Süper Anneler - 2011

kuru incir cok yemeyın prolaktını yukseltır hamiş kalmak zorlaşır
karar verdim takvim falan dinlemiycem bu ay da deniycem ondan sonra benden pesss

hadi bakalım haıyırlısı olsun

slm hoş geldin canım nerelerdeydin....

nette çok giremiyorum sabah çocuk iş derken akşam hafta da 3 gün spor biraz kilom vardı öncelikle kasıma kadar hem araştırıyım hemde kendimi fizik olarak hazırlıyorum çok bilgi var yaptığım şey şuan bu yazdığım takdir ALLAH tan sen ne yaptın canım benim ilac diyet filan...

ben geldim oleyyy

oh beee,ne zormuş teknolojiden uzak kalmak...körolasıca telefon faceye girdi de buraya girmedi,heh diyorum tam sayfa açıldı,hoopp dönüyo anasayfaya...tel katili olacaktım...çok şükür kavuşturana
nerde kalmıştık kızlar;aramızdan çıkan tek hamiş deniz
sıra benim beklenmeyen batta,
eylül bu ayı es geçiyor
diğer kızlar tam gaz devam dimi

durun bakim geçmişi okuyup geleyim :126:

ya eylül senin bu takvim bi bende tutmuyo yaa,daha öncede bakmıştık hatırladın mı? marta kadar erkek diyo bana ama kızlarımada erkek diyo :111:

Bizim kizlardan kimse yokmu eylul dorti kernek apranxx sahsultan huuuu nerdesiniz... benn ovu testleri almaya karar verdim ... gulmeyin lutfen... demistim size cok kararsiz bir insanim diye.. Allahim bana yardim et...

kız sen beni öldürücen hani vazgeçtiydin bu işlerden

canım bende bu ayı es geçiyorum diyet yok takviye yok şuan saldım çayıra modundayım.tek ilşki temiz ilşki felsefesindeyim hala 6 .deneme olacak kasımda senin tskvime göre eylülden sonrası kızdı

ben tahlıl yaptım ve ikinci cızgı cok az gorünüyo hamıle ola bılırım arkadasım kesın hamılesin dedı ama doktora gıidince emın alocam apranaks eylül ve dıger arkadaslar ıyı haberler verırler

hayirlisi olsun. kac cocugun var canim.hangi günler iliski olmustu ?

1 kızım var inşallah 2 çocuğum sağlıklı hayırlı olsun da cinsiyeti ne olursa olsun diyorum artık ben tam 14. gün tek ilişki hamile kaldım hiçbişi yapmadım başkadaha önceden herşeyleri yapmıştım bitürlü olmadı 1 yıldan fazla uğraştım yumurta testi yok çatlatma iğnesi yok karbonatlı su yok diyetler ......herşeyi unuttum 3 ay sonra oldu ama kanamam var yaa çok canım sıkkın

gözün aydın zeynepcim çizgi varsa bebekte vardır...tabi dr a gitmek en iyisi...sen çatlamayı yakalamışmıydın? kaç kez oldu ilişki? canım sen o kadar temiz kalplisin ki;eminim Allah gönlüne göre vericektir bizede dua et olur mu

Allah tamamına erdirsin yeliz 14.gün denemenin sebebi,tahmini yum günü diye mi? benim mesela 5 aydır 13.gün çatlıyor...demek ki düzenli reglde yum günü aşağı yukarı aynı oluyor

kızzzz mihrimah sultan listede hamişler çoğaldı listeyi güncelliyelim de uğurumuz ve umudumuz olsun ne uyudun yaaaa,kalk kızlar geç kalıcak okula

Kızlar kötü haberlerle geldim doktordan. Moralimi bozdu . Kesede bebek görünmüyor , ultrasonda 5+4 günlük çıkmış. Ve kesenin arkasında kanama varmış (ama benim kanamam yok). İlişkiyi yasakladı.( zaten kociş 2 haftadır şehir dışında). İdrar testim için "kabus gibi" dedi, açıklama yapmadı.1000mg Augmentin günde 2 kez kullanacaksın, hamilelik için uygun dedi ama çok ağır değil mi bu ilaç? :44:

Yelizcim hayırlı olsun, bende 4 ay boyunca tek ilişki ile hamile kalamadım, 5.ay saldım çayıra hiçbir yöntemde uygulamadım, bebek olsunda cinsiyeti ne olursa olsun diye, sık ilişki yaptık, sağlıklı sıhhatli olsun yeter, bakalım kısmetimizde var mı oğlan anası olmak?

Son düzenleme:
allh tamamına erdirsin canım

bence kesinlikle başka bir dr görün canım..DR güven olmuyor bazen

inş hamişsindir canım güzel haberlerle gel inşş

aaa öylemi :)) amin inşallah ama iyi değilim kanamam var

ilk zamanlar olabiliyor canım dinlenmeye çalış :)rabbim yardımcınız olsun

14. gün tek iliski insallah yumurtlama catlamasina denk gelmistir de oglunu alirsin kucagina

moralini bozma hemen...bence ilaçları kullanmadan kesinlikle başka bi dr a git...augmentin dediğin kuvvetli bi antibiyotik...nasıl bi tedavi şekli bu...2. kızım sürekli kanamayla dünyaya geldi,bir sürü ilaç içtim ama hiç biri antibiyotik değildi...belki böyle bi kanama bile yok...başka dr a git derim
ayrıca hangi cahil cühela dr hastasının moralini böylesine bozar ki...kabus onun ta kendisi

Son düzenleme:
kızzzz mihrimah sultan listede hamişler çoğaldı listeyi güncelliyelim de uğurumuz ve umudumuz olsun ne uyudun yaaaa,kalk kızlar geç kalıcak okula

kizz mihrimah sultan kim ? evet listeyi birazdan güncelleyim kiz sen ne ka erken kalkivermissin valla biz bugün uyuyup kalmisiz esim saatin alarmini kapatmis apar topar hazirlandik neyseki herkes saatinde isine kresine bilgisayarina yetisti (ben )
bacim saat farki da var tabi siz benden 1 saat önce güne basliyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…