- 8 Şubat 2010
- 3.627
- 910
- 448
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #41.121
inşallah gelmiştir o bebiş inşallah....idrar testi yanıltır canım ama kan kesin sonuç...heleki böyle özel bi durumun varsa iyi olur...ama nedense ben kan testinde 0 görünce feci allak bullak oluyorum...toparlanmam 2-3 gün sürüyor...idrarda umut hep devam ediyor ya belki ondan..kan küt diye 0 çıknca umut falan kalmıyor
yalel denemeden 7 gun sonra hcg hormonu salınmaya başlıyormuş aslında ama belli olmaz tabi çıkıp çıkmayacağı ama istersen erken gebelik testi kullanabilirisn
arkadaşlar.. halimize bin kere şükürler olsun...
allaha hamdolsun, güzeller güzeli çocuklarımız var.... kimimizde bir tane, kimimizde iki tane.... belki bazılarımızda üç tane...
çok şükür, onları veren allaha şükürler olsun..
Ben Burssa Acıbadem'de üreme sağlığı merkezinde bi doktora gidiyorum birkaç seferdir. tüp bebek merkezi yani.
ve o kadar umutsuz karı-koca var ki orda... o kadar çokki... halime binlerce kere şükrediyorum.
siz de şükredin.
Elbet v ardır bi vakti, elbet en hayırlı zamanda gelecek yavrularımız yine göbüşlerimiz... kı veya erkek farketmez, der haldeyim.. onları gördükten sonra.
kızıma bi kardeş istiyorum sadece bugünlerde.. kız veya erkek... sağlıklı olsun, farketmez...
bırakıcam bu ph meselelerini falan sanırım hatta...
inşallah gelmiştir o bebiş inşallah....idrar testi yanıltır canım ama kan kesin sonuç...heleki böyle özel bi durumun varsa iyi olur...ama nedense ben kan testinde 0 görünce feci allak bullak oluyorum...toparlanmam 2-3 gün sürüyor...idrarda umut hep devam ediyor ya belki ondan..kan küt diye 0 çıknca umut falan kalmıyor
hoşgeldin eylülcüm..
ah ahhh...kasık ağrıları artık umut olmuor di mi bizemillet çatır çatır hamiş kalıyor bu sancılarla...bizimkilerde var bi sorun...pozitif düşün pozitif olsun arkadaşım bi duysam şurda seni hamileyim diye,valla kendim kadar sevinicem inan ki
çok haklısın canım.Allah hepsine bebişler nasib etsin,aratmasınçok şükür dediğin gibi evlatlarımız var..sağlıklı,dünyalar güzeli evlatlerımız var...Allahım acılarını göstermesin...benim de bu ay son deneme olacak tek ilşiki..sonrası Allah kerim...yaşım geçmeden ben de bebek istiyorum...tek ilişki zaman kaybettiriyor,üstelik garantisi de yok tevekkül etmek en önemlisi...
canım teşekkür ederim bende senin için inan aynı duyguları paylaşıyorum...dr gittim ya herşey normal diyor anlamıyorum bu ağrılar niye :26:
canım teşekkür ederim bende senin için inan aynı duyguları paylaşıyorum...dr gittim ya herşey normal diyor anlamıyorum bu ağrılar niye :26:
ben de bi çözebilsem,benimde herşey yolunda gözüküyor...bana kalırsa bzim bu ağrılarımız her ay oluyordu ama biz farketmiyorduk..algıda seçicilik diye düşünüyorum...ayol bebekten başka bi,şey düşündüğümüz yok ki.
yolda bi kız çocuğu görsem aha diyorum sık ilşki,erkek görsem bunlarda tek ilişkiyle yuma getirmişler denemeyi diyorumdedim ya sonum ya bakırköy ya manisa
kızlar öğle olmuşhiç farketmedim,saate bi baktım...ben kaçar,Allaha emanet olun...görüşürüz yine..hadi gidip uyuyun sizde hamişsiniz sizzzz
amin canım aminnnn,Allahım hepimizin gönlüne göre versin...umut fakirin ekmeği iştebi de diyroum ki keşke bebeğim yeni evimizde doğsa...6 aylık bi ödememiz var...o bitince bişeyler yapalım diyoruz ama bakalım evdeki hesap çarşıya uyacak mı?
