- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #41.341
gitmeeee
geri dön geri dön
ne olur geri dön
canım eylülcüm bu gittiğim 3. doktor ve hiç biride erkeğe benziyo demediki.görmüyorum kız olabilir dediler sadece.ne kemik yapısına ne testlere bakarak erkek olabilir demediler.e artık 5 aylık olacak bundan sonrada değişmeyiz heralde.tefriciye indirecektim,hatim yapacaktım falan ama artık hiç birşeye hevesim kalmadı biliyomusun.birinden biri erkek olabilir dese içimde bir ümit olacak,ama artık yok.neyapayım bacım.ben elimden geleni yaptım kaderimde olasydı Rabbim nasip ederdi mutlaka.umredede okadar dua etmiştim ama olmadı yapacak birşey yok razı gelmekten başka
mrb kızlar nasılsınız uzun zaman dır gıremıyorum ,erkek bebek istıyorum derken sımdı hamılede kalamıyorum ıkı cocuktan sonra ıyımı...
3 ekımı sabırsızlıkla beklıyorum acaba hamılemıyım:18:beklemek cok zooor
Aaanaaaa kimse yok yaaaa........ heyyyyyy nerdesinizzz..... apranxxx sahsultan eylulungulu yalel kernek kubra dorti senaserra ve aklima gelmeyen bacilar... deneme yapanlar durum nedir bende batma devam.. bel agrisi ve yuzum sivilcelendi bilmiyorum....
kızlarrrr
o kadar yorgunum ki ....ayaklarım zongidi zongidi zonkluyor :111: iş yerimde tadilat gibi bişeye kalkıştık ama ben benden geçtim...sabah tan akşamlara kadar....iş çıkışı yemeği de dışarda yedik..valla eve geldim cuup yatağayarın dr randevum var...ondan sonra müsait olucam inşallah...çok özledim sizi çookkk...
kız yeşim,ağzından yel alsın,ne başka topiğiarar bulurum kaçanı,topuklarına sıkarım
batlarınızı dör gözle bekliyorum...hani uğurlu tablomuz haniiiii
kız sahsultanda yok ortada nerde bu kız.sende gelmez oldun vallahı merak ettım doktora neden gıdıyosun hayırdır canım
yarın geri sayım başlıyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
guluzarelanın güzel haberine 3 gün kalmış ayyy cok heyecanlı
canım benim,çatlatma iğnesi vurulucam ya :94:
[table="width: , class: grid, align: left"]
[tr]
[td]isimler[/td]
[td]iliski günleri[/td]
[td]bat[/td]
[td]sonuc[/td]
[/tr]
[tr]
[td]denizkao[/td]
[td]8 Eylül ve 11 yada 12 Eylül[/td]
[td]...[/td]
[td]beklemede:18:[/td]
[/tr]
[tr]
[td]yalel[/td]
[td]17 Eylül[/td]
[td]...[/td]
[/tr]
[tr]
[td]guluzarela[/td]
[td]19 Eylül gece 00.30[/td]
[td]4 Ekim[/td]
[/tr]
[tr]
[td]eylülüngülü[/td]
[td]21 Eylül sabah[/td]
[td]5-6 Ekim[/td]
[/tr]
[tr]
[td]SchahSultan[/td]
[td]22 Eylül öglen 12.30[/td]
[td]6-7 Ekim[/td]
[/tr]
[tr]
[td]kernek[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td] Ocak´ta denemeye baslayacak[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Apranxx[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[/tr]
[tr]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[/tr]
[tr]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[/tr]
[/table]
Not : yöntem,takviye, vs ayrintilar icin listedeki arkadaslara basvurunuz
hadi yarin çatlat da gel bekliyoz yani yumurtani çatlat demek istedim
degisiklikler varsa düzeltelim arkadaslar
cumartesi sezeryan olacakti egem suyu bitmis
canim amaliyat oldum sonunda 3. kayiptan sonra rahimdeki perde alindi cok sukur ilk adetimide oldum 3 ay korun dedi dr aralikta insAllah bisey mani olmazda baslarim calismalara
sen nasilsin cnm
egemin bebişi daha küçük değilmiydi gurbet yaa :26: inşallah iyidir...
seni de yazalım mı listeye,taze anne adayı diyeRabbim ne büyük çok şükür adım adım yaklaşıyorsun yeni anneliğe
Arkadaşlar herşeyi yaptım bekliyorum 27 eylül de faaliyet yaptık hadi hayırlısı beni de listeye ekleyebilirsiniz
o zaman guluzarelaya burdan sarkisini gönderelim
Üçyüz BinYıl Gibi Geliyor Bana Şu Üç Gün
Yatcaz Kalkcaz, Yatcaz Kalkcaz, Yatcaz Kalkcaz
( ayy topige geldigim belli oldu)
Merhaba kizlar... cok heyecanliyim.... esim aksam diyoki farkindamisin hic heyecan yok bizde.. ararmissin beni iste. Hamileyim diye. Hee tamam aksam ne var yemekte? Nasii yani dedim... ee neolucak bu duruma geldik baksana... adam heyecanlanmak duydugunda ziplamak istiyo herhalde. Bilmeden gibilerinde... hahaahaAa cok guldum.bide ovu test yapsam cikarmi bugun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?