Süper Anneler - 2011

beni de sag tarafa yaz hani sagdan erkek oluyomus ya.

niye kiz iste ne güzel agri kesici özelligin var.

bunu da dogru hatirladiysam demekki daha beynim tam sulanmamis

dün aksami anlatiyim size. esimden kactim. riske atmak istemiyorum dedim. korunmak da istemiyo. o zaman olmaz dedim o da diyoki bu senin yöntemlerin yüzünden kisir kalacaz. sonra biraz surat yapti sabah da biraz suratsizdi.

ee o zaman bugünkü sarkiyi esime gönderiyorum eski sarkilardan

Olmaz demiştim ilk günden sana
Romantik aşktı bu aşk hani ya
Kendime göre yasaklarım var
Çocuklar gibi benle oynama

Vallahi öptürmem
Ölürsün aşkından
Kırılma darılma
Hemen sarılma

Vallahi öptürmem
Ölürsün aşkından
Kırılma darılma
Günahı sana

Çifte kumrular gibi olsakta
Birden sarılma allah aşkına
Geçerse yazık hevesin birden
Sonra aşk kaçar pencerelerden
Kimseler duysun istemem asla
Ne muhabbet bu biraz yavaşla
Kendime göre yasaklarım var
Çocuklar gibi benle oynama

hem kendin demissin beni tam ortaya yaz diye simdi benim kafama ne vuruyosun
bence de bizi ayiracaklar ben o zaman arka siraya oturayim.

sağ taraf daha garanti gibi geldi sen söyleyince,ortaya seni yazsın

ah arkadaşım ne varsa dualarda var...oku oku sonu yok buraların abdest alıp kuran okuycam şimdi....elime de liste alıcam hepimiz için dua edicem

şimdilik kaçıyorum ,gelicemmmmm

sagol arkadasim bizi de düsündügün icin hadi duani et. ben de bir dus aliyim geliyim.

aklima geldi cikmadan yaziyim. ben bugünkü sarkiyi esime gercekten gönderirsem o da bana su sarkiyi gönderir heralde

Bir efsaneydi efsaneydi senle beraber olmak
Gözlerinde buluşup ellerine dokunmak
Saatlerce uzanıp hep yanında kalmak
Bir efsane senle beraber olmak

durun kavga etmeyin ikinizide sağ tarafa yazarım ben hatta hepinizi sağa yazarım da bu sefer altta senin ismin üstte benim diye kavga edersiniz diye korkuyorum

Kizar bayiliyorum size yaaa... koptum gulmekten.... benim nickim belli.. guluzar kayinvaldem kizim ela. Kaynim cok komiktir elaya demistiki ben sana artik guluzar ela dicem zaten sen guluzar ela olmaliydin diye cok gulmustuk aklima o geldi o anda. Bende oyle yaptim nicki. Aslinda komik laf degil ama soyleme tarzi ve konusmasi gulmekten bayiltti bizi..

iste hep apranxx in yüzünden sabahlari karsilasinca böyle oluyoz biz yoksa ben cok usluyum :97:

en iyisi ben topikten epey bi uzak kaliyim arada bir girerim.yoksa bilgi topigini geyige cevirmekten atacaklar beni topikten:113::18: sarki türkü geyik derken gerci bilgi de paylasmaya calisiyom emme olsun. tablo size emanet olsun. oturuyum evimde uslu uslu

durun kavga etmeyin ikinizide sağ tarafa yazarım ben hatta hepinizi sağa yazarım da bu sefer altta senin ismin üstte benim diye kavga edersiniz diye korkuyorum
S
C
H
APRANXX
H
S
U
L
T
A
N
en iyisi buuu

gitmeeee
geri dön geri dön
ne olur geri dön

Son düzenleme:
s.a. arkadaşlarım,apranxxcım canım dünden beri kanamam oluyodu.bebekte birşey varmı diye doktora gittik.3.kez 3. farklı doktor.çok şükür bebek iyi,kanamamda durdu.ama yine bu doktorda cinsiyeti bilemedi.kız neyapcam ben,kafamı hangi taşlara vurayım.bacaklarını açmıyo,çıkıntı göremiyorum,%90 kıza benziyo budurmda,amaaaa kesin diyemiyorum demezmi...kız bacım ben artık ümidi kesdim.önceden %50 %50 ihtimaldi.şimdi bu karı %90 kız deyince artık %10 luk erkek olabilme ihtimalini düşünmüyorum malesef.kaderim böyleymiş.3. bir şansım olsa bile oda kız olacaktır artık ben %90 değil %100 eminim.çünkü rüyamda doktor bana 3 kızın olacak oğlun olmayacak senin demişti umreden geldiğimde.malesef benim hevesler okyanusa düştü.((

dorticim seninlede bayadır görüşemedik,sen nasılsın canım arkadaşım,iyisindir inşallah.kars sarıkamışı bende bilirim.kuzenim orda görev yapmıştı hemşire.bikaçkez gezmek için gittim,erzurum kars gezdirmişti oraları.erzincandada eşim askerlik yapmış tatlım,anlatıyoda oraları..Allah yar ve yardımcın olsun inş.ay ya inan burdan içimi hiç sıkılmadan dökebiliyorum,beni çok rahatlatıyosunuz,Allah hepinizden tek tek razı olsun.sizlerle gerçekten tanışmak isterdim.ama ne sana ne apranxxa yakın değilim malesef.yoksa kalkıp gelirdim ziyaretinize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…