Süper Anneler - 2011

regl döngüsü kısadır canım onun o yüzden hamıs kalmıştır.Mesela döngüsü 26 günseve ve regly 7 günde temizlense ılk 5 gun denese 12.gune denk gelir zaten yum zamanıdır canım bilmiyorum anatabildim mi?

allahım baş dönmesindende mutlu oluyor ya

Yaa zaten kararsiz bir insanim gene kafam karisti... ne diyosunuz ilk 5 gun olmasinmi offff valla yicem kafayi... bi fikir verin yahuu. Yumyrtlama gunumu adetten sonraki ilk gun mu.... cvp bekliyorum kizlarr...

kizlar selam, simdi ben boyle pat diye araniza dalmis olacagim, ama ne yapayim ? efenim simdi takip eden varsa bu eskiler ne oldu? orkideler falan, 4000 kusur sayfayi okuyamadim. erkisi yakalayabilmisler mi? sanirsam teravet tutturmus, ya digerleri? cunku onun uzerinden bir referans olabilir. kac kisi tutturdu, kac kisi tutturamadi.

ikincisi siz o+12 yazmissiniz. ama meshur in gender sitesine gore oyle kiz oluyor. ovulasyon- 12 saat erkek oluyor. bi de ovulasyondan 12 saat onceyi nasil bilecegiz?

O+12 Method for Conceiving a Girl

ovulasyon testlerini 11-3 ve 5-10 saatleri arasinda yapilmaliymis.

ingilizcesi olanlar bi baksin.

Natural Gender Selection

Slm arkadaşlar. Sizi çook özledim ya. Kızlar geçmişi hiç okumadan size haber vermek için direk cepten yazıyorum umarım herkes iyidir. Misafirlerim yeni gitti dağıldım bittim valla. Cumadan beri benim kızlar hasta ateş var.hem misafir hem hastalık yıprattı beni. Bakalım yarına kadar düzelmezlerse kreşe de gidemiycekler.bende ise ne hamilelik nede adet belirtisi var.fırsat bulunca geçmişi okuycam.kendinize iyi bakın.öptüm hepinizi.

Yaa zaten kararsiz bir insanim gene kafam karisti... ne diyosunuz ilk 5 gun olmasinmi offff valla yicem kafayi... bi fikir verin yahuu. Yumyrtlama gunumu adetten sonraki ilk gun mu.... cvp bekliyorum kizlarr...

aslında eylül çok güzel açıklamış...7 gün sürse regl,5. günden hamiş kalsa eder 12. gün yumurtlama günü...yumurta yoksa döllenmede olmaz ki canım....ben önümüzdeki ay ilk 5 gün yapıcam deneme ama kocişi susturmak için benim o dönemde yumoş olmadığı kesin ama test takibini de bırakmam ya süpriz olursa ? yumurtlama günü diyorum ben

senin gösterdiğin sayfada O+12 sonuçları....çatlamadan 4 saat sonra olan gebeliklerde 19 erkek 6 kız olmuş;12 saat sonra ise şans yarı yarıya...bir ara matematikte buna benzer şeyler yazmıştı ama yumurtlama anında denedi ve oğlu oldu...teravet de öyle....

ben akılma gelen ve takip ettiklerimi yazayım;
teravet erkek
matematik erkek
gulyas erkek
karabiber01 erkek
tombilibu erkek
yatutarsa3 erkek
elna erkek
maycupcake erkek
sevil_8 erkek
özlembay erkek
eceiremnur erkek
eylüle erkek
pscı kız
orkide kız
mullbery kız
bilge85 kız
ymb erkek
egem erkek
kardelen074 erkek
helenx kız
babymuck kız...aklıma gelenler bunlar...erkek isteyipte kızı olan arkadaşlar daha azınlıkta ama;önce Rabbimin yazması lazım

günaydın kızlar....

guluzar ben yum günü derim ama bana uyar mıısn bilmem 5 aydır yum zamanı denemeyi tutturamadım da

sultan kızların umarım iyileşmişlerdir geçmiş olsun canım kuzucuklarına...

noldu kizlar yaa herkes kirmizilari gördüü.

aman ne uzun misafirlik bu beee gitsinler artıkkk

evet bana da biraz uzun geldi gelenleri 2 aylik erkek bebekleri vardi yaa cok tatliydi birde cocuk hic aglamiyo yatip uyuyo sürekli. kucagima aldim sevdim icimden dedim Allah´im bana ve tüm isteyenlere nasip et deeim. sonra inanmazsiniz belki ama burdaki bütün arkadaslarin nicklerini de saydim nasip olsun diye. gelen arkadasa dikkat ettim eksiyi cok seviyor tatliyla pek arasi yokmus dogumdan sonra tatli cani istemis. eti, tuzlu cipsi, kolayi cok seviyor. zaten iliskileri seyrek oluyomus cünkü esi 4 gün baska sehirde calisiyo 3 gün evde. bence yumurtlamaya denk gelmistir.

kiz hadi hayirlisi olsun. güzel yapmissin herseyi. valla umudumuz sende. bu ay herkes kirmizilari gördü cünkü. hadi kiz tutturda herkese moral olsun.

tesekkür ederim canim. dün kizlarin atesi düstü bu sabah da atesleri olmayinca götürdüm krese. bakalim birsey olursa kresten ararlar alir gelirim.

bir haber de benden olsun. dün hic bir belirti yokken aksam 6 gibi kasiklarimda agri ve kirmizi kankilerr geldiii gece de cok agrim oldu kalkip agri kesici ictim valla. hep sag tarafta bir agri sanci oldu. acaba gecen ay sagdan mi yumurtlamistim eee simdi ekimde soldan mi yumurtluycam ben:97::105:

bu kirmizilarla kankilik devam edecek galiba kac aydir olmadigina göre umudum azaldi benim. neyse bugünkü sarki kirmizi kankilere gelsin
Yine başım dönüyor, garip hallerde
Neden koşarsın hala, boş hayallerde
Anladım birşey eksik, bulamadım nerde
Sorma hiçbir şey sorma, aklım başka yerlerde

Sevdik sevdalandık
Kör düğümle bağlandık
Böyle ayrı gayrı olmaz, olmaz
Duysa alem duysa
Dert etme derdin buysa
Artık ayrı gayrı olmaz, olmaz
Artık ayrı gayrı dayanamam, olmaz.

bu ayda güzel haberi veren olmayacak mı :(((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…