sen test yaptınmı denizzzz
aynen öyle.. kan testi için de illa doktor muayenesi ve doktor talebi istiyorlar.
erken test kalmadı bende. şimdi vericem siparişi gg'dan, yarın gelir sanırım. ama evde olamayacağım için alamayacağım bütün gün, akşam alır eşim kargodan, öbür sabah yaparım en iyi ihtimalle.
daha erken sonuç elde edebilmem için, sanırım doktor agitmem şart olduı. offf
eylülcüm, o ağrıları da biz psikolojik olarak yaratıyoruz bence.
valla bazen öyle düşünüyorum.
şu beynimizin yapamayacağı şey yok inanki...
teee dün sabah bileğimi burktum, ama uğraşacak durumda değildim... ''iyiyim iyiyim' dedim... ovaladım geçti gitti.
öğleden sonra, sakinleşti ortalık, oturdum koltuğa biraz, 'ay yorulmuşum valla, azıcık dinleneyim' dedim.. 3 dakika içinde, bileğim şişti. beynim, olayı müsait bi zamana öteledi resmen...
şaka gibi di mi? saatlerce bekletti o bölgedeki acımı, müsait olunca da patlattı :)
beynimiz bizi kullanıyor bacım :)) buna izin vermeyelim....
canım nerdeysen oranın adresini ver kargo için oraya gelir :d
Gunaydin bacim... ben uykusuz gece nobetteydik gene.bugun 4.gun gece hep ates. Offff bitkinim.cocuk desen perisan.simdi saglik o. Igneye gidicez ne guclu atesmis ilkdefa boyle oluyo.simdi 4.igne olucak sabaha dogru anca dustu kizimda rahatladi fosur fosur uyuyo nasil kaldirip igneye goturucem. Ve bu arada deniz hala test yapmadimi ben kendime bile meraktan catliyorum deniz arkadasim ne rahatsin yapsama testi... bizide rahatlat...
denizzzz neden gittin
Kizarmiyim ask olsun ama seviyorum kizim ela.oyle olsun istedim simdide igneye gidiyoz aradim igneden oraya gidicem kahvaltiya.yakiniz iki sokak aramiz..annemlede oyle.elada en cok babaannesiyle anlasir sever.hem cocuk mutlu olsun dedim hasta ya...
GÜNAYDIN KIZLAR...
kaç gündür yok oldum yine.. özledim sizi..
annem dün ameliyat oldu yine. meme problemimiz vardı malum, artık inşallah son olur bu ameliyatımız.. vallahi yorulduk hepberaber. hayırlısı artık..
ben de bileğimi burkmuştum dün sabah ama önemsememiştim, ovaladım geçti gitti.. öğleden sonra oturdum azıcık hastahanede, otururu oturmaz bi şişti benim bileğim... ayağımı basamaz oldum, hemen gittim doktora.. yan bağda kopma olmuş, sıcağı sıcağına anlamamışım durumun ciddiyetini. sonradan çıkmış ortaya... üstüne basamıyorum ayağımın şimdi.
evdeyiz...
birazdan da annem çıkıcak hastahaneden, gelicekler eve.. bekliyorum.
geldiklerinde, çıkıcam yine internetten tabi, kapatıcam bilgisayarı...
özledim sizi..
arkadaşım, geriye doğru okudum okudum.. hepsini okudum... senin sonuç mesajını bulmak için..
ancak bulabildim.
üzüldüm, sen üzüldüğün için.
olsun varsın canım benim, sağlıkla en uygun zamanda gelecek sıpalar göbüşlerimize inşallah...
yok canım inanın psikolojik değil az önce masamdan kalktım müdürün odasına gidecektim iki büklüm kaldım yani o derece
Benim kızımın adı da ElasuÇok seviyorum Ela ismini. bu arada eğer bebeğim tuttuysa ve kızsa ismi hazır Eflin erkek çocuk o kadar uzak bir hayal ki aklımdan isim bile geçiremiyorum , ve korkuyorum illa erkek olsun diye istemeye, nice engelli,hayırsız erkek çocuklar var. Allah'ım sağlıklı, hayırlı evlat versin, kızımın bir kardeşi olsun yeter, bende kapatayım bu doğum defterini istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?