Süper Anneler - 2011

canım öncelikle yazdığımız mesajların sağ alt kısmında alıntı ile cevapla butonu var,kimden alıntı yapmak istiyosan onun altına tıkla,ya da toplu alıntı yapmak istersen dediğim butonun sağında küçük bir buton daha var,ona tıklarsan tik işareti koyuyor,tikle tikle hepsini en sonunda konuya cevap ver e tıkla hepsini alıntılar sırayla

o tuzu kurulara inanılmaz gıcık oluyorum

ben internetten aldığım için pek marka seçeneğim yok,laboquik kullanıyorum...bu saatten sonra da değiştirmem herhalde çünkü testin huyunu suyunu öğrendim

2 ay yap,zaten 3. aya kendini tanıyorsun...ayrıca testte pozitifi yakalayamaman çok ilginç,acaba düzenli yumurtlaman oluyor mu? ya da sıvı içmeme,idrar tutma olayı var ya dikkat etmişmiydin?

sat ;son adet tarihi

bat; beklenen adet tarihi

dpo;yumurtlamadan sonra geçen gün sayısı

yum; yumurtlama günü

senin deneme ne zaman olacak canım? yum geçti dimi bu ay?paşa paşa batı bekliyosun

mutluelif diye bir arkadaştan alıntı......................

arkadaşlar merhaba hepinize
ben hamileyim :) hala çok şaşkın ve mutluyum ...bu kadar çabuk beklemiyordum üzstelik birde çikolata kistim var dr. demişti gerçi engel deil diye ama ...herneyse neler yaptım hepsini buraya yaziiim dedim hepiniize bi şekilde borçluyum çünkü...
çok sıkı olmayan diyet yaptım zinco çinko , potasyum GNC , ilişkiden 5 gün önceden itibaren vicks vapo öksürük şurubu, iki aydır arasıra hindiba çayı...
eşime 2 aydır keçiboynuzu kürü ( ki arasıra yapardı zaten o hep kendine), zinco çinko takviyesi ve ginseng takviyesi. clearblue gülen yüz sabah çıkmıştı ; ilişki eşe enerji içeceği verildikten yarım saat-bir saat sonra filan karbonatlı duş eşliğinde, gece oldu:) sadece benim erkek günüm bio ritime göre ama pek takmıyorum bunu...birde saka su kullanıyoruz ve bol su ve elma tükettim...
ilişkiden hemen sonra kalktım bi tarafa yatmadım nasıl olsa tutmıcak diye duşa bile girdim:) 70 yasin okumuştum bu arada ve 4444 tefriciye ama ilişkiden önce olan duayı unuttum:)
Walla benden bu kadar , kızda olsa erkek de olsa kabulüm ...hayırlı akıllı ve sağlıklı olsun yeter... önümüzdeki hafta dr. a gidicem, evde yaptım 3 test.
ben çok meşgulüm iş güçle son zamanlarda ve yine öyle olucam kızlar..hepinize sevgiler ve bol şanslar görüşmek üzere...

kızlar merhaba uzun zaman oldu çok şey değişti hayatımda biliyorsunuz hamilewyim cinsiyetini öğrendim bebişin:) kesinleşmeden ses etmedim kimseye dr. um biraz gıcık söylemez hemen öyle ...Allah kısmet ederse oğlum geliyor ama o kadar mide bulantısı yaşadım anlatamam hafif de bir kanama oldu filan kızımdaki gibi değil hiçbirşey ...sizlerde de biçok hamile var baktım listeye ..Allah herkese istediğini nasip etsin inşallah...neler yaptığımı yazmıştım okuyun geçmişten eksik hiçbir şey yok yazmıştım herşeyi...ama bu arad bişi oldu... eşim bişi almış geçen gün bize bileklik...güya negatif iyon yukluyor ...bi araştırın netten belki gerçekten işe yarıyordur...benim araştırmaya fırsatım olmadı..sizler bir bakın ...ben taktım ama kolumda hala:)hepinize sevgiler... görüşürüz...

senin deneme ne zaman olacak canım? yum geçti dimi bu ay?paşa paşa batı bekliyosun

son 5 aydır batımı bu kadr sabırsızlıkla beklediğimi hatırlamıyorum canımm
bat muhtemelen 3 kasım daha uzun bır yol var onumde
canım ya monodoks kullansan sen bu ay ben almayı düşünüyorum bugün tabi eşim beni öldürmezse

acaba benimki de bu arkadasin gibi tutarmi ? bu benden daha önce yapmis iliskiyi.haaa arkadaslar ben demeyi unuttum su viks surubundan ben de almistim bu ay ama yumurtlama erken geldigi icin 5 gün degil de 4 gün icebildik esimle beraber. ben aklima gelenleri yaziyorum belki size de fikir olur diye.

her gun ayni saatte testi yaptim. sivi alimi konusunda bi sey yapmadim. anlamadim niye boyle oldu. bu ay degisik bir test alacagim, bakalim yazarim size

bence hamile olan arkadas -12 yi yakalamis. o gulen yuzler 24 saat onceyi bildiriyor. gece iliski olmus.
cikcasi ben cinko vs takviyesine degil de, incir, keciboynuzu, muz vs daha cok inaniyorum. alkaliden ziyade enerjik olmali gibime geliyor. valla helal olsun. kistle hem hamile hemi de irkekkk. bi de karbonatli vaj.duj beni korkutuyor, enefeksiyon kaparmisiz gibime geliyor.

soyle bi ozetlesek mi yapilacaklari. ilk defa okuyanlarada faydasi olur. yaptiginiz tablo gibi madde madde, ne dersinizz

Son düzenleme:

monodoksu nasıl alıcaz eylül,eczaneden reçetesiz alınabilir mi?iltihap yokken dr yazar mı ki? tutki aldım,ne zaman başlamam gerekir?reglimin 4.günü bugün bitti bitecek :18:

bu arkadaşı okurken sen geldin aklıma,ondan yazdım buraya,bak oğluşu olmuş

viks şurubunu reçetesiz mi aldın sen?

sat ;son adet tarihi

bat; beklenen adet tarihi

dpo;yumurtlamadan sonra geçen gün sayısı

yum; yumurtlama günü

monodoksu nasıl alıcaz eylül,eczaneden reçetesiz alınabilir mi?iltihap yokken dr yazar mı ki? tutki aldım,ne zaman başlamam gerekir?reglimin 4.günü bugün bitti bitecek :18:
kız monodokss ne yaaaa offff daha ne ılaclar cıkacak.fıtılmı monodoks

canım reçeteye gerek olmaz bence istersede daha önce kullandım dr tekrarlarsa kullan dedi dersin aten bırcok seyde kullanılıyor monodoks ...regl sonunda baslarsın bence cunku tup bebek yapılan arkdsm içmişti hatılıyorum olmadı recetesınde yazar nasılsa

kız monodokss ne yaaaa offff daha ne ılaclar cıkacak.fıtılmı monodoks

yok anacım yaa antibiyotik...iltihap kurutucuymuş...geçmişte kullananlar var ama ağır bi ilaçmış...şiddetli bulantı falan yapıyormuş...ay kobaya döndük yaaa...bugün çıkıp bakıcam bi,sivilceye de iyi geliyormuş...

ya bu ay kalacağımı bilsem hepsini içerim sorun yokta,olmayınca boşu boşuna içmiş oluyoruz...

apranaks eylul sah sultan ve dıger arkadaslar benı yanlız bırakmayın

kuzucum yalnız değilsin ki,sen zaten yırttın paçayı,sana kalan süt içip beklemek...asıl sen bizi yalnız bırakma...boşuna demiyorlar terzi kendi söküğünü dikemez diye;yandım apranxx bittim apnaxx yetiş apranxx,sıra sıra hamiş kaldınız da bu gariban apranxx bekliyo hala sabah haberlerde tüp bebek vardı,büyük kız diyo ki;anne madem olmuyo tüp bebek yapın

bugün 7 de ölçtüm ateşimi 36.2 hadi bismillah bakalım...

kızlar dün eski topikleri okurken bi dua buldum...hz İbrahimin duasıymış;hocaya sordular şu hamileyken eşi elini karnına koyup okuyorya,ona yorum yapmadı,arkadaşlar bulup koymuş ama Hz İbrahimin duası daha makbul dedi....

رَبِّ هَبْ لِي مِنَ الصَّالِحِينَ

Rabbi heb lî mines sâlihîn(sâlihîne).

«Ey Rabbim! Bana salihlerden (bir oğul) ihsan et!»

ve bu bir ayet kızlar,saffat suresi 100. ayet...bol bol okuyun dedi hoca...

ve kızlar bu program ikbal gürpınarındı...hocadan sonra ikbal dedi ki,boşverin bu işelri hayırlı sağlıklı evladınız olsun,ama illaki oğlan derseniz,benim programıma bi prof. gelmişti,erkeğe hamile kalınacak günde kadının ateşi 0.5 derece yüksek olur normalinden...bu günde hamile kalın dedi...

ne diyosun eylülcüm,ateş prof.u seni ilan ettim ateş ne zaman yarım derece artıyo ki :26: yumurtlamadan sonraki gün mü?

günaydınn al bakalım canım merak etme 3 ay etkili bir ilaçmış olmazsada ertesi aylar için işe yarar ama
olumsuz düşünmek yokkkkk bu ayyyy herkes güzel haberi verecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…