- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #41.401
kiz sen ne is yapiyosun nerde calisiyosun diye sorduydum yazmadin
canım bak sürekli sıkıldım alışamadım filan diye düşünürsen işin gerçekten cok cok zorlaşır hem özel durumunda var.O yüzden düşünmen gerken şey beynine olumlu msjlar göndermek bu senin hem alışmanı kolaylaştırı hem de panik atağını tetiklemez.Ayrıca ben ankaradan sonra iç anadolunun küçücükk bir ilçesinde yaşadım 3 yıl şunu unutma canım bir yeri güzel yapanda kötü yapanda yanında bulunanlardır yani senin eşin ve çocukların yanında ve sayılı gün çabuk geçer keyfini çıkarmaya çalış.ben erzincanı biliyorum cok şirin bir yer yerleşim yerleri de yeni depremden sonra yeniden yapılandırılmış. doğuda en güzel yerlerden birini gittin sayılır bunu düşün .bir an önce yerleş kızın için uygun bir oyun grubu filan bulabilirsen sende kurslara filan gidersin yada bir derneğe üye olup zamanını o şekilde geçirebilirsin bak gör erzincanı da çok sevip ayrılırken üzüleceksinallah hayıra cevırsın sahsultanım ustumde cok sıkıntı var yanı sureklı aglıyorum kendımı ıyı hıssetmıyorum.esımde sureklı nöbetcı.zaten nobetcı olmasa bıle aksam eve yıne altı yedı gıbı gelıyor.dun yıne nöbetcıydı bugunde aksam yıne gec gelecekmıs.bıde aankara gıbı bır yerden erzıncana geldım.okadar sessızkı buralar.hıc aalısamıyorum ne yapacagımı bılmıyorum.ınsallah hayırlısıyla sag salım şu 4 seneyı gecırelımde burda
daha değil4 te randevum...çok heyecanlıyım var ya;sanki doğuma gidicem
eylül sana soracaklarım var canım ya;ya da iğne deneyimi olan bacılara...şimdi benim yumoş 13.günde 17-18 mm olduğunda çatlıyor...benim tahminim bugün 15 mm civarındadır...hani iğne 19 mm de vuruluyor ya;bugün yaptırsam 6 gibi,36 saati bulur mu yinede...iğnesiz olsa yarın gece çatlardı büyük ihtimalle...ay bide bu kadın bekleyelim derse 19 mm yi...diyeyim demi benim yumoş beklemiyo o kadar diye...valla kadın anlıycak ne haltlar karıştırdığımı
kız ben senın gıbı genc degılımkı yaş olmus 37 bucuk:121::115:
heh sorun şu ki ; bu benim gerçek dr um...yani kocam gibi...onu aldattığımı öğrenmesin yaaa,Allah izin verirse 9 ay onunla devam edicem...ablamın arkadaşı kendisi...çok rahatım onunla,abla diyorum zaten ama erkek bebek mevzusunu açamam kesinlikle...ayy mahveder beni...çok karşı böyle şeylere...eee nasıl diycem ben yaaa...nerden biliyosun 17 de çatladığını mezuraylamı ölçtün yumoşunu demez mi banacanım bak sürekli sıkıldım alışamadım filan diye düşünürsen işin gerçekten cok cok zorlaşır hem özel durumunda var.O yüzden düşünmen gerken şey beynine olumlu msjlar göndermek bu senin hem alışmanı kolaylaştırı hem de panik atağını tetiklemez.Ayrıca ben ankaradan sonra iç anadolunun küçücükk bir ilçesinde yaşadım 3 yıl şunu unutma canım bir yeri güzel yapanda kötü yapanda yanında bulunanlardır yani senin eşin ve çocukların yanında ve sayılı gün çabuk geçer keyfini çıkarmaya çalış.ben erzincanı biliyorum cok şirin bir yer yerleşim yerleri de yeni depremden sonra yeniden yapılandırılmış. doğuda en güzel yerlerden birini gittin sayılır bunu düşün .bir an önce yerleş kızın için uygun bir oyun grubu filan bulabilirsen sende kurslara filan gidersin yada bir derneğe üye olup zamanını o şekilde geçirebilirsin bak gör erzincanı da çok sevip ayrılırken üzüleceksin
canım mutlaka söyle çünkü iğne 19 mm den önce kist yapıyor o yüzden bekleyelim der ama yumosun 20 mm den önce çatlamaması gerekir bacım senin yumlarda cok aceleci , dr bana çarşamba 19 mm dedi benım yum cumartesi çatladı seninki aceleci benimkide tembel sanırımanlamaz merak etme ; gecen aylarda kontörle gitmiştim aynı zmanda ovu testide yapıyordum dr 17 mm dedi akşama çatlama oldu hem testten hem de akıntıdan anladım dersin 2 dk senaryo yazdım yani söylediklerimde yalan var mı kızz
heh sorun şu ki ; bu benim gerçek dr um...yani kocam gibi...onu aldattığımı öğrenmesin yaaa,Allah izin verirse 9 ay onunla devam edicem...ablamın arkadaşı kendisi...çok rahatım onunla,abla diyorum zaten ama erkek bebek mevzusunu açamam kesinlikle...ayy mahveder beni...çok karşı böyle şeylere...eee nasıl diycem ben yaaa...nerden biliyosun 17 de çatladığını mezuraylamı ölçtün yumoşunu demez mi banaay napim doğaçlama yaparım artık...hadi gidiyorum ben
kızlar ben geldim :81:
o kadar umutsuz gitmiştim ki,her ay bi terslik oluyo diye diye...dua ederek gittim...Allahım eğer benim yaptıklarım hayırlı ise işlerimi rast getir diye diye...yumoşum büyümüşşşş 19 mmsolda ama (ne kadar inanmasamda,insanın içini gıcıklıyor)...neyse,dedi sana iğne yapalım,36 saat sonra ilişki...ama bugün yarın yok dedi...zaten perhizdeyiz yumoşun 24 saat ömrü var dedi...eğer bu ayda kalamazsan eşine bakmak lazım dedi...işlemi falan anlattı sperm testi içn...dedim o kendine güveniyor,2 çocuk yapmış,sorun yokmuş,güldük falan...sonra dedimki tavsiye edebileceğiniz sperm hızı için ilişki öncesi kahve falan işe yarar mı? cinsiyet için mi soruyorsun dedi pat diye kal geldi...dedim tam zamanı yürü,aa evet nette okumuştum ama doğruluk payı varmı ki dedim evet dediiiiiiiiii....x ler yavaş ama uzun ömürlü,y ler hızlı dedi...şimdiye kadar yaptığım çat iğnesiyle hamiş kalanların oğlu oldu dedi...seninde olsun artık bi oğlun Allah kısmet ederse dedi (sevinç gözyaşı bunlar)...2 iğneyi de yazdı biri ucuz ama bulamayabilirsin,şansın varsa ilk eczanede küt diye bulabilirsinde dedi...ben zaten gözden çıkardım parasını...eğer bugün gelmeseydin 1 hafta yoktum,oğlumun düğünü var dedi...bugünkü son randevusu benimki...Allahım dedim ne büyüksün...sonra ağzım kulaklarımda gittim eczaneye,küt diye buldum prengly iğneyi...9.90 tl....ezcanenin deposundaki son iğne ovitrelle 77 tl miş...benimki kalçadan yapıldı...16:30 da...diğeri göbekten ya da koldan yapılıyormuş...eve gelmeden acilde yaptırdım...geri sayım başladı...çatlamayı hissedersin dedi...yalnız çatlamadan sonra 12 saat arayla iki ilişki olabilir dedi kafam karıştı :44: rahim kalınlığımı ölçtü 8mm...fena değil dedi...reglimi hesapladı 17 ekim...ilişkiden sonra ben progestan kullanıcam demiştim ya kendi kendime,aynısını dedi...ilişkiden 2 gün sonra içmeye başla,16sında kan testi yaptır,eğer hamileysen ilaca devam et dedi (sevinnnnççç) Allahım çok büyüksün çoookkkkkk,binlerce şükürler olsun sana...2 saat içinde herşey tıkır tıkır su gibi aktı...bundan sonrası dua kızlar...
ay canim arkadasim insallah hamis kalirsin guzel haberi biran once verirsin bizlere cok sevindim islerinin yolunda gitmesine. bende hepimize dua ediyorum insalllah saglikli hayirli ogullarimiz olur. sizler hamile kalirsaniz benden once bebeklerin cinsiyetini ogrenirsiniz bu gidisle ben bekle bekle bakalim hayirlisi daha ne zaman ogrenicem insallah bir oglum olurda bekledigime deger
herşey derken ne yaptın arkadaşım merak ettimArkadaşlar herşeyi yaptım bekliyorum 27 eylül de faaliyet yaptık hadi hayırlısı beni de listeye ekleyebilirsiniz
canım bak sürekli sıkıldım alışamadım filan diye düşünürsen işin gerçekten cok cok zorlaşır hem özel durumunda var.O yüzden düşünmen gerken şey beynine olumlu msjlar göndermek bu senin hem alışmanı kolaylaştırı hem de panik atağını tetiklemez.Ayrıca ben ankaradan sonra iç anadolunun küçücükk bir ilçesinde yaşadım 3 yıl şunu unutma canım bir yeri güzel yapanda kötü yapanda yanında bulunanlardır yani senin eşin ve çocukların yanında ve sayılı gün çabuk geçer keyfini çıkarmaya çalış.ben erzincanı biliyorum cok şirin bir yer yerleşim yerleri de yeni depremden sonra yeniden yapılandırılmış. doğuda en güzel yerlerden birini gittin sayılır bunu düşün .bir an önce yerleş kızın için uygun bir oyun grubu filan bulabilirsen sende kurslara filan gidersin yada bir derneğe üye olup zamanını o şekilde geçirebilirsin bak gör erzincanı da çok sevip ayrılırken üzüleceksin
canım mutlaka söyle çünkü iğne 19 mm den önce kist yapıyor o yüzden bekleyelim der ama yumosun 20 mm den önce çatlamaması gerekir bacım senin yumlarda cok aceleci , dr bana çarşamba 19 mm dedi benım yum cumartesi çatladı seninki aceleci benimkide tembel sanırımanlamaz merak etme ; gecen aylarda kontörle gitmiştim aynı zmanda ovu testide yapıyordum dr 17 mm dedi akşama çatlama oldu hem testten hem de akıntıdan anladım dersin 2 dk senaryo yazdım yani söylediklerimde yalan var mı kızz
vallahı burası okadar kalabalıkkı yanı bına olarak.çok lojman var burada.demırkent dıyolar zaten buraya.ama kımse yok etrafda.kadınların cogu ogretmen yada memur.burası bayagı buyuk bır alan cocuk parkları falan var.çama ınan varya hıc dısarı cıkmak ıstemıyorum.oglum zaten sabah yedıde okula gıdıyor oglen gelıyor yarım saat duruyor tekrar gıdıyor okula.ıkı bölumlu burda.yanı sabahcı oglkencı dıye yok burada.kızımda evde cok sıkılyor.ama hıc dısarı cıkmak ıstemıyorum.
o kadar umutsuz gitmiştim ki,her ay bi terslik oluyo diye diye...dua ederek gittim...Allahım eğer benim yaptıklarım hayırlı ise işlerimi rast getir diye diye...yumoşum büyümüşşşş 19 mmsolda ama (ne kadar inanmasamda,insanın içini gıcıklıyor)...neyse,dedi sana iğne yapalım,36 saat sonra ilişki...ama bugün yarın yok dedi...zaten perhizdeyiz yumoşun 24 saat ömrü var dedi...eğer bu ayda kalamazsan eşine bakmak lazım dedi...işlemi falan anlattı sperm testi içn...dedim o kendine güveniyor,2 çocuk yapmış,sorun yokmuş,güldük falan...sonra dedimki tavsiye edebileceğiniz sperm hızı için ilişki öncesi kahve falan işe yarar mı? cinsiyet için mi soruyorsun dedi pat diye kal geldi...dedim tam zamanı yürü,aa evet nette okumuştum ama doğruluk payı varmı ki dedim evet dediiiiiiiiii....x ler yavaş ama uzun ömürlü,y ler hızlı dedi...şimdiye kadar yaptığım çat iğnesiyle hamiş kalanların oğlu oldu dedi...seninde olsun artık bi oğlun Allah kısmet ederse dedi (sevinç gözyaşı bunlar)...2 iğneyi de yazdı biri ucuz ama bulamayabilirsin,şansın varsa ilk eczanede küt diye bulabilirsinde dedi...ben zaten gözden çıkardım parasını...eğer bugün gelmeseydin 1 hafta yoktum,oğlumun düğünü var dedi...bugünkü son randevusu benimki...Allahım dedim ne büyüksün...sonra ağzım kulaklarımda gittim eczaneye,küt diye buldum prengly iğneyi...9.90 tl....ezcanenin deposundaki son iğne ovitrelle 77 tl miş...benimki kalçadan yapıldı...16:30 da...diğeri göbekten ya da koldan yapılıyormuş...eve gelmeden acilde yaptırdım...geri sayım başladı...çatlamayı hissedersin dedi...yalnız çatlamadan sonra 12 saat arayla iki ilişki olabilir dedi kafam karıştı :44: rahim kalınlığımı ölçtü 8mm...fena değil dedi...reglimi hesapladı 17 ekim...ilişkiden sonra ben progestan kullanıcam demiştim ya kendi kendime,aynısını dedi...ilişkiden 2 gün sonra içmeye başla,16sında kan testi yaptır,eğer hamileysen ilaca devam et dedi (sevinnnnççç) Allahım çok büyüksün çoookkkkkk,binlerce şükürler olsun sana...2 saat içinde herşey tıkır tıkır su gibi aktı...bundan sonrası dua kızlar...
fotoğrafların hiçte öyle demiyo amaaaaaafıstıksın fıstıkkkk...yüzü güzel kalbi güzel arkadaşım benim
Ayy yazdığını okurken ben rahatladım valla. Canım ne güzel işlerin rastgitmiş çok şükürçok sevindim hadi çalişma saatini de ayarla.
Kız içime doğdu sen tutturacakmışsın gibi hissediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?