- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #41.861
bütün yazılanları uyguladım bitürlü hamile kalamadım
herşeyi unuttum vazgeçtim rastgele hamile kaldım hadi bakalım hayırlısı :))))
eşim evicap, l-arginine,kore ginseng,çinko,ve gnc aRGİNMAX( özellikle çok faydalkı diye düşünüyorum)kullandı birde hiç peynir yoğurt süt tüketmedi tam 3ay bende öyle bol bol soda %100 meyve suları özellikle kırmızı et çok tükjetti saka sudan başka birşey içmedik bolbol fındık ceviz incir kayısı kuş üzümü lokumu bal limonata domates vs vs birçok şey bunalrı çok tüketti ben ilişkiden iki ay öncesi, gyno ile başlayan bir fitil var mantar için mantarım falan yok ama gene de kullandım sonra ilişkiden bir ay önceside monodoks kullandım ylere ortam hazırladığını duymuştum teravette kullanmıştı eylülede birde 2 ay fatma anamızın eli otu var kabeden getiriyorlar onu yaptım içine dualar okudum ve içtim bu su hamileliği kolaylaştırıyormuş diye duymuştum ve duyduğum bişşey daha vardı içenlerin genelde erkekmiş bebekleri :) sormak istediğiniz bişey varsa daha yazarım :) aklıma gelenler çok dua ettim ben gecxe gündüz duaden secdeden kalkmadım allah kabul etti şüküğrler olsun rabbime dualarınızın kabul olması dileğiytle çok şüjür ve dua edin inşallah
canım bişey soracaktıım fatma anamızın eli otuna dualar okumuşsun ya hangi dualar okudun bi de o ot 2 ay suda kaldı üzerine su ekledin galiba öyle mi yaptın yardımcı olursan sevinirim
Bizim kizlardan kimse yokmu eylul dorti kernek apranxx sahsultan huuuu nerdesiniz... benn ovu testleri almaya karar verdim ... gulmeyin lutfen... demistim size cok kararsiz bir insanim diye.. Allahim bana yardim et...
bütün yazılanları uyguladım bitürlü hamile kalamadım
herşeyi unuttum vazgeçtim rastgele hamile kaldım hadi bakalım hayırlısı :))))
Bizim kizlardan kimse yokmu eylul dorti kernek apranxx sahsultan huuuu nerdesiniz... benn ovu testleri almaya karar verdim ... gulmeyin lutfen... demistim size cok kararsiz bir insanim diye.. Allahim bana yardim et...
canım bişey soracaktıım fatma anamızın eli otuna dualar okumuşsun ya hangi dualar okudun bi de o ot 2 ay suda kaldı üzerine su ekledin galiba öyle mi yaptın yardımcı olursan sevinirim
ben burdayım canım artık eklersiniz testleri bende takip ederim sizi nasılsa ben bu ay rahatımm...ayyy ama sizden ayrılmak istemem yaa siz şimdi hamiş olunca giderseniz ben burda yalnız kalırım
bak yine kimse yokk
Kiz burdayim da yazacak sey bulamiyorum test zamanida gelmedi)
benımde 5 ay gectı hala yok inş siz kalırsınız bu ay canımmerak etme canim benn bu gidisle hamile kalamiycam galiba topikte demirbas olurum tablonuzu yaparim sarkinizi gönderirim takibinizi yaparimbaksana gecen ay listeden bir denizkao cikti hamile
kizlar yaa yoruldum artik ben. bu siralar hic iyi degilim. cok mu stres yaptim acaba. yüzümde bile sivilceler cikmaya basladi. bir yanim diyo amaann vosver salla gitsin. bi yanimda diyo emek olmadan yemek olmaz sabrettin belki zamani gelmemistir hem bu ay cok iyi basladim takviyeler falan esime de veriyorum diyeti bozmadim daha zaten.ama ne bileyim iste tuhafim. pek suratim asilmaz benim ama sanki kac gündür moralim bozukmus gibi duruyorum.neyse ben bi sarki dinleyim bari
(bir yanim bu sarkiyi dinliyo )
oooooooooooooo
tüm dünyanın yükü bende olsa
bugün aşkım beni bıraksa
kalbimi bin defada kırsa
yeniden yeniden düşünüp kalsam
inancım yıkılsa bildiğim doğrular yalan olsa ah yalan olsa
can bu mu can benim can yapılacak tek şey
aman unut herşeyi
aman salla dertleri
aman nasıl olursa yeni bir gün doğacak bak gör sen
aaaa aaaa aaaa aaaaaa
(bir yanim da su sarkiyi dinliyo)
Sil baştan başlamak gerek bazen
Hayatı sıfırlamak
Sil baştan sevmek gerek bazen
Her şeyi unutmak
Gücün var mı sevgilim
Derin sularda inci tanesi aramaya
Cesaretin kaldıysa
Hala benle aşktan konuşmaya
Söyle canım sevgilim
Hayat bize oyun oynuyor olabilir mi
Yorgun gibi bir halin var
Duyguların karışık olabilir mi
Sil baştan başlamak gerek bazen
Hayatı sıfırlamak
Sil baştan sevmek gerek bazen
Her şeyi unutmak
bak yine kimse yokk
ben burdayım canım artık eklersiniz testleri bende takip ederim sizi nasılsa ben bu ay rahatımm...ayyy ama sizden ayrılmak istemem yaa siz şimdi hamiş olunca giderseniz ben burda yalnız kalırım
yaaa gelicem bennnn en kısa zamanda...demekki bensiz olmuyor,yeni şarkım; sensiz olmaz ki kayahanvalla ben sabahlari bilgisayari acip burdayim arada f5 yapiyorum ama pek kimse gelmiyor.bu ay testlerle yakaliycan insallah yumurtalari
benim bu otlardan hic haberim yok yaasanki haberim olsa burda nerden bulacaksam
test yaptım meraktan ölücem sonucu göremicem
kızlarrrrr
ablama geldim börek sarmaya,o sarıyo ben netteyimarkadaşlarım merak etmiş dedim...laptopun bataryası sizlere ömür..yenisini çıkıp alamadım...sizi çokkk özledim...bugün kızımın rehber öğretmeni gelicek veli ziyeretine,börek sarma bahanesiyle ablama kaçtım 2 dk...haber verey,m dedim...en kısa zamanda gelicem,sakın dağılmayın valla yaşama sevincim kalmadı buraya giremeyince bekleyin anacım gelicem belirtiler sancı mancı inanmıyorum artık...test yapıyorum ama negatif tabi tam 1 hafta oldu bugün...
ahahaha benim testlerimede bakarız bol bol
yaaa gelicem bennnn en kısa zamanda...demekki bensiz olmuyor,yeni şarkım; sensiz olmaz ki kayahan
yaa benim göbeğim çatladı bu otu anlatıerken bana hiç sormadınnnnnn taktımya fiki fikide üstüme...istersen suyuda içiliyormuş...olmazsa önümüzdeki ay suyunuda içicem
çok özledim sizi çoookkkkkk
benımde 5 ay gectı hala yok inş siz kalırsınız bu ay canım
tatlım benimde senden farkım yok umutlarım kırılıyor yavaş yavaş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?