- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #41.421
canımmmm inan cok mutlu oldum .Dr da dediklerini onaylamış içinde rahat etmiştir.yarın sabah deneme zamanı olacak o zmn sana yarın gece uyku yok.......eskilerden gulyhas ve bır arkadasın 36 ve 48 saatte ıkı ilişki ile oğlusları olduğunu okumuştum dr söylediğinin doğruluk payı olabilirkızlar ben geldim :81:
o kadar umutsuz gitmiştim ki,her ay bi terslik oluyo diye diye...dua ederek gittim...Allahım eğer benim yaptıklarım hayırlı ise işlerimi rast getir diye diye...yumoşum büyümüşşşş 19 mmsolda ama (ne kadar inanmasamda,insanın içini gıcıklıyor)...neyse,dedi sana iğne yapalım,36 saat sonra ilişki...ama bugün yarın yok dedi...zaten perhizdeyiz yumoşun 24 saat ömrü var dedi...eğer bu ayda kalamazsan eşine bakmak lazım dedi...işlemi falan anlattı sperm testi içn...dedim o kendine güveniyor,2 çocuk yapmış,sorun yokmuş,güldük falan...sonra dedimki tavsiye edebileceğiniz sperm hızı için ilişki öncesi kahve falan işe yarar mı? cinsiyet için mi soruyorsun dedi pat diye kal geldi...dedim tam zamanı yürü,aa evet nette okumuştum ama doğruluk payı varmı ki dedim evet dediiiiiiiiii....x ler yavaş ama uzun ömürlü,y ler hızlı dedi...şimdiye kadar yaptığım çat iğnesiyle hamiş kalanların oğlu oldu dedi...seninde olsun artık bi oğlun Allah kısmet ederse dedi (sevinç gözyaşı bunlar)...2 iğneyi de yazdı biri ucuz ama bulamayabilirsin,şansın varsa ilk eczanede küt diye bulabilirsinde dedi...ben zaten gözden çıkardım parasını...eğer bugün gelmeseydin 1 hafta yoktum,oğlumun düğünü var dedi...bugünkü son randevusu benimki...Allahım dedim ne büyüksün...sonra ağzım kulaklarımda gittim eczaneye,küt diye buldum prengly iğneyi...9.90 tl....ezcanenin deposundaki son iğne ovitrelle 77 tl miş...benimki kalçadan yapıldı...16:30 da...diğeri göbekten ya da koldan yapılıyormuş...eve gelmeden acilde yaptırdım...geri sayım başladı...çatlamayı hissedersin dedi...yalnız çatlamadan sonra 12 saat arayla iki ilişki olabilir dedi kafam karıştı :44: rahim kalınlığımı ölçtü 8mm...fena değil dedi...reglimi hesapladı 17 ekim...ilişkiden sonra ben progestan kullanıcam demiştim ya kendi kendime,aynısını dedi...ilişkiden 2 gün sonra içmeye başla,16sında kan testi yaptır,eğer hamileysen ilaca devam et dedi (sevinnnnççç) Allahım çok büyüksün çoookkkkkk,binlerce şükürler olsun sana...2 saat içinde herşey tıkır tıkır su gibi aktı...bundan sonrası dua kızlar...
canım cemredeniz arkadaşımızda rüyasında altın görmüştü oğlu oluyor ama hamile miydi gördüğünde yoksa değil miydi hatırlamıyorumsah sultan busefer ben sana ruyamı anlatayım... gecen gece ruyamda kupe gordum ya beyaz altındı yada pırlanta uzun sallantılı kupelerden.. bırden elımden dustu kopmus gıbı gorundu hemen aldım yerden toparladım bı baktım bısey yok hala saglam cok sevındım. ben ruyanın anlamına baktım sende yorum yap temız neselı bırısın yorumun hayırlı olur
kız eylülcüm ben bu minosetten alsammı bitane başım çok ağrıyor bacım acele cevapppppppppppp
kız eylülcüm bebeğemi bişiy oldu yoksa.of kocamda yok yanımda kimse yok.cumadan beri ara ara kanamam oluyodu.doktor cuma günü bebek iyi demişti.ama kanamalar ara ara devam ediyo.progestan kullanıyom ama.şuan başım çatlayacak gibi.beynim çıkacak.midemde çok bulanıyo.az önce yediklerimi çıkarttım.ölücem ya bu baş ağrısından.öyle kötü bişey olsa belirtisi ne olurki???
merhaba kızlar bende altıay cok ugrastım tek ılişki ama hamıle kalmadım eylul ve apranks benı tanırlar yazı yazmayı beceremiyorum sızı her gün takip edıyorum benıde listeye alın bu ay deneme adet tarıhım 6 eylül deneme 18 20 oldu ınsalah tum arkadşlar erkek bebegine hamıle kalırlar amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin
canım hayırlı,müjdeli haberlerle gel inşallah...güzel dileklerin için aminnnnnnnApranxx arkadasim yarin kan testi yaptiricam sabah saglik ocaginda. Senin icin cok sevindim insallah hersey istedigin gibi olur.hayirli haberlerini bekliyorum
canım yaaa.bak benıde aglattın haaa.ınsallah canım artık bu son olur ve hamıle haberını alırız canım..:128:
canım o kadar mutlu olarak okudum ve adına sevindim ki anlatamam
umarım herşey rast gider
madem konuşmaya başladınız şu vajinal duşları da bir sorsaydın keşke
Fotoğraf ?
Ayy yazdığını okurken ben rahatladım valla. Canım ne güzel işlerin rastgitmiş çok şükürçok sevindim hadi çalişma saatini de ayarla.
Kız içime doğdu sen tutturacakmışsın gibi hissediyorum.
çok sevindim apranxxcım.inş.herşey istediğin gibi olsun canım.ben şurayı anlamadım:iğneden 36 saat sonra ilişki ama yum.ömrü 24 saat.bide iğne olduktan kaç saat sonra çatlıyo da sen 12 saat sonra ve bi 12 saat sonramı ilişki olacak kız kafam karıştı...
canım ben iki hamileliğimde de parol içtim çok zorunlu durumlarda tabiki dr tavsiyesiyle...kızlar bide başım çok ağrıyo doktor minoset verdi kullanabilirsin dedi.bilgisi olan varmı kullanayımmı????
canımmmm inan cok mutlu oldum .Dr da dediklerini onaylamış içinde rahat etmiştir.yarın sabah deneme zamanı olacak o zmn sana yarın gece uyku yok.......eskilerden gulyhas ve bır arkadasın 36 ve 48 saatte ıkı ilişki ile oğlusları olduğunu okumuştum dr söylediğinin doğruluk payı olabilir
yarın öğlen uykusuna yatarım herhalde,sonra sbaha kadar yumoş beklerim...çatlaması garanti olsun...bakarsın 32 lerde falan çatlar :18:
canım cemredeniz arkadaşımızda rüyasında altın görmüştü oğlu oluyor ama hamile miydi gördüğünde yoksa değil miydi hatırlamıyorum
kız eylülcüm bebeğemi bişiy oldu yoksa.of kocamda yok yanımda kimse yok.cumadan beri ara ara kanamam oluyodu.doktor cuma günü bebek iyi demişti.ama kanamalar ara ara devam ediyo.progestan kullanıyom ama.şuan başım çatlayacak gibi.beynim çıkacak.midemde çok bulanıyo.az önce yediklerimi çıkarttım.ölücem ya bu baş ağrısından.öyle kötü bişey olsa belirtisi ne olurki???
merhaba kızlar bende altıay cok ugrastım tek ılişki ama hamıle kalmadım eylul ve apranks benı tanırlar yazı yazmayı beceremiyorum sızı her gün takip edıyorum benıde listeye alın bu ay deneme adet tarıhım 6 eylül deneme 18 20 oldu ınsalah tum arkadşlar erkek bebegine hamıle kalırlar amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin
iyi geceler kızlar moralim çok bozuk sizlerle konuşmak istedim benim 3kızım var 4cüye kaza ara kaldım 27 haftalığız 3ayrı doktor erkek dedi 20 haftalıkken 100 erkek dediler buğün aile hekimliğindeki doktor ultrasyonda baktı ben cinsiyet söylemiyorum dedi çok net gözüküyor dedi söylemedi ama küçük kızımın aşısı olacak artık öteki kızıda beraber yaparız dedi kızmı gördünüz dedim söylemedi sizce ne bu moralimi alt üst etti çok kötüyüm
bu ne yaaa,ne gıcık bi dr buukesin yanılmıştır...zaten aile hekimi ne anlarmış yaa...bence hiç kalbini bozma,100 de 100 demişler...üzme kendini boş yere...hem 7 aylık bebeğin cinsiyeti zor gözükür,karıştırmıştır o salak dr
ağlamak istiyoruuum çok istedim bukez tam oldu diye sevinirken kalbimi bozdular bağırmak haykırmak istiyorum sesimi duyan yokmuuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?