- 26 Şubat 2010
- 5.613
- 5.658
- 198
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #41.081
rüyalardan pek anlamadığım için bilmiyordum .sağol canım.o zaman guluzarelaya tekrar teşekkürler yorum için.
Sen de al bir çorap hepimizinki tutarsa yöntemlere bir madde daha ekleriz.çorap metodu.
canım gecikmeli olarak doğum günün kutlu olsun
nice mutlu yıllara...
bu arada başak burcusun benim iyi anlaştığım insanların çoğu başak burcu çıkar:13: başaklarda iyi niyet ve objektiflik çok olduğu için diye düşünüyorum
canım ben müstakil evde oturuyorum.rahatlığı var ama işi çok.en alt kat garaj,kiler, yakıt odası.benim kilerde buzluk,çamaşır mak,kurutma mak. Var bunu niye yazdığımı söyleyim çamaşır olayı için inip çıkmak zorundayım ama avantajı bu makinalar yukarda yer kaplamamış oluyo. Giriş kat oturma odası mutfak yemek odası tuvalet bunu avantajı ise çatkapı biri geldiğinde diğer odaları görmüyolar.üst katta yatak odası çocuk odası misafir odası tuvalet ve banyo.bir üst kat çatı katı.şimdilik fazla eşyalar var ama çalışma yada hoby odası yapılabilir.şimdi evin avantajları rahatsın komşu gürültüsü yok senin gürültünde kimseyi rahatsız etmiyo. Burda apartmanlarda akşam saat 8 den sonra ve h.sonu gürültü yasak.ama müstakil evde ben aksam elektrik süpürgesi açıyorum mesela.başka oda çok olunca eşyalarda rahatlıyo.dezavantajları evet temizlik epey zaman alıyo.mesela ben bugün üst katla çatıyla ugraştım.yarın alt katlardayım.ısınması zor ama birazda evın yalıtımına bağlı.bizim kaloriferler yağ ile ısınıyo geçen sene epey pahalıya maloldu.bu sene alt kata şömine kurduk odun aldık onu yakacaz.üst katta kalarifer yanacak.bir de evin hem önü hemde arkası bahçe.tabi birde bahçenin bakımı var.çimenleri biçme vs.ama avantajı bahçede çocuklarla misafirlerle zaman geçirmek çok zevkli. Tabi işin en kötüsü evimiz kiralık kendimizin değil :-/
Canım çok uzun yazmışım ev önemli o kadar para yatıracaksınız belki faydam olur.
Apranaxx ne güzel hayal, amin diyorum şekerim, Allah en kısa zamanda kısmet eder, inşallah
sağol canım yaa ne uzun yazması,sayfalarca konuşabilirm bu konu hakkındaşu sıralar gündemim erkek bebek ve dublex ev...ikisi içinde tek şansım var...ev bakıyoruz ama,hep hayalimiz dublex müstakil çok güzel...dediğin gibi avantajları çok hoş...amam burdaki müstakillerin odaları çok küçük...her odaya balkon koymuşlar ve odalar küçük kalmış...bide gereğinden fazla banyo wc var...her katta 2-3 tane...çok güzel düzenli olanları da var ama onlarda tuzlu bize göre...şömine fikrine bayıldım orda benim için kışın kahve iç olur mu yağlı ısıtmayı da hiç duymamıştım,araştırayım bakayım :26: arkadaşlar aldı bu yaz bi müstakil,muhteşemmmm bayıldım..3 çocukla geniş ferah...bahçede çay içtik semaverde,bende alışkanlık tabii,çocuklara susun konuşmayın,koşmayın...arkadaş dedi yok burda öyle bişey rahat bırak çocukları Allah biliyorya hep hayalim,bahçeli müstakil bir ev...bahçede çocuklar koştursun,kulübede köpeğimiz olsun,ben terasta sofra kurayım,oğlumla babası top oynasın
kızlar günaydınnnnnn
kızlar günaydınnnnnn
