- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #41.901
Kızlar kötü haberlerle geldim doktordan. Moralimi bozdu . Kesede bebek görünmüyor , ultrasonda 5+4 günlük çıkmış. Ve kesenin arkasında kanama varmış (ama benim kanamam yok). İlişkiyi yasakladı.( zaten kociş 2 haftadır şehir dışında). İdrar testim için "kabus gibi" dedi, açıklama yapmadı.1000mg Augmentin günde 2 kez kullanacaksın, hamilelik için uygun dedi ama çok ağır değil mi bu ilaç? :44:
test yaptım meraktan ölücem sonucu göremicem
kizz mihrimah sultan kim ? evet listeyi birazdan güncelleyimkiz sen ne ka erken kalkivermissin valla biz bugün uyuyup kalmisiz esim saatin alarmini kapatmis apar topar hazirlandik neyseki herkes saatinde isine kresine bilgisayarina yetisti (ben )
bacim saat farki da var tabi siz benden 1 saat önce güne basliyorsunuz
seni mihrimah sultan ilan ettim bugün,akça pakça pek güzel bi sultan
6 da tık diye açıldı gözlerimkızları bırakıp geldim ben de ama gözler yavaş yavaş kaymaya başladı yine,malum ilaçta var
hahaha test demişken 3 gündür test yapıyorum ben,negatif tabi ki8. günüm bugün...deliyim valla ben...kalkınca yine yapıcam ohhh sefam olsun
fotoları koyayımda azıcık sizde gülüp eğlenin
kizz test yaptim dedin kayboldun bi haber cikmadi senden
al iste kuru inciri de kestim yemiycem. hatta bugün esime keciboynuzu pekmezinide yasakladim kiz bebek olsailigini yükseltiyomus icinde potasyumdan cok magnezyum ve kalsiyum varmis
çok üzgünüm 55t para ödedim bu kötü sonuç için
hangi kötü sonuç yaa ne oldu?????
3aylık emeğim boşa gitti kan testı 1,2 çıktı
TUnaydin kizlar.... nasilsiniz.... pcyi acmiyorum cunku girince basindan kalkamiyorum tele devam.. icim kipir kipir nedendir bilmiyorum...
Kızlar kötü haberlerle geldim doktordan. Moralimi bozdu . Kesede bebek görünmüyor , ultrasonda 5+4 günlük çıkmış. Ve kesenin arkasında kanama varmış (ama benim kanamam yok). İlişkiyi yasakladı.( zaten kociş 2 haftadır şehir dışında). İdrar testim için "kabus gibi" dedi, açıklama yapmadı.1000mg Augmentin günde 2 kez kullanacaksın, hamilelik için uygun dedi ama çok ağır değil mi bu ilaç? :44:
nette çok giremiyorum sabah çocuk iş derken akşam hafta da 3 gün spor biraz kilom vardı öncelikle kasıma kadar hem araştırıyım hemde kendimi fizik olarak hazırlıyorum çok bilgi var yaptığım şey şuan bu yazdığım takdir ALLAH tan sen ne yaptın canım benim ilac diyet filan...
bol bol soda için limonlu ayy ben gectıgımız yalarda ne cok içtim ya şimdi bir şey yiyip içesim yok..
eşime takviye olarak arginmax alsak diyorum yok diyor((
anam ne zor işmiş yahu güzel kızım beni hiç yormadan gelmişti bu eşşek sıpası için amuda kalkıyoz yine olmuyor
aaa öylemi :)) amin inşallah ama iyi değilim kanamam var
elifcim yanlış hatırlamıyosam senle ben hemen hemen aynı zamanda hamile kalmıştık ve senin bebek erkekti dimi,yanlışmı hatırlıyorum acaba?????benim 21 hafta doluyo.spor ne için doğuma hazırlıkmı anlamadım??
canim merhaba naptin tekrar gitmedin mi daha doktora ? ne hissediyosun ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?