- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #41.101
şu tek denemeler çok gıcık...şu an kesinlikle hamiş olmadığımdan emin olmaktan nefret ediyorumacaba demek bile güzel...kızlar var mı belirtiler,mimişlerde falan ağrı sızı
gel valla kiz. ama bak hamilelik olmassa bu ay sonraki deneme günleri gündüz saatine gelirse sen cocuklari asagida oyalarsin
ben de hicc bir belirti yokk
ben dünkü rüya yorumuna göre bugünkü sarkimi söyleyim o zaman
neler oluyor hayatta
bir de su rüya gercek olsa olsa
canim igne antibiyotik icin mi ? burda kolay kolay igne vermiyolar cocuklara zaten antibiyotik cok cok nadir veriyolar. ya surup ya da fitil. ben en cok fitil kullandim ates icin cünkü en cabuk o düsürüyo. biraz uykusunu alsa ondan sonra götürsen.
Kizz guldurdun beni su halde.... Allhin iyiligine gel.... cok yasa....
Tabii anti igne verdi. Ama diyorumki iyiki vermis baksana igne oldugu halde hala ates tavan yapiyo. Cok betermis. Surup kullansak gecmeyince yine vericeklerdi.sonra bobreklere zarar devamli devamli. Napalim iyilessinde.
şu tek denemeler çok gıcık...şu an kesinlikle hamiş olmadığımdan emin olmaktan nefret ediyorumacaba demek bile güzel...kızlar var mı belirtiler,mimişlerde falan ağrı sızı
kesinlikle en inatçı ateş 5 gün sürüyor...inşallah bugün iyileşir yavrun guluzar
Apranxx baci bende sadece kasiklarda agri. Ara ara batma ama resmen yerimden ziplatiyo. Soldan sadece kiz mi dolleniyo.merak ediyorum. Ben cif tarafli calisiyorum...
Itiraf ediyorum guluzar kaynanamin ismi. Ama seviyorum kendisini
ancak açıklandı sonuç...bhcg kocaman 0,0 yazıyor...şaşkın ve üzgünüm
yuh yaaa,şimdi regl oldum inanır mısın? bu nasıl bir sistemdir aklım ermiyo,hamile olmadığımı beyin kabullenince direk başladı...şaka gibi...umut...iyi desem değil,kötü desem hiç değil...bu sefer gerçekten üzüldüm kızlar,duvara toslamış gibiyim...bilinçaltında çoktaaannn sindirmişim gebeliği de haberim yokmuş
GÜNAYDIN KIZLAR...
kaç gündür yok oldum yine.. özledim sizi..
annem dün ameliyat oldu yine. meme problemimiz vardı malum, artık inşallah son olur bu ameliyatımız.. vallahi yorulduk hepberaber. hayırlısı artık..
ben de bileğimi burkmuştum dün sabah ama önemsememiştim, ovaladım geçti gitti.. öğleden sonra oturdum azıcık hastahanede, otururu oturmaz bi şişti benim bileğim... ayağımı basamaz oldum, hemen gittim doktora.. yan bağda kopma olmuş, sıcağı sıcağına anlamamışım durumun ciddiyetini. sonradan çıkmış ortaya... üstüne basamıyorum ayağımın şimdi.
evdeyiz...
birazdan da annem çıkıcak hastahaneden, gelicekler eve.. bekliyorum.
geldiklerinde, çıkıcam yine internetten tabi, kapatıcam bilgisayarı...
özledim sizi..
çok çok geçmiş olsun sana da anneciğine degeldi mi üst üste gelir zaten
olsun annen iyi olsun da girersin yine...ama sonuçtan bizi haberdar et emi
arkadaşım, geriye doğru okudum okudum.. hepsini okudum... senin sonuç mesajını bulmak için..
ancak bulabildim.
üzüldüm, sen üzüldüğün için.
olsun varsın canım benim, sağlıkla en uygun zamanda gelecek sıpalar göbüşlerimize inşallah...
kız bula bula kaynanın ismini mi buldun kendinesevmesen hergün nick ve şifreyi girerken sinir olurdun...bi de ben tutturdum gülüzar diye hakkaten yaa başka nick bulamadın mı?yoksa adı yaşasın mı istedin herkes çocuğunun adını yazar ya,ondan şaşırdım,kızma
çok çok geçmiş olsun sana da anneciğine degeldi mi üst üste gelir zaten
olsun annen iyi olsun da girersin yine...ama sonuçtan bizi haberdar et emi
bana gelince napalım kader diyorum,zamanını bekilyor sıpa...geç gelince kıymetim artar diye düşünüyo herhaldegelsin bakalım,göstericem ben ona,ısırıcam poposunu
günaydın can yoldaşlarım
guluzarela kızın için üzüldüm canım inş bugün biter ateşi
apranx bende kasık ağrısı ve ara ara batmalar dışında belirti yok bunlar da her ay oluyor zaten cok umutlu değilim
kızlar, geçen salı... 17 eylülde meydana gelen bir ilişki sonucu, bi döllenme meydana geldiyse.... bu durum bugün yarın ortaya çıkar mı testlerle? 10 gün sonra mesela... 27'sinde yapsam test?? ne dersiniz?
hiçbir belirtim yok...
ama bileğimdeki rahatsızlık için, doktor hap verdi, jel ve iğne verdi.
jeli kullanıyorum ama, hapı kullanmıyorum. iğneyi de yaptırmadım. gebelikte kullanılmamalıdır yazıyor üstlerinde..
belirtim yok ama, umudum var nedense... bi bebiş geldiyse bana, içerlerdeyse... zarar vermekten korkuyorum çok...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?