canım Allah kendi evinide nasib etsin..yurtdışındasın sen di mi? almanya mı? kesinlikle yapışık dublex düşünmem ben de ...kapıyı açıyorsun komşuyla aran 1 m yok...bahçe müstakilller çok hoş ama fiyatlarıda çok hoşcanim dün cepten yazdim ondan cok uzun gelmis banatakildigin konularda yardimci olmaya calisirim. ama burdaki evler hemen hemen ayni sadece büyüklük falan degisiyo. burdaki dublexleri ben begenmiyorum. cünkü evler birbirine cok yapisik bahceleri kücük. müstakiller cok iyi dört yanin acik evler var mesela bizim oturdugumuz. komsularim cok iyi.hepsi alman ama cok yardimcilar. daha önce apartmandaydik böyle komsuluk yoktu. ev biraz sans gercekten yeri önemli komsu önemli kullanisli olmasi önemli. haa bir de ben bu eve gecerken cok tereddütlüydüm. evin büyüklügü falan degil de merdiven fobim var. kendim icin degil cocuklardan korktum hep ilk tasindigimizda biriki ufak kazalar atlattik ama simdi ögrendiler. ögrenmek zorundalar cünkü merdiven nereye gitsek var. en basiti kreste . ögrenmek zorundalar. ilk baslarda yukari cikilacaksa hepberaber asagi inilecekse hepberaber iner cikardik.simdi daha rahatim. bahce olayi cok güzel oluyo. biz salincak kaydirak kurduk bir de kum havuzu ee bisikletlerde var o yüzden pek park aramiyoruz iyi oluyo. bir de böyle kendi evimiz olsa ne iyi olurdu ama zoorr.
Gunaydin bacim... ben uykusuz gece nobetteydik gene.bugun 4.gun gece hep ates. Offff bitkinim.cocuk desen perisan.simdi saglik o. Igneye gidicez ne guclu atesmis ilkdefa boyle oluyo.simdi 4.igne olucak sabaha dogru anca dustu kizimda rahatladi fosur fosur uyuyo nasil kaldirip igneye goturucem. Ve bu arada deniz hala test yapmadimi ben kendime bile meraktan catliyorum deniz arkadasim ne rahatsin yapsama testi... bizide rahatlat...
canım Allah kendi evinide nasib etsin..yurtdışındasın sen di mi? almanya mı? kesinlikle yapışık dublex düşünmem ben de ...kapıyı açıyorsun komşuyla aran 1 m yok...bahçe müstakilller çok hoş ama fiyatlarıda çok hoş500 binden başlıyor...ömür boyu ödesek bitmez çatı katı dublexte yeter bize,teraslı olabilir
kızların çok şanslı sizin gibi ebeveynleri var,maddi manevi herşeyi düşünmüşsünüz onlar için
apranxx kizz topla cocuklari gel misafir edeyim seni yerimiz müsait. bahcede kahvelerimizi de yudumlariz.ev konusunda fikir edinirsin.
valla gelirim de bi daha gitmemkovmak zorunda kalırsın...o derece hastayım bahçeli evlere
gel valla kiz. ama bak hamilelik olmassa bu ay sonraki deneme günleri gündüz saatine gelirse sen cocuklari asagida oyalarsin
Gunaydin bacim... ben uykusuz gece nobetteydik gene.bugun 4.gun gece hep ates. Offff bitkinim.cocuk desen perisan.simdi saglik o. Igneye gidicez ne guclu atesmis ilkdefa boyle oluyo.simdi 4.igne olucak sabaha dogru anca dustu kizimda rahatladi fosur fosur uyuyo nasil kaldirip igneye goturucem. Ve bu arada deniz hala test yapmadimi ben kendime bile meraktan catliyorum deniz arkadasim ne rahatsin yapsama testi... bizide rahatlat...
evet bahçede oynatır onları apranxx teyzeleriiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?