- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #41.321
canım benim, babasıda öyle diyor.benim bebeğim umreleri kabeyi gezdi geldi tabi utangaç olacak,terbiyeli olacak,öyle hemen açıp göstermeyecek tabi diyor:)inan kendimden çok eşim için erkek olmasını istiyordum.eşimi çok seviyorum,onu mutlu etmek benide mutlu ediyor.eşim tek erkek,üniv.okurken babasını kaybetmiş ve oğlum olursa babamın adını koyacağım diyordu(e 2. de kız olursa 3.de sağlık problemimden dolayı çok zor gibi görünüyo,bu hayali gerçekleşmeyecek.kız kumamı alsak acaba:)hahaha boy boy 3-5 tane oğlan doğursa bize
Aaanaaaa kimse yok yaaaa........ heyyyyyy nerdesinizzz..... apranxxx sahsultan eylulungulu yalel kernek kubra dorti senaserra ve aklima gelmeyen bacilar... deneme yapanlar durum nedir bende batma devam.. bel agrisi ve yuzum sivilcelendi bilmiyorum....
kızz baska topıkleremı transfer oldunuz kızlar ne oldu sıze.aaa vallahı delırecem nerdesınız yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:2: :18::18: :44::44::44::44::44:
kizlar egemden haberi olan varmiiiiii
Aaanaaaa kimse yok yaaaa........ heyyyyyy nerdesinizzz..... apranxxx sahsultan eylulungulu yalel kernek kubra dorti senaserra ve aklima gelmeyen bacilar... deneme yapanlar durum nedir bende batma devam.. bel agrisi ve yuzum sivilcelendi bilmiyorum....
kızlarrrr
o kadar yorgunum ki ....ayaklarım zongidi zongidi zonkluyor :111: iş yerimde tadilat gibi bişeye kalkıştık ama ben benden geçtim...sabah tan akşamlara kadar....iş çıkışı yemeği de dışarda yedik..valla eve geldim cuup yatağayarın dr randevum var...ondan sonra müsait olucam inşallah...çok özledim sizi çookkk...
kız yeşim,ağzından yel alsın,ne başka topiğiarar bulurum kaçanı,topuklarına sıkarım
batlarınızı dör gözle bekliyorum...hani uğurlu tablomuz haniiiii
gurbet nerelerdesın sen.kımse gelmıyor artık nedense.egemden hıc haber alamadım bende.defalarca mesaj attım ama gerı donmedı bana.ne oldu acaba.oglu olacaktı.bıde ezeynepe dıye bırı vardı oda yok.sen nasılsın canım
yarın geri sayım başlıyorrrrrrrr
kız sahsultanda yok ortada nerde bu kız.sende gelmez oldun vallahı merak ettım doktora neden gıdıyosun hayırdır canım
cumartesi sezeryan olacakti egem suyu bitmis
canim amaliyat oldum sonunda 3. kayiptan sonra rahimdeki perde alindi cok sukur ilk adetimide oldum 3 ay korun dedi dr aralikta insAllah bisey mani olmazda baslarim calismalara
sen nasilsin cnm
S
C
H
APRANXX
H
S
U
L
T
A
N
en iyisi buuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?