Süper Anneler - 2011

Seninde mi kızın hasta çok geçmiş olsun, benim kızımda dün akşam öksürmeye başlamıştı, bugün sabah burnu da çok akıyordu, inşallah çabuk atlatırız

arkadaslar hepinize cook gecmis olsun insallah hemen atlatirsiniz yaa cok zor cocuklarin hasta olmasi.

kizlar sabah yazmayi unuttum.ben bugün sabaha karsi bir rüya gördüm. eskiden tanidigim yasli bir kadin (suan hayatta degil ) babaannemin komsusuydu. kadinin elinde bir tepsi tepsinin icinde kahve fincanlari, fincanlarin icinde de elmalar vardi. hani daha yeni büyüyen elmalar olur ya ondan. tepsiyi bana tuttu. ben de bir fincanin icinden bir elma yedim isirdim hosuma gitti sonra uyandim. ne demek acaba hic de anlamamki.

oglun olacak Allah kısmet ederse

cok sagol arkadasım tesekkur ederım... yok esım ızın aldı yanımızdaydı zaten tek basa cıkamazdm ama benı ıstedı mecbur kucakladım hep... bakıcaz bakalım ne var ne yok
buarada kıskanma bacım senın oglunla bızım ogluslarımızın arasında 1 ay bıle olmayacak kııı

Bende gecen sene akrabanin yenidogan ogluna iki tane corap almistim minicik bitanesi.ikisinide vermek nasip olmadi.kizimin cekmecesinde duruyodu.yumurtlama donemine yakin gordum coraplari.burdada okumustum kiyafet koyun falan gibisinden.neyse bende ikisinide yatagin sag tarafina yani benim yattigim tarafa koydum otekinide yine benim tarafa alezin carsafin altina koydum.esim coraplari gormustu aynanin onune koymustum iki gun.ama yatagin altindakileri bilmiyo.utandim ne biliyim. Insallah bu coraplar ogluma nasip olur.. gulmeyin beee heves iste...

Tesekkur ederim arkadasim. Sizede cook gecmis olsun. Bende sukur ishal kusma yoktu. Sadece titremeli ic ates fenaaa. Cocuklar hasta olunca bide dagiliyoruz valla. Onlar iyi olsun da Raabbim saglik versin herkezin yavrusuna.

eylülcüm,benim kızlar kaç ker hastaneye yattılar ishal kusmadan hatırlamıyorum bile...fotoğraf albümümüzün yarısı hastanede çekilmiş. reflor diye bi toz var eczanede reçetesiz satılıyor...elma rendesinin içine karıştırıp veriyordum,ilk kullanımda fayda ediyor...eğer denemediysen deneyebilirsin,dr una da sorabilirsin canım,inşallah iyileşir...

rüyalara ilk yapılan tabir geçerli olur biliyormusun? o yüzden rüyamızı anlatacağımız ilk kişi çok önemli,abuk sabuk bi yorum yapacak kişilerden kaçınırım ben hep...ee sana ilk yorum gelmiş zaten gülüzardan,oğlun geliyooooorrrrrr amin...

kızlar kk sizde de geç mi açılıyor,çok yavaş neden anlamadım...konuya cevap yazmam çookk uzun sürüyor

yavrularınıza nazar okuyun...yer gök duayla...bazen hiç sebepsiz hasta oluyorlar...çok tatlılar ve çok çabuk nazar oluyorlar ve özellkle anne babanın nazarı daha çok değiyor

hazır açılmışken şunu da sıkıştırayım araya; sahsultancım,sen geçen gün yazmıştınya üst kata çıktım yatak odasına diye...dublex te mi oturuyorsun...çatı katı mı,müstakil mi? kısmet olursa yaza ev almak istiyoruz,gözümüz aklımız hep dublexlerde ama kullanımı nasıldır? temizliği,sıcak mı oluyor soğuk mu,zor mu bacım azcık anlatsan

kızlar bende geçen gün rüyamda bıyıklarımı uzamış gördüm
anlamı erkek bebekmiş
anlamını okuyunca çok mutlu oldum
inşallah hayırlısıyla nasip olur
acaba kuaföre gideyim diye düşündüğüm için mi gördüm diye içimden geçirdiğimde oluyor
aslında bunun altındaki sebepte :18:sonuç istediğim gibi olmazsa hayal kırıklığından korkmam olsa gerek:18:

O çoraplar bir senedir duruyosa vardır bunda da bir hayır.inşallah oğluşuna giydirirsin onları.

rüyalardan pek anlamadığım için bilmiyordum .sağol canım.o zaman guluzarelaya tekrar teşekkürler yorum için.

Sen de al bir çorap hepimizinki tutarsa yöntemlere bir madde daha ekleriz.çorap metodu.

canım ben müstakil evde oturuyorum.rahatlığı var ama işi çok.en alt kat garaj,kiler, yakıt odası.benim kilerde buzluk,çamaşır mak,kurutma mak. Var bunu niye yazdığımı söyleyim çamaşır olayı için inip çıkmak zorundayım ama avantajı bu makinalar yukarda yer kaplamamış oluyo. Giriş kat oturma odası mutfak yemek odası tuvalet bunu avantajı ise çatkapı biri geldiğinde diğer odaları görmüyolar.üst katta yatak odası çocuk odası misafir odası tuvalet ve banyo.bir üst kat çatı katı.şimdilik fazla eşyalar var ama çalışma yada hoby odası yapılabilir.şimdi evin avantajları rahatsın komşu gürültüsü yok senin gürültünde kimseyi rahatsız etmiyo. Burda apartmanlarda akşam saat 8 den sonra ve h.sonu gürültü yasak.ama müstakil evde ben aksam elektrik süpürgesi açıyorum mesela.başka oda çok olunca eşyalarda rahatlıyo.dezavantajları evet temizlik epey zaman alıyo.mesela ben bugün üst katla çatıyla ugraştım.yarın alt katlardayım.ısınması zor ama birazda evın yalıtımına bağlı.bizim kaloriferler yağ ile ısınıyo geçen sene epey pahalıya maloldu.bu sene alt kata şömine kurduk odun aldık onu yakacaz.üst katta kalarifer yanacak.bir de evin hem önü hemde arkası bahçe.tabi birde bahçenin bakımı var.çimenleri biçme vs.ama avantajı bahçede çocuklarla misafirlerle zaman geçirmek çok zevkli. Tabi işin en kötüsü evimiz kiralık kendimizin değil :-/
Canım çok uzun yazmışım ev önemli o kadar para yatıracaksınız belki faydam olur.

ay desene oğluşlar çoğaldı bence hayal kırıklığı az da olsa olacak hepimizde eğer tutmazsa....ama hepimiz bilinçli,inançlı insanlarız...napalım bizde toka küpe paylaşımı yaparız kızlarımızla ...ölüm yok ya ucunda...Hayırlısını versin Rabbim...

senin deneme ne zaman olmuştu,söyle kızlara da seni de eklesinler listeye...ben bu liste işini çok sevdim...malum sayımız arttı,akılda tutmak zor oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…