Süper Anneler - 2011

yine gezmeden geldik biz yaa,gez gez bıktım valla..yarında kuzenin oğlan mevlüdü var...yıllardır gündemden uzak kaldım,gidip bakayım oğlan mevlüdü nasıl oluyormuş,lazım olursa bir gün

senın deneme ne zaman kasımda degılmı canım.hadı bakalım arka arkaya hamiş olun sahsultanla ınsallah

valla gurbetim dünden beri canli yayin yapiyom ben
kuzum dusunme erken diye yaa insAllah oglun yola cxikmistir Allah dilemesse olmaz be gulum
yanlis falan degil herseyi yapipita ya hamile kalamayan yada kizi olan da cok hicde silikilmadik bu sanal alemdede mi deetlesmeyelim yani

hamilesiniz gözunuz aydin olsun

kızlar ateş ölçme yöntemi yum gününü bulmada etkili bir yöntem ben bu ay denedim ağrımın olduğu ve ateşimin hafifi düştüğü günü yum günü olarak veriyor bakalım regly gelince dogruluguda kesinleşmiş olur ..

kizlarr simdi yazdiklarinizi okuyorum, araniza bir turlu sizamiyorum yahu :))

benim kafa iyice bir dunya oldu, simdi efenim hangi saati yakalamaya ugrasiyorsunuz? ovulasyondan 12 saat onceyi mi veya 4 saat ya da tam catlama?

bende onumuzdeki ay baslamayi dusunuyorum. bir de bu ay ovulasyon testi aldim. 3 gun ustuste yaptim, tik yok. simdi bu testler 24 veya 36 saat onceden yumurtlamayi bildiriyorlarsa birinden birinde cift cizgiyi yakalamam gerekmez miydi?

kızlarrrrrrrrrrrrrrr nerdesınız yahu.bayramda bıttı ama yoksunuz yıne.delıye hergun bayram ya zaten.hadı uyanın artık yaaaa.

yalel nerdesın kız bır geldın yıne kayboldun canım yaaaaaaaaaa

kubraaaaaaaaaaaa nerdesın sen kız ne oluyor bu kızlara ınsanı merakta bırakmaya bayılıyolar.çabuk gel kubra yaaaaaaa

Ee mevlut nasi gecti anlat bacim konusalim icim acilsin biraz senle...

mevlüt gibi işte şaka şaka...benim kuzen neredeyse gelinlik giymiş...ilk çocuk ilk oğlan...yerleri süpüren beyaz dantelli,sırtı poposuna kadar açık bi elbise bebek zaten çok tatlııııı, o da anası gibi beyazlar içinde...kızlarda mevlüt yapamadım ama içimde kaldı bunda yapıcam ama ben öyle abartı giyinmeyi sevmiyorum yaa,ne öyle kına gecem varmış gibi...daha sade ve şık bir elbise isterim...bide şimdi yeni moda bebek kurabiyeleri süsleri falan var,hediye ediyorlar misafirlere...onları çok beğeniyorum...eve getirdim kocişe gösterdim bende istiyorum diye...yaaaaapp kızzz hatun dedi,gönlünden ne geçiyosa yap...ben çok seviyorum bu adamı yaaa

bende ölçücem bu ay ama pek anladığım söylenemez,bide şu aynı saatte muhabbeti var ya,unutuyorum hep...yataktan fırlayarak kalkıyorum okula geç kalmayalım diye..kaçta ölçüyosun eylül :44:

niye sızamıyosun ki,alışmayı bekleme,çivileme atla
sat ne zaman bide reglin düzenlimi,siklusun kaç gün,bunları bilmemiz gerek canım

kubraaaaaaaaaaaa nerdesın sen kız ne oluyor bu kızlara ınsanı merakta bırakmaya bayılıyolar.çabuk gel kubra yaaaaaaa

kübra yarın gidicek dr a...bu sefer kesin görürüz dedi...Ah şu oğlan kendini gösterse de rahatlasak yaa en başta kübracık derin bi nefes alacak..

sevgili arkadaşlarım,yoldaşlarım,kader ortaklarım oyunuzu bana verinnn

sapıttım iyice,kilo mu versem,hamile mi kalsam derken sıyırdım

bayram bitti ama asıl tatil bugün bitti ay ev, çocuklar, gezme derken helak oldum...ohh şimdi kızları bıraktım okula,yaptım yeşil çayımı hayat bana güzel....başlayayım artık bıdı bıdıya

şimdi kızlar;dün eşimle konuştuk...bizim planlar yine değişti...mayıs-haziran gibi ev almak istiyoruz,Allah nasip ederse ben de dedimki eşime;çok karışığım,hemen hamile kalmak istiyorum ama eve taşınırken hamile olmak çok zor olur...bebeğimiz yeni evimizde doğsun istiyorum....yaş olacak 35 ama daha ne yaşı büyük olanlar var...bu kadar bilgi edinmişken denemezsek ve kız olursa çok üzülürüm,yok eğer deneyipte kız olursa vardır bunda da bir hayır diycem...ben tek ilişki denemeye devam etmek istiyorum,hamile kalmak için acelem yok dedim...TAMAM dediiii

regl sonrası denemiycem,o kadar korkuyordum ki,şimdi en azından içim rahat olucak,ne zaman kaldığımı bilicem...ve bana söz verdi bu ay da kalamazsan sperm testine gidicem dediiii...ateş ölçme ve akıntı takibi yapıcam,test alsam mı bilmiyorum,o testler insanı strese sokuyor :26:

bu arada ev bomba atılmış gibi,biraz toparlayıp gelicem yine

şahsultan,sen neden girmiyosun artık moralin bozuk mu hala? herşeyin hayırlısı canım yaa,gel nolurrr

yap kız yap herşeyi yapalım hatta cunku cok zor hamiş kaldık sonradan görme oluruz

canım saatini kuracaksın o zman diyelimki normalde 7.30 da kalkıyorsun o zmn 7.25 kurarsın alışırsın ben hergün 7 de ölçüm yaptım canım..sende başla yarın sabhtan itibaren

bak ne güzel haber hadi bakalım bu ay dolsun göbüşler
canım bence testsiz zor olur hem ateş hem test hem akıntı takibi
testler konusunda rahat olmalısın onun sana yardımcı olduğunu unutma tatlım canını sıkacak strese girecek bir şey yok o seni sadece yönlendirecek...Ne güzel şanslıyız ya olmasaydı testler ne yapardık ;bizim akıntılar erkenden gelmeye başlıyor ağrılarda öyle o yüzden yol göstericinle iyi geçinmeye çalış ..........

eylulcum gunaydın canım.kız senın bır takvımın vardı ya hanı.rus takvımımı neydı aylara gore erkek yada kız dıye oranları vardı.bana bır bakarmısın canım yaa ne olurrr.kasım ayı ne gosterıyor bana

bu arada ev bomba atılmış gibi,biraz toparlayıp gelicem yine

şahsultan,sen neden girmiyosun artık moralin bozuk mu hala? herşeyin hayırlısı canım yaa,gel nolurrr

offf bende dışçıye gıdecegım bugun yandık yıne.yıne kanal tedavılerı baslar heralde.yaaa cok korkuyorum bu ıgnelerden.dua edın bana kızlar

Son düzenleme:

hem de nasıllll,hamileliğinde,doğumunda bebeğimin de keyfini çıkarıcam Allah izin verirse...dünya umurumda olmayacak bu sefer,o ne demiş bu ne yapmış hıhhh

tamamdır yarından itibaren 7 de uyanıp ateşimi ölçücem,sonra yarım saat daha uyurum ama ateş ölçmede yardımına ihtiyacım var,ben yorumlayamıyorum ateş tablosunu

ehh napim yaa test sipariş vereyim bugün o zaman,madem tam yapıcaz diyoruz,eksik kalmasın

haydi bismillah kızlar,yeni tur yeni biletlerrrrrrr

offf bende dışçıye gıdecegım bugun yandık yıne.yıne kanal tedavılerı baslar heralde.yaaa cok korkuyorum bu ıgnelerden.dua edın bana kızlar

canım benim Allah yardımcın olsun,dişçiye gitmek o doğum masasına yatmak kadar zor :18:

kız bu testlerı hep kredı kartıylamı alıyosunuz.kapıda ödemelı olan yokmu yaa.bende almak ıstıyorumda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…