- 9 Haziran 2008
- 879
- 16
- 318
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #4.181
Kızlar bir kaç arkadaş KIZILCIK bulamamıştı..BİME KIZILCIK&ERİK MARMELATI gelmiş ilgilenenlere duyurulur...
aa gelincik kızın geliyor inşallah.
evet 5 dk içinde çıktı çizgi abla neyse eğer hamıle değilsemde bu markanın dandık olduğunu anlarım bidaha kullanmam denemiş olurum hakkımızda hayırlısı olsun inş.
amiiiinnnnnn canım ALLAH razı olsun duanızı eksık etmeyın neoluuur
fakat bu markanın ovulasyon testını beğenmemiştim 2.çizgiyi koyu göstermedı bi türlü gebelık testıde vardı içinde bakalım bunda nasıl 4 gün daha bekleyeyım garantı olsun
ben de kola içilebilir diye biliyorum. orkiş içilmemeli demişti.
çay geldi mi egem????
canım henüz gelmedi gelince mutlaka haber veririm..gelincik sen hangi markanın gebelik testini almıltın?
iyiyiz sen nasilsin bebk nasil taze nne adayiiii vala gebemiyim degilmiyim supheleiyim anam ben benim tst silik cikti kanamam var kahverengi akinti yneee ne ararsan var bende cnmmm
laboquıck canım adı testin
laboquıck canım adı testin
ben de bir sürü wondfo marka almıştım. bişey anlamadım sonuçtan. isteyene göndereyim hepsini.
clearblue en iyisi bence.
o senin hormonlarına bağlı. adeti kısa sürenlerde genelde tek çizgiden birdenbire 3 çizgiye geçebiliyor.
tek çizgi hormon artışı yok, 2 çizgi östrojen artışı var, 3 çizgi lh artışı var demek.
gebelık testımı canım wondfo
Evet farkina vardim dünden beri tek cizgi cikiyor,bende sanmistim ki yumurtlamaya yaklasinca teker teker cizgi cikiyor...hadi hayirlisi basladik insallah isime yarar...sen tek monitormu kullaniyorsan yoksa extradanda test yapiyormusun ve dogru cikiyormu monitor?
ben atesimi ölcüyorum, zaten agrimdan dolayi biliyorumda yumurtlama zamanini...
ben ve naz aradık bayaa canım bı ara ama bulamamıştık en sonunda kızılcığın kendisini bulmuştum.ama marmelatıda almak lazım
sen neyaptın denemelere baslayacakmısın yıne canım
evet doğru çıkıyor. sen kaç günde bir adet oluyosun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?