- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #41.441
sah sultan busefer ben sana ruyamı anlatayım... gecen gece ruyamda kupe gordum ya beyaz altındı yada pırlanta uzun sallantılı kupelerden.. bırden elımden dustu kopmus gıbı gorundu hemen aldım yerden toparladım bı baktım bısey yok hala saglam cok sevındım. ben ruyanın anlamına baktım sende yorum yap temız neselı bırısın yorumun hayırlı olur
bu kadar denemeden bu ay karavana çıkarırsak,yeminle rekor kırarız...
iyi geceler kızlar moralim çok bozuk sizlerle konuşmak istedim benim 3kızım var 4cüye kaza ara kaldım 27 haftalığız 3ayrı doktor erkek dedi 20 haftalıkken 100 erkek dediler buğün aile hekimliğindeki doktor ultrasyonda baktı ben cinsiyet söylemiyorum dedi çok net gözüküyor dedi söylemedi ama küçük kızımın aşısı olacak artık öteki kızıda beraber yaparız dedi kızmı gördünüz dedim söylemedi sizce ne bu moralimi alt üst etti çok kötüyüm
yok be bacım bozma yuregını... uzulme bence.. kadın dogumcular gormedıklerı cınsıyetı soylemezler emın ol... kendımden bılıyorum... kızım 6 ay gostermedı tam goremeyınce soylemedıler. sana bıde 100 de 100 demısler.. sıkma canını yakın bı tarıhe doktoruna randevu al hemen... yasadıklarını anlat aıle hekımınle.. tekrar bakmasını ıste ama emınım bende Allahın ıznı ıle bebegın erkektır...
Canım kusura bakma yeni gördüm msjını.oğlun sana tutunmaya karar vermiş canım.
Geçen annemle telefonda rüyadan bahsederken ananem de yanındaymış.Ordan bana diyo ananem altın görürsen oğlun olur. Kadın bilmiyo bile benim daha bebek istediğimi.ben de içimden dedim altın görmedimki
Sen altın görmüssun oğlun geliyor insallah
arkadasım nasılsın ne var ne yok... gorusemedık uzun zamandır... belırtın falan varmı ben ovu test yaptım negatıf... ama 3 gun var daha. yarın saglık ocagında kan tahlılı yaptırıcam ama persembe sonuc cıkıyo. hamıle olmasam bıle belım kopuyo agrıdan bu ne anlamadım cok fena agrı var...
Canım çocukları yatırdım uyumalarını bekliyorum. Cepten yazıyorum çok kötü oluyo. Ben de belirti yok sadece birazcık göğüslerda sızı var o kadar.test için sabah demiştim sana biraz erken diye ama belki kan tahlilinde çıkar bekliyoruz müjdeli haberlerini.
bakalım cok umutlanmıyorum ben .. daha ılk deneme 1 kez cok dusuk ıhtımal... bakalım.... yasayalım gorelım....
teyzeleri benim yumoşumun uykusu geldi...gidip uyutayımda az daha büyüsünhepinize ennn iyi geceler çok konuşmayın,sizde yatın erkenden sabah erkenden tek tek kaldırıcam ona göre
teyzeleri benim yumoşumun uykusu geldi...gidip uyutayımda az daha büyüsünhepinize ennn iyi geceler çok konuşmayın,sizde yatın erkenden sabah erkenden tek tek kaldırıcam ona göre
kız guldurdun benı..... bende kacıcam sımdı sen uyu buyut yumosu... bızımde kızlar uyudu napalım... bende yarın kayınvaldeye gıdıcem akrabalar gelıcek tatlı yapıcam sımdı ... heyyy canınız cekmesın amaaaann ne cekıcek aramızda gebe mı var bızden bı cacık olmaz anca arkadasın ınegı gebe kalır devamlı
Aha biri daha gidiyo. Kız tabiki de canım çekti işte. Hamilemi olmak lazım illa.kaç aydır erkek diyeti yapacaz diye tatlı gördüğümüz mü var
Ne tatlısı yapacan
hashaslı revanıolsun sızede yaparım canım onlıne arkadaslarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?