeni büyüyen elmalar olur ya ondan. tepsiyi bana tuttu. ben de bir fincanin icinden bir elma yedim isirdim hosuma gitti sonra uyandim. ne demek acaba hic de anlamamki.
Gemiş olsun guluzarela, hastanelerden fayda yok, hepimiz kendimizin doktoru olmak zorundayız ne yazıkki, hastane personelleri zaten.
Apranaxxcım sende güldürdün beni canım, çok yaşa emi[/QUOTE
cok tesekkur ederım hepınıze. aynen katılıyorum. belkı serum takarlar dıye gıttık adam soguk kompres yapın dıyo hadı yaa bak ben bılmıyorum cocuk buz gıbı ıc ates var dus aldırdım herseyı yaptım oyle gıttık care kalmayınca. ama bı b..k yok.korktuk havale gecırmesınden Allah korusun musaıt yası cunku. neyse ıgneyı yedı bugun daha ıyıkızım atesı dustu. salgınmıs hastalıgın adı kriptil tossillit... bu mevsımın hastalıgıymıs dıkkat edın cocuklarınıza. cocuktan bulasmıs dedı doktor. kızım babasına cok duskun ama hasta oldugu için sanırım hep benı ıstedı kucak ıstedı esımde gel kızım bana annen hasta dıyo gıtmedı olan bana oldu kasıklarımın agrısından duramıyorum sankı yumurtalıklarımı sıkıyolar neyse optum hepınızı kızlar guzel dıleklerınız ıcın tesekkur ederım
ah şu ateşuzmanlığımı ateş konusunda yaptım çocuk büyütmede...43 dereecelerle acile gittiğimizi bilirim büyük kız çok ateşlenirdi...37 den 1 saat içinde 40 lara çıkardı havaleden çok korktum hep bende..Allah korusun canım yaa...iğne malesef en etkin tedavi...ama sen de dikkat et kendine kuzum,ya kardeş varsa :18: ay bu annelik çok zor çok...
Bende gecen sene akrabanin yenidogan ogluna iki tane corap almistim minicik bitanesi.ikisinide vermek nasip olmadi.kizimin cekmecesinde duruyodu.yumurtlama donemine yakin gordum coraplari.burdada okumustum kiyafet koyun falan gibisinden.neyse bende ikisinide yatagin sag tarafina yani benim yattigim tarafa koydum otekinide yine benim tarafa alezin carsafin altina koydum.esim coraplari gormustu aynanin onune koymustum iki gun.ama yatagin altindakileri bilmiyo.utandim ne biliyim. Insallah bu coraplar ogluma nasip olur.. gulmeyin beee heves iste...
ben de alıcam mavi bi çorap,olsun kısmet olmazsa,hediye götürürümçok heyecanlandım mavi deyince iyi mi
kızlar bugun benım dogum gunum.
apranaxxx bacım listemizi kıskanma sende hamiş kalırsan biz haziran başı sen haziran sonu doğum yaparsın aynı topıcte oluruz kızzz
oglun olacak Allah kısmet ederse
Bende gecen sene akrabanin yenidogan ogluna iki tane corap almistim minicik bitanesi.ikisinide vermek nasip olmadi.kizimin cekmecesinde duruyodu.yumurtlama donemine yakin gordum coraplari.burdada okumustum kiyafet koyun falan gibisinden.neyse bende ikisinide yatagin sag tarafina yani benim yattigim tarafa koydum otekinide yine benim tarafa alezin carsafin altina koydum.esim coraplari gormustu aynanin onune koymustum iki gun.ama yatagin altindakileri bilmiyo.utandim ne biliyim. Insallah bu coraplar ogluma nasip olur.. gulmeyin beee heves iste...
rüyalara ilk yapılan tabir geçerli olur biliyormusun? o yüzden rüyamızı anlatacağımız ilk kişi çok önemli,abuk sabuk bi yorum yapacak kişilerden kaçınırım ben hep...ee sana ilk yorum gelmiş zaten gülüzardan,oğlun geliyooooorrrrrramin...
ben de alıcam mavi bi çorap,olsun kısmet olmazsa,hediye götürürümçok heyecanlandım mavi deyince iyi mi
hazır açılmışken şunu da sıkıştırayım araya; sahsultancım,sen geçen gün yazmıştınya üst kata çıktım yatak odasına diye...dublex te mi oturuyorsun...çatı katı mı,müstakil mi? kısmet olursa yaza ev almak istiyoruz,gözümüz aklımız hep dublexlerde ama kullanımı nasıldır? temizliği,sıcak mı oluyor soğuk mu,zor mu bacım azcık anlatsan
kızlar bensiz ne listesi bu aşk olsun size
kızlar bende geçen gün rüyamda bıyıklarımı uzamış gördüm
anlamı erkek bebekmiş
anlamını okuyunca çok mutlu oldum
inşallah hayırlısıyla nasip olur
acaba kuaföre gideyim diye düşündüğüm için mi gördüm diye içimden geçirdiğimde oluyor
aslında bunun altındaki sebepte :18:sonuç istediğim gibi olmazsa hayal kırıklığından korkmam olsa gerek:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?