- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #4.201
24-28 gün degisiyor hep....
ben ve naz aradık bayaa canım bı ara ama bulamamıştık en sonunda kızılcığın kendisini bulmuştum.ama marmelatıda almak lazım
sen neyaptın denemelere baslayacakmısın yıne canım
Ben boş gebelik öncesi solgarın kızılcık ve probiyotik tabletini kullandım.( BİR DAHA DENEME YAPARSAM KULLANMAMAYA KARARLIYIM..BİR TARAFIM BU İLAÇLARIN BOŞ GEBELİĞE SEBEB OLDUĞUNU SÖYLÜYOR..Yumurtlamam bile değişikti her zamanki gibi olmadı)Kızılcık kurusunu eşim Kapalı çarşıdan almıştı onu içtim..Deneme ye gelincede..Kürtaj olduğum için 3 ay korunma verdi dr. Gurbete dediğim gibi içimde kıpırdanmalar başladı) 1-1,5 ay önce kesinlikle kapatmıştım konusunu ama kapanmıyormuş,,memleketten annem geldi kızılcık getirttim dün bimden 3 tane marmelat aldımm..Sanırım hazırlıklara başladım :)
teravetcım. benı hatırlarmısın bılmem ıkı yasına geldı kızım hamıleyken konusmustuk senle..
bır kac marka onerebılırmısın bana
ne almam geerekır..
yum gunumu belırlemek ıcınn
lh artısını anlamak ıcın
vajen ph olcmek ıcın.
yum monıtoru ne marka alayım
bahsedılen ndestek vıtamınlerı gnc mı solgar mı alayım yada baska marka mı
bırde adetı 28 gunden kısa olanlar ıcın nasıl durum gun benım kı
denemeye baslayacagım spiralle korundum hep çıkarttıracagım yasmın kullandım daha oncelerde de..
kafam karıstı burayı okuyunca yıne bana allah askına ne lazımsa marka marka yaz gıdıp alayım.
allah kalbındekını kaderıne yazsın sana hayırlı eylesın insallah
teravetcım. benı hatırlarmısın bılmem ıkı yasına geldı kızım hamıleyken konusmustuk senle..
bır kac marka onerebılırmısın bana
ne almam geerekır..
yum gunumu belırlemek ıcınn
lh artısını anlamak ıcın
vajen ph olcmek ıcın.
yum monıtoru ne marka alayım
bahsedılen ndestek vıtamınlerı gnc mı solgar mı alayım yada baska marka mı
bırde adetı 28 gunden kısa olanlar ıcın nasıl durum gun benım kı
denemeye baslayacagım spiralle korundum hep çıkarttıracagım yasmın kullandım daha oncelerde de..
kafam karıstı burayı okuyunca yıne bana allah askına ne lazımsa marka marka yaz gıdıp alayım.
allah kalbındekını kaderıne yazsın sana hayırlı eylesın insallah
merhaba arkadaşilar bende size yeni katılanlardanım şu an hamile kalmayı çok isteyenlerdenim ama geçen ay hüsranla geçti şu an adetliyim önümüzdeki 2 ay denemek istemiyorum yanlışmı yapıyorum bilmiyorum kafam çok karışık çin takvimine göre kasım aralık kız gözüküyor rabbim acısını vermesin 6 ,5 yasında 1 kızım var dünyalar güzelii hamileliğim çok ağır geçiyor rabbim verirse 1 de oğlumuz olsun istiyoruz çokmu sey istiyoruz bilmiyorum rabbim gönlüne güç varmasın anlıyacanız kafam öyle karışık ne yapcam bilemedimmm
bikaç gün sonra 2 çizgiye geçer
kız bebek için 2. kademede ilişki olmalı ve sonra yasak olmalı hep.
gelincik gecen hafta bizim burayada kizilcik gelmis, yanimda fazla para yoktu almamistim, sonra alirim dedim ve yok simdide
Ben boş gebelik öncesi solgarın kızılcık ve probiyotik tabletini kullandım.( BİR DAHA DENEME YAPARSAM KULLANMAMAYA KARARLIYIM..BİR TARAFIM BU İLAÇLARIN BOŞ GEBELİĞE SEBEB OLDUĞUNU SÖYLÜYOR..Yumurtlamam bile değişikti her zamanki gibi olmadı)Kızılcık kurusunu eşim Kapalı çarşıdan almıştı onu içtim..Deneme ye gelincede..Kürtaj olduğum için 3 ay korunma verdi dr. Gurbete dediğim gibi içimde kıpırdanmalar başladı) 1-1,5 ay önce kesinlikle kapatmıştım konusunu ama kapanmıyormuş,,memleketten annem geldi kızılcık getirttim dün bimden 3 tane marmelat aldımm..Sanırım hazırlıklara başladım :)
Nazcim cnm sen adet oldunmuuuuu
aaa tühh ben tam 3 hafta boyunca aldım buzluğada attım çıkarıp yıyorum bımdende marmelatı alıcam inş.
bu kızılcığında mevsımı geçiyor artık burayada gelmıyor canım bitti yanı sen son gelişine den k gelmişsindir muhtemelen...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?