Süper Anneler - 2011

cnm ateş tablon nasıl ?

ateş tablom şundada yüksek sayılır henüz düşmedi canım 36.5 36.3 arasında devam hala ki ben adet dönemlerınde ateşim 35.8 35.9 dur yani sence nasıl canım yaa

tablonu ekleyebiliyomusun ?
valla kendin bence daha iyi hissedersin , ben 10 kez test yaptım hiç yanıltmadı bugüne kadar
hep tek çizgi çıktı hatasız
ateşde herkese göre değişiyor diğer aylarından dolayı sen daha iyi bilirsin

ama bence sen

hayırlısı olsun hepimiz için

3.gün 36.1
4.gün 35.8
5.gün 35.8
6.gün 35.9
7.gün 36.0
8.gün 36.0
9.gün 36.1
10.gün 35.8
11.gün 36.1
12gün 36.1
13.gün 36.2
14.gün 36.0
15.gün 36.4
16.gün 36.3
17.gün 36.2
18.gün 36.5
19.gün 36.4
20.gün 36.4
21.gün 36.3
22.gün 36.4
23.gün 36.4
24.gün36.5
25.gün 36.3
ateş tablom bu canım inş eğer hakkımda hayırlıysa hamıleyımdır inşşş

bende kendi deneyimimi yazayım dedim.
internet ovulasyon günlerini 22-27 ekim arası hesapladı.22 ve 27 sinde ilişki oldu.
bu ay ısı takibi yaptım yapmaya çalıştım.anlamadım ama 25. gün yumurtlama oldu.
ve hamiş değilim beklenenden 2 gün önce geldi kırmızılar..ve vücud ısım 2 gün önce düştü 36.2 ve 36.0 oldu.
yani 3 gün yaşayamamış spermler
kişiden kişiye değişir tabi......
son olarak Allah a güçlük yok ol dese olur hemen...
inşallah hamilesindir canımmm

evet canım zaten ben bu ay erken ilişki oldu yumurtlama çatlaması arasında çok zaman var dıye hiç umutlanmıyordum gurbet abla bılır süreklı söylüyordum fakat kafamı karıştıran test oldu ne yapalım varsada yoksda hayırlısı üzülmem diğer aya devam derim

Hakkında olanı versin Rabbim inşallah canım....
bizimde umutlar birdahaki aya kaldı

Kurularida satilir arairin bir kizlar hosafliklar

Bnce suphelerin yersiz cnm bn gibi olmada sen hamilesin cnm henuz erken oldugu icin silik cikiyor guzelim bide sana sunu soyliyim kiz olma ihtimali yuksek erken cikan gebelik testlerinde kiz olma olasiligi var kiz daha erken gelistigi icin

Bnce suphelerin yersiz cnm bn gibi olmada sen hamilesin cnm henuz erken oldugu icin silik cikiyor guzelim bide sana sunu soyliyim kiz olma ihtimali yuksek erken cikan gebelik testlerinde kiz olma olasiligi var kiz daha erken gelistigi icin

inş abla inşallahhh ağzından bal damlıyor

Yataktan kalkinca olcemiyorum yaaa unutuyorum yada bnm velet yatak yatak gezdiriyor bni simdi olctum 36.5 adetsem neden yuksek 35 lerde seyretmesi gerekmiyormu bu meretin

Kac tane oluyor icinde bnm sancilarimla birebir tuttu netteki ama sonuc yok

ben bi arkadaşın tavsiyesiyle netteki bi siteden sipariş verdim.içinde 20 tane var 3 tanede gebelik testi hediye.24tl fiyatı.
hep kaset tipi hamilelik testi gibi kullanımı kolay olur...
benim bi kızım var.ve bi oğlumda olmasını çok istiyorum.Allah hakkımızda hayırlı olanı versin inşallah.
yumurtlama zamanı tekilişki falan diye okudum buradan o yüzden kullanmayı düşünüyorum...
geçen seferde o yüzden kaçtı zaten bebiş bence.27 sinde yumurtlama beklerken 25 inde yumurtladım sanırım...

Yataktan kalkinca olcemiyorum yaaa unutuyorum yada bnm velet yatak yatak gezdiriyor bni simdi olctum 36.5 adetsem neden yuksek 35 lerde seyretmesi gerekmiyormu bu meretin

ateş değeri kişiden kişiye değişiyo canım.yumurtlamadan sonra 37 derece üstü diyor benim ateşim 37 pek çıkmadı mesela...
bide zaten yataktan kalkmadan ölçmen gerekiyo..en az 3 saat deliksiz uykuyla sabah 6-8 arası mesela...ben saat kuruyorum artık...
gün içinde ölçtüğün değer yanıltıcı oluyor malesef...

hayır abla en az 3 saatlık uykuyla ölçmelisin yoksa geçersiz o ateş yani gündüz ölçmek doğru değil uykudan uyanıp yataktan kalkmadan ölçeceksın saati hep aynı saatte olacak benım saat 06:30 da süreklı ölçerım harici ölçümler olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…