- 26 Şubat 2010
- 5.613
- 5.658
- 198
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #41.741
Aynen bacim ben 1 ayda patladiysam senin catlaman lazim hahaahaaaa... saka bi yana insani yiyo resmen... soyle ki adet bitince yani temizlendikten sonra ilk 5 gun icinde iliski... Konuda su.. adetten hemen sonra hamile kalinirsa diye.. googledan yazdim kk da cikti aynen.. hala okuyorumm... hayirlisi yaaa ama karar verdik.. ve buarda dun pembeler geldiya bugun minicik kahverengi geldi oda kilodum bile islanmadi sadece wc kagidiyla silerken gordum bu ne anlamadim regl de sasirdi 3 aydir...
acaba tekrar kan testi mi yaptırsan :18: ya o ilk 5 günü bende araştırdım ama,tutanların hepsi erken yumurtlamışlar...zaten tıbben imkansız gibi duruyor,yumurta olmadan döllenme
regl döngüsü kısadır canım onun o yüzden hamıs kalmıştır.Mesela döngüsü 26 günseve ve regly 7 günde temizlense ılk 5 gun denese 12.gune denk gelir zaten yum zamanıdır canım bilmiyorum anatabildim mi?kızlar bacılar ben dıyorum kı adetten hemen sonra ılıskı mı olsa. cunku benım dayımın kızını 3 oglu var bu mevzuları konusuyoduk bana dedıkı ben 3. oglumun adetten hemen sonrakı ılıskıde olduguna emınım dedı. bılmıyodum dedı. yaaa tutanlar var ee ozaman yumurtlama gunu neoluyooo ne bıcım bu ıs bole... cok zıt bırbırıyle.. ama bu konuya sıcak bakıyorum artık...sızde yorum yapın benım aklım yattı zaten uzun zamandır dusunuyodum
yeşimmm benim baş yine başladı dönmeye,ay çok değişik bişey bu yaa,anlatılmaz yaşanır :111: uyumadan geçmiyor...kızı dersaneye geçirirken içtim 8 de,tam bi saat sonra başlıyor...ama çok hoşuma gitti,atlı karıncaya binmişim gibi
regl döngüsü kısadır canım onun o yüzden hamıs kalmıştır.Mesela döngüsü 26 günseve ve regly 7 günde temizlense ılk 5 gun denese 12.gune denk gelir zaten yum zamanıdır canım bilmiyorum anatabildim mi?
allahım baş dönmesindende mutlu oluyor ya
Yaa zaten kararsiz bir insanim gene kafam karisti... ne diyosunuz ilk 5 gun olmasinmi offff valla yicem kafayi... bi fikir verin yahuu. Yumyrtlama gunumu adetten sonraki ilk gun mu.... cvp bekliyorum kizlarr...
kizlar selam, simdi ben boyle pat diye araniza dalmis olacagim, ama ne yapayim ? efenim simdi takip eden varsa bu eskiler ne oldu? orkideler falan, 4000 kusur sayfayi okuyamadim. erkisi yakalayabilmisler mi? sanirsam teravet tutturmus, ya digerleri? cunku onun uzerinden bir referans olabilir. kac kisi tutturdu, kac kisi tutturamadi.
ikincisi siz o+12 yazmissiniz. ama meshur in gender sitesine gore oyle kiz oluyor. ovulasyon- 12 saat erkek oluyor. bi de ovulasyondan 12 saat onceyi nasil bilecegiz?
O+12 Method for Conceiving a Girl
ovulasyon testlerini 11-3 ve 5-10 saatleri arasinda yapilmaliymis.
ingilizcesi olanlar bi baksin.
Yumurtlama Geçmiş Saatleri tarafından Cinsiyet
Sorusuna verilen yanıtlar: "Eğer tam olarak ne zaman, 24 saat kadar aşağıdaki yumurtlama içinde gebe düşünüyorsanız"
Boys Kızlar Yanıt Yüzde olarak Sonuçlar Oranlar? % Boys% Kızlar vs
19 6 4 Saat 23.5 9.8
BOY
70%
23 15 8 Saat 28.4 24.6
BOY
54%
21 20 12 Saat 25.9 32.8
KIZ
56%
3 10 16 Saat 3.7 16.4
KIZ
82%
2 0 20 Saat 2.5 0.0
BOY
100%
10 6 24 Saat 12.3 9.8
BOY
56%
1 1 28 Sınıf 1.2 1.6
KIZ
57%
2 3 32 Saat 2.5 4.9
KIZ
67%
81 61 = 142 Yanıtları Toplam
Natural Gender Selection
al işte bu ayda olmadı kırmızıları gördüm dünyumurta takıpı felan yapıyorum cnm doktorada gıttım bısey yok dedı ama olmuyor yarın endokrıne gıdecegım guatr var bende acaba yumurtaları omu etkılıyor bılemedımkı bıde onu arastırayım barı:18 lmassada rabbımın taktiri artık yapacak bişi yok
kızlar kötü haberi veriyorum beklenen adetim yarındı ama ben az önce kırmızı kartı yedim offfffffffffffffffffffffffffffffffffffff
ben bu ay ara verecegım kızlar ekımde denemeyecegım ılac kullanmam gerekecek aslında gecen ay kullanacaktım ama deneme yakın dıey ertelemiştim
alllhım sen büyüksün yarabbim üzülmek istemiyorum ama ağlamamak için kendimi zor tutuyorum inanın evde olsam hüngür hüngür ağlardım
GÜNAYDIINNNNNNN
2 ekimde regl olamadım...
3 ekimde bu sabah, kırmızılarla uyandım.
dün, yine elektrik kesintisi sebepli yok oldum birden ortalıktan... elektrikler de gelmeyince sinirlendim, çıktım dışarı kızımla... teee gece geldim. eşim de yok. antalyaya gitti dün, ben de cup yatak yaptım valla erkenden :) bi güzel uyumuşum sabaha kadar...
naılsınız teyzoşlar?
Bacilar benim pembeler geldi hahhaaah mubarek olsun hepimize. Esim fena oldu bence bekliyodu.ben okadar sarsilmadim hemde hic desem yalan olmaz. Sadece kafama takilan su. Ekimde calisma yapmicaz mi kiz ayi diye. Ve Allah nasip ederse buay surup keciboynuzunun dibinedibine haahahhaaa...... ve hergun apranxxi yicem bilgi ve test yorum konusunda.... seviyorum sizi....
sah suuuuuultaaaaaan nerdesın sen yaa kız nereye kactın gel cabuk yaaaaaa
aman ne uzun misafirlik bu beeegitsinler artıkkk
günaydın kızlar....
guluzar ben yum günü derim ama bana uyar mıısn bilmem 5 aydır yum zamanı denemeyi tutturamadım da
sultan kızların umarım iyileşmişlerdir geçmiş olsun canım kuzucuklarına...
bu kirmizilarla kankilik devam edecek galiba kac aydir olmadigina göre umudum azaldi benim. neyse bugünkü sarki kirmizi kankilere gelsin
Yine başım dönüyor, garip hallerde
Neden koşarsın hala, boş hayallerde
Anladım birşey eksik, bulamadım nerde
Sorma hiçbir şey sorma, aklım başka yerlerde
Sevdik sevdalandık
Kör düğümle bağlandık
Böyle ayrı gayrı olmaz, olmaz
Duysa alem duysa
Dert etme derdin buysa
Artık ayrı gayrı olmaz, olmaz
Artık ayrı gayrı dayanamam, olmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?