Süper Anneler - 2011

ben adet olunca bir taraftan rahatlik geldi bana cünkü hersey yarim yamalakti sanki herseyi tam yapmamistim. bir taraftan da her ay adet oldum deyince esimin surat bes karis oluyo hemen morali bozulup surat asiyo sinir oluyorum .off bir taraftanda tekrar stres basliyo suna dikkat et buna dikkat et ayyy kafam karmakarisik:111:. ya diyorum bazen bosver ugrasma tekrar korunmaya gec nasil olsa iki prenses var. iste nebileyim allak bullak oldum yine.

kizlar nerdesinizz yaa hadi gelin özledim sizi. ne yapsak bu ay cok sıkı baglansak mi bu olaya. birde ekimde yapmayalim diyen arkadaslar var. inaniyormusunuz bu ay kiz yada erkek olayina ? hadi kirmizilari görenler akil verin napalim ? tabloyu yenilemek sart oldu herkesin durumlar degisti. ben su bilgilere bir gözatiyim.

Kızlar merhaba, nihayet geldim, bomba gibi haberle, ben hamileyimmmmmmmmmmmmmm
10 gündür annemin evini taşımakla meşgulduk,karşı komşum oldu annem , hiç internete giremedim, haberi sizlere vermek için sabırsızlanıyordum . Bana dua edin bol bol kızlar lütfen, sağlıkla alayım kucağıma . Bu arada hiçbir yöntemi kullamadım, üstelikte bu topiği 5-6 aydır okuyordum, bilmeme rağmen uygulamak içimden gelmedi, çünkü 5 aydır deneme yapıyoruz tutmuyor, bebiş olsun kız erkek farketmez diyerek daldık kocişle

aa masallah canım hadı hayırlı olsun.senın kac cocugun vardı cok sevındım canım allah analı babalı etsın tamamına erdırsın ınsallah

canımm nerdesın sen bende sımdı doktordan geldım.oglumda kızımda hastalar.esımde oyle.hepsıne ılac aldık geldık sımdı eve.hava bır garıp bu erzıncanda.senın kırmızılar geldımı canım

kız ben bır dızı ızlıyorum trt 1 de zengıun kız fakır oglan dıye.orda bu hafta bu konu oldu.yanı kız hamıle annesı oglu olsun dıye kıza habıre tatlı yedırıyodu.kaynanasıda kızı olsun dıye hep tursu yedırıyordu.bu dogrumuki ye tatlıyı dogur hakkıyı ye eksıyı dogur ayseyı dogrumukı

teşekkür ederim dorticim, 27 aylık bir kızım var, ikinci bebeğim geliyor, çok mutluyum

benım kızımda 30 aylık oldu ablası.canım sen hıcbır yontem denemedınmı yanı yumurtlama gununu falan bulmadınmı.hayırlı olsun tekrar.sık ılıskımı oldu peki.

hayır canım geç kalmadın okuduğuma göre cinsiyeti 42. gün melekler tarafından Rabbime soruluyormuş ve belirleniyormuş
çok uzun haklısın canım istersen dinleyerek takip edebilirsin ben her akşam namazdan sonra okudum

simdilik bilgileri yazalim sonra tabloya gecirelim

denizkao
yas :
cocuk sayisi : 1 kizi var
iliski günleri : 8 eylül ve 11 yada 12 eylül
5.deneme (galiba )
sonuc : hamile

schahsultan
yas : 35
2 kizi var
sat : 6 ekim
bat : 3 kasim
galiba bu ay olursa 7.deneme

apranxx
yas :34
2 kizi var
sat :20 Eylül
iliski günü : 3 ekim
bat :17 ekim
5.deneme

eylülüngülü
yas :30
1 kizi var
deneme ? :
sat : 4 ekim

yalel
yas :
cocuk sayisi :
deneme :
sat : 3 ekim
bat : 3 kasim

guluzarela
yas :
cocuk saiyisi :
deneme ? :
sat :4 ekim

reyyaneha
yas :
cocuk sayisi :
deneme ? :
sat : 27 eylül
sonuc : beklemede

zeynep _sevin
yas :
cocuk sayisi :
deneme ?:
iliski günleri 18 ve 20 eylül
sonuc : beklemede

dorti
yas :
1 oglu 1 kizi var

senaserra
yas
sat :2 ekim
sat : 2 ekim

kernek
sonuc : ocakta denemeye baslayacak

kizlar bilgileri toplamaya calistim eksikleri tamamlayalim yanlislar varsa düzeltelim eklenecek varsa ekleyelim lütfen

Son düzenleme:
kızlar nabersınız...
hamiş olanları tebrık ederım...
bnm sırtım kıçım başım kasıklarım hepppp cok fecı agrıyorrr
valla dun sırtımın ağrısından ağladım ya sınırlerım bozuldu ..!
Allah hayırlısı ıle kurtarsaydı ınşallahhh
babymuck fln nerde
maraldan haber varmı
cok mrk edıyorum sızı ama bakamıyorum.. oğlumun okuluda başladı
bebışınde cıcılerını yıkadım hafta sonu onları utulucem dolabına yerlestırıcem.. yavaş yavaş yapıyorum artık
daha oğlumun adı bellı degıl sadece Ali var
onuda abısı koydu ılla ali olacak dıyor yanına ek ısım ıstıyoruzz ama bulamıyorz yardımcı olursanız sevınırım
farklı modern bı ısım olabılır .. ama neee?:26::26::26:

kızlar ya kı bebek ıcın yapılacak bışeylerın yazılı olduğu sayfa varmıydı aceppp yada bılenler bıldıklerını yazabılır mı

benım kızımda 30 aylık oldu ablası.canım sen hıcbır yontem denemedınmı yanı yumurtlama gununu falan bulmadınmı.hayırlı olsun tekrar.sık ılıskımı oldu peki.

Allah bağışlasın kızlarımızı canım, 2 hafta kadar önce yazmıştım, denk gelmemişsin galiba canım, ovulasyon testleri yerine erken gebelik testlerini kullanmıştım yanlışlıkla ve sık ilişki oldu, bebiş olsun da ne olursa olsun diye

hah iste nihayet güzel bir haber geldi tebrik ederim canim hayirli ugurlu olsun Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin

ikinci isim mert olabilir benim fikrim

kız sen 7 aydır tek deneme mi yapıyosun :26: sabır işi valla hee,tek ilişki...ben de bazen diyorum aman 2 kız yeter diye...senin bucun ne bakiimmm

kız senin hamile olduğunu anlamıştım ben gel dedim gelmedin,meğer anneciğinle meşgulmüşsün...bebişin hayırlı sağlıklı uğurlu gelsin inşallah... bizi bırakma ama

canım çok çok geçmiş olsun...en kötüsü bütün evin aynı anda hasta olması..Allah şifalar versin hepinize

ınsallah o verır guzel haberı ama oda yıne tek ılıskı denedı bakalım ne olacak.

yine tek ilişki 2. denemeye gelince yapamıyorum ya,bişey tutuyo beni,korkuyorummmm :18:

denizcim;
zor kısmına gelmişsin hamileliğin...ağlama kıyamam,az kaldı gelicek mis kokulun...
babymuck,bez defter çocuk üçlüsüyle yaşıyorum diye yazmıştı en son
maraldan haberimiz yok

isim konusuna gelince 4-5 sene önce eren,emir,eymen isimlerini bulmuştum ama patladı bu isimler,10 çocuktan 8 i bunlar benim oğlumunda ismi yok daha

canım sen hamile misin ben kaçırdım bu haberi yoksa? Oğlumun adı yok yazmışsın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…