- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #4.221
günaydın kızlar bugün çok heyecanlıyım kaçgündür acaba acaba derken dedim ilk idrarımla sabah yapayım daha etkili oluyormuş öyle yazıyor testte yıne test yaptım basını bekledim ilk 5 dkdamı çıkıcak dıye evet yaa ilk 5 dkda yıne silik çizgi çıktı şuan karsımd durup durup bakıyorum şimdi diğer test bozuksa budamı bozuk demi ayyyyyy hayal kırıklığı olmasın ALLAHım ne olur yardım et.
geçen ay 26gün sürdü reglim buayda yıne 26 sürecek olmuş olsaydı yarın adetim olacak bakalım eğer 28 sürerse 3 gün falan var dıyelım halaa beklemedeyım çok heyecanlı bir bekleme bu yaaa
teravet şimdi bu nasıl olurki eğer hamıleysem kii daha emın olamam zaten rabbım bılır misal diyelım hamileyim adetten 2 bitti ertesi 2 gün ilişki oldu aradan 6gün geçti 7.gün çatladım ben ateşimide ölçüyorum hala spermler bu kadar dayanıklı olabılırmı acaba?
cnm ateş tablon nasıl ?
ateş tablom şundada yüksek sayılır henüz düşmedi canım 36.5 36.3 arasında devam hala ki ben adet dönemlerınde ateşim 35.8 35.9 dur yani sence nasıl canım yaa
günaydın kızlar bugün çok heyecanlıyım kaçgündür acaba acaba derken dedim ilk idrarımla sabah yapayım daha etkili oluyormuş öyle yazıyor testte yıne test yaptım basını bekledim ilk 5 dkdamı çıkıcak dıye evet yaa ilk 5 dkda yıne silik çizgi çıktı şuan karsımd durup durup bakıyorum şimdi diğer test bozuksa budamı bozuk demi ayyyyyy hayal kırıklığı olmasın ALLAHım ne olur yardım et.
geçen ay 26gün sürdü reglim buayda yıne 26 sürecek olmuş olsaydı yarın adetim olacak bakalım eğer 28 sürerse 3 gün falan var dıyelım halaa beklemedeyım çok heyecanlı bir bekleme bu yaaa
teravet şimdi bu nasıl olurki eğer hamıleysem kii daha emın olamam zaten rabbım bılır misal diyelım hamileyim adetten 2 bitti ertesi 2 gün ilişki oldu aradan 6gün geçti 7.gün çatladım ben ateşimide ölçüyorum hala spermler bu kadar dayanıklı olabılırmı acaba?
bende kendi deneyimimi yazayım dedim.
internet ovulasyon günlerini 22-27 ekim arası hesapladı.22 ve 27 sinde ilişki oldu.
bu ay ısı takibi yaptım yapmaya çalıştım.anlamadım ama 25. gün yumurtlama oldu.
ve hamiş değilim beklenenden 2 gün önce geldi kırmızılar..ve vücud ısım 2 gün önce düştü 36.2 ve 36.0 oldu.
yani 3 gün yaşayamamış spermler
kişiden kişiye değişir tabi......
son olarak Allah a güçlük yok ol dese olur hemen...
inşallah hamilesindir canımmm
evet canım zaten ben bu ay erken ilişki oldu yumurtlama çatlaması arasında çok zaman var dıye hiç umutlanmıyordum gurbet abla bılır süreklı söylüyordum fakat kafamı karıştıran test oldu ne yapalım varsada yoksda hayırlısı üzülmem diğer aya devam derim
aaa tühh ben tam 3 hafta boyunca aldım buzluğada attım çıkarıp yıyorum bımdende marmelatı alıcam inş.
bu kızılcığında mevsımı geçiyor artık burayada gelmıyor canım bitti yanı sen son gelişine den k gelmişsindir muhtemelen...
Hakkında olanı versin Rabbim inşallah canım....
bizimde umutlar birdahaki aya kaldı
Senle bn onumuzdeki aya kaldik cnm hayirlisi olsun
ewet canım öle oldu.Allah hakkımızda hayırlısını versin...
ben bu ay ovulasyon testi sipariş verdim inşallah faydası olur
netteki ovulasyon hesabı bende tutmuyor...
Bnce suphelerin yersiz cnm bn gibi olmada sen hamilesin cnm henuz erken oldugu icin silik cikiyor guzelim bide sana sunu soyliyim kiz olma ihtimali yuksek erken cikan gebelik testlerinde kiz olma olasiligi var kiz daha erken gelistigi icin
3.gün 36.1
4.gün 35.8
5.gün 35.8
6.gün 35.9
7.gün 36.0
8.gün 36.0
9.gün 36.1
10.gün 35.8
11.gün 36.1
12gün 36.1
13.gün 36.2
14.gün 36.0
15.gün 36.4
16.gün 36.3
17.gün 36.2
18.gün 36.5
19.gün 36.4
20.gün 36.4
21.gün 36.3
22.gün 36.4
23.gün 36.4
24.gün36.5
25.gün 36.3
ateş tablom bu canım inş eğer hakkımda hayırlıysa hamıleyımdır inşşş
bende süperrr anneyimmmmmm bendeeeeeeeee...
ikiz bebiişlerimle süp süperimmmmm
Kac tane oluyor icinde bnm sancilarimla birebir tuttu netteki ama sonuc yok
Yataktan kalkinca olcemiyorum yaaa unutuyorum yada bnm velet yatak yatak gezdiriyor bni simdi olctum 36.5 adetsem neden yuksek 35 lerde seyretmesi gerekmiyormu bu meretin
Yataktan kalkinca olcemiyorum yaaa unutuyorum yada bnm velet yatak yatak gezdiriyor bni simdi olctum 36.5 adetsem neden yuksek 35 lerde seyretmesi gerekmiyormu bu meretin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?