Süper Anneler - 2011

Kızlar bir kaç arkadaş KIZILCIK bulamamıştı..BİME KIZILCIK&ERİK MARMELATI gelmiş ilgilenenlere duyurulur...

ben ve naz aradık bayaa canım bı ara ama bulamamıştık en sonunda kızılcığın kendisini bulmuştum.ama marmelatıda almak lazım
sen neyaptın denemelere baslayacakmısın yıne canım

aa gelincik kızın geliyor inşallah.

amiiiinnnnnn canım ALLAH razı olsun duanızı eksık etmeyın neoluuur
fakat bu markanın ovulasyon testını beğenmemiştim 2.çizgiyi koyu göstermedı bi türlü gebelık testıde vardı içinde bakalım bunda nasıl 4 gün daha bekleyeyım garantı olsun

evet 5 dk içinde çıktı çizgi abla neyse eğer hamıle değilsemde bu markanın dandık olduğunu anlarım bidaha kullanmam denemiş olurum hakkımızda hayırlısı olsun inş.

hadi hayirlisi cnim benim bence bebek geliyorrrrrrr bide adet gununu atlattikmi tamamdir ins

iyiyiz sen nasilsin bebk nasil taze nne adayiiii vala gebemiyim degilmiyim supheleiyim anam ben benim tst silik cikti kanamam var kahverengi akinti yneee ne ararsan var bende cnmmm

bende iyim canim sagol,bebekte iyi bi kac gundur hastalikla ugrasiyorm kuru oksuruk ates bas agrisi cok sukur bugun iyim. senin içinde hayirlisi canim insallah hamilesindir,kadin olmak zor nelerle ugrasiyoruz,neyseki tatli ugraslar bunlar Allah hepinizin gonlune gore versin insallah :)))

anaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

gelincikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk belkide hamişsindir
ay inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
kızın yola çıkmıştır inşallahhhhhhhh

böyle pembe pemde giyinin kurdaleleri takın
ayyyyy çok sevindim ben yaaaaaa inşallah öyledir

ÇOK teşekkür ederim güzel dileklerin için çok sağol bernilcim egem hepinize ama şimdiden ümitlenmek istemıyorum hayal kırıklığı olabılır bakalam kesin sonucu 4 gün sonra verıcem inş

Hayirli cumalar cnlarim bu sabah test yaptim ve tek cizgi cikti tasinayimda insAllah rahat rahat ise koyulayim bn

Bana hic sormayin yaaa ne bileyim ben yeni yaptigim testmi bozuk yaaa
Lekelenmeden once yaptigim testlerde silik cikti pazartesi ve carsamba, lekelenmeden sonra yani bugun tek cizgi cikti silik bile degil hakkimizda hayirlisi dedim adacayi bari iceyim adetim sokulsun

Evet farkina vardim dünden beri tek cizgi cikiyor,bende sanmistim ki yumurtlamaya yaklasinca teker teker cizgi cikiyor...hadi hayirlisi basladik insallah isime yarar...sen tek monitormu kullaniyorsan yoksa extradanda test yapiyormusun ve dogru cikiyormu monitor?

ben atesimi ölcüyorum, zaten agrimdan dolayi biliyorumda yumurtlama zamanini...

evet doğru çıkıyor. sen kaç günde bir adet oluyosun?

ben ve naz aradık bayaa canım bı ara ama bulamamıştık en sonunda kızılcığın kendisini bulmuştum.ama marmelatıda almak lazım
sen neyaptın denemelere baslayacakmısın yıne canım

gelincik gecen hafta bizim burayada kizilcik gelmis, yanimda fazla para yoktu almamistim, sonra alirim dedim ve yok simdide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…