Süper Anneler - 2011

merhaba kubra ya görmeden nasıl yorum yapmıskkı dr hem de %90...bence bekle biraz daha belli olmaz ama hayırlısı olsun inş senin ve ailen için...bebeğininde iyi olmasına sevindimm

Son düzenleme:
canım apranxxcım verdiğin bilgiler için teşekkürler canım.bak hem gebelik takvimini hem evlilik takvimini ekledim.buarada hani hamileler karnına yazma olayı varya,sağa yazın erkek derler genelde diyosunuz.canım kız kardeşimin bebiş solda erkek,benimki sağda galiba %90 kız,benimki tek ilişki,onunki sık ilişki,ben protein ağırlıklı beslendim,o hamile kalmadan önce diyet yapıyordu ve neredeyse 10 kilo verdi,.ha bu arada arkadaşlar ilişki esnasında kadın önce orgazm olursa erkek olur bebek diyolar.ben zaten kahveydi yumurtlamaydı derken çok gergindim ve hemen olsun bitsin diye orgazm falan olmadım.bunun doğruluk payı çok galiba.kızı oğlu olanlar hatırlıyomu acaba önce kimin olduğunu????

canım eylülcüm bu gittiğim 3. doktor ve hiç biride erkeğe benziyo demediki.görmüyorum kız olabilir dediler sadece.ne kemik yapısına ne testlere bakarak erkek olabilir demediler.e artık 5 aylık olacak bundan sonrada değişmeyiz heralde.tefriciye indirecektim,hatim yapacaktım falan ama artık hiç birşeye hevesim kalmadı biliyomusun.birinden biri erkek olabilir dese içimde bir ümit olacak,ama artık yok.neyapayım bacım.ben elimden geleni yaptım kaderimde olasydı Rabbim nasip ederdi mutlaka.umredede okadar dua etmiştim ama olmadı yapacak birşey yok razı gelmekten başka

kıyamam sana canımmmm ayy aglayacagım şimdi inan..bak az once bır video izledim 12.haftada kız diyor 16 haftada erkek diyor bebek için.ultrasonlarını nub teorisi topıcıne gönderdin mi?

kubracım lutfen boyle konusma kactane kızın var bılmıyorum ama oda senın yavrun. bızde oglumuz olsun ıstıyoruz kızımız oldugu için. eger oglum olsaydı vallahı kız ıcın delırırdık emınım ama Allah tan ıstıyoruz elımızden geldıgınde bıseyler yapıyoruz ugrasıyoruz Rabbım nasıp edermı etmezmı bılemeyız bende cok ıstıyorum oglum olsun hayaller kuruyoruz Rabbım insallah nasıp eder ama etmezsede bunda da vardır bı hıkmet dıcem uzulme Allahın gucune gıder emınım Rabbım bızlerı sınıyor... ıstedıklerımızı vererekte, vermeyerekte.... ınsallah guzel gunlerın olur....... bu arada ben kızımı 6, ayın sonunda kesın olarak kız oldugunu ogrendım. ama bılıyodum kız oldugunu hıssetmıstım...

Son düzenleme:
o ultrosonları inceledim ama benim ultrosonlarda öyle nub bölümünü gösteren fotoğraflar yok malesef.yani net değil.acaba burası küçük bir ilçe,doktora gittiğim yerde pek büyük sayılmaz.ultroson cihazları eskide ondanmı göremiyolar dicem ama bacım 3ünden birisidemi erkek demez yahu.

canım gülüzarela benim dünyalar güzeli beşbuçuk yaşında birkızım var.kalp hastası olduğum için bu 2. bebek bile çok riskli.burda daha önce yazdığım arkadaşlar neler yaşadığımı biliyo.3. şansım yok bir kızım var buda erkek olsun onuda tadayım istdim.oyüzden bukadar üsteledim.ama bellimiolur belki kalbimde ilerleme olmaz.doktor 3.yede izin verir oda kız olurmuşda rüyadaki gibi bende 3lermişim:)hahaha

kübracımm,canımmm...bak beni de üzüyorsun sen...tevekkülü bırakma,görelim mevlam neyler;neylerse güzel eyler...ha diyceksin ki bekara hanım boşamak kolay...belki bende gelip dert yanıcam senin gibi burda,kıza benziyor ya da kızmış diye...bu heyecanları hepimiz yaşıycaz inşallah...kızmış,erkekmiş....umrede dua ettim olmadı deme öyle aklın alıyormu öyle mübarek bi yerde Rabbimizin seni duymayacağını,kayıtsız kalacağını...yavrun için yapabileceklerini düşün bi anne olarak;işte bize Allahın bize olan merhametinden sadece yüzde biri verilmiş,anne şefkati olarak....O(c.c) seni; senin evladına olan sevginden 100 kat daha fazla seviyor...elbette yakarışlarını duydu...sabret ve bekle...hamile kalmak için meryem suresi okuyor arkadaşlar,hz meryem babasız çocuk getirdi dünyaya,geçen arkadaş yazdı buraya anne karnında değişen cinsiyet...bunlar hep ibretlik...hayırlısına tevekkülün olmalı canım...5 tane kızın da olsa,HAYIRLISI HAYIRLISI HAYIRLISI...

Evet arkadasim bizim ne olacagimiz belli degil hep hayirlisini dilemek tevekkul etmek....

çok sağolun arkadaşlar.kızda olsa erkekde olsa sonuçta Rabbimin bana armağanı.biliyorum ama nefis hep farklısını istiyor işte.tabi bize düşen razı gelmek.napalım bizim kaderimizdede erkek bebek sevmek yokmuş.hakkımızda hayırlısı.Rabbim hepinizin gönlündekini hakkında hayırlı kılsın inşallah.

canım bende senınle tanısmayı cok ısterım.keske mumkun olsyadı.bellımı olur ınsan ınsnaa kavusur derler.canım keske facebookun olsaydı ordan daha rahat konusurduk.bebegının cınsıyetı bellı olmadı daha canım.lutfen kendını uzme.bırde sana soracaktım hep unutuyorum.sen denemeden once bısey yapmadınmı.yanı yumurtlama gıunu falan beklemedınmı canım.test kullanmısmıydın sen canım.

dorticim netteki yumurtlama hesaplayan sitelerden hesapladım 30 mayıstı,31 mayıs gece 1 de ilişki oldu yani 30 sayılır.1 ay diyet yapmaya çalıştım et ağırlıklı,zaten süt yoğurt pek yemem,saka su,5-6 gün cinsel perhiz,vajinal duş,kahve ve sağ tarafa yattım.işte burdan öğrendiklerimin hepsini neredeyse yapmaya çalışmıştım.kız kardeşim ise hiç birşey yapmadı zaten 1kız 1 oğlu vardı onun ve bebek düşünmüyolardı bile.üstelik onun bebeği solda benimkisi sağdaydı.ona doktor 16 haftalıkken kesin oğlan diyiverdi.benimkisi hala belli değil.galiba bende artık kız diye alıştırsam iyi olacak kendimi.en azından kesin belli olunca şok olmam.22 ekimdeydi bi sonraki randevum.ne yapalım.ahmak uğraşır iş olacağına varırmış

aaa bayagıda sey yapmıssın zaten.acaba akıntın varmıydıkı o gece.bunnlarada dıkkat etseydın keske.ne bıleyım ıste.ama dur bakalım allah buyuktur.ınsallah erkektır.hayırlısı olsun yınede.daha bellı olmamıs uzme kendını.acaba sancın olmusmuydu deneme oldugun gun bunları hatırlıyomusun.:18:

akşam akıntı vardı ama sabah kupkuruydu canım.bide şu orgazm meselesi %kaç etkiliyo.biranönce olsun bitsin diye ben orgazm olmadım.erkek bebek için kadının önce orgazm olması mı gerekiyomuş?bu nekadar etkilerki?of bilmiyom be gülüm inan kız isede biran önce belli olsa baride bende kendimi alıştırıp rahatlasam.şu 2li testtede betahcg 14 dü benim.hani 10 lu rakamlarda erkek deniliyo ya.oda boş galiba

yanı bence ne derece dogrudur bu orgazm ısı bılemem.bana sacma gelıyor.senın bebegın hıcmı hareket etmemıskı acaba.yanı hep ters mı duruyor bacaklarını acmıyor.tatlı şey utangac demekkı

mrb kızlar nasılsınız uzun zaman dır gıremıyorum ,erkek bebek istıyorum derken sımdı hamılede kalamıyorum ıkı cocuktan sonra ıyımı...
3 ekımı sabırsızlıkla beklıyorum acaba hamılemıyım:18:beklemek cok zooor

evet yoktun coktandır.zaten kımse kalmadı gelen.hemen hemen aynı kısılerız.sen denemelerını nasıl yaptın canoım.yanı neden hamıle kalamıyosrum dıyosun.yumurtlama gunlerını takıp etmıyomusun canım

yanı bence ne derece dogrudur bu orgazm ısı bılemem.bana sacma gelıyor.senın bebegın hıcmı hareket etmemıskı acaba.yanı hep ters mı duruyor bacaklarını acmıyor.tatlı şey utangac demekkı

canım benim, babasıda öyle diyor.benim bebeğim umreleri kabeyi gezdi geldi tabi utangaç olacak,terbiyeli olacak,öyle hemen açıp göstermeyecek tabi diyor:)inan kendimden çok eşim için erkek olmasını istiyordum.eşimi çok seviyorum,onu mutlu etmek benide mutlu ediyor.eşim tek erkek,üniv.okurken babasını kaybetmiş ve oğlum olursa babamın adını koyacağım diyordu(e 2. de kız olursa 3.de sağlık problemimden dolayı çok zor gibi görünüyo,bu hayali gerçekleşmeyecek.kız kumamı alsak acaba:)hahaha boy boy 3-5 tane oğlan doğursa bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…