Süper Anneler - 2011

canım benım rabbım gonlune gore versın.ınsallah hayırlısı olsun dur bakalım daha bısey bellı deıl hepımız merakla beklıyoruz sonucu canım

Aaanaaaa kimse yok yaaaa........ heyyyyyy nerdesinizzz..... apranxxx sahsultan eylulungulu yalel kernek kubra dorti senaserra ve aklima gelmeyen bacilar... deneme yapanlar durum nedir bende batma devam.. bel agrisi ve yuzum sivilcelendi bilmiyorum....

Son düzenleme:

ne zaman olması gerekıyor adetın canım.yanı olmasında yınede sorayım dedım.merak ettım:26:

kızz baska topıkleremı transfer oldunuz kızlar ne oldu sıze.aaa vallahı delırecem nerdesınız yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:2::18::18::44::44::44::44::44:

ayolll ne oldu bu kızlara guluzera.vallahı merak ettım.ıkı elı kanda olsa gırerlerdı.bence bu cadılar baska bır topıge transfer olduhele bır gelsınler bak ne yapacam ben bunlara.aaaa bukadarda habersız bırakılmazkı ınsan

kızlarrrr
o kadar yorgunum ki ....ayaklarım zongidi zongidi zonkluyor :111: iş yerimde tadilat gibi bişeye kalkıştık ama ben benden geçtim...sabah tan akşamlara kadar....iş çıkışı yemeği de dışarda yedik..valla eve geldim cuup yatağa yarın dr randevum var...ondan sonra müsait olucam inşallah...çok özledim sizi çookkk...

kız yeşim,ağzından yel alsın,ne başka topiği arar bulurum kaçanı,topuklarına sıkarım

batlarınızı dör gözle bekliyorum...hani uğurlu tablomuz haniiiii

kız sahsultanda yok ortada nerde bu kız.sende gelmez oldun vallahı merak ettım doktora neden gıdıyosun hayırdır canım

cumartesi sezeryan olacakti egem suyu bitmis
canim amaliyat oldum sonunda 3. kayiptan sonra rahimdeki perde alindi cok sukur ilk adetimide oldum 3 ay korun dedi dr aralikta insAllah bisey mani olmazda baslarim calismalara
sen nasilsin cnm

yarın geri sayım başlıyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

guluzarelanın güzel haberine 3 gün kalmış ayyy cok heyecanlı

Son düzenleme:
cumartesi sezeryan olacakti egem suyu bitmis
canim amaliyat oldum sonunda 3. kayiptan sonra rahimdeki perde alindi cok sukur ilk adetimide oldum 3 ay korun dedi dr aralikta insAllah bisey mani olmazda baslarim calismalara
sen nasilsin cnm

egemin bebişi daha küçük değilmiydi gurbet yaa :26: inşallah iyidir...

seni de yazalım mı listeye,taze anne adayı diye Rabbim ne büyük çok şükür adım adım yaklaşıyorsun yeni anneliğe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…