- 26 Şubat 2010
- 5.613
- 5.658
- 198
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #41.781
canım sen hamile misin ben kaçırdım bu haberi yoksa? Oğlumun adı yok yazmışsın?
canımm nerdesın sen bende sımdı doktordan geldım.oglumda kızımda hastalar.esımde oyle.hepsıne ılac aldık geldık sımdı eve.hava bır garıp bu erzıncanda.senın kırmızılar geldımı canım
kız sen 7 aydır tek deneme mi yapıyosun :26: sabır işi valla hee,tek ilişki...ben de bazen diyorum aman 2 kız yeter diye...senin bucun ne bakiimmm
kızlar sivilce çıkınca hamilelik olmuyomu,denemeden 4 gün geçti,dün çenemde 2 tane kocaman aptal sivilce çıktı
kızlar merhaba... bırazdan mısafırım gelıcek .. bugun yokum ben... denızko cok sevındım ınan bana.. Allah gonlundekını kucagına versın ınsaallah... sah sultan canım cok gecmıs olsun kızlarına.. ama ıyı olmalarına da sevındım... kızlar ben karar verdım adetımın bıtmesını beklıyorum temızlendıkten sonra ılk gun gun asırınapıyım ugrasamıcam... yum gunu deneyenlerde olmayınca olmuyo... sadece dua namaz... baska bısı yapmıcam ... esımde aynı fıkırde... Rabbım ol derse olucak bukadar.... oyuzden sıfır stresss valla cok rahatım... ama duamı eksık etmıcem hastayım dıye okuyamıyorum da... bıtsın okucam hemen... sızı optumm
heeee tek deneme.sen o sabiri bir de esime sor. valla bu ay tek deneme mi olur esim kafasina göre mi takilir bilmiyorum:18: burcun mu demek istedin canim ? benim burcum aslan
evet canım burcunu sordum...gördüğüm kadarıyla çok ortak noktamız var daben kova burcuyum...küçük kızım yavru aslan benim
evet canım burcunu sordum...gördüğüm kadarıyla çok ortak noktamız var daben kova burcuyum...küçük kızım yavru aslan benim
ayyy cok sevındım sonunda güzel haber geldi şağsalim kucağına al inşşKızlar merhaba, nihayet geldim, bomba gibi haberle, ben hamileyimmmmmmmmmmmmmm
10 gündür annemin evini taşımakla meşgulduk,karşı komşum oldu annem, hiç internete giremedim, haberi sizlere vermek için sabırsızlanıyordum . Bana dua edin bol bol kızlar lütfen, sağlıkla alayım kucağıma . Bu arada hiçbir yöntemi kullamadım, üstelikte bu topiği 5-6 aydır okuyordum, bilmeme rağmen uygulamak içimden gelmedi, çünkü 5 aydır deneme yapıyoruz tutmuyor, bebiş olsun kız erkek farketmez diyerek daldık kocişle
canım deneme 21 EYLÜLDE DE yazma istersensimdilik bilgileri yazalim sonra tabloya gecirelim
denizkao
yas :
cocuk sayisi : 1 kizi var
iliski günleri : 8 eylül ve 11 yada 12 eylül
5.deneme (galiba )
sonuc : hamile
schahsultan
yas : 35
2 kizi var
sat : 6 ekim
bat : 3 kasim
galiba bu ay olursa 7.deneme
apranxx
yas :34
2 kizi var
sat :20 Eylül
iliski günü : 3 ekim
bat :17 ekim
5.deneme
eylülüngülü
yas :30
1 kizi var
deneme ? :
sat : 4 ekim
yalel
yas :
cocuk sayisi :
deneme :
sat : 3 ekim
bat : 3 kasim
guluzarela
yas :
cocuk saiyisi :
deneme ? :
sat :4 ekim
reyyaneha
yas :
cocuk sayisi :
deneme ? :
sat : 27 eylül
sonuc : beklemede
zeynep _sevin
yas :
cocuk sayisi :
deneme ?:
iliski günleri 18 ve 20 eylül
sonuc : beklemede
dorti
yas :
1 oglu 1 kizi var
senaserra
yas
sat :2 ekim
sat : 2 ekim
kernek
sonuc : ocakta denemeye baslayacak
kizlar bilgileri toplamaya calistim eksikleri tamamlayalim yanlislar varsa düzeltelim eklenecek varsa ekleyelim lütfen
benimde çıkmıştı sonuç malum ama bazı arkadslar hamıs olunca sıvılcelenmiş belli olmuyor sanırım canımkızlar sivilce çıkınca hamilelik olmuyomu,denemeden 4 gün geçti,dün çenemde 2 tane kocaman aptal sivilce çıktı
kiz apranxx pes mi etsem acaba yaa.esimin suratini da cekmek istemiyorum sanki tek deneme oldugu icin benim yüzümden olmuyo gibi bi hava yaratiyo
kiz apranxx pes mi etsem acaba yaa.esimin suratini da cekmek istemiyorum sanki tek deneme oldugu icin benim yüzümden olmuyo gibi bi hava yaratiyo.isi sansa da birakmak istemiyorum.
kız ben oz mn diyorum ki senin spoşlara baktırmak lazım yum günü bile olmuyorsa başka zamn hiç olmaz diyorum o zman susuyor
benim de aklima geliyor ama sposlara baktirmazki tek iliski olursa böyle olur der baska türlü deneyelim bak o zaman sposlara der adim gibi biliyorum ama iki kizdan sonra ben isi sansa birakmak istemiyorum bana kalsa iki cocuk yeter hatta 3. ye hamile kalsam kiz da olsa olur ama esimin erkek istedigi icin 3. yü istedigini biliyorum.hatta ona kalsa iki kizimiz var iki de oglumuz olsa ne güzel olur diyoyani artiuk ben korunalim desem onun suratini düsünemiyorum. yas geldi geciyor birtaraftan
Baby Gender Predictor and Chinese Birth Chart
kızlar bu linkteki takvime baksanıza geçmişe dönük tutuyor mu?
kizlar takvim dediniz de takvimlerde benim kizlarin biri mutlaka yanlis cikiyor. simdiye kadar baktigim takvimlerden sadece 1 tanesinde iki kizimda dogru cikti o da su asagidaki. bir baksaniza geriye dönük sizde. dogruluk payi kac acaba. eger yüksekse ben iki ay daha denem yapmayim kiz cikyor.iki aydan sonra 4 -5 ay erkek
ÇOCUK CıNSıYETı TESPıT CETVELı
KADININ YAŞI OCAK ŞUBAT MART NıSAN MAYIS HAZıRAN TEMMUZ AĞUSTOS EYLÜL EKıM KASIM ARALIK
18 o x o x x x x x x x x x
19 x o x o o x x x x x o o
20 o x o x x x x x x o x x
21 x o o o o o o o o o o o
22 o x x o x o o x o o o o
23 x x o x x o x o x x x o
24 x o x x o x x o o o o o
25 o x x o o x o x x x x x
26 x o x o o x o x o o o o
27 o x o x o o x x x x o x
28 x o x o o o x x x x o o
29 o x o o x x x x x o o o
30 x o o o o o o o o o x x
31 x o x o o o o o o o o x
32 x o x o o o o o o o o x
33 o x x x o o o x o o o x
34 x o x o o o o o o o x x
35 x x o x o o o x o o x x
36 o x x o x o o o x x x x
37 x o x x o x o x o x o x
38 o x o x x o x o x o x o
39 x o x x x o o x o x o o
40 o x o x o x x o x o x o
( KIZ : O.. ERKEK : X )..
.NOT: kadının yaşı doğru olarak belirlenir ve hangi ayda hamile kaldığına bakılır. Yaş ve hamile kalınan ayın kesiştiği kutucuk bulunur ve sağa doğru .9 kutucuk sayılır. 9.. kutucuktaki işaret (o) ise kız, (x) ise erkektir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?