- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #41.281
kızlar listeye baktım arka arakaya sıralıyız 4 5 6 ekim hepimiz güzel heberi verelimmmm bu ay
3 ay sonrada oğluşum geliyor diyebilelim inşşşşş
apranaxım canım sende arkamızdan gelirsin inş
bir topıcte okumuştum hamileliği öğrenince göbeklerine arkadaşlarının isimlerini yazıyorlar ben olursam sizleri yazarım kızlar :)
ben kızıma da eylülde hamile kalmıştım 26 ekimde almıştım güzel haberi
kızlar samimiyetimize istinaden sizlerden bir istirhamım olacak yüksek müsadenizle
nicklerinizin anlamı ne ? benim ki malum...üye olurken her ismi denedim kabul etmedi,gıcık oldum...masada apranax kutusu vardı,bunu da kabul etmezse yuh artık dedim ama onay kutucuğuna bastığımda iş işten geçmişti,kabul etti....keşke daha egzantirik bi isim bulsaydım
doğru hatırladın canım...sabah adaçayı öğleden sonra yeşil çay içiyorum...sonuçtan ben bile korkuyorum aslındayumurtlama salgısına yardımcı olduklarını duydum...biraz araştırınca adaçayı çokta engel değil erkek bebeğe,içip oğlu olanda var...aman hayırlısı artık...biraz daha kalamazsam önüm menapoz;hiç bebek göremiycem
beni de sag tarafa yaz hani sagdan erkek oluyomus ya.
niye kiz iste ne güzel agri kesici özelligin var.
o zaman beni yazsın sağ tarafa
çok pis ağrı keserimmm
bence yakında bizi ayıracaklar...seni ön sıraya,beni arka sıraya oturtacaklar
hem kendin demissin beni tam ortaya yaz diye simdi benim kafama ne vuruyosun
bence de bizi ayiracaklar ben o zaman arka siraya oturayim.
sağ taraf daha garanti gibi geldi sen söyleyince,ortaya seni yazsın
ah arkadaşım ne varsa dualarda var...oku oku sonu yok buralarınabdest alıp kuran okuycam şimdi....elime de liste alıcam hepimiz için dua edicem
şimdilik kaçıyorum ,gelicemmmmm
durun kavga etmeyin ikinizide sağ tarafa yazarım ben hatta hepinizi sağa yazarım da bu sefer altta senin ismin üstte benim diye kavga edersiniz diye korkuyorum
Kizar bayiliyorum size yaaa... koptum gulmekten.... benim nickim belli.. guluzar kayinvaldem kizim ela. Kaynim cok komiktir elaya demistiki ben sana artik guluzar ela dicem zaten sen guluzar ela olmaliydin diye cok gulmustuk aklima o geldi o anda. Bende oyle yaptim nicki. Aslinda komik laf degil ama soyleme tarzi ve konusmasi gulmekten bayiltti bizi..
o zaman beni alt tarafa yaz erkek bebekler göbegin alt tarafinda tasiniyomus yaiyi apranxx gelmeden yazdim
dusumu yaptim duami ettim geldim.
Sdurun kavga etmeyin ikinizide sağ tarafa yazarım ben hatta hepinizi sağa yazarım da bu sefer altta senin ismin üstte benim diye kavga edersiniz diye korkuyorum
en iyisi ben topikten epey bi uzak kaliyim arada bir girerim.yoksa bilgi topigini geyige cevirmekten atacaklar beni topikten:113::18: sarki türkü geyik derken gerci bilgi de paylasmaya calisiyom emme olsun. tablo size emanet olsun.oturuyum evimde uslu uslu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?