Süper Anneler - 2011

Kızlar size rüyamı anlatayım bana bir yorumlayın. Rüyamda hem annem hem ben hamileydik ben doğuruyorum kız, annem doğuruyor erkek. Anneme nasıl kızıyorum senin zaten bir oğlun var, napcaksın erkeği, gel değiştirelim bebekleri olayına girecektim neredeyse tam ikilemde kaldığımda sıkıntıyla uyandım. Bi anlamı var mı bu rüyanın yoksa kafayı içten içe erkeğe takmışımda haberim mi yok, bilinç altım oyun mu oynuyor bana?

üzülme kız
hakkına hayırlısı budur belki

inşallah tutmuştur apranax
bazı ilaçlar bende de ilk günlerde rahatsızlık veriyor bence birkaç günde alışırsın

senin de canın sağolsun arkadaşım
kız ayı erkek ayı bence doğru değil
kolay hamile kalamadığımızı da düşünürsek bence zamanınızı boşa geçirmeyin
yoksa korkarım benimle beraber denemek zorunda kalacaksınız(yani ocak şubat gibi)

o zaman gebelerin lh ı yüksek
aslında ovulasyon testini erken gebelik testi gibi de kullanabilirmişiz gibi geldi bana

bunlar yumurtlama zamanı hamile kalanlar değil mi?

ben doktora 4 ay gittim
ilk ay soldan diğer 3 ay sağdan yumurtlamıştım
yani sıra ile değil
bence yattığın yönle ilgili olabilir
çünkü 3 aydır eşimle yatakta yerlerimizi değiştirdik ve hep sağıma yattım

tebrik ederim arkadaşım
hayırlı olsun

Baby Gender Predictor and Chinese Birth Chart

kızlar bu linkteki takvime baksanıza geçmişe dönük tutuyor mu?

göbeğim çatladı ama yapabildim büyüğü bildi,küçüğe erkek dedi terbiyesiz

eskilerden teravet su sayfaya bakiyodu ama ben pek anlamadim
Moon Angle Calculator - Moon Sign Calendar

bunda göbeğimi hem çatlattım hem patlattım içinden çıkamadım :44:

bu da bilemedi küçük prensesimi,kız acaba benim küçük erkekte süpriz mi yapıcak bize

ay rüya ama çok güldüm,annenle kavga edişine kız ver kadıncağıza oğlanı,sen gene yaparsın ateş bacayı sarmış bacım sende...oğlanseverler kulübüne hoşgeldin

inşallah tutmuştur apranax
bazı ilaçlar bende de ilk günlerde rahatsızlık veriyor bence birkaç günde alışırsın
yok canım yaa,alışma falan yok..sersem yaptı bu ilaç beni...k da okudum millet 3 ay içmiş sarhoş gibi gezdik diyolar...çekilcek çile değil inan ki...eğer hamile kalmışsam vajenden kullanılanını istiycem drdan...3 ay çekilmez bu...hayat durdu evde

o zaman gebelerin lh ı yüksek
aslında ovulasyon testini erken gebelik testi gibi de kullanabilirmişiz gibi geldi bana
aynen öyle...ovu testi normal gebelik testinden önce gösteriyo olen gebeliği...ben aldım 10 tane hergün yapıcam,sefam olsun

bunlar yumurtlama zamanı hamile kalanlar değil mi?
benim bildiğim öyle,ama yanlışım varsa affola

Sultancım kızımda tutyor, ama anne yaşı kavramı karışık bu takvimlerde. Ben temmuz 83 doğumluyum, kızıma ekimde hamile kalmıştım 27 veya 28 yaş her ikisinde de ekim ayı kız görünüyor.:44:
canım bende 83 luyum 2009 ekimde hamile kaldım kızım oldu ben bu takvivmin tuttuğunu düşünüyorum benim daha önceki sayflarda paylaştığım ile aynı bu ama birkaç ayda değişiklik var ve ben pc aktarırken değiştirdiklerini düşünüyorum çünkü bendeki takvim nerdeyse 20 yıldır elimizde ve resmini çekip ekledim ondan kontrol edebilirsiniz.
üzülme kız
hakkına hayırlısı budur belki

inş hayırlısı budur canım ve oğluşum beni daha çok bekletmez

kızlar ben daha kırmızıları ğormedım benım 3 kız var 6 aydır deneme veeldevar 0 tes yapayımmı ovol teste 2cızgı var ama cızgıler cok koyu degıldı ne yapayım

kızlar ben daha kırmızıları ğormedım benım 3 kız var 6 aydır deneme veeldevar 0 tes yapayımmı ovol teste 2cızgı var ama cızgıler cok koyu degıldı ne yapayım

senin bat ne zaman? 4. oğlan olacak Allahın izniyle,azıcık sabır bacım...ovu testi biri silikse sonuç negatif oluyor genelde ama bata 2-3 gün kala yapınca...

senin ekledigini ben bulamadim

kizlar bekledim kimse listedeki bilgilere ekleme falan yapmadi. ben bugün tablo isiyle ugrascam.herkese batini satini sormaktansa tabloyu güncelleyip bakariz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…