Süper Anneler - 2011

kızlar bide başım çok ağrıyo doktor minoset verdi kullanabilirsin dedi.bilgisi olan varmı kullanayımmı????

kız eylülcüm ben bu minosetten alsammı bitane başım çok ağrıyor bacım acele cevapppppppppppp

canımmmm inan cok mutlu oldum .Dr da dediklerini onaylamış içinde rahat etmiştir.yarın sabah deneme zamanı olacak o zmn sana yarın gece uyku yok.......eskilerden gulyhas ve bır arkadasın 36 ve 48 saatte ıkı ilişki ile oğlusları olduğunu okumuştum dr söylediğinin doğruluk payı olabilir
canım cemredeniz arkadaşımızda rüyasında altın görmüştü oğlu oluyor ama hamile miydi gördüğünde yoksa değil miydi hatırlamıyorum

kız eylülcüm bebeğemi bişiy oldu yoksa.of kocamda yok yanımda kimse yok.cumadan beri ara ara kanamam oluyodu.doktor cuma günü bebek iyi demişti.ama kanamalar ara ara devam ediyo.progestan kullanıyom ama.şuan başım çatlayacak gibi.beynim çıkacak.midemde çok bulanıyo.az önce yediklerimi çıkarttım.ölücem ya bu baş ağrısından.öyle kötü bişey olsa belirtisi ne olurki???

merhaba kızlar bende altıay cok ugrastım tek ılişki ama hamıle kalmadım eylul ve apranks benı tanırlar yazı yazmayı beceremiyorum sızı her gün takip edıyorum benıde listeye alın bu ay deneme adet tarıhım 6 eylül deneme 18 20 oldu ınsalah tum arkadşlar erkek bebegine hamıle kalırlar amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin

canım lütfen kötü şeyler düşünme..bak dr iyi demiş baş ağrın olabılır ...hadı yat dınlen sen

hoş geldin tekrar...sanada az kalmış hadi bu ay birimiz de olsa güzel haber versin

Apranxx arkadasim yarin kan testi yaptiricam sabah saglik ocaginda. Senin icin cok sevindim insallah hersey istedigin gibi olur.hayirli haberlerini bekliyorum
canım hayırlı,müjdeli haberlerle gel inşallah...güzel dileklerin için aminnnnnnn

canım yaaa.bak benıde aglattın haaa.ınsallah canım artık bu son olur ve hamıle haberını alırız canım..:128:

ağlamaaa,sevinç gözyaşları onlar ....

canım o kadar mutlu olarak okudum ve adına sevindim ki anlatamam
umarım herşey rast gider
madem konuşmaya başladınız şu vajinal duşları da bir sorsaydın keşke

ah yaa,zaten bunları konuşurken bile alım al oldu morum mor...yerin dibine girdim ama ben bu ay yapmıycam,riske atmak istemiyorum

faceye gel faceyeeeeee

senin o doğan içini yirimmmm ben yiriiimmm

iğneden 36 saat sonra yumoş çatlıycak yani perşembe sabah 04:30 da ilk ilişki olsa 1. saat oluyor,12 saat sonra bi daha olabilir dedi..yani perşembe öğleden sonra 16:30 gibi...yumoşum cuma sabah namazına mütakiben sizlere ömür olmuş olacak

kızlar bide başım çok ağrıyo doktor minoset verdi kullanabilirsin dedi.bilgisi olan varmı kullanayımmı????
canım ben iki hamileliğimde de parol içtim çok zorunlu durumlarda tabiki dr tavsiyesiyle...

ha ha ilk yorum gelmiş bileeee...oğluş demek altın,hadi inşallah...

canın mutlaka ya acile ya da druna git veya ara...tansiyonun falan yükselimiş olabilir..bi de Allah korusun senin durumun daha ciddi..

ben 36 saat yapışırım artık pcye...nöbetçi üye olarak

merhaba kızlar bende altıay cok ugrastım tek ılişki ama hamıle kalmadım eylul ve apranks benı tanırlar yazı yazmayı beceremiyorum sızı her gün takip edıyorum benıde listeye alın bu ay deneme adet tarıhım 6 eylül deneme 18 20 oldu ınsalah tum arkadşlar erkek bebegine hamıle kalırlar amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin

kız ne bilmemesi,yazmışsın işte ne güzel 135 mesaj...yavaş yavaş açılırsın ayrılma sen bizden...güzel güzel dualar et hep böyle hepimize...aminnn

bu kadar denemeden bu ay karavana çıkarırsak,yeminle rekor kırarız...

iyi geceler kızlar moralim çok bozuk sizlerle konuşmak istedim benim 3kızım var 4cüye kaza ara kaldım 27 haftalığız 3ayrı doktor erkek dedi 20 haftalıkken 100 erkek dediler buğün aile hekimliğindeki doktor ultrasyonda baktı ben cinsiyet söylemiyorum dedi çok net gözüküyor dedi söylemedi ama küçük kızımın aşısı olacak artık öteki kızıda beraber yaparız dedi kızmı gördünüz dedim söylemedi sizce ne bu moralimi alt üst etti çok kötüyüm

bu ne yaaa,ne gıcık bi dr buu kesin yanılmıştır...zaten aile hekimi ne anlarmış yaa...bence hiç kalbini bozma,100 de 100 demişler...üzme kendini boş yere...hem 7 aylık bebeğin cinsiyeti zor gözükür,karıştırmıştır o salak dr

sinek küçüktürde mide bulandırır aile hekimi doktor bile değil ebeymiş

ağlamak istiyoruuum çok istedim bukez tam oldu diye sevinirken kalbimi bozdular bağırmak haykırmak istiyorum sesimi duyan yokmuuuu

ağlamak istiyoruuum çok istedim bukez tam oldu diye sevinirken kalbimi bozdular bağırmak haykırmak istiyorum sesimi duyan yokmuuuu

yok be bacım bozma yuregını... uzulme bence.. kadın dogumcular gormedıklerı cınsıyetı soylemezler emın ol... kendımden bılıyorum... kızım 6 ay gostermedı tam goremeyınce soylemedıler. sana bıde 100 de 100 demısler.. sıkma canını yakın bı tarıhe doktoruna randevu al hemen... yasadıklarını anlat aıle hekımınle.. tekrar bakmasını ıste ama emınım bende Allahın ıznı ıle bebegın erkektır...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…