Süper Anneler - 2011

canim doktorlar kiz da dememis kesin birsey yok daha. kiz olursa da hayirlisi olsun artik. cok zor ben de belki 3. ye hamile kalirsam cok merak ederim cinsiyetini beklemekten kesin ögrenmekten baska birsey yok. hayirlisi ve saglikli olsun.

ben geldim canim burdayim böyle uzak kalmakla olmuyomus. ben de belirti falan pek yok.zaten belirti icin erken degilmiki. bende sadece gögüslerde biraz aci var fazla degil ama.

kiz ne is yapiyosun ben seni evde zannediyodum. tabloyu emanet ettiydim kimse güncellememis dur hemen yapayim ben.:126:

degisiklikler varsa düzeltelim arkadaslar

degisiklikler varsa düzeltelim arkadaslar

çoğalıyoruz
inşallah şu tabloyu yaparken ismimizin karşında hamiş smileyi görmek kısmet olur
aslında denizin belli olmuştur çoktan,keşke haber verse
yalelinde bat 2 ekim olması lazım...
bi dahaki tabloya ben de giricemmmm bi çatlasammm

cumartesi sezeryan olacakti egem suyu bitmis
canim amaliyat oldum sonunda 3. kayiptan sonra rahimdeki perde alindi cok sukur ilk adetimide oldum 3 ay korun dedi dr aralikta insAllah bisey mani olmazda baslarim calismalara
sen nasilsin cnm

aaa oylemı egem neden hıc gelmemıs buraya.onceden bayagı sohbetımız olıuyordu.canım senın adına cok sevındım cok sukur artık sende duzene gırıyosun.cok gecmıs olsun.ınsallah senınde hamıle haberını alırız canım.bende nasıl olayım ıste erzıncana tasındık tayın sebebıyle.bıraz alısamadım onun sıkıntısı var.adetlerım bozuldu nedense.duzensızlestı.ınsallah bır sorun yoktur.allah saglıgımızı bozmasın.sende gel arada gelmıyosun coktandır

sabah evden çıkmadan haberlere baktım,erzincana perşembe günü kar geliyormuş eyvah dedim arkadaşım daha da üşüyecek

o zaman guluzarelaya burdan sarkisini gönderelim
Üçyüz BinYıl Gibi Geliyor Bana Şu Üç Gün
Yatcaz Kalkcaz, Yatcaz Kalkcaz, Yatcaz Kalkcaz

( ayy topige geldigim belli oldu )

Merhaba kizlar... cok heyecanliyim.... esim aksam diyoki farkindamisin hic heyecan yok bizde.. ararmissin beni iste. Hamileyim diye. Hee tamam aksam ne var yemekte? Nasii yani dedim... ee neolucak bu duruma geldik baksana... adam heyecanlanmak duydugunda ziplamak istiyo herhalde. Bilmeden gibilerinde... hahaahaAa cok guldum.bide ovu test yapsam cikarmi bugun.

hadı bakalım bıran önce test yapda bızı meraktan kurtar hayırlısıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…