- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #41.761
bu ayda güzel haberi veren olmayacak mı :(((
Kızlar merhaba, nihayet geldim, bomba gibi haberle, ben hamileyimmmmmmmmmmmmmm
10 gündür annemin evini taşımakla meşgulduk,karşı komşum oldu annem, hiç internete giremedim, haberi sizlere vermek için sabırsızlanıyordum . Bana dua edin bol bol kızlar lütfen, sağlıkla alayım kucağıma . Bu arada hiçbir yöntemi kullamadım, üstelikte bu topiği 5-6 aydır okuyordum, bilmeme rağmen uygulamak içimden gelmedi, çünkü 5 aydır deneme yapıyoruz tutmuyor, bebiş olsun kız erkek farketmez diyerek daldık kocişle
kizlar nerdesinizz yaa hadi gelin özledim sizi. ne yapsak bu ay cok sıkı baglansak mi bu olaya. birde ekimde yapmayalim diyen arkadaslar var. inaniyormusunuz bu ay kiz yada erkek olayina ? hadi kirmizilari görenler akil verin napalim ? tabloyu yenilemek sart oldu herkesin durumlar degisti. ben su bilgilere bir gözatiyim.
evet bana da biraz uzun geldigelenleri 2 aylik erkek bebekleri vardi yaa cok tatliydi birde cocuk hic aglamiyo yatip uyuyo sürekli. kucagima aldim sevdim icimden dedim Allah´im bana ve tüm isteyenlere nasip et deeim. sonra inanmazsiniz belki ama burdaki bütün arkadaslarin nicklerini de saydim nasip olsun diye. gelen arkadasa dikkat ettim eksiyi cok seviyor tatliyla pek arasi yokmus dogumdan sonra tatli cani istemis. eti, tuzlu cipsi, kolayi cok seviyor. zaten iliskileri seyrek oluyomus cünkü esi 4 gün baska sehirde calisiyo 3 gün evde. bence yumurtlamaya denk gelmistir.
aa masallah canım hadı hayırlı olsun.senın kac cocugun vardı cok sevındım canım allah analı babalı etsın tamamına erdırsın ınsallah
apranxx var iste umudumuz apranxx
teşekkür ederim dorticim, 27 aylık bir kızım var, ikinci bebeğim geliyor, çok mutluyum
bu yorumu görmediğime inanamıyorummmm
yusuf suresi çok uzunnnama faydası varsa okurum elbette çokmu geç kaldım reyyan :26:keşke hemen görüp o gece başlasaydım dimiiii
ovu testi içimde kalmasın diye aldım,hani regle yakın yapıyoruz ya,gebelik var mı diye...herşeyi biliyorum ya(!) bundan eksik kalmayayım dedim :78: hamile olursam size bilgi vericem
benım kızımda 30 aylık oldu ablası.canım sen hıcbır yontem denemedınmı yanı yumurtlama gununu falan bulmadınmı.hayırlı olsun tekrar.sık ılıskımı oldu peki.
10 gündür annemin evini taşımakla meşgulduk,karşı komşum oldu annem, hiç internete giremedim, haberi sizlere vermek için sabırsızlanıyordum . Bana dua edin bol bol kızlar lütfen, sağlıkla alayım kucağıma . Bu arada hiçbir yöntemi kullamadım, üstelikte bu topiği 5-6 aydır okuyordum, bilmeme rağmen uygulamak içimden gelmedi, çünkü 5 aydır deneme yapıyoruz tutmuyor, bebiş olsun kız erkek farketmez diyerek daldık kocişle
canımm nerdesın sen bende sımdı doktordan geldım.oglumda kızımda hastalar.esımde oyle.hepsıne ılac aldık geldık sımdı eve.hava bır garıp bu erzıncanda.senın kırmızılar geldımı canım
kızlar nabersınız...
hamiş olanları tebrık ederım...
bnm sırtım kıçım başım kasıklarım hepppp cok fecı agrıyorrr
valla dun sırtımın ağrısından ağladım ya sınırlerım bozuldu ..!
Allah hayırlısı ıle kurtarsaydı ınşallahhh
babymuck fln nerde
maraldan haber varmı
cok mrk edıyorum sızı ama bakamıyorum.. oğlumun okuluda başladı
bebışınde cıcılerını yıkadım hafta sonu onları utulucem dolabına yerlestırıcem.. yavaş yavaş yapıyorum artık
daha oğlumun adı bellı degıl sadece Ali var
onuda abısı koydu ılla ali olacak dıyor yanına ek ısım ıstıyoruzz ama bulamıyorz yardımcı olursanız sevınırım
farklı modern bı ısım olabılır .. ama neee?:26::26::26:
kızlar ya kı bebek ıcın yapılacak bışeylerın yazılı olduğu sayfa varmıydı aceppp yada bılenler bıldıklerını yazabılır mı
ben adet olunca bir taraftan rahatlik geldi bana cünkü hersey yarim yamalakti sanki herseyi tam yapmamistim. bir taraftan da her ay adet oldum deyince esimin surat bes karis oluyo hemen morali bozulup surat asiyo sinir oluyorum.off bir taraftanda tekrar stres basliyo suna dikkat et buna dikkat et ayyy kafam karmakarisik :111:. ya diyorum bazen bosver ugrasma tekrar korunmaya gec nasil olsa iki prenses var . iste nebileyim allak bullak oldum yine .
canımm nerdesın sen bende sımdı doktordan geldım.oglumda kızımda hastalar.esımde oyle.hepsıne ılac aldık geldık sımdı eve.hava bır garıp bu erzıncanda.senın kırmızılar geldımı canım
ınsallah o verır guzel haberı ama oda yıne tek ılıskı denedı bakalım ne olacak.
kızlar nabersınız...
hamiş olanları tebrık ederım...
bnm sırtım kıçım başım kasıklarım hepppp cok fecı agrıyorrr
valla dun sırtımın ağrısından ağladım ya sınırlerım bozuldu ..!
Allah hayırlısı ıle kurtarsaydı ınşallahhh
babymuck fln nerde
maraldan haber varmı
cok mrk edıyorum sızı ama bakamıyorum.. oğlumun okuluda başladı
bebışınde cıcılerını yıkadım hafta sonu onları utulucem dolabına yerlestırıcem.. yavaş yavaş yapıyorum artık
daha oğlumun adı bellı degıl sadece Ali var
onuda abısı koydu ılla ali olacak dıyor yanına ek ısım ıstıyoruzz ama bulamıyorz yardımcı olursanız sevınırım
farklı modern bı ısım olabılır .. ama neee?:26::26::26:
kızlar ya kı bebek ıcın yapılacak bışeylerın yazılı olduğu sayfa varmıydı aceppp yada bılenler bıldıklerını yazabılır mı
kız sen 7 aydır tek deneme mi yapıyosun :26: sabır işi valla hee,tek ilişki...ben de bazen diyorum aman 2 kız yeter diye...senin bucun ne bakiimmm
kız senin hamile olduğunu anlamıştım bengel dedim gelmedin,meğer anneciğinle meşgulmüşsün...bebişin hayırlı sağlıklı uğurlu gelsin inşallah... bizi bırakma ama
canım çok çok geçmiş olsun...en kötüsü bütün evin aynı anda hasta olması..Allah şifalar versin hepinize
yine tek ilişki2. denemeye gelince yapamıyorum ya,bişey tutuyo beni,korkuyorummmm :18:
denizcim;
zor kısmına gelmişsin hamileliğin...ağlama kıyamam,az kaldı gelicek mis kokulun...
babymuck,bez defter çocuk üçlüsüyle yaşıyorum diye yazmıştı en son
maraldan haberimiz yok
isim konusuna gelince 4-5 sene önce eren,emir,eymen isimlerini bulmuştum ama patladı bu isimler,10 çocuktan 8 i bunlarbenim oğlumunda ismi yok daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?