Süper Anneler - 2011

akıntı başladı yavaştan yavaştan...solda batmalar da var...erken mi çatlıycak ne :18: ph ımıda ölçtüm az önce 6 çıktı...ah yaa 5 kg salatalık var turşu için bekliyo,kaç gündür yoğunum diye erteledim...mecburen yapıyorum,bitse hemen uzanıcam...naklen yayın vericem maçı az naklen ama

kizlar burda yarin resmi tatil cuma da esim izinli yarin yatili misafirlerim geliyo yani birkac gün giremeyebilirim topige merak etmeyin. bu arada gelecek misafirlerimin 4 yasinda bir kizlari bir de 2 aylik oglan bebekleri var. arkadastan caktirmadan yaptiklarini sorabilirsem soracam .bizim bebek düsündügümüzü kimse bilmiyo o yüzden acik acik soramam. birseyler ögrenirsem yazarim. off sizleri de merak edecem yaa. arada cepten bakmaya calisirim artik

birkac gün sarkisiz kalmayin dinleyin bak müzik ruhun gidasi. ben de misafirlerime gitarimla konser veririm artik simdi gönderiyorum birtane

Gidiyorum bütün aşklar yüreğimde
Gidiyorum kokun hala üzerimde
Sana korkular bıraktım bir de yeni başlangıçlar
Bir kendim bir ben gidiyorum

Son düzenleme:

arada gel mutlaka..bizi senin esprilerinden mahrum bırakma canım

apranxx deneme yapacak guluzarela yarin test sonucunu alacak beklemede olan arkadaslar var gel de merak etme arkadaslar herkese dua edecem.Allah yardimciniz olsun

canım sakın acele etme mutlaka o yum akı kıvamı akıntıyı gör ve uzamasına dikkat et..

haaa kizlar unutmadan söyleyim. herkes bilgilerini yazarsa iyi olur ben pazartesi bilgileri toplar tabloyu yenilerim. ben baslayim. yas 35, 2 kizim var sat 9 eylül bat 6-7 ekim iliski günü 22 eylül öglen 12.30

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…