Süper Anneler - 2011

canim arkadaslara katiliyorum imkanin varsa ilaclari kullanmadan önce baska doktora git ve öncelikle moral cok önemli moralini yüksek tut bol bol dinlen. bu doktorunu begenmedim ben

Son düzenleme:

seni mihrimah sultan ilan ettim bugün,akça pakça pek güzel bi sultan

6 da tık diye açıldı gözlerim kızları bırakıp geldim ben de ama gözler yavaş yavaş kaymaya başladı yine,malum ilaçta var

hahaha test demişken 3 gündür test yapıyorum ben,negatif tabi ki 8. günüm bugün...deliyim valla ben...kalkınca yine yapıcam ohhh sefam olsun
fotoları koyayımda azıcık sizde gülüp eğlenin

hahaha test demişken 3 gündür test yapıyorum ben,negatif tabi ki 8. günüm bugün...deliyim valla ben...kalkınca yine yapıcam ohhh sefam olsun
fotoları koyayımda azıcık sizde gülüp eğlenin

hadi koy da bakalim testlerine. kiz cok da harcama testlerini adet gününe yakin test kalsin elinde

al iste kuru inciri de kestim yemiycem. hatta bugün esime keciboynuzu pekmezinide yasakladim kiz bebek olsailigini yükseltiyomus icinde potasyumdan cok magnezyum ve kalsiyum varmis

bol bol soda için limonlu ayy ben gectıgımız yalarda ne cok içtim ya şimdi bir şey yiyip içesim yok..
eşime takviye olarak arginmax alsak diyorum yok diyor ((
anam ne zor işmiş yahu güzel kızım beni hiç yormadan gelmişti bu eşşek sıpası için amuda kalkıyoz yine olmuyor

merhaba canım.bozma moralini,arkadaşların dediği gibi 1 doktorla kalma.bak ben 3, doktoruda eledim 4.doktoru arıyorum:)benim kıza hamile olduğumu öğrendiğimde bende doktora gidince kesede bebek görünmüyo.sen hamile olduğuna eminmisin diye sormuştu.üstelik 6 haftalıktım bende.sonra kan testi yaptı burda hamile görünüyosun demişti salak.canım benim merak etme ilişki yasak olsun boşver 9 10 ay onlarda tutuversin kendini.benim kızdada yasaktı bundada yasak,bazen eşim söyleniyo ama ben böyle çekiyosam sende ona katlanacaksın diyom kendimi savunuyorum

elifcim yanlış hatırlamıyosam senle ben hemen hemen aynı zamanda hamile kalmıştık ve senin bebek erkekti dimi,yanlışmı hatırlıyorum acaba?????benim 21 hafta doluyo.spor ne için doğuma hazırlıkmı anlamadım??

aynen ya ayni seyleri yiyip icmekten biktim. artik kendimi oruclu gibi hissediyorum yanlislikla birsey yiyip de orucum bozulacakmis gibi sanki
canim kizlarda rahattik tabi.hele ben ilkinde hic birsey düsünmüyordum ikincisi zaten ilkini emzirirken daha ben ikinciyi düsünmezken benim hizli gonzales kocam herzamanki gibi herseyi aceleye getirip oldu bittiye getirmeyi sever bir tane daha olsun hemen diye beni hiccc dinlemedive oldu kizlarin arasinda tam 1 yil var hemde ayni ay dogumlular büyütene kadar ne kadar zorlandigimi bir ben bilirim valla.zombi gibiydim evin icinde simdi ister istemez stres yapiyoz olmuyo.

aaa öylemi :)) amin inşallah ama iyi değilim kanamam var

yelizcim kanaman varmış üzülme bacım.ben 21 haftayı dolduruyorum ama hala kanamam oluyo ve nerdeyse hergün,progestan kullanıyorum arara,yatarkende oluyo arabadada gezerkende.yani farketmiyo,şimdiye kadar bebeğe birşey olmadı inş.olmaz.kızımdada olmuştu ama bukadar değildi canım.sıkma canını.sen kaç haftalık hamilesin???

canlarım arkadaşlarım,apranx,dorti,eylülüngülü,gülizar,şahsultan...herkesin bayramı şimdiden mübarek olsun,yarın sabah erkenden memlekete gidiyoz,10 gün yokum canlarım,oralarda int.bulmam zor,üstelik bayram yoğunluğu,geldiğimde doktor randevum var,inş.bende güzel haberlerle gelirim,sizdende güzel haberler alırım,hakkınızı helal edin,gidipte gelmemek,gelipte bulmamak var,Allah korusun...şimdi hazırlık yapmam lazım,öpüyorum hepiniziiiiiii muck muck

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…