Süper Anneler - 2011

arkadasım nasılsın ne var ne yok... gorusemedık uzun zamandır... belırtın falan varmı ben ovu test yaptım negatıf... ama 3 gun var daha. yarın saglık ocagında kan tahlılı yaptırıcam ama persembe sonuc cıkıyo. hamıle olmasam bıle belım kopuyo agrıdan bu ne anlamadım cok fena agrı var...

Canım kusura bakma yeni gördüm msjını.oğlun sana tutunmaya karar vermiş canım.
Geçen annemle telefonda rüyadan bahsederken ananem de yanındaymış.Ordan bana diyo ananem altın görürsen oğlun olur. Kadın bilmiyo bile benim daha bebek istediğimi. ben de içimden dedim altın görmedimki
Sen altın görmüssun oğlun geliyor insallah

slm sıkma canını her aile hekimin yanında çalışan bir ebe var onlar ilgileniyor zaten hamişlerle.dr bile yanılıyorken o nerden biliyormu sen doğum yap oglusunu o zamn dersin ona kız demiştin diye

allah razı olsun bacım inşallah dediğin gibi olur

agzın bal yesın derler ya buraya cuk oturdu... sagolasın hayırlara cıksın insallah saglıklı sıhatlı hayırlı evlat gelsın hepimıze ... Rabbım ugraslarımızı bos cıkarmasın...

Canım çocukları yatırdım uyumalarını bekliyorum. Cepten yazıyorum çok kötü oluyo. Ben de belirti yok sadece birazcık göğüslerda sızı var o kadar.test için sabah demiştim sana biraz erken diye ama belki kan tahlilinde çıkar bekliyoruz müjdeli haberlerini.

bakalım cok umutlanmıyorum ben .. daha ılk deneme 1 kez cok dusuk ıhtımal... bakalım.... yasayalım gorelım....

teyzeleri benim yumoşumun uykusu geldi...gidip uyutayımda az daha büyüsün hepinize ennn iyi geceler çok konuşmayın,sizde yatın erkenden sabah erkenden tek tek kaldırıcam ona göre

teyzeleri benim yumoşumun uykusu geldi...gidip uyutayımda az daha büyüsün hepinize ennn iyi geceler çok konuşmayın,sizde yatın erkenden sabah erkenden tek tek kaldırıcam ona göre

Kız dur tam çocukları uyuttum bilgisayarı açacam ne gitmesi. herkes burdayken hepberaber laflaşırız işte.

kız guldurdun benı..... bende kacıcam sımdı sen uyu buyut yumosu... bızımde kızlar uyudu napalım... bende yarın kayınvaldeye gıdıcem akrabalar gelıcek tatlı yapıcam sımdı ... heyyy canınız cekmesın amaaaann ne cekıcek aramızda gebe mı var bızden bı cacık olmaz anca arkadasın ınegı gebe kalır devamlı

Aha biri daha gidiyo. Kız tabiki de canım çekti işte. Hamilemi olmak lazım illa.kaç aydır erkek diyeti yapacaz diye tatlı gördüğümüz mü var
Ne tatlısı yapacan

tatli dedik de benim canim cok sey istiyor hamilelik olana kadar diyeti bozmayim diyorum. süt, peynir, yogurt, kremali pasta ,salata, yumurta vs..... daha cokda simdi akliam gelmiyo. gelmez tabi simdi guluzarela aklima hashasli revani soktu.

kizlarr diyetten laf acildi. ben 1 hafta önce defteri actim bir liste yaptim kendime günlük almam gerekenleri unutmayim diye. hergün tarih atip aldiklarimi isaretliyorum hem de unuttuklarimi görüyorum. ben de ne listeci ciktim yaa bazen evde bile yapmam gerekenleri listeleyip isi bitirdikce yanina bir isaret.seviyorum ben bu liste isini anamdan da listeyle mi dogdum acaba hehehe eger öyleyle listem söyledir heralde :
dogduktan sonra babaya gülücük atilacak
acikinca anneye viyaklayip süt istenecek
kaka yapinca kiyamet kopartilacak
anlamiyomus gibi yapip konusulanlar hafizaya kaydedilecek
misafir gelince uyuyo numarasi yapilacak.

gurbet eldeyim kimsem yok canım sıkılsa dertleşeceğim kimsem yok adamda dalga geçer gibi düşürdün oğlanın pipisini diyor neydi benim günahım rabbime sığınıyorum beni bitek o anlar sizlere teşekkür ediyorum hakkımızda hayırlısı allah neyi kısmet ederse o olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…