Süper Anneler - 2011

ben ve naz aradık bayaa canım bı ara ama bulamamıştık en sonunda kızılcığın kendisini bulmuştum.ama marmelatıda almak lazım
sen neyaptın denemelere baslayacakmısın yıne canım

Ben boş gebelik öncesi solgarın kızılcık ve probiyotik tabletini kullandım.( BİR DAHA DENEME YAPARSAM KULLANMAMAYA KARARLIYIM..BİR TARAFIM BU İLAÇLARIN BOŞ GEBELİĞE SEBEB OLDUĞUNU SÖYLÜYOR..Yumurtlamam bile değişikti her zamanki gibi olmadı)Kızılcık kurusunu eşim Kapalı çarşıdan almıştı onu içtim..Deneme ye gelincede..Kürtaj olduğum için 3 ay korunma verdi dr. Gurbete dediğim gibi içimde kıpırdanmalar başladı ) 1-1,5 ay önce kesinlikle kapatmıştım konusunu ama kapanmıyormuş,,memleketten annem geldi kızılcık getirttim dün bimden 3 tane marmelat aldımm..Sanırım hazırlıklara başladım :)

Son düzenleme:

bosver yaaaa yap gitsin dogal yoldan olsun sen yine yumurtani takip et kendini tani suren biter ondan sonra gelsin kutulumuzzzz

aysenin annesiiiiiii yavrum nerdesin sen bakimmmm kizin nasillll ne var ne yok ozledik seni hatta baklava ile seni konustuk cnm kizn nasillll

teravetcım. benı hatırlarmısın bılmem ıkı yasına geldı kızım hamıleyken konusmustuk senle..
bır kac marka onerebılırmısın bana
ne almam geerekır..
yum gunumu belırlemek ıcınn
lh artısını anlamak ıcın
vajen ph olcmek ıcın.

yum monıtoru ne marka alayım
bahsedılen ndestek vıtamınlerı gnc mı solgar mı alayım yada baska marka mı

bırde adetı 28 gunden kısa olanlar ıcın nasıl durum gun benım kı

denemeye baslayacagım spiralle korundum hep çıkarttıracagım yasmın kullandım daha oncelerde de..

kafam karıstı burayı okuyunca yıne bana allah askına ne lazımsa marka marka yaz gıdıp alayım.

allah kalbındekını kaderıne yazsın sana hayırlı eylesın insallah

canım. ne guzel yenıden burda olmak. okudum yazısmalarınızı ozlemısım valla hepınızı.. hamıleyken omrum sızınle gectı hep.

ıyıyım. mınık kızımda ıyı ama cok yaramaz yanı bır dakıka bos kalsa bıy yerden dusuyor ucuyor hep zarar zıyan

esımle o gergın zamanlarımız gectı cok sukur. o gun senle konustuk ya oyle bır dardaydım kı hala dun gıbı net hatırlıyorum.. allah senın herseyı gonlune gore versın bana o gun verdıgın telkını hıc unutmam cooook kıymetlı benım ıcın

ıkı secenegım var sımdı yenıden ıse donmek yada ıkıncıyı yapmak bu sene arzu ettıgım gıbı olmadı tekrar unıversıteye master ıcın basvurdum kabul edılmedım seneye nolur allah kerım bende ıkıncıyı denemeyi dusunuyorum.

kızım bu kadar yaramazken aklımı peynır ekmekle yedım sanırsam

yumurtlama gününü belirlemek için maddi açıdan sıkıntın yoksa clearblue hamilelik monitörü al. ayrıca gülenyüzleri de kullanırsın onlardan da edin. her ay birini alırsın böylece fazla yük olmaz. Doktor takibi imkanın varsa çok iyi olur ayrıca.

gebelik denemesinden 3 ay önceden baba adayı solgar çinko picolinate 22 mg, GNC ariginmax, evicap, ve kore ginsengi alabilir. bunlar spermi artırdığı söylenen vitaminler.özellikle çinko mutlaka alsın. eczanelerdeki zinc çinko hapı sülfat formunda olduğu için emilimi düşük, ondan alma.

son 2-3 ay hem baba hem anne sodyum potasyum ağırlıklı beslenebilir.

ayrıca saraçoğlunun erkek bebek kürünü almayı düşünüyoruz buradaki birkaç arkadaşla. deneyen yok ama denemeye değer diye düşünüyoruz.

Son düzenleme:
merhaba arkadaşilar bende size yeni katılanlardanım şu an hamile kalmayı çok isteyenlerdenim ama geçen ay hüsranla geçti şu an adetliyim önümüzdeki 2 ay denemek istemiyorum yanlışmı yapıyorum bilmiyorum kafam çok karışık çin takvimine göre kasım aralık kız gözüküyor rabbim acısını vermesin 6 ,5 yasında 1 kızım var dünyalar güzelii hamileliğim çok ağır geçiyor rabbim verirse 1 de oğlumuz olsun istiyoruz çokmu sey istiyoruz bilmiyorum rabbim gönlüne güç varmasın anlıyacanız kafam öyle karışık ne yapcam bilemedimmm

Cnm hayirlisi ile ins birde erkek evladin olur cnm yeterki iste rabbim verecektir ya dostluklar nasil unutulur yaaa iyi geldin hosgeldin

mrb aynı durumdayız inan geçen ay bende çıldıracak gibi kararsızlığa düştüm şu çin takvimi meselesinde
sonunda şu karara vardım rabbime sığınıp dua etmek şartlaarın hiçbiri uymuyodu benim için ama cesaretimi toplayıp denedim
bu ay bugün adet olmam gerekiyodu olmadım çin hikaye çooook araştırdım yüksek oranda tutma payı olsada erkek görünüp kıza
hamile kalan teyzem kararımı değiştirdi. bi kaç gündür çok uyku modundayım işte bile... bide 10 gündür bi ayağım wc de ben kızımdada hamile kaldığımda böyle olmuştum hislerim ve yarı çift çizgiye göre hamileyim.
cesaretime hayranım allahın zoruna gitmesin ama 3. yü düşünme şansım olmadan giriştim bu işe
rabbim hepimizin gönlündekini versin inşallah

Son düzenleme:
bikaç gün sonra 2 çizgiye geçer
kız bebek için 2. kademede ilişki olmalı ve sonra yasak olmalı hep.

bakalim artik, bu ay ne yalan söyliyim biraz kaciniyorum denemekten, cok bunalima girdim oturup hüngür hüngür agladim...Cocuk istemeyen arkadasima dedim gel hadi birinciyi beraber yaptik ikinciyide yapalim dedim gecen ay...huuuup 2.ci denemede hamile kaldi o, 1.ci denemede olmadi cok üzüldü cok umutluydu hergün telefonlastik, üzülme bendede olmadi dedim..ama bu ay benden önce kaldi hamile kaldi....okadar kötü oldumki, tabi ki onun adina cok sevindim, kendi kendime bendemi bisey var dedim...o yüzden bu ay biraz kafami cok yormasammi diyorum, sakincene bu monitoru bi deniyim, bidahaki aya insallah...esim kesicek beni :26:

teravet bakalim nezaman ikinci cizgi ciksak sana haber ederim, ebayden gülen yüzde ucuza bulursam alirim...ama doktora gitmem yumurtlucan demisti yumurtlamamistin son iki ay gecikme oldu, agrilarimdan anliyorum zaten az bucuk artik....kardesimin dedigi bu gidisle profesor olucaksin....

gelincik gecen hafta bizim burayada kizilcik gelmis, yanimda fazla para yoktu almamistim, sonra alirim dedim ve yok simdide

aaa tühh ben tam 3 hafta boyunca aldım buzluğada attım çıkarıp yıyorum bımdende marmelatı alıcam inş.
bu kızılcığında mevsımı geçiyor artık burayada gelmıyor canım bitti yanı sen son gelişine den k gelmişsindir muhtemelen...

basla canım hayırlısıyla inş sağlıklısından gelsin bu defa hep beraber
buarada bende artık kalsıyum tabletimi kullanmıyorum benımde geçen ay adet düzenımı değiştirdi 28 29 sürerdi heppilk defa 26 sürdü şok oldum kullanmamak en ideali bencede

Nazcim cnm sen adet oldunmuuuuu

evet oldum canim bugün 3.günüm.....oglumda 8 ay ugrasmistim am plansiz tabi..bundada sürcek gibi galiba

ne bilim ya neyse o haric ömür seyler yiyorum kiz icin zaten....

günaydın kızlar bugün çok heyecanlıyım kaçgündür acaba acaba derken dedim ilk idrarımla sabah yapayım daha etkili oluyormuş öyle yazıyor testte yıne test yaptım basını bekledim ilk 5 dkdamı çıkıcak dıye evet yaa ilk 5 dkda yıne silik çizgi çıktı şuan karsımd durup durup bakıyorum şimdi diğer test bozuksa budamı bozuk demi ayyyyyy hayal kırıklığı olmasın ALLAHım ne olur yardım et.
geçen ay 26gün sürdü reglim buayda yıne 26 sürecek olmuş olsaydı yarın adetim olacak bakalım eğer 28 sürerse 3 gün falan var dıyelım halaa beklemedeyım çok heyecanlı bir bekleme bu yaaa
teravet şimdi bu nasıl olurki eğer hamıleysem kii daha emın olamam zaten rabbım bılır misal diyelım hamileyim adetten 2 bitti ertesi 2 gün ilişki oldu aradan 6gün geçti 7.gün çatladım ben ateşimide ölçüyorum hala spermler bu kadar dayanıklı olabılırmı acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…