- 26 Şubat 2010
- 5.613
- 5.658
- 198
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #42.301
canım öncelikle yazdığımız mesajların sağ alt kısmında alıntı ile cevapla butonu var,kimden alıntı yapmak istiyosan onun altına tıkla,ya da toplu alıntı yapmak istersen dediğim butonun sağında küçük bir buton daha var,ona tıklarsan tik işareti koyuyor,tikle tikle hepsini en sonunda konuya cevap ver e tıkla hepsini alıntılar sıraylabat ne allesen? kod adi gibi, sat bat. birileri okusa bu karilar cildirmis der.
bi de teknoloji ozurlu degilimdir aslinda ama eski sayfalardan nasil alinti yapacagimi bulamadim
@apranxx
akinti vs durumlarini ben okuyamiyorum. nasil sundu vs gibi. bana basladi ve bitti gibim geliyor. reglerim duzenli 28 gunde bir oluyorum. normalde ayin 15 inde yum.olmasi lazimdi, ama testte gormedim.
bi de bende yurtdisindayim. buradaki saglik gorevlisine ikina SIKILA sordum. ilginc bir sey soyledi. dedi ki iyi bir test yerine, daha uyduruk bir test kullan. cunku onlar o kadar hassas olmadiklarindan dolayi yuma en yakin saati vereceklerdir. bana mantikli geldi. onun 2 kiz bir erkek varmis. test pozitif ciktikran 2 saat vs sonra iliski olmus. belki -12 ye denk getirmis olabilir, bilemiyorum. bi arkadasimda oglu varya tuzu kuru, sacma diyor. tamamiyle sans isi oldugunu soyluyor.
@SchahSultan
moralini vence hic bozma, ovulasyona en yakin saati yakalamis olabilirsin. bos yere kendini hirpalama.
senin deneme ne zaman olacak canım? yum geçti dimi bu ay?paşa paşa batı bekliyosun
mutluelif diye bir arkadaştan alıntı......................
arkadaşlar merhaba hepinize
ben hamileyim :) hala çok şaşkın ve mutluyum ...bu kadar çabuk beklemiyordum üzstelik birde çikolata kistim var dr. demişti gerçi engel deil diye ama ...herneyse neler yaptım hepsini buraya yaziiim dedim hepiniize bi şekilde borçluyum çünkü...
çok sıkı olmayan diyet yaptım zinco çinko , potasyum GNC , ilişkiden 5 gün önceden itibaren vicks vapo öksürük şurubu, iki aydır arasıra hindiba çayı...
eşime 2 aydır keçiboynuzu kürü ( ki arasıra yapardı zaten o hep kendine), zinco çinko takviyesi ve ginseng takviyesi. clearblue gülen yüz sabah çıkmıştı ; ilişki eşe enerji içeceği verildikten yarım saat-bir saat sonra filan karbonatlı duş eşliğinde, gece oldu:) sadece benim erkek günüm bio ritime göre ama pek takmıyorum bunu...birde saka su kullanıyoruz ve bol su ve elma tükettim...
ilişkiden hemen sonra kalktım bi tarafa yatmadım nasıl olsa tutmıcak diye duşa bile girdim:) 70 yasin okumuştum bu arada ve 4444 tefriciye ama ilişkiden önce olan duayı unuttum:)
Walla benden bu kadar , kızda olsa erkek de olsa kabulüm ...hayırlı akıllı ve sağlıklı olsun yeter... önümüzdeki hafta dr. a gidicem, evde yaptım 3 test.
ben çok meşgulüm iş güçle son zamanlarda ve yine öyle olucam kızlar..hepinize sevgiler ve bol şanslar görüşmek üzere...
kızlar merhaba uzun zaman oldu çok şey değişti hayatımda biliyorsunuz hamilewyim cinsiyetini öğrendim bebişin:) kesinleşmeden ses etmedim kimseye dr. um biraz gıcık söylemez hemen öyle ...Allah kısmet ederse oğlum geliyor ama o kadar mide bulantısı yaşadım anlatamam hafif de bir kanama oldu filan kızımdaki gibi değil hiçbirşey ...sizlerde de biçok hamile var baktım listeye ..Allah herkese istediğini nasip etsin inşallah...neler yaptığımı yazmıştım okuyun geçmişten eksik hiçbir şey yok yazmıştım herşeyi...ama bu arad bişi oldu... eşim bişi almış geçen gün bize bileklik...güya negatif iyon yukluyor ...bi araştırın netten belki gerçekten işe yarıyordur...benim araştırmaya fırsatım olmadı..sizler bir bakın ...ben taktım ama kolumda hala:)hepinize sevgiler... görüşürüz...
mutluelif diye bir arkadaştan alıntı......................
arkadaşlar merhaba hepinize
ben hamileyim :) hala çok şaşkın ve mutluyum ...bu kadar çabuk beklemiyordum üzstelik birde çikolata kistim var dr. demişti gerçi engel deil diye ama ...herneyse neler yaptım hepsini buraya yaziiim dedim hepiniize bi şekilde borçluyum çünkü...
çok sıkı olmayan diyet yaptım zinco çinko , potasyum GNC , ilişkiden 5 gün önceden itibaren vicks vapo öksürük şurubu, iki aydır arasıra hindiba çayı...
eşime 2 aydır keçiboynuzu kürü ( ki arasıra yapardı zaten o hep kendine), zinco çinko takviyesi ve ginseng takviyesi. clearblue gülen yüz sabah çıkmıştı ; ilişki eşe enerji içeceği verildikten yarım saat-bir saat sonra filan karbonatlı duş eşliğinde, gece oldu:) sadece benim erkek günüm bio ritime göre ama pek takmıyorum bunu...birde saka su kullanıyoruz ve bol su ve elma tükettim...
ilişkiden hemen sonra kalktım bi tarafa yatmadım nasıl olsa tutmıcak diye duşa bile girdim:) 70 yasin okumuştum bu arada ve 4444 tefriciye ama ilişkiden önce olan duayı unuttum:)
Walla benden bu kadar , kızda olsa erkek de olsa kabulüm ...hayırlı akıllı ve sağlıklı olsun yeter... önümüzdeki hafta dr. a gidicem, evde yaptım 3 test.
ben çok meşgulüm iş güçle son zamanlarda ve yine öyle olucam kızlar..hepinize sevgiler ve bol şanslar görüşmek üzere...
kızlar merhaba uzun zaman oldu çok şey değişti hayatımda biliyorsunuz hamilewyim cinsiyetini öğrendim bebişin:) kesinleşmeden ses etmedim kimseye dr. um biraz gıcık söylemez hemen öyle ...Allah kısmet ederse oğlum geliyor ama o kadar mide bulantısı yaşadım anlatamam hafif de bir kanama oldu filan kızımdaki gibi değil hiçbirşey ...sizlerde de biçok hamile var baktım listeye ..Allah herkese istediğini nasip etsin inşallah...neler yaptığımı yazmıştım okuyun geçmişten eksik hiçbir şey yok yazmıştım herşeyi...ama bu arad bişi oldu... eşim bişi almış geçen gün bize bileklik...güya negatif iyon yukluyor ...bi araştırın netten belki gerçekten işe yarıyordur...benim araştırmaya fırsatım olmadı..sizler bir bakın ...ben taktım ama kolumda hala:)hepinize sevgiler... görüşürüz...
ben internetten aldığım için pek marka seçeneğim yok,laboquik kullanıyorum...bu saatten sonra da değiştirmem herhalde çünkü testin huyunu suyunu öğrendim
2 ay yap,zaten 3. aya kendini tanıyorsun...ayrıca testte pozitifi yakalayamaman çok ilginç,acaba düzenli yumurtlaman oluyor mu? ya da sıvı içmeme,idrar tutma olayı var ya dikkat etmişmiydin?
son 5 aydır batımı bu kadr sabırsızlıkla beklediğimi hatırlamıyorum canımm
bat muhtemelen 3 kasım daha uzun bır yol var onumde
canım ya monodoks kullansan sen bu ay ben almayı düşünüyorum bugün tabi eşim beni öldürmezse
acaba benimki de bu arkadasin gibi tutarmi ? bu benden daha önce yapmis iliskiyi.haaa arkadaslar ben demeyi unuttum su viks surubundan ben de almistim bu ay ama yumurtlama erken geldigi icin 5 gün degil de 4 gün icebildik esimle beraber. ben aklima gelenleri yaziyorum belki size de fikir olur diye.
bu arkadaşı okurken sen geldin aklıma,ondan yazdım buraya,bak oğluşu olmuş
viks şurubunu reçetesiz mi aldın sen?
canım doğum tarihini yaz akşam bakaıyım takvim yanımda yok bacım
canım öncelikle yazdığımız mesajların sağ alt kısmında alıntı ile cevapla butonu var,kimden alıntı yapmak istiyosan onun altına tıkla,ya da toplu alıntı yapmak istersen dediğim butonun sağında küçük bir buton daha var,ona tıklarsan tik işareti koyuyor,tikle tikle hepsini en sonunda konuya cevap ver e tıkla hepsini alıntılar sırayla
o tuzu kurulara inanılmaz gıcık oluyorum
ben internetten aldığım için pek marka seçeneğim yok,laboquik kullanıyorum...bu saatten sonra da değiştirmem herhalde çünkü testin huyunu suyunu öğrendim
2 ay yap,zaten 3. aya kendini tanıyorsun...ayrıca testte pozitifi yakalayamaman çok ilginç,acaba düzenli yumurtlaman oluyor mu? ya da sıvı içmeme,idrar tutma olayı var ya dikkat etmişmiydin?
sat ;son adet tarihi
bat; beklenen adet tarihi
dpo;yumurtlamadan sonra geçen gün sayısı
yum; yumurtlama günü
kız monodokss ne yaaaa offff daha ne ılaclar cıkacak.fıtılmı monodoksmonodoksu nasıl alıcaz eylül,eczaneden reçetesiz alınabilir mi?iltihap yokken dr yazar mı ki? tutki aldım,ne zaman başlamam gerekir?reglimin 4.günü bugün bitti bitecek :18:
kız monodokss ne yaaaa offff daha ne ılaclar cıkacak.fıtılmı monodoks[/QUOT
kız allh iyiliğini versin antıbıyotık monodoks
monodoksu nasıl alıcaz eylül,eczaneden reçetesiz alınabilir mi?iltihap yokken dr yazar mı ki? tutki aldım,ne zaman başlamam gerekir?reglimin 4.günü bugün bitti bitecek :18:
kız monodokss ne yaaaa offff daha ne ılaclar cıkacak.fıtılmı monodoks
apranaks eylul sah sultan ve dıger arkadaslar benı yanlız bırakmayın
yok anacım yaa antibiyotik...iltihap kurutucuymuş...geçmişte kullananlar var ama ağır bi ilaçmış...şiddetli bulantı falan yapıyormuş...ay kobaya döndük yaaa...bugün çıkıp bakıcam bi,sivilceye de iyi geliyormuş...
ya bu ay kalacağımı bilsem hepsini içerim sorun yokta,olmayınca boşu boşuna içmiş oluyoruz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?