Süper Anneler - 2011

kızlar sivilce çıkınca hamilelik olmuyomu,denemeden 4 gün geçti,dün çenemde 2 tane kocaman aptal sivilce çıktı

kızlar merhaba... bırazdan mısafırım gelıcek .. bugun yokum ben... denızko cok sevındım ınan bana.. Allah gonlundekını kucagına versın ınsaallah... sah sultan canım cok gecmıs olsun kızlarına.. ama ıyı olmalarına da sevındım... kızlar ben karar verdım adetımın bıtmesını beklıyorum temızlendıkten sonra ılk gun gun asırı napıyım ugrasamıcam... yum gunu deneyenlerde olmayınca olmuyo... sadece dua namaz... baska bısı yapmıcam ... esımde aynı fıkırde... Rabbım ol derse olucak bukadar.... oyuzden sıfır stresss valla cok rahatım... ama duamı eksık etmıcem hastayım dıye okuyamıyorum da... bıtsın okucam hemen... sızı optumm

kız sen 7 aydır tek deneme mi yapıyosun :26: sabır işi valla hee,tek ilişki...ben de bazen diyorum aman 2 kız yeter diye...senin bucun ne bakiimmm

heeee tek deneme. sen o sabiri bir de esime sor. valla bu ay tek deneme mi olur esim kafasina göre mi takilir bilmiyorum:18: burcun mu demek istedin canim ? benim burcum aslan

tesekkür ederim canim-cocuklar bugün iyiydi bakalim aksama ne hava cevittirecekler

heeee tek deneme. sen o sabiri bir de esime sor. valla bu ay tek deneme mi olur esim kafasina göre mi takilir bilmiyorum:18: burcun mu demek istedin canim ? benim burcum aslan

evet canım burcunu sordum...gördüğüm kadarıyla çok ortak noktamız var da ben kova burcuyum...küçük kızım yavru aslan benim

evet canım burcunu sordum...gördüğüm kadarıyla çok ortak noktamız var da ben kova burcuyum...küçük kızım yavru aslan benim

kiz apranxx pes mi etsem acaba yaa.esimin suratini da cekmek istemiyorum sanki tek deneme oldugu icin benim yüzümden olmuyo gibi bi hava yaratiyo.isi sansa da birakmak istemiyorum.

ayyy cok sevındım sonunda güzel haber geldi şağsalim kucağına al inşş
canım deneme 21 EYLÜLDE DE yazma istersen
bosver bu ayı es geçiyorum zaten hatta bazen izinlerim denk gelsin diye martta denemeyi bile düşünmüyor değilim yani

kızlar sivilce çıkınca hamilelik olmuyomu,denemeden 4 gün geçti,dün çenemde 2 tane kocaman aptal sivilce çıktı
benimde çıkmıştı sonuç malum ama bazı arkadslar hamıs olunca sıvılcelenmiş belli olmuyor sanırım canım

kiz apranxx pes mi etsem acaba yaa.esimin suratini da cekmek istemiyorum sanki tek deneme oldugu icin benim yüzümden olmuyo gibi bi hava yaratiyo

kız ben oz mn diyorum ki senin spoşlara baktırmak lazım yum günü bile olmuyorsa başka zamn hiç olmaz diyorum o zman susuyor

kiz apranxx pes mi etsem acaba yaa.esimin suratini da cekmek istemiyorum sanki tek deneme oldugu icin benim yüzümden olmuyo gibi bi hava yaratiyo.isi sansa da birakmak istemiyorum.

benimkide öyle tek seferde olam bu iş deyip duruyor...ben önümüzdeki ay ilk 5 gün deniycem,sonra 3 gün mola,sonra yum anı deneme..1-2 gün kandırabilirsem yine mola ilk 5 gün yumoş olmadığı için tutacağını sanmam ama 8 gün yaşayan inatçı bi kızım gelirse onuda bilemem

eylül,yöntemi tuttum;suçu onlara atmak en iyisi...hem gidip testte yaptırmıyo

kız ben oz mn diyorum ki senin spoşlara baktırmak lazım yum günü bile olmuyorsa başka zamn hiç olmaz diyorum o zman susuyor

benim de aklima geliyor ama sposlara baktirmazki tek iliski olursa böyle olur der baska türlü deneyelim bak o zaman sposlara der adim gibi biliyorum ama iki kizdan sonra ben isi sansa birakmak istemiyorum bana kalsa iki cocuk yeter hatta 3. ye hamile kalsam kiz da olsa olur ama esimin erkek istedigi icin 3. yü istedigini biliyorum.hatta ona kalsa iki kizimiz var iki de oglumuz olsa ne güzel olur diyo yani artiuk ben korunalim desem onun suratini düsünemiyorum. yas geldi geciyor birtaraftan

canım ben onu gerçekten baktrmk için değil suçı atmak için söylüyorum sadece yoksa benımkıde baktırmazkı

kizlar takvim dediniz de takvimlerde benim kizlarin biri mutlaka yanlis cikiyor. simdiye kadar baktigim takvimlerden sadece 1 tanesinde iki kizimda dogru cikti o da su asagidaki. bir baksaniza geriye dönük sizde. dogruluk payi kac acaba. eger yüksekse ben iki ay daha denem yapmayim kiz cikyor.iki aydan sonra 4 -5 ay erkek

ÇOCUK CıNSıYETı TESPıT CETVELı
KADININ YAŞI OCAK ŞUBAT MART NıSAN MAYIS HAZıRAN TEMMUZ AĞUSTOS EYLÜL EKıM KASIM ARALIK
18 o x o x x x x x x x x x
19 x o x o o x x x x x o o
20 o x o x x x x x x o x x
21 x o o o o o o o o o o o
22 o x x o x o o x o o o o
23 x x o x x o x o x x x o
24 x o x x o x x o o o o o
25 o x x o o x o x x x x x
26 x o x o o x o x o o o o
27 o x o x o o x x x x o x
28 x o x o o o x x x x o o
29 o x o o x x x x x o o o
30 x o o o o o o o o o x x
31 x o x o o o o o o o o x
32 x o x o o o o o o o o x
33 o x x x o o o x o o o x
34 x o x o o o o o o o x x
35 x x o x o o o x o o x x
36 o x x o x o o o x x x x
37 x o x x o x o x o x o x
38 o x o x x o x o x o x o
39 x o x x x o o x o x o o
40 o x o x o x x o x o x o

( KIZ : O   ERKEK : X )  
 NOT: kadının yaşı doğru olarak belirlenir ve hangi ayda hamile kaldığına bakılır. Yaş ve hamile kalınan ayın kesiştiği kutucuk bulunur ve sağa doğru  9 kutucuk sayılır. 9.  kutucuktaki işaret (o) ise kız, (x) ise erkektir.

Sultancım kızımda tutyor, ama anne yaşı kavramı karışık bu takvimlerde. Ben temmuz 83 doğumluyum, kızıma ekimde hamile kalmıştım 27 veya 28 yaş her ikisinde de ekim ayı kız görünüyor.:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…