Süper Anneler - 2011

yalel denemeden 7 gun sonra hcg hormonu salınmaya başlıyormuş aslında ama belli olmaz tabi çıkıp çıkmayacağı ama istersen erken gebelik testi kullanabilirisn

arkadaşlar.. halimize bin kere şükürler olsun...
allaha hamdolsun, güzeller güzeli çocuklarımız var.... kimimizde bir tane, kimimizde iki tane.... belki bazılarımızda üç tane...
çok şükür, onları veren allaha şükürler olsun..

Ben Burssa Acıbadem'de üreme sağlığı merkezinde bi doktora gidiyorum birkaç seferdir. tüp bebek merkezi yani.
ve o kadar umutsuz karı-koca var ki orda... o kadar çokki... halime binlerce kere şükrediyorum.
siz de şükredin.

Elbet v ardır bi vakti, elbet en hayırlı zamanda gelecek yavrularımız yine göbüşlerimiz... kı veya erkek farketmez, der haldeyim.. onları gördükten sonra.
kızıma bi kardeş istiyorum sadece bugünlerde.. kız veya erkek... sağlıklı olsun, farketmez...
bırakıcam bu ph meselelerini falan sanırım hatta...

aynen öyle.. kan testi için de illa doktor muayenesi ve doktor talebi istiyorlar.

yalel denemeden 7 gun sonra hcg hormonu salınmaya başlıyormuş aslında ama belli olmaz tabi çıkıp çıkmayacağı ama istersen erken gebelik testi kullanabilirisn

erken test kalmadı bende. şimdi vericem siparişi gg'dan, yarın gelir sanırım. ama evde olamayacağım için alamayacağım bütün gün, akşam alır eşim kargodan, öbür sabah yaparım en iyi ihtimalle.
daha erken sonuç elde edebilmem için, sanırım doktor agitmem şart olduı. offf

çok haklısın canım.Allah hepsine bebişler nasib etsin,aratmasın çok şükür dediğin gibi evlatlarımız var..sağlıklı,dünyalar güzeli evlatlerımız var...Allahım acılarını göstermesin...benim de bu ay son deneme olacak tek ilşiki..sonrası Allah kerim...yaşım geçmeden ben de bebek istiyorum...tek ilişki zaman kaybettiriyor,üstelik garantisi de yok tevekkül etmek en önemlisi...

canım teşekkür ederim bende senin için inan aynı duyguları paylaşıyorum...dr gittim ya herşey normal diyor anlamıyorum bu ağrılar niye :26:

katılıyorum valla bacım, tek ilişki zaman kaybettiriyor.

aslında bazen de şöyle diyorum.... :)
olacağı varsa, tek ilişkiyle de olur, beş ilişkiyle de olur.... olmayacaksa her dakka sevişsen, gene olmaz...

o yüzden bazen tek ilişkiye sıcak bakıyorum, bazen de uzaklaşıyorum bu konudan...
bilemiyorum valla...

canım teşekkür ederim bende senin için inan aynı duyguları paylaşıyorum...dr gittim ya herşey normal diyor anlamıyorum bu ağrılar niye :26:

ben de bi çözebilsem,benimde herşey yolunda gözüküyor...bana kalırsa bzim bu ağrılarımız her ay oluyordu ama biz farketmiyorduk..algıda seçicilik diye düşünüyorum...ayol bebekten başka bi,şey düşündüğümüz yok ki.
yolda bi kız çocuğu görsem aha diyorum sık ilşki,erkek görsem bunlarda tek ilişkiyle yuma getirmişler denemeyi diyorum dedim ya sonum ya bakırköy ya manisa

eylülcüm, o ağrıları da biz psikolojik olarak yaratıyoruz bence.
valla bazen öyle düşünüyorum.

şu beynimizin yapamayacağı şey yok inanki...

teee dün sabah bileğimi burktum, ama uğraşacak durumda değildim... ''iyiyim iyiyim' dedim... ovaladım geçti gitti.
öğleden sonra, sakinleşti ortalık, oturdum koltuğa biraz, 'ay yorulmuşum valla, azıcık dinleneyim' dedim.. 3 dakika içinde, bileğim şişti. beynim, olayı müsait bi zamana öteledi resmen...
şaka gibi di mi? saatlerce bekletti o bölgedeki acımı, müsait olunca da patlattı :)

beynimiz bizi kullanıyor bacım :)) buna izin vermeyelim....

kızlar öğle olmuş hiç farketmedim,saate bi baktım...ben kaçar,Allaha emanet olun...görüşürüz yine..hadi gidip uyuyun sizde hamişsiniz sizzzz

valla teoride bu böyle gibi görünüyor ama...
kuzenim, kocasını askerde ziyarete gitti 2 sene evvel. regl gününde (hala kanamalıyken yani) ilişkiye girmişler... sonuç nur topu gibi bi erkek bebek...
baktığında tek ilişki :)) ama yumyum zamanı olması imkansız gibi bişey yani... hiçbişey zamanı değil hatta...

yok henüz yapmadım, eğer bebiş yoksa öğrenmek istemiyorum, umut fakirin ekmeği hayal kurmak hoşuma gidiyor, henüz 1 gün geçti, dün olmalıydı

canım nerdeysen oranın adresini ver kargo için oraya gelir :d

yok canım inanın psikolojik değil az önce masamdan kalktım müdürün odasına gidecektim iki büklüm kaldım yani o derece

canım nerdeysen oranın adresini ver kargo için oraya gelir :d

annemlerdeyim.
ama oraya gelmesini istemiyorum.
soracaklar, ne geldi diye.. meraklanacaklar... gizli gizli alamam, muhakkak haberleri olur...
heveslendirmek istemiyorum kimseyi..

hele bi hamile kalayım, 6 haftalık falan olsun.. hatta kalp atışlarını duyduktan sonra haberdar etmek istiyorum milleti.

Gulzarcım iğneler genelde 3.günde tamamen iyileştiriyor, çok geçmiş olsun, test yapmak istemiyorum, bu hafta tatlı hayaller kurmak istiyorum , kızıma hamilelik için uğraşırken 10.gün gecikmişti adetim ne umut yaptırdığım kan testinde nasıl üzülmüştüm, hala içim sızlar hatırladıkça, kendimi heycanlandırmak istemiyorum.

denizzzz neden gittin

Kızlar ben işteyim, ara ara bakıp yazabiliyorum, sürekli açamıyorum, kusura bakmayın, iş güç fırsat olmuyor

Kizarmiyim ask olsun ama seviyorum kizim ela.oyle olsun istedim simdide igneye gidiyoz aradim igneden oraya gidicem kahvaltiya.yakiniz iki sokak aramiz..annemlede oyle.elada en cok babaannesiyle anlasir sever.hem cocuk mutlu olsun dedim hasta ya...

Benim kızımın adı da Elasu Çok seviyorum Ela ismini. bu arada eğer bebeğim tuttuysa ve kızsa ismi hazır Eflin erkek çocuk o kadar uzak bir hayal ki aklımdan isim bile geçiremiyorum , ve korkuyorum illa erkek olsun diye istemeye, nice engelli,hayırsız erkek çocuklar var. Allah'ım sağlıklı, hayırlı evlat versin, kızımın bir kardeşi olsun yeter, bende kapatayım bu doğum defterini istiyorum

yalelcım annene cok gecmıs olsun rabbım yardımcısı olsun.sanada coook gecmıs olsun canım dıkkat et kendıne.sen deneme yapmısmıydın beklemdesın degılmı sen canım

valla ben de bu noktadayım..
aslında henüz bi deneme de yaptım sayılmaz ama.. bu ay öylesine bi denedim işte.. yumyum takibi bile yapamadım, tek ilişkiye takıldım, uydurdum bişeyler... deneme denemez yani.
henüz bi zaman da kaybetmedim.
ama nedense, zamn kayb etmeden bi bebek yapıyım düşüncesi geldi oturdu kafama.
zaman kovalamaca, ilişki sayısına ve perhize takılma, falanla filanla uğraşma işi... kafamda büyüüdü bile sanki..

dediğin gibi, bi kardeşi olsun kızmın, gerisi boş... kafasına geldim gibi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…