Süper Anneler - 2011

Seni etkilemek istemem canim ama ben takvimlere inanmiyorum bende pek tutmuyo bence takviyelerini al yum gununu ayarla

neyse ben bi agrikesici iceyim de sonra cocuklari almaya gideyim.:105:

bende cok sıkılıyorum yaaa.esım yıne nöbetcı.allaha sukur oglum geldı kızımda uyandı sımdı.bu yanlızlık cok zor.kımse yok sankı buralarda.kız sah sultan banada bır gurbet turkusu çıgırsana.ankaradan uzakta ılk bayramım olacak.:105:

al bacim dinle ama dinledikce iyice bunalim takilma haabiri erzincan türküsü basim agriyo ya bugün kendim cigirmayim hazir dinleyelim bu sefer

ERZİNCAN TÜRKÜLERİ - Gurbet Elde Bir Hal Geldi Başıma - YouTube
ZaRa - Gurbet Eller - YouTube
Gülay-Gurbet - YouTube
HGS KARDEŞLER-GURBET ELİ ÇEKİLMİYOR - YouTube

Son düzenleme:

yok sen soylemeyınce tadı cıkmıyor bacım.bızım apranaks nerde bugun yahu.hamılemı yoksa.merak ettım cadıyı.gelmıyor yaaaaa

ÇALIKUŞU BASLAYACAK BIRAZDAN KANAL D DE.ÇOK GUZEL BIR DIZI BAYILDIM BEN.KIZLAR NERDESINIZ YAAA.:95::97::100::99::105::117::120::125:

kızlaaaaaaaaaar apranaksdan haber getırdım sıze.laptopu bozulmus oyuzden gıremıyormus.telefondan gırmeye calısmıs fakat olmamıs.yanı telefondan buraya gırememıs.hepınıze cook selamları var.ınsallah bıran önce laptopunu yaptırıp gelecekmiş.

güncelleme yapildi

laptopu tam da bozulacak zamani bulmus yani. yav su önemli günlerde bozulacak zaman mi umarim hemen tamir olur. dorti laptop tamir olana kadar apranxx dan bize haberler getir bari canim.

laptopu tam da bozulacak zamani bulmus yani. yav su önemli günlerde bozulacak zaman mi umarim hemen tamir olur. dorti laptop tamir olana kadar apranxx dan bize haberler getir bari canim.

ya evet ne oldu bızım kızlara herkes kayıp yıne.kubra yıne yok.ne yaptı acaba doktora gıdecektı.kernek yok.adını unuttugum kızlar yok kımse yok off.apranaksdan haber alır almaz yıne yazarım canım

bütün yazılanları uyguladım bitürlü hamile kalamadım
herşeyi unuttum vazgeçtim rastgele hamile kaldım hadi bakalım hayırlısı :))))

ben orayi gormemisim. garip olmus, kendi soylediklerini yalanlamislar. simdi benim kafam iyice karisti. velhasil irkekkk icin hangi gun ve saatte yapiyoruz?

arkadasimda akrabasindan ogrendikleriyle erkege hamile. bol enerjili, balli, pekmezli, findikli beslenme. ayda sadece 1 defa oda ovulasyon gunu ve sinirsiz cinsel iliski :))

bilemiyorum, yakinda deneyecegim, bakalim ne olcek?

Arkadaşlar yumurtlama gününü hem saatiyle birlikte tespit edebiliyorsunuz. Genede aylarca hamile kalamayanlar var.
Demekki vakti saati belli değil gibi geliyor

bütün yazılanları uyguladım bitürlü hamile kalamadım
herşeyi unuttum vazgeçtim rastgele hamile kaldım hadi bakalım hayırlısı :))))

slm yelizz bugun geçmişi okurken gördüm seni acaba ne oldu diye düşündüm..rabbim sağlıkla sıhhtle kucağına almayı nasip etsin ,nşş

Bizim kizlardan kimse yokmu eylul dorti kernek apranxx sahsultan huuuu nerdesiniz... benn ovu testleri almaya karar verdim ... gulmeyin lutfen... demistim size cok kararsiz bir insanim diye.. Allahim bana yardim et...

Bizim kizlardan kimse yokmu eylul dorti kernek apranxx sahsultan huuuu nerdesiniz... benn ovu testleri almaya karar verdim ... gulmeyin lutfen... demistim size cok kararsiz bir insanim diye.. Allahim bana yardim et...

sen oncekınde tet yapmamısyıdn canım.ılk defamı ovulasyon testı kullanacaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…