Süper Anneler - 2011

canım bişey soracaktıım fatma anamızın eli otuna dualar okumuşsun ya hangi dualar okudun bi de o ot 2 ay suda kaldı üzerine su ekledin galiba öyle mi yaptın yardımcı olursan sevinirim

Son düzenleme:
Bizim kizlardan kimse yokmu eylul dorti kernek apranxx sahsultan huuuu nerdesiniz... benn ovu testleri almaya karar verdim ... gulmeyin lutfen... demistim size cok kararsiz bir insanim diye.. Allahim bana yardim et...

ben burdayım canım artık eklersiniz testleri bende takip ederim sizi nasılsa ben bu ay rahatımm...ayyy ama sizden ayrılmak istemem yaa siz şimdi hamiş olunca giderseniz ben burda yalnız kalırım

Bizim kizlardan kimse yokmu eylul dorti kernek apranxx sahsultan huuuu nerdesiniz... benn ovu testleri almaya karar verdim ... gulmeyin lutfen... demistim size cok kararsiz bir insanim diye.. Allahim bana yardim et...

valla ben sabahlari bilgisayari acip burdayim arada f5 yapiyorum ama pek kimse gelmiyor. bu ay testlerle yakaliycan insallah yumurtalari

ben burdayım canım artık eklersiniz testleri bende takip ederim sizi nasılsa ben bu ay rahatımm...ayyy ama sizden ayrılmak istemem yaa siz şimdi hamiş olunca giderseniz ben burda yalnız kalırım

merak etme canim benn bu gidisle hamile kalamiycam galiba topikte demirbas olurum tablonuzu yaparim sarkinizi gönderirim takibinizi yaparimbaksana gecen ay listeden bir denizkao cikti hamile

kizlar yaa yoruldum artik ben. bu siralar hic iyi degilim. cok mu stres yaptim acaba. yüzümde bile sivilceler cikmaya basladi. bir yanim diyo amaann vosver salla gitsin. bi yanimda diyo emek olmadan yemek olmaz sabrettin belki zamani gelmemistir hem bu ay cok iyi basladim takviyeler falan esime de veriyorum diyeti bozmadim daha zaten.ama ne bileyim iste tuhafim. pek suratim asilmaz benim ama sanki kac gündür moralim bozukmus gibi duruyorum. neyse ben bi sarki dinleyim bari

(bir yanim bu sarkiyi dinliyo )
oooooooooooooo
tüm dünyanın yükü bende olsa
bugün aşkım beni bıraksa
kalbimi bin defada kırsa
yeniden yeniden düşünüp kalsam
inancım yıkılsa bildiğim doğrular yalan olsa ah yalan olsa
can bu mu can benim can yapılacak tek şey

aman unut herşeyi
aman salla dertleri
aman nasıl olursa yeni bir gün doğacak bak gör sen
aaaa aaaa aaaa aaaaaa

(bir yanim da su sarkiyi dinliyo )
Sil baştan başlamak gerek bazen
Hayatı sıfırlamak
Sil baştan sevmek gerek bazen
Her şeyi unutmak

Gücün var mı sevgilim
Derin sularda inci tanesi aramaya
Cesaretin kaldıysa
Hala benle aşktan konuşmaya
Söyle canım sevgilim
Hayat bize oyun oynuyor olabilir mi
Yorgun gibi bir halin var
Duyguların karışık olabilir mi

Sil baştan başlamak gerek bazen
Hayatı sıfırlamak
Sil baştan sevmek gerek bazen
Her şeyi unutmak

merak etme canim benn bu gidisle hamile kalamiycam galiba topikte demirbas olurum tablonuzu yaparim sarkinizi gönderirim takibinizi yaparimbaksana gecen ay listeden bir denizkao cikti hamile
benımde 5 ay gectı hala yok inş siz kalırsınız bu ay canım

tatlım benimde senden farkım yok umutlarım kırılıyor yavaş yavaş

ben dıyet falan yapmıyorum bol boll tatlı yıyorum canım cekıyo... cay da ıcmıyorum artık soda da yok esıme de kecıboynuzu kuru yapmıyorum yapmıcam da... ya adetım bıttıgı gun olucak yada bugun test sıparısı verıcem. hala kararsızım ama bazende dıyorum kı kendı kendıme amann 1 kere denedın sımdı bıkere daha yum gununu dene testle. olmadımı dıger aya adet bıtımınden basla. boyle kafamda kac tılkı donuyo. artık esımle aksamları muhabbet bıle edemıyoruz ben burdakı erkek bebek konularını okumaktan... o da artık rahatsız olmaya basladı hıssedıyorum... ama kocamı cok sevıyorumhemde coook.. herseyı onun ıcın yapıyorum kızımıza cok duskun bır baba.. cok duyarlı cook ılgılı.... ılk cocugumuzun kız olmasını ıstedı cok ıstedı. Allah ta gonlune gore verdı esımın. sımdıde erkek ıstıyo ama hep soyle dıyo sadece saglıklı hayırlı olsun elı ayagı duzgun olsun. Allah ısterse zaten verır sadece saglıklı evlat dılıyorum dıyo. zaten dıkkat ettım duyarlı cocuklara karsı hassas kısılerın erkeklerın hep kız cıcukları olmustur once... yeter cok yazdım.. bayram temızlıgıne gırısıcem bugun yavas yavas.. 9 gun kocam evde ohhhhhhhh.... beraberde yaparız... hepsını ben yapmıyım dımı... son soz; SU MUBAREK GUNDE RBBIM GONLUMUZDEKILERI NASIP EYLESIN BIZLERE.. AMIN...

kızlarrrrr
ablama geldim börek sarmaya,o sarıyo ben netteyim arkadaşlarım merak etmiş dedim...laptopun bataryası sizlere ömür..yenisini çıkıp alamadım...sizi çokkk özledim...bugün kızımın rehber öğretmeni gelicek veli ziyeretine,börek sarma bahanesiyle ablama kaçtım 2 dk...haber verey,m dedim...en kısa zamanda gelicem,sakın dağılmayın valla yaşama sevincim kalmadı buraya giremeyince bekleyin anacım gelicem belirtiler sancı mancı inanmıyorum artık...test yapıyorum ama negatif tabi tam 1 hafta oldu bugün...

ahahaha benim testlerimede bakarız bol bol

valla ben sabahlari bilgisayari acip burdayim arada f5 yapiyorum ama pek kimse gelmiyor. bu ay testlerle yakaliycan insallah yumurtalari
yaaa gelicem bennnn en kısa zamanda...demekki bensiz olmuyor,yeni şarkım; sensiz olmaz ki kayahan

benim bu otlardan hic haberim yok yaa sanki haberim olsa burda nerden bulacaksam

yaa benim göbeğim çatladı bu otu anlatıerken bana hiç sormadınnnnnn taktımya fiki fikide üstüme...istersen suyuda içiliyormuş...olmazsa önümüzdeki ay suyunuda içicem

çok özledim sizi çoookkkkkk

ne böregi yaa oh yiyin börekleri sarmalari valla. bizde burda muz patates domates et kayisi incir (helede kuru incir yemekten icimde incir agaci cikacak )
olmuyo sensiz cabuk gel kkizz
kiz ben burda otlari bulamam diye otlarla hic ilgilenmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…