Süper Anneler - 2011

şu tek denemeler çok gıcık...şu an kesinlikle hamiş olmadığımdan emin olmaktan nefret ediyorum acaba demek bile güzel...kızlar var mı belirtiler,mimişlerde falan ağrı sızı

ben de hicc bir belirti yokk
ben dünkü rüya yorumuna göre bugünkü sarkimi söyleyim o zaman
neler oluyor hayatta
bir de su rüya gercek olsa olsa

inanmıyorummm by by demeden kaçtınızzzz
diycektim,geri gelmişsiniz :)))))

Son düzenleme:

Tabii anti igne verdi. Ama diyorumki iyiki vermis baksana igne oldugu halde hala ates tavan yapiyo. Cok betermis. Surup kullansak gecmeyince yine vericeklerdi.sonra bobreklere zarar devamli devamli. Napalim iyilessinde.

Tabii anti igne verdi. Ama diyorumki iyiki vermis baksana igne oldugu halde hala ates tavan yapiyo. Cok betermis. Surup kullansak gecmeyince yine vericeklerdi.sonra bobreklere zarar devamli devamli. Napalim iyilessinde.

bugün 4. gün artik toplar kendini ates de yarindan itibaren yükselmez artik. cünkü en inatci ates 5 gün sürüyo. Allah sifa versin.

kesinlikle en inatçı ateş 5 gün sürüyor...inşallah bugün iyileşir yavrun guluzar

şu tek denemeler çok gıcık...şu an kesinlikle hamiş olmadığımdan emin olmaktan nefret ediyorum acaba demek bile güzel...kızlar var mı belirtiler,mimişlerde falan ağrı sızı

Apranxx baci bende sadece kasiklarda agri. Ara ara batma ama resmen yerimden ziplatiyo. Soldan sadece kiz mi dolleniyo.merak ediyorum. Ben cif tarafli calisiyorum...

Apranxx baci bende sadece kasiklarda agri. Ara ara batma ama resmen yerimden ziplatiyo. Soldan sadece kiz mi dolleniyo.merak ediyorum. Ben cif tarafli calisiyorum...

hadi inşallahhhh yok canım ya sağ sol doğru değil....sol tarafın ağrıyo ama bebiş varsa sağda bile olabilir...yani ağrılar tarafını belli etmiyor,sağ gösterip sol vurabiliyorlar

Itiraf ediyorum guluzar kaynanamin ismi. Ama seviyorum kendisini

kız bula bula kaynanın ismini mi buldun kendine sevmesen hergün nick ve şifreyi girerken sinir olurdun...bi de ben tutturdum gülüzar diye hakkaten yaa başka nick bulamadın mı?yoksa adı yaşasın mı istedin herkes çocuğunun adını yazar ya,ondan şaşırdım,kızma

GÜNAYDIN KIZLAR...
kaç gündür yok oldum yine.. özledim sizi..
annem dün ameliyat oldu yine. meme problemimiz vardı malum, artık inşallah son olur bu ameliyatımız.. vallahi yorulduk hepberaber. hayırlısı artık..
ben de bileğimi burkmuştum dün sabah ama önemsememiştim, ovaladım geçti gitti.. öğleden sonra oturdum azıcık hastahanede, otururu oturmaz bi şişti benim bileğim... ayağımı basamaz oldum, hemen gittim doktora.. yan bağda kopma olmuş, sıcağı sıcağına anlamamışım durumun ciddiyetini. sonradan çıkmış ortaya... üstüne basamıyorum ayağımın şimdi.
evdeyiz...
birazdan da annem çıkıcak hastahaneden, gelicekler eve.. bekliyorum.
geldiklerinde, çıkıcam yine internetten tabi, kapatıcam bilgisayarı...
özledim sizi..

ancak açıklandı sonuç...bhcg kocaman 0,0 yazıyor...şaşkın ve üzgünüm

arkadaşım, geriye doğru okudum okudum.. hepsini okudum... senin sonuç mesajını bulmak için..
ancak bulabildim.
üzüldüm, sen üzüldüğün için.
olsun varsın canım benim, sağlıkla en uygun zamanda gelecek sıpalar göbüşlerimize inşallah...

günaydın can yoldaşlarım
guluzarela kızın için üzüldüm canım inş bugün biter ateşi
apranx bende kasık ağrısı ve ara ara batmalar dışında belirti yok bunlar da her ay oluyor zaten cok umutlu değilim

çok çok geçmiş olsun sana da anneciğine de geldi mi üst üste gelir zaten
olsun annen iyi olsun da girersin yine...ama sonuçtan bizi haberdar et emi

bana gelince napalım kader diyorum,zamanını bekilyor sıpa...geç gelince kıymetim artar diye düşünüyo herhalde gelsin bakalım,göstericem ben ona,ısırıcam poposunu

kızlar, geçen salı... 17 eylülde meydana gelen bir ilişki sonucu, bi döllenme meydana geldiyse.... bu durum bugün yarın ortaya çıkar mı testlerle? 10 gün sonra mesela... 27'sinde yapsam test?? ne dersiniz?
hiçbir belirtim yok...

ama bileğimdeki rahatsızlık için, doktor hap verdi, jel ve iğne verdi.
jeli kullanıyorum ama, hapı kullanmıyorum. iğneyi de yaptırmadım. gebelikte kullanılmamalıdır yazıyor üstlerinde..

belirtim yok ama, umudum var nedense... bi bebiş geldiyse bana, içerlerdeyse... zarar vermekten korkuyorum çok...

Kizarmiyim ask olsun ama seviyorum kizim ela.oyle olsun istedim simdide igneye gidiyoz aradim igneden oraya gidicem kahvaltiya.yakiniz iki sokak aramiz..annemlede oyle.elada en cok babaannesiyle anlasir sever.hem cocuk mutlu olsun dedim hasta ya...

:)) hele bi gelsinler şu kucaklara.... acısını çıkartıcaz bu meraklandırıp nbekletmelerin... :))

hoşgeldin eylülcüm..
ah ahhh...kasık ağrıları artık umut olmuor di mi bize millet çatır çatır hamiş kalıyor bu sancılarla...bizimkilerde var bi sorun...pozitif düşün pozitif olsun arkadaşım bi duysam şurda seni hamileyim diye,valla kendim kadar sevinicem inan ki

inşallah gelmiştir o bebiş inşallah....idrar testi yanıltır canım ama kan kesin sonuç...heleki böyle özel bi durumun varsa iyi olur...ama nedense ben kan testinde 0 görünce feci allak bullak oluyorum...toparlanmam 2-3 gün sürüyor...idrarda umut hep devam ediyor ya belki ondan..kan küt diye 0 çıknca umut falan kalmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…