- 8 Şubat 2010
- 3.627
- 910
- 448
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #41.881
kuru incir cok yemeyın prolaktını yukseltır hamiş kalmak zorlaşırne böregi yaaoh yiyin börekleri sarmalari valla. bizde burda muz patates domates et kayisi incir (helede kuru incir yemekten icimde incir agaci cikacak )
olmuyo sensiz cabuk gel kkizz
kiz ben burda otlari bulamam diye otlarla hic ilgilenmedim
karar verdim takvim falan dinlemiycem bu ay da deniycem ondan sonra benden pesss
slm hoş geldin canım nerelerdeydin....
ya eylül senin bu takvim bi bende tutmuyo yaa,daha öncede bakmıştık hatırladın mı? marta kadar erkek diyo bana ama kızlarımada erkek diyo :111:sultan canım takvim bu arama senin için ekledim
bitirdiğiniz yaşa ve ovulasyonun olduğu aya bakıyorsunuz yanı eger eylül sonunda regl olduysanız ovu haftanız ekime kayar ve siz ekimde hamile kalmış olurusunuz kızlar...
Bizim kizlardan kimse yokmu eylul dorti kernek apranxx sahsultan huuuu nerdesiniz... benn ovu testleri almaya karar verdim ... gulmeyin lutfen... demistim size cok kararsiz bir insanim diye.. Allahim bana yardim et...
nette çok giremiyorum sabah çocuk iş derken akşam hafta da 3 gün spor biraz kilom vardı öncelikle kasıma kadar hem araştırıyım hemde kendimi fizik olarak hazırlıyorum çok bilgi var yaptığım şey şuan bu yazdığım takdir ALLAH tan sen ne yaptın canım benim ilac diyet filan...
aaa öylemi :)) amin inşallah ama iyi değilim kanamam varslm yelizz bugun geçmişi okurken gördüm seni acaba ne oldu diye düşündüm..rabbim sağlıkla sıhhtle kucağına almayı nasip etsin ,nşş
hayirlisi olsun. kac cocugun var canim.hangi günler iliski olmustu ?
gözün aydın zeynepcimben tahlıl yaptım ve ikinci cızgı cok az gorünüyo hamıle ola bılırım arkadasım kesın hamılesin dedı ama doktora gıidince emın alocam apranaks eylül ve dıger arkadaslar ıyı haberler verırler
1 kızım var inşallah 2 çocuğum sağlıklı hayırlı olsun da cinsiyeti ne olursa olsun diyorum artık ben tam 14. gün tek ilişki hamile kaldım hiçbişi yapmadım başkadaha önceden herşeyleri yapmıştım bitürlü olmadı 1 yıldan fazla uğraştım yumurta testi yok çatlatma iğnesi yok karbonatlı su yok diyetler ......herşeyi unuttum 3 ay sonra oldu ama kanamam var yaa çok canım sıkkın
1 kızım var inşallah 2 çocuğum sağlıklı hayırlı olsun da cinsiyeti ne olursa olsun diyorum artık ben tam 14. gün tek ilişki hamile kaldım hiçbişi yapmadım başkadaha önceden herşeyleri yapmıştım bitürlü olmadı 1 yıldan fazla uğraştım yumurta testi yok çatlatma iğnesi yok karbonatlı su yok diyetler ......herşeyi unuttum 3 ay sonra oldu ama kanamam var yaa çok canım sıkkın
allh tamamına erdirsin canım1 kızım var inşallah 2 çocuğum sağlıklı hayırlı olsun da cinsiyeti ne olursa olsun diyorum artık ben tam 14. gün tek ilişki hamile kaldım hiçbişi yapmadım başkadaha önceden herşeyleri yapmıştım bitürlü olmadı 1 yıldan fazla uğraştım yumurta testi yok çatlatma iğnesi yok karbonatlı su yok diyetler ......herşeyi unuttum 3 ay sonra oldu ama kanamam var yaa çok canım sıkkın
Kızlar kötü haberlerle geldim doktordan. Moralimi bozdu . Kesede bebek görünmüyor , ultrasonda 5+4 günlük çıkmış. Ve kesenin arkasında kanama varmış (ama benim kanamam yok). İlişkiyi yasakladı.( zaten kociş 2 haftadır şehir dışında). İdrar testim için "kabus gibi" dedi, açıklama yapmadı.1000mg Augmentin günde 2 kez kullanacaksın, hamilelik için uygun dedi ama çok ağır değil mi bu ilaç? :44:
kuru incir cok yemeyın prolaktını yukseltır hamiş kalmak zorlaşır
hadi bakalım haıyırlısı olsun
ben tahlıl yaptım ve ikinci cızgı cok az gorünüyo hamıle ola bılırım arkadasım kesın hamılesin dedı ama doktora gıidince emın alocam apranaks eylül ve dıger arkadaslar ıyı haberler verırler
inş hamişsindir canım güzel haberlerle gel inşşben tahlıl yaptım ve ikinci cızgı cok az gorünüyo hamıle ola bılırım arkadasım kesın hamılesin dedı ama doktora gıidince emın alocam apranaks eylül ve dıger arkadaslar ıyı haberler verırler
aaa öylemi :)) amin inşallah ama iyi değilim kanamam var
Kızlar kötü haberlerle geldim doktordan. Moralimi bozdu . Kesede bebek görünmüyor , ultrasonda 5+4 günlük çıkmış. Ve kesenin arkasında kanama varmış (ama benim kanamam yok). İlişkiyi yasakladı.( zaten kociş 2 haftadır şehir dışında). İdrar testim için "kabus gibi" dedi, açıklama yapmadı.1000mg Augmentin günde 2 kez kullanacaksın, hamilelik için uygun dedi ama çok ağır değil mi bu ilaç? :44:
kızzzz mihrimah sultanlistede hamişler çoğaldı listeyi güncelliyelim de uğurumuz ve umudumuz olsun ne uyudun yaaaa,kalk kızlar geç kalıcak okula
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?