Süper Anneler - 2011

canim hava degisimi ve stres etkiliyo gecikmesini.sen de ikisi de var hem hava degisimi hem tasinma ve alisma stresi.bir iki gündaha bekle istersen olmazsa doktora gidersin.

allah hayıra cevırsın sahsultanım ustumde cok sıkıntı var yanı sureklı aglıyorum kendımı ıyı hıssetmıyorum.esımde sureklı nöbetcı.zaten nobetcı olmasa bıle aksam eve yıne altı yedı gıbı gelıyor.dun yıne nöbetcıydı bugunde aksam yıne gec gelecekmıs.bıde aankara gıbı bır yerden erzıncana geldım.okadar sessızkı buralar.hıc aalısamıyorum ne yapacagımı bılmıyorum.ınsallah hayırlısıyla sag salım şu 4 seneyı gecırelımde burda

canim oglun nasil peki alisabiliyormu ? cocuklari da al biraz dolas canim belki yeni sehri gezmek iyi olur. 4 sene ordaysan ne kadar erken alisirsan o kadar az kendini yipratirsin. belli mi olur belki kafa dengi bir arkadasin olur. yok mu lojmanda sohbet edebilecek kimse ?

umarım bugun adetım gelır yada yarın gelır.yoksa bırde bununla ugrasmak zorunda kalacagım.hıc sevmem zaten kadın doktoruna gıtmeyı.ınsallah bır sorun yoktur benımde.sıgarayı bırakmıstım hamıleyken.yıne ıcecegım heralde.sıkıldıkca canım sıgara ıstıyor offffffff

vallahı burası okadar kalabalıkkı yanı bına olarak.çok lojman var burada.demırkent dıyolar zaten buraya.ama kımse yok etrafda.kadınların cogu ogretmen yada memur.burası bayagı buyuk bır alan cocuk parkları falan var.çama ınan varya hıc dısarı cıkmak ıstemıyorum.oglum zaten sabah yedıde okula gıdıyor oglen gelıyor yarım saat duruyor tekrar gıdıyor okula.ıkı bölumlu burda.yanı sabahcı oglkencı dıye yok burada.kızımda evde cok sıkılyor.ama hıc dısarı cıkmak ıstemıyorum.

Son düzenleme:

seni cok iyi anliyorum. bende ankaradan geldim taa yurtdisina. ilk zamanlar cok zorlandim. evlilige alis,yeni bir ülkeye dile alis,gurbetlige alis derken topladim kendimi. önceden ekmek almaya korkuyordum anlatam diye sonra baktim olmayacak herkesin özellikle kendimin benden cok beklentisi var cabaladim.simdi her isimi kendim hallediyorum, komsularla sohbet ediyorum, özellikle cocuklardan sonra mecbur kaldim cok zorladim kendim. bir iki yil sonra tekrar calismayi bile düsünüyodum 3. ye karar verene kadar.ama sunu anladim ki ne kadar cabuk alisirsan o kadar iyi. orasi büyük bir yer diyosun ya annelerle bebeklerin gittikleri oyun gruplari vardir belki arastirsan da kizinla gitseniz hem cocuklari yasit annelerle tanisirsiniz. cikman lazim canim disari sen ne kadar aktif olursan cocuklarin da o kadar aktif olur.

bak simdi ben de duygulandim annemi babami özledim yaaa

Yüksek yüksek tepelere ev kurmasınlar
Aşrı aşrı memlekete kız vermesinler
Annesinin bir tanesini hor görmesinler

Uçan da kuşlara malum olsun
Ben annemi özledim
Hem annemi hem babamı
Ben köyümü özledim

evet haklısın canım.havada cok soguk burada.ankaradan cok farklı havası tabı burası dogu oldugu ıcın.oda zorluyor benı.bırde benım 7 sene ılac kullandıgım bır panık atak hastalıgım var.cok kötu zamanlar gecırdım oyuzden.allahım korusun o gunlere dönmek ıstemıyorum.ınsallah sag salım alısırım ve bu sıkıntılardan bıran önce kurtulurum.çunku ben ıkı uc yıl kendımı eve kapatmıstım sokaga bıle cıkamaz durumdaydım.cok berbat zamanlardı yani.allahım hepımızı korusun.

apranax ne yaptın kontrol nasıl geçti yum büyümüş mü,iğneni aldın mı off ne çok sordum ya

daha değil 4 te randevum...çok heyecanlıyım var ya;sanki doğuma gidicem

eylül sana soracaklarım var canım ya;ya da iğne deneyimi olan bacılara...şimdi benim yumoş 13.günde 17-18 mm olduğunda çatlıyor...benim tahminim bugün 15 mm civarındadır...hani iğne 19 mm de vuruluyor ya;bugün yaptırsam 6 gibi,36 saati bulur mu yinede...iğnesiz olsa yarın gece çatlardı büyük ihtimalle...ay bide bu kadın bekleyelim derse 19 mm yi...diyeyim demi benim yumoş beklemiyo o kadar diye...valla kadın anlıycak ne haltlar karıştırdığımı

:81::118::129:

kız apranaks benım adetım yıne gecıktı menopozamı gırıyorum sence yaaaa:105::120:

cancağızım,daha ne olsun...taaaa ankaradan erzincanlara gittin...şehir değil kıta değiştirdin nerdeyse hava değişimi en büyük etken,e taşınma deyince stres otomatik ekleniyor...koy üstüne yorgunluğu uykusuzluğu ohoooo sen 6 ay daha bekleme regl falan şaka şaka gelir o...

ıyıkı sızler varsıznı burada ıcım acılıyor.nasıl alısacagım buralara bılmıyorum.allah yardımcımız olsun.adet duzenım bozuldu.heray 26 gunde adet olurdum ve bu hıc şaşmazdı.ama ıkı aydır 28 e cıktı.bakalım sımdı kacıncı gun olacak bugun 27 gunumdeyım hala adet yok :102:

ama yaaa,yapılacak bir sürü iş var...ben burdan ayrılamıyorum...en sonunda kovulucam...çok fazla yazmayın bensiz yaaa...hoşçakalın

kizz doktordan gelince anlat herseyi. anlat tabi senin yumosun durumunu. hem bilgili oldugunu görsün biraz arastirma yaptim dersin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…