- 8 Şubat 2010
- 3.627
- 910
- 448
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #41.301
s.a. arkadaşlarım,apranxxcım canım dünden beri kanamam oluyodu.bebekte birşey varmı diye doktora gittik.3.kez 3. farklı doktor.çok şükür bebek iyi,kanamamda durdu.ama yine bu doktorda cinsiyeti bilemedi.kız neyapcam ben,kafamı hangi taşlara vurayım.bacaklarını açmıyo,çıkıntı göremiyorum,%90 kıza benziyo budurmda,amaaaa kesin diyemiyorum demezmi...kız bacım ben artık ümidi kesdim.önceden %50 %50 ihtimaldi.şimdi bu karı %90 kız deyince artık %10 luk erkek olabilme ihtimalini düşünmüyorum malesef.kaderim böyleymiş.3. bir şansım olsa bile oda kız olacaktır artık ben %90 değil %100 eminim.çünkü rüyamda doktor bana 3 kızın olacak oğlun olmayacak senin demişti umreden geldiğimde.malesef benim hevesler okyanusa düştü.((
canım eylülcüm bu gittiğim 3. doktor ve hiç biride erkeğe benziyo demediki.görmüyorum kız olabilir dediler sadece.ne kemik yapısına ne testlere bakarak erkek olabilir demediler.e artık 5 aylık olacak bundan sonrada değişmeyiz heralde.tefriciye indirecektim,hatim yapacaktım falan ama artık hiç birşeye hevesim kalmadı biliyomusun.birinden biri erkek olabilir dese içimde bir ümit olacak,ama artık yok.neyapayım bacım.ben elimden geleni yaptım kaderimde olasydı Rabbim nasip ederdi mutlaka.umredede okadar dua etmiştim ama olmadı yapacak birşey yok razı gelmekten başka
kubracım lutfen boyle konusma kactane kızın var bılmıyorum ama oda senın yavrun. bızde oglumuz olsun ıstıyoruz kızımız oldugu için. eger oglum olsaydı vallahı kız ıcın delırırdık emınım ama Allah tan ıstıyoruz elımızden geldıgınde bıseyler yapıyoruz ugrasıyoruz Rabbım nasıp edermı etmezmı bılemeyız bende cok ıstıyorum oglum olsun hayaller kuruyoruz Rabbım insallah nasıp eder ama etmezsede bunda da vardır bı hıkmet dıcem uzulme Allahın gucune gıder emınım Rabbım bızlerı sınıyor... ıstedıklerımızı vererekte, vermeyerekte.... ınsallah guzel gunlerın olur....... bu arada ben kızımı 6, ayın sonunda kesın olarak kız oldugunu ogrendım.canım eylülcüm bu gittiğim 3. doktor ve hiç biride erkeğe benziyo demediki.görmüyorum kız olabilir dediler sadece.ne kemik yapısına ne testlere bakarak erkek olabilir demediler.e artık 5 aylık olacak bundan sonrada değişmeyiz heralde.tefriciye indirecektim,hatim yapacaktım falan ama artık hiç birşeye hevesim kalmadı biliyomusun.birinden biri erkek olabilir dese içimde bir ümit olacak,ama artık yok.neyapayım bacım.ben elimden geleni yaptım kaderimde olasydı Rabbim nasip ederdi mutlaka.umredede okadar dua etmiştim ama olmadı yapacak birşey yok razı gelmekten başka
kubracım lutfen boyle konusma kactane kızın var bılmıyorum ama oda senın yavrun. bızde oglumuz olsun ıstıyoruz kızımız oldugu için. eger oglum olsaydı vallahı kız ıcın delırırdık emınım ama Allah tan ıstıyoruz elımızden geldıgınde bıseyler yapıyoruz ugrasıyoruz Rabbım nasıp edermı etmezmı bılemeyız bende cok ıstıyorum oglum olsun hayaller kuruyoruz Rabbım insallah nasıp eder ama etmezsede bunda da vardır bı hıkmet dıcem uzulme Allahın gucune gıder emınım Rabbım bızlerı sınıyor... ıstedıklerımızı vererekte, vermeyerekte.... ınsallah guzel gunlerın olur....... bu arada ben kızımı 6, ayın sonunda kesın olarak kız oldugunu ogrendım.ama bılıyodum kız oldugunu hıssetmıstım...
kübracımm,canımmm...bak beni de üzüyorsun sen...tevekkülü bırakma,görelim mevlam neyler;neylerse güzel eyler...ha diyceksin ki bekara hanım boşamak kolay...belki bende gelip dert yanıcam senin gibi burda,kıza benziyor ya da kızmış diye...bu heyecanları hepimiz yaşıycaz inşallah...kızmış,erkekmiş....umrede dua ettim olmadı deme öyleaklın alıyormu öyle mübarek bi yerde Rabbimizin seni duymayacağını,kayıtsız kalacağını...yavrun için yapabileceklerini düşün bi anne olarak;işte bize Allahın bize olan merhametinden sadece yüzde biri verilmiş,anne şefkati olarak....O(c.c) seni; senin evladına olan sevginden 100 kat daha fazla seviyor...elbette yakarışlarını duydu...sabret ve bekle...hamile kalmak için meryem suresi okuyor arkadaşlar,hz meryem babasız çocuk getirdi dünyaya,geçen arkadaş yazdı buraya anne karnında değişen cinsiyet...bunlar hep ibretlik...hayırlısına tevekkülün olmalı canım...5 tane kızın da olsa,HAYIRLISI HAYIRLISI HAYIRLISI...
dorticim seninlede bayadır görüşemedik,sen nasılsın canım arkadaşım,iyisindir inşallah.kars sarıkamışı bende bilirim.kuzenim orda görev yapmıştı hemşire.bikaçkez gezmek için gittim,erzurum kars gezdirmişti oraları.erzincandada eşim askerlik yapmış tatlım,anlatıyoda oraları..Allah yar ve yardımcın olsun inş.ay ya inan burdan içimi hiç sıkılmadan dökebiliyorum,beni çok rahatlatıyosunuz,Allah hepinizden tek tek razı olsun.sizlerle gerçekten tanışmak isterdim.ama ne sana ne apranxxa yakın değilim malesef.yoksa kalkıp gelirdim ziyaretinize
canım bende senınle tanısmayı cok ısterım.keske mumkun olsyadı.bellımı olur ınsan ınsnaa kavusur derler.canım keske facebookun olsaydı ordan daha rahat konusurduk.bebegının cınsıyetı bellı olmadı daha canım.lutfen kendını uzme.bırde sana soracaktım hep unutuyorum.sen denemeden once bısey yapmadınmı.yanı yumurtlama gıunu falan beklemedınmı canım.test kullanmısmıydın sen canım.
dorticim netteki yumurtlama hesaplayan sitelerden hesapladım 30 mayıstı,31 mayıs gece 1 de ilişki oldu yani 30 sayılır.1 ay diyet yapmaya çalıştım et ağırlıklı,zaten süt yoğurt pek yemem,saka su,5-6 gün cinsel perhiz,vajinal duş,kahve ve sağ tarafa yattım.işte burdan öğrendiklerimin hepsini neredeyse yapmaya çalışmıştım.kız kardeşim ise hiç birşey yapmadı zaten 1kız 1 oğlu vardı onun ve bebek düşünmüyolardı bile.üstelik onun bebeği solda benimkisi sağdaydı.ona doktor 16 haftalıkken kesin oğlan diyiverdi.benimkisi hala belli değil.galiba bende artık kız diye alıştırsam iyi olacak kendimi.en azından kesin belli olunca şok olmam.22 ekimdeydi bi sonraki randevum.ne yapalım.ahmak uğraşır iş olacağına varırmış
aaa bayagıda sey yapmıssın zaten.acaba akıntın varmıydıkı o gece.bunnlarada dıkkat etseydın keske.ne bıleyım ıste.ama dur bakalım allah buyuktur.ınsallah erkektır.hayırlısı olsun yınede.daha bellı olmamıs uzme kendını.acaba sancın olmusmuydu deneme oldugun gun bunları hatırlıyomusun.:18:
üstadlarımızın şurup hakkındaki düşünceleri kernekcim...765. sayfadan başlıyor şurup sohbeti
akşam akıntı vardı ama sabah kupkuruydu canım.bide şu orgazm meselesi %kaç etkiliyo.biranönce olsun bitsin diye ben orgazm olmadım.erkek bebek için kadının önce orgazm olması mı gerekiyomuş?bu nekadar etkilerki?of bilmiyom be gülüm inan kız isede biran önce belli olsa baride bende kendimi alıştırıp rahatlasam.şu 2li testtede betahcg 14 dü benim.hani 10 lu rakamlarda erkek deniliyo ya.oda boş galiba
ben dersimi yaptim bile bak girer girmez tabloyu düzenledim, gecmisi okudumcokkk caliskanim bugün coook
mrb kızlar nasılsınız uzun zaman dır gıremıyorum ,erkek bebek istıyorum derken sımdı hamılede kalamıyorum ıkı cocuktan sonra ıyımı...
3 ekımı sabırsızlıkla beklıyorum acaba hamılemıyım:18:beklemek cok zooor
yanı bence ne derece dogrudur bu orgazm ısı bılemem.bana sacma gelıyor.senın bebegın hıcmı hareket etmemıskı acaba.yanı hep ters mı duruyor bacaklarını acmıyor.tatlı şey utangac demekkı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?