- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #41.801
üzülme kızkızlar kötü haberi veriyorum beklenen adetim yarındı ama ben az önce kırmızı kartı yedim offfffffffffffffffffffffffffffffffffffff
ben bu ay ara verecegım kızlar ekımde denemeyecegım ılac kullanmam gerekecek aslında gecen ay kullanacaktım ama deneme yakın dıey ertelemiştim
alllhım sen büyüksün yarabbim üzülmek istemiyorum ama ağlamamak için kendimi zor tutuyorum inanın evde olsam hüngür hüngür ağlardım
kızlar sitede sorun yok...bende tıkır tıkır...size bişey diyeyim..bugün rahim kalınlaşmesı için progestan içtim sabah,dr dedi. ama başım nasıl fıldır fıldır dönüor anlatamam,anlatamam dönmeyi fıldır fıldır,yazılar çift çift...okuyamıyorum...ay nasıl olucak bu 10 gün..sbah akşam bi de...feci kötüyüm..uzanmaktan başka çare yok...cidden çokkk dönüyor başım...içen yoktur herhalde..ay bu durumda araba falan kullanamam..kızları alamam...yatayım bakalım biraz ne olacak...eh oğlum ne üzdün anneciğini...
senin de canın sağolsun arkadaşımBacilar benim pembeler geldi hahhaaah mubarek olsun hepimize. Esim fena oldu bence bekliyodu.ben okadar sarsilmadim hemde hic desem yalan olmaz. Sadece kafama takilan su. Ekimde calisma yapmicaz mi kiz ayi diye. Ve Allah nasip ederse buay surup keciboynuzunun dibinedibine haahahhaaa...... ve hergun apranxxi yicem bilgi ve test yorum konusunda.... seviyorum sizi....
keşke kullanılabilseydi...süper garanti olurdu çatlama...ama o iğne gebe kadınların idrarından elde edildiği için test pozitif çıkıyormuş...
canım yaa,aslında kan sonucu biraz hazırlamıştı bizi bu sonuca...hayırlısı diycez hep napalım...bak bu ekim konusu çok pis ters köşe oldu bana...kız allayıp pullayıp ekimde sokmadınız mı beni halvetecadılarrrr,ben anlamam anca beraber kanca beraber
canım benim elimden ne gelirse yardım edeceğimden şüphen olmasın...eylül içinde aynı şey geçerlidir eminimzaten bi kere çözsen olayı sonra prof. oluyorsun
bunlar yumurtlama zamanı hamile kalanlar değil mi?senin gösterdiğin sayfada O+12 sonuçları....çatlamadan 4 saat sonra olan gebeliklerde 19 erkek 6 kız olmuş;12 saat sonra ise şans yarı yarıya...bir ara matematikte buna benzer şeyler yazmıştı ama yumurtlama anında denedi ve oğlu oldu...teravet de öyle....
ben akılma gelen ve takip ettiklerimi yazayım;
teravet erkek
matematik erkek
gulyas erkek
karabiber01 erkek
tombilibu erkek
yatutarsa3 erkek
elna erkek
maycupcake erkek
sevil_8 erkek
özlembay erkek
eceiremnur erkek
eylüle erkek
pscı kız
orkide kız
mullbery kız
bilge85 kız
ymb erkek
egem erkek
kardelen074 erkek
helenx kız
babymuck kız...aklıma gelenler bunlar...erkek isteyipte kızı olan arkadaşlar daha azınlıkta ama;önce Rabbimin yazması lazım
ben doktora 4 ay gittimbir haber de benden olsun. dün hic bir belirti yokken aksam 6 gibi kasiklarimda agri ve kirmizi kankilerr geldiiigece de cok agrim oldu kalkip agri kesici ictim valla. hep sag tarafta bir agri sanci oldu. acaba gecen ay sagdan mi yumurtlamistim eee simdi ekimde soldan mi yumurtluycam ben:97::105:
Kızlar merhaba, nihayet geldim, bomba gibi haberle, ben hamileyimmmmmmmmmmmmmm
10 gündür annemin evini taşımakla meşgulduk,karşı komşum oldu annem, hiç internete giremedim, haberi sizlere vermek için sabırsızlanıyordum . Bana dua edin bol bol kızlar lütfen, sağlıkla alayım kucağıma . Bu arada hiçbir yöntemi kullamadım, üstelikte bu topiği 5-6 aydır okuyordum, bilmeme rağmen uygulamak içimden gelmedi, çünkü 5 aydır deneme yapıyoruz tutmuyor, bebiş olsun kız erkek farketmez diyerek daldık kocişle
Baby Gender Predictor and Chinese Birth Chart
kızlar bu linkteki takvime baksanıza geçmişe dönük tutuyor mu?
eskilerden teravet su sayfaya bakiyodu ama ben pek anlamadim
Moon Angle Calculator - Moon Sign Calendar
bu da bilemedi küçük prensesimi,kız acaba benim küçük erkekte süpriz mi yapıcak bizekizlar takvim dediniz de takvimlerde benim kizlarin biri mutlaka yanlis cikiyor. simdiye kadar baktigim takvimlerden sadece 1 tanesinde iki kizimda dogru cikti o da su asagidaki. bir baksaniza geriye dönük sizde. dogruluk payi kac acaba. eger yüksekse ben iki ay daha denem yapmayim kiz cikyor.iki aydan sonra 4 -5 ay erkek
ÇOCUK CıNSıYETı TESPıT CETVELı
KADININ YAŞI OCAK ŞUBAT MART NıSAN MAYIS HAZıRAN TEMMUZ AĞUSTOS EYLÜL EKıM KASIM ARALIK
18 o x o x x x x x x x x x
19 x o x o o x x x x x o o
20 o x o x x x x x x o x x
21 x o o o o o o o o o o o
22 o x x o x o o x o o o o
23 x x o x x o x o x x x o
24 x o x x o x x o o o o o
25 o x x o o x o x x x x x
26 x o x o o x o x o o o o
27 o x o x o o x x x x o x
28 x o x o o o x x x x o o
29 o x o o x x x x x o o o
30 x o o o o o o o o o x x
31 x o x o o o o o o o o x
32 x o x o o o o o o o o x
33 o x x x o o o x o o o x
34 x o x o o o o o o o x x
35 x x o x o o o x o o x x
36 o x x o x o o o x x x x
37 x o x x o x o x o x o x
38 o x o x x o x o x o x o
39 x o x x x o o x o x o o
40 o x o x o x x o x o x o
( KIZ : O.. ERKEK : X )..
.NOT: kadının yaşı doğru olarak belirlenir ve hangi ayda hamile kaldığına bakılır. Yaş ve hamile kalınan ayın kesiştiği kutucuk bulunur ve sağa doğru .9 kutucuk sayılır. 9.. kutucuktaki işaret (o) ise kız, (x) ise erkektir.
ay rüya ama çok güldüm,annenle kavga edişineKızlar size rüyamı anlatayım bana bir yorumlayın. Rüyamda hem annem hem ben hamileydik ben doğuruyorum kız, annem doğuruyor erkek. Anneme nasıl kızıyorum senin zaten bir oğlun var, napcaksın erkeği, gel değiştirelim bebekleri olayına girecektim neredeyse tam ikilemde kaldığımda sıkıntıyla uyandım. Bi anlamı var mı bu rüyanın yoksa kafayı içten içe erkeğe takmışımda haberim mi yok, bilinç altım oyun mu oynuyor bana?
yok canım yaa,alışma falan yok..sersem yaptı bu ilaç beni...k da okudum millet 3 ay içmiş sarhoş gibi gezdik diyolar...çekilcek çile değil inan ki...eğer hamile kalmışsam vajenden kullanılanını istiycem drdan...3 ay çekilmez bu...hayat durdu evdeinşallah tutmuştur apranax
bazı ilaçlar bende de ilk günlerde rahatsızlık veriyor bence birkaç günde alışırsın
aynen öyle...ovu testi normal gebelik testinden önce gösteriyo olen gebeliği...ben aldım 10 taneo zaman gebelerin lh ı yüksek
aslında ovulasyon testini erken gebelik testi gibi de kullanabilirmişiz gibi geldi bana
benim bildiğim öyle,ama yanlışım varsa affolabunlar yumurtlama zamanı hamile kalanlar değil mi?
canım bende 83 luyum 2009 ekimde hamile kaldım kızım oldu ben bu takvivmin tuttuğunu düşünüyorum benim daha önceki sayflarda paylaştığım ile aynı bu ama birkaç ayda değişiklik var ve ben pc aktarırken değiştirdiklerini düşünüyorum çünkü bendeki takvim nerdeyse 20 yıldır elimizde ve resmini çekip ekledim ondan kontrol edebilirsiniz.Sultancım kızımda tutyor, ama anne yaşı kavramı karışık bu takvimlerde. Ben temmuz 83 doğumluyum, kızıma ekimde hamile kalmıştım 27 veya 28 yaş her ikisinde de ekim ayı kız görünüyor.:44:
üzülme kız
hakkına hayırlısı budur belki
kızlar ben daha kırmızıları ğormedım benım 3 kız var 6 aydır deneme veeldevar 0 tes yapayımmı ovol teste 2cızgı var ama cızgıler cok koyu degıldı ne yapayım
ben doktora 4 ay gittim
ilk ay soldan diğer 3 ay sağdan yumurtlamıştım
yani sıra ile değil
bence yattığın yönle ilgili olabilir
çünkü 3 aydır eşimle yatakta yerlerimizi değiştirdik ve hep sağıma yattım
canım bende 83 luyum 2009 ekimde hamile kaldım kızım oldu ben bu takvivmin tuttuğunu düşünüyorum benim daha önceki sayflarda paylaştığım ile aynı bu ama birkaç ayda değişiklik var ve ben pc aktarırken değiştirdiklerini düşünüyorum çünkü bendeki takvim nerdeyse 20 yıldır elimizde ve resmini çekip ekledim ondan kontrol edebilirsiniz.
kızlar ben daha kırmızıları ğormedım benım 3 kız var 6 aydır deneme veeldevar 0 tes yapayımmı ovol teste 2cızgı var ama cızgıler cok koyu degıldı ne yapayım
kizlar bekledim kimse listedeki bilgilere ekleme falan yapmadi. ben bugün tablo isiyle ugrascam.herkese batini satini sormaktansatabloyu güncelleyip bakariz.
benim sat 13 eylül bat 27 eylül 1kızım var
senin ekledigini ben bulamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?