Süper Anneler - 2011

Kızlar bazı arkadaşlar KIZILCIK bulamamıştı (kız bebek için ) BİM e KIZILCIK&ERİK MARMELATI GELMİŞ..İlgilenenlere duyrulur

Son düzenleme:
cnm yaaa silik cikmasini sebebi henuz erken olmasindan kaynaklanir bir haftalik falan bazi testlerin uzerinde kac haftalik oldugun bile cizige gore gosteriyor o yuzden henuz erken oldugu icin silik cikar 5 dakikanin icindemi cikti cizgi canim
Kızlar bir kaç arkadaş KIZILCIK bulamamıştı..BİME KIZILCIK&ERİK MARMELATI gelmiş ilgilenenlere duyurulur...

hsgeldin fistik nasilsin bakalimmmmmm

İyiyim Gurbet sen nasılsın..?İnsanoğlu yaşadıklarını kolayca unutabiliyomuş..İçimde yine kıpırdanmalar başladı bastırmaya çalışıyorum (yaşadıklarımdan dolayı)amaaa yıllardır yanan ateş kor olmuyor..Baksana yine kızılcık falan ufaktan hazırlıklara başaladımmı ne..Karakedi den habar varmı..?Ezelcede kaybodu o ne yaptı acaba..

Son düzenleme:

o senin hormonlarına bağlı. adeti kısa sürenlerde genelde tek çizgiden birdenbire 3 çizgiye geçebiliyor.
tek çizgi hormon artışı yok, 2 çizgi östrojen artışı var, 3 çizgi lh artışı var demek.

kiz sen ne diyon bir haftadir bu bacinin hali ne biliyonmu seyy ii kez silikte olsa cift cizgiyi gordum ardindan batimda kahverengi akintim geldi yogun degil simdi acaba mi sorusu var ustune mi goruyom yerlesme kanamasimi yoksa adetmiii
ne bileyim yaaaa iste boleee
unutmak ozelligimiz olmasaydi hic birsey yapmazdik neden olmasin gulum hersey bizim icin yaa bak bebgim gitmeseydi subat basi bebegim gelecekti nasip kismet cnm yaaa

Onu hiç deme.. kötü oldum bu ara .ben doğum yapmıştım bilee :2:1 hafta-10 günlük olacaktım..Kısmet değilmiş..Rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin İnşallah..Öyle ya unutmasak halimiz nice olurdu

Turkiyem
slmmm kizlarr nasilsiizz gorusmeyeli durumlar nasil :))
iyiyiz sen nasilsin bebk nasil taze nne adayiiii vala gebemiyim degilmiyim supheleiyim anam ben benim tst silik cikti kanamam var kahverengi akinti yneee ne ararsan var bende cnmmm

karakediden haberim yok ezelceyede ulasamiyorum ben yaaaaa

Çok üzülüyorum ona kendini kapattı arada msn de karşılaşıyoduk ama artık göremiyorum..Rabbimin dediği oluyor yapacak bir şey yok kaderimizde ne varsa onu görüyoruz..Rabbim sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin..Kakule yarın sezeryana girecekmiş

hepimizin ins cnm kiz adinda deneyenler oldumu ne haber kizlardan

yazik kadin kiz oglan demiyorda etrafindakiler deli sanki kadin kendi ismarladi yawwwww o yuzden sikintili isteee
kakuleye de Allha hayirli dogum nasip etsin herkese insAllahhh egem nasil ne yapti bebgi nasil

yazik kadin kiz oglan demiyorda etrafindakiler deli sanki kadin kendi ismarladi yawwwww o yuzden sikintili isteee
kakuleye de Allha hayirli dogum nasip etsin herkese insAllahhh egem nasil ne yapti bebgi nasil

Cahil insanlar..Ben onada dedim belkide karakedinin kızları bakacak babannesine kim bilirki..? Egem pek girmiyor arada bilgilendiriyor okadar..Alışmaya çalışıyordu en son onun durumu daha zor..Rabbim sabrını versin inşallah..

Allah isteyen herkese nasip etsin iki kizlari olanalr haliyle korkuyor denemeye Allahim isteyene istedigi hayilrisi ile nasip etsin herkesin gonlune gore versin insAllahhh

evet yaa 3 aci birden Allahim sabir versin onada kolay degil ama Allahtan gelyior cok sukur halimize elbet bildgi var guzel Allhimin

kızlar bir tanıdığım var daha evlenmeden iki çocuğum olsun ikiside erkek olsun "oğlum" demek istiyorum der dururdu. dün öğrendim hamileymiş ay cinsiyetini sordum belli mi diye. ay belli dedi söylemiyor en sonunda erkekmiş dedi güldü. birdeböyleleri var ısmarlama...

evet 5 dk içinde çıktı çizgi abla neyse eğer hamıle değilsemde bu markanın dandık olduğunu anlarım bidaha kullanmam denemiş olurum hakkımızda hayırlısı olsun inